DE SYMBOLISCHE RECHTBANK: DOSSIER WILDERS

Screenshot_4

Moet Geert Wilders de cel in?

Daarover gaat de rechter binnenkort beslissen. Wij doen dit al op zondag in ons schijnproces. Een rechter en twee bekende advocaten wegen af of de uitspraak van Geert Wilders strafbaar is, of niet.

Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen 2014 raadpleegt Wilders zijn achterban: ‘Willen jullie méér, of minder Marokkanen in Nederland?’ De hele zaal scandeert: ‘MinderMinderMinder!’ Ruim 6000 mensen doen naar aanleiding hiervan aangifte waarna het Openbaar Ministerie besluit om Wilders te vervolgen voor discriminatie.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, democratie, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op DE SYMBOLISCHE RECHTBANK: DOSSIER WILDERS

 1. toestroom zegt:

  Dus wat Rutte zij is geen discriminatie, de recht staat is er voor de buitenlander zij weten beter de weg dan die naderlander, helaas dit is met alles zo.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Laten we hier kort over zijn: Alleen al de naam van de rechter – en daarmee de onthulling van diens achtergrond- zou een wraakverzoek tegen deze rechtbank al noodzakelijk maken, nog voor het proces begonnen was!
  Zeker in dit geval: Een autochtone rechter of anders geen kans op een onpartijdig proces!
  Maarre…..DIT is dus wel, waar een figuur als Aboutaleb op uit is, hè……Een islamitische premier,, islamitische burgemeesters, islamitische rechters……
  En dan kan-ie uit tactische overwegingen zoveel tegen de jihadi ’s tekeer gaan als-ie wil, ik trap er NIET in! (Mede met dank aan dat Franse interview dat U vertaald heeft, @Delamontagne!)

  Like

 3. Erik Bink zegt:

  Tja, de “Nieuwe Liefde” waar op de achtergrond de geest van weggelopen priester en halfzachte dichter Huub Oosterhuis de weerzinwekkende islam met de mantel der liefde bedekt. Zijn onderstaande dichterlijke verklaring van wat hij onder “liefde” verstaat, doet je toch over de nek gaan. Een schijnproces waarbij die “nieuwe liefde” haar veroordeling al klaar heeft, daar Wilders niet kan beantwoorden aan de van ressentiment vervulde “liefdesverklaring voor de mensheid” van deze dichter des vaderlands.

  Op initiatief van Huub Oosterhuis opende op 11 februari 2011 De Nieuwe Liefde haar deuren aan de Da Costakade 102 te Amsterdam. De Nieuwe Liefde is een plek voor studie, bezinning en debat, een ruimte voor levensbeschouwing en religie en een podium voor poëzie, muziek en theater. Op 14 februari 2011 zijn de publieke activiteiten gestart, waaronder lezingen, debatten, presentaties, concerten, film-, poëzie- en theatervoorstellingen.

  Huub Oosterhuis:

  “Ik versta onder liefde: die duizenden nuances van vriendelijkheid en vriendschap, van hartstocht en hoofsheid, van tact en geduld, van bedachtzame eerbied en mededogen, van lange trouw en spontaniteit, waarmee mensen elkaar bejegenen.

  Ik versta onder liefde ook: de denkkracht en de intuïtiekracht, de wijsheid en de wetenschap, en alle fantasie en volharding en optimisme waarmee de aarde wordt opgebouwd, steeds opnieuw, tegen alle afbraak in.”

  Like

 4. Marc zegt:

  Na de vorige nederlaag zal de agressieve rechtbank er alles aan doen Wilders achter de tralies te krijgen. Hun eerste stap daartoe was het neutraliseren van Moskowicz: zijn successen in de zaak Wilders tegen de criminelen uit het hoogste Nederlandse rechtsgangen heeft Moskowicz moeten bekopen door zulke ‘feiten’ tegen hem te organiseren dat hij, met succes helaas, uit de advocatuur is gezet. Wie gaat Wilders nu verdedigen?

  Like

 5. De man die al 10 jaar als een gevangene in eigen land leeft omdat hij het oudste nazisme ter wereld aan de kaak stelt, namelijk de islam, moet dáárom in die gevangenis nóg dieper gevangen worden gezet en de rechter is iemand met nazi-affiniteiten.
  Ik zei “dáárom”, want iedereen weet wat Wilders bedoelde met “minder Marokkanen”, namelijk minder van een bepaald sóórt Marokkanen, namelijk de soort die zich beweegt tussen jihadisme en gewóne criminaliteit.
  En ik durf de uitspraak wel aan dat ik ueberhaupt minder Marokkanen wil in mijn land, gewoon, omdat er wel genoeg zijn nu.
  Zou dat mogen, zo’n uitspraak?

  Like

 6. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Effe wat anders dan het moestuintje van kromme rooie Jetta:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s