Duitsland huisvest al 8,2 miljoen buitenlanders

Screenshot_12

Roemenen in Duisburg. Het aantal buitenlanders neemt toe.

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland wordt geteisterd door een immigratiegolf van ongekende omvang. Alleen al tussen 2013 en 2014 immigreerden er 519.000 personen met een buitenlandse nationaliteit. Daarmee steeg het aantal van de zich op Duits grondgebied bevindende buitenlanders tot 8,2 miljoen personen.

Vooral het aantal Roemeense en Bulgaarse immigranten is afgelopen jaar explosief gestegen. Op dit moment leven er 540.000 Roemenen en Bulgaren in Duitsland. Dat zijn ongeveer 120.000 personen meer dan in 2013, dat wil zeggen voor het openen van de arbeidsmarkt voor Roemenen en Bulgaren.

Op dit moment leven er 1,5 miljoen Turken in Duitsland

De grootste groep buitenlandse staatsburgers in Duitsland wordt gevormd door de 1,5 miljoen Turken. Nog eens 674.000 andere buitenlanders zijn afkomstig uit Polen. Daarbij komen nog 574.000 Italianen, 355.000 Roemenen, 328.000 Grieken, 263.000 Kroaten, 220.000 Serviërs en 183.000 Bulgaren. Deze 8,2 miljoen buitenlanders zijn echter exclusief de in de afgelopen jaren ingeburgerde “NEO-Duitsers” met een migratieachtergrond.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland huisvest al 8,2 miljoen buitenlanders

 1. toestroom zegt:

  Dan blijven er nog 73 miljoen Duitser over de Nederlanders staan niet op de lijst.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Toch woonden er eeuwenlang ook miljoenen Duitsers in Rusland, Polen, Tsjechië, Slowakije (voormalige) Joegoslavië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, meerder Europese landen en zelfs in Noord- en Zuid-Amerika. Dit waren de zogeheten Volksduitsers die zich oftewel prima integreerden in hun nieuwe vaderland of gewoon Duits bleven. Zij stonden vaak aan wrede vervolgingen bloot en na WO I ontstond er door de armoede en onderdrukking onder vele honderdduizenden Volksduitsers zoveel haat en wrok dat velen van hen tijdens WO II dienst namen in de Wehrmacht of de Waffen-SS en de nazi’s meehielpen om miljoenen mensen te vermoorden! Hitler gebruikte deze Duitsers vaak als gewillige werktuigen of buffer om landen te veroveren (denk aan de 3.500.000 Sudeten-Duitsers) terwijl Stalin meer dan 650.000 Wolga-Duitsers deporteerde naar Siberië!
  Nog even terug te komen op de 8,2 miljoen buitenlanders in Duitsland: het is gelukkig een grote meevaller dan er onder hen ook enorm veel wantrouwen, haat en nijd heerst waardoor het voor hen stukken moeilijker wordt om de autochtone Duitsers te gaan overheersen. Bovendien lees ik steeds opnieuw dat in Afrika en het Midden-Oosten de moslims zelfs elkaar aanvallen en vermoorden in moskeeën en dus nooit een gezamenlijk front vormen tegen het “afvallige” en overbetuttelende westen waar steeds meer Europeanen de moslims en het linkse knuffeltuig gaan haten! Tenslotte vielen in Frankfurt duizenden linkse Duitsers de Europese Centrale Bank (ECB) aan daar dezen verantwoordelijk zijn voor de stijgende armoede in Duitsland en Europa! Laat dat uitschot aan beide zijden elkaar maar mooi afmaken want dan zijn we tenminste voorgoed van hen allemaal af!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Zo dan lijkt me het beste dat ze de muur weer gaan optrekken.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Müllheim !
  Duitse huurders moeten vertrekken
  om plaats te maken voor Asylbewerber !

  Die WAZ schreibt: Der anhaltende Zustrom von Flüchtlingen zwingt die Stadt erneut zum Handeln. Sie will von der Wohnungsbaugesellschaft SWB bis zu 28 weitere Wohnungen zur Unterbringung von Neuankömmlingen anmieten. Das hat der Rat am Donnerstag in einer Sondersitzung bei vier Gegenstimmen beschlossen.

  Wie bereits an der Gustavstraße in Styrum sollen nun an der Mellinghofer Straße 282 und am Frohnhauser Weg 131-135 laut Planung ab Sommer bis zu 130 Flüchtlinge in vier Häusern zentral untergebracht werden. „Wir haben die Erfahrung gemacht, dass es für manche Menschen, die aus völlig anderen Kulturkreisen nach Deutschland kommen, nicht sinnvoll ist, sie dezentral unterzubringen“, begründet Sozialdezernent Ulrich Ernst die Maßnahme.

  Die Eingewöhnung vor Ort soll durch das „bewährte Konzept der 24-Stunden-Begleitung mit Concierge und durch Sozialarbeiter“ ermöglicht werden, sagt Ernst. Damit die Stadt die Wohnungen anmieten und Flüchtlinge einziehen können, müssen aber die Mieter zustimmen.
  Fast alle der vorgesehenen Wohnungen sind derzeit noch belegt.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Oh, die krijgen gewoon een briefje dat de huur is opgezegd per…. en dat ze dan maar verdwenen moeten zijn. Normaal heb je in D. huurdersrecht, maar schijnbaar omdat daar die (krijg het woord niet meer uit mijn toetsenbord) er in moeten, gewoon eventjes opgeheven.

   En 8,2 mio buitenlanders? Vergeet het maar, het zijn er veel meer. Ze vergeten gemakshalve de illegalen die ook mogen blijven, uitkering en huisvesting krijgen erbij op te tellen. Het gaat ondertussen dik over de 10 miljoen. En nee EU onderdanen worden niet meegeteld,

   Like

 5. pieter zegt:

  tja… ook ik ben schuldig… buitenlander woonachtig in Duitsland. Ook ik heb mn bruidje geimporteerd vanuit mijn thuisland en onze dochter, die hier geboren is, heeft NL nationaliteit en is dus ook al een buitenlandertje.
  En het ergste komt nog…. er is NOG een nieuw buitenlandertje onderweg!
  (de begrijpende lezer vat m wel, denk ik )

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Aanvullend: omdat ik weer te snel met verzenden was. Zeker Nederlanders niet, want die bestaan niet voor de Duitsers, die denken altijd nog dat Nederland een provincie van ze is, waar ze een raar dialect spreken.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Van die hele grafzooi draait je maag om !!!!

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Als ze daar dan maar blijven en niet hier naar toe komen

  Like

 9. KLAAS JACOB zegt:

  Ja overal wonen waar je wil als gelovige in Yeshua (Jezus) Moet je vluchtelingen en helpen maar niet ten koste van de eigen bevolking. Gelijke behandeling ik vind dat de Duitsers eerst recht hebben . En een goede behandeling voor iedereen. Mar dat de nieuw komers zich wel moeten aanpassen. Ik ben van een joodse moeder. Weet veel van Duitsers maar wij kunnen n wel op ze rekenen . shalom klaas ajcob

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s