CARTOON

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

  1. lucky bee zegt:

    De mooiste kan ze nooit worden ook een spiegel is niet gek.Hij is een neger.

    Like

  2. …maar ze nam een veel te grote hap uit de appel, verslikte zich en viel samen met al haar vriendjes uit het roversbos ter plekke hardstikke dood neer. Zelfs prinses Angela kon haar met haar schaardoos niet meer tot leven wekken..

    Al eeuwenlang worden wij door de wijzen van het internet door middel van sprookjes gewaarschuwd voor stomme rooje mutsen. Zie Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, dat wijf met die zeven dwergen. Allemaal zo rood als de neten. Nou ja, soms zit er een groene tussen maar die is ook rood. Die Jezus, van die wangen, verdenk ik trouwens ook.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      @ Breinbrouwsels 29 maart 2015 om 07:47

      Hier nóg een oud rood-groen sprookje:
      https://tistochwat.wordpress.com/2010/10/27/jopje-het-domme-dropje-hoofdstuk-1/

      “Hij kreeg al rode wangetjes van de pret als hij eraan dacht. Die kleur stond hem trouwens wel goed; het was niet voor niets zijn lievelingskleur. Maar soms vond hij de kleur groen, helemaal links in de grote eikel-opslag, ook wel aardig. Daar lagen van die schreeuwend groene mutsen! Ze waren haast gifgroen en fijn zacht met een slap puntje. Misschien kon hij later ook wel eens wat met die slappe mutsen doen.”

      Hier doelde ik op Groen Links van ‘muts’ Femke Halsema met haar zachte ‘fluwelen’ stem.
      De grote eikel-opslag = de Tweede Kamer
      En de ‘hij’ is Job Cohen.

      Like

      • Geweldig, met plezier gelezen. Misschien zetten deze sprookjes meer zoden aan den dijk dan al ons schuimend gebek in de spuugkuilen zoals hier:)

        Like

      • t zegt:

        @ Breinbrouwsels 30 maart 2015 om 06:19

        Dank u voor uw compliment! Ik had het sprookje willen laten eindigen met de redding door Ridder Geert op zijn witte peerd, maar het heeft helaas niet zo mogen zijn; het stompzinnige stemvee koos liever voor de eigen ondergang…

        Like

  3. dutchess43 zegt:

    Gelukkig kan deze stiekeme moslim niet meer herkozen worden.
    De Republikeinen ( die zeker de volgende president zullen leveren) zullen decennia nodig hebben om de schade die deze man heeft toegebracht aan Amerika en de rest van de westerse wereld, te elimineren.

    Like

  4. Jan zegt:

    Pro-Hassan Rouhani Iranese chef-redacteur vlucht tijdens nucleair overleg in Lausanne, zegt dat VS-team spreekt namens Iran
    Amir Hossein Motaghi says he no longer sees any “sense” in his profession as he could only write as he was told

    In his television interview, Mr Mottaghi also gave succour to western critics of the proposed nuclear deal, which has seen the White House pursue a more conciliatory line with Tehran than some of America’s European allies in the negotiating team, comprising the five permanent members of the UN security council and Germany.
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/11500145/Pro-Hassan-Rouhani-Iranian-editor-defects-while-covering-nuclear-talks-in-Lausanne.html

    Wat dus betekent: maak de bom en maak een eind aan Israël

    Like

Plaats een reactie