De VN van kwaad tot erger: Iran leidt voortaan UN-Women inzake vrouwenrechten

Screenshot_1

Iran anno 2015: Een vrouw in Teheran wordt gearresteerd door een agente van de moraalpolitie wegens te uitdagend gekleed gaan en schending van de openbare orde en zedigheid…

(Door: MS)

De keuze om het Iraanse regime UN Woman inzake vrouwenrechten te laten leiden, is zoals het aanstellen van een pyromaan tot brandweercommandant van de stad. Het besluit van de Verenigde Naties is een belediging voor alle vrouwen van Iran en voor alle activisten voor vrouwenrechten in de hele wereld.
[Hillel Neuer, UN Watch, 13 april 2015-bron]

De VN is de organisatie die moet zorgen voor toezicht op tal van zaken over de hele wereld en 193 landen zijn lid van de VN. Om al die taken te kunnen uitoefenen zijn er VN-organisaties met speciale opdrachten zoals bij voorbeeld de UNHCR die speciaal voor de vluchtelingen wereldwijd is. Zo is er ook een organisatie als VN-Women. Deze organisatie houdt zich bezig met vrouwenrechten wereldwijd.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De VN van kwaad tot erger: Iran leidt voortaan UN-Women inzake vrouwenrechten

 1. koddebeier zegt:

  Wat een waanzin !! Nederland uit de VN NU !!! En stop per direct de betalingen aan deze fascistische club !!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Als ze daar al een mening over hebben dan is dat wel welke rechten vrouwen juist niet hebben.
  Volgens mij trekken ze daar de kandidaten uit een hoge hoed met papiertjes waar namen van landen op staan. Kan niet anders.
  Maar als je kijkt welke landen er allemaal in de UN zitten dan is het ook weer niet zo vreemd.
  Het zijn vrijwel allemaal moslim landen waar vrouwen rechten zeer beroerd zijn.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ook de vroegere NL-se Keunegin Bea deed een duit-in-,t-zakje met haar belachelijke uitspraak dat vrouwen in die paradijs-landjes EVENVEEL rechten hebben als mannen en ook mogen studeren.
  Hoevelen zullen zulke woorden, zonder-meer AANNEMEN…………?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ook onder de verguisde sjah rezah van perzië, hadden de vrouwen in Iran veel meer vrijheid dan nu onder die geloofsgekken.
   Hetzelfde onder Khadaffi in Libië, ook geen lieverd. Maar de mensen hadden het toen beter dan nu.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Khadaffi? Onder zijn bewind hadden vrouwen zowat àlle denkbare vrijheid!
    Natuurlijk uit berekening, want om zich zo te verzekeren van hun loyaliteit, maar niettemín…..
    Ik zeg het nog maar eens: Onze Britse kennis, Maureen, woonde in de jaren ’80 in Libië en was vol lof over het beleid van Khadaffi!
    Maar het westen staarde zich te veel blind op de “Arabische Lente” ivm de moslimbroederschap en ziedaar het vrolijke resultaat!

    Like

  • BertG. zegt:

   Hoeveel dit er zijn die dit zonder meer aannemen?
   30 april kan je ze hier weer op straat aan treffen, alle die malloten.
   De winkels liggen er al vol mee met alles wat oranje is, toetertjes, mutsjes enz…..
   En reken maar dat alles verkoopt hier in Nederland, als het maar oranje is.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  In een poging om nog enige lijn en logica in deze complete waanzin te ontdekken, kom je tot de conclusie, dat thans de hele VN gedomineerd wordt door dat genoemde islamitische ‘blok’ en het westerse stemgeluid daarbinnen al nagenoeg niet meer te horen valt. Oké. Vanuit die conclusie verder redenerend kom je dan ten aanzien van de vrouwenrechten tot de volgende constateringen:
  De islamitische cultuur en leefwijze zijn een zégen voor de vrouw omdat juist ZIJ hierdoor tot het uiterste wordt beschermd, gekoesterd en vereerd -inderdaad: gelijk een diamant in een doosje. Zij hóeft zichzelf niet de belasten met het verdienen van de kost: Dat is de taak van de man. Hij zorgt voor haar en hun kinderen, hij is haar ‘voogd’ dus hoeft zij zich nèrgens zorgen over te maken. Het is ook daarom, dat haar familie ervoor zorgt, dat zij een man KRIJGT: Juist daar wordt niets aan het toeval overgelaten. Het enige, dat in dit verband van haar verlangd wordt, is, haar éér te bewaren, opdat de opzet van al deze goede zorg sláágt. Daartoe dienen de kledingvoorschriften en alle overige vormen van controle, liefdevol ten uitvoer gebracht door haar naaste omgeving: familie en vriend(inn)en. Uiteraard ligt de supervisie hier bij de mannen, die tenslotte zelf geen zorgen hebben over het een of andere vliesje dat hun waarde als man bepaalt, dus aan hèn om te waken over dat kostbare kleinood van elke vróuw in hun familie. En waar hun verantwoordelijkheid om hun gezinnen te onderhouden hen noopt om zo nu en dan afwezig te zijn, hebben -als het echt niet anders kan- de vrouwen de taak, de bescherming onderling te continueren. Allemaal perfect geregeld en het hoogste geluk voor een vrouw, haar eer, vóór het huwelijk gesymboliseerd door haar maagdelijkheid en na het huwelijk door haar trouw en gehoorzaamheid aan haar echtgenoot, is op deze manier veiliggesteld. Veiligheid, bescherming, éér; ziedaar wat men naar islamitische maatstaven onder vrouwenrechten verstaat. Plús de steun waarop men ‘recht’ heeft om in dit streven te volharden. -In dat kader kan zèlfs besnijdenis daaronder vallen, omdat dit in bepaalde moslim-kringen als een ‘bevrijdende’ ingreep wordt gezien. Kortom dus: Recht op bescherming, bewaring en bewaking, alsmede vrijwaring van eigen verantwoordelijkheid, dat zijn in de moslimwereld dé ultieme Rechten van de Vrouw.
  En wat betreft de aantijging van 2014-’15, dat het met de vrouwenrechten in Israël het slechtste gesteld zou zijn: Daarvoor is, met enig nadenken, de islamitische maatstaf eveneens snel gevonden: Israël gaat nu eenmaal zo ongeveer het verst in het streven, mannen en vrouwen gelijke rechten èn gelijke plichten toe te kennen, wat in de inhoudt, dat vrouwen daar onder meer óók in militaire dienst gaan. Uiterààrd veroordeelt de moslimwereld dit als een inbreuk op de vrouwenrechten, die volgens hen ter bescherming -alweer die bescherming- van de vrouw deze mogelijkheid juist zouden moeten verbíeden.
  Dus, om nog even terug te grijpen op verschillende commentaren op het topic over Jeannine Hennis-Plasschaert: Ik benadruk het nog maar eens: Door de mening, dat een vrouw niet op zoiets als defensie thuishoort tot principe te verheffen en het een goede zaak te vinden, dat deze mogelijkheid bij voorbaat uitgesloten wordt, begeeft men zich reeds bescheiden maar onmiskenbaar in de belevingswereld van de islam en wat daarin onder ultieme vrouwenrechten verstaan wordt.
  Misschien een gegeven om tóch nog eens in overweging te nemen?

  Like

  • BertG. zegt:

   Het recht om beschermt te worden door je baas en oppassers dus.
   Als een diamant in een doosje als een vogel in een gouden kooitje.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact! Alleen noemen zij dat ‘bescherming,’ het opperste recht van de vrouw!

    Like

  • Tja ,en je zou als jihadstrijder het ongeluk hebben ,door een vrouwelijke soldaat afgeschoten te worden….kom je mooi niet in het paradijs, dag maagden , dag geiten.

   Like

  • Republikein zegt:

   Ik heb het niet zien staan!

   Like

  • Hendrik Morren zegt:

   Hennis, een tikgeit met een Schoevers diploma secretaresse…
   Wil niet zeggen dat het mens niet haar best doet, doch enige kennis van defensie, haar departement, zou wel prettig zijn.
   Het is niet haar vrouw zijn doch haar onkunde; een gemakkelijk slachtoffer voor haar ambtenaren.
   Zo hebben we ook een dienstweigeraar als minister van defensie gehad en een handwerk juffrouw op verkeer en waterstaat.
   Pechtold is in het burger leven nooit verder gekomen dan veilings roeptoeter…
   Rutte heeft geschiedenis “gestudeerd” doch er niets van opgestoken.
   Google al die lieden maar eens: Iets wazigs gestudeerd, baantjes bij gesubsidieerde clubjes, onderwijzer of anderszins ambtenaar.
   Geen enkele geslaagde ondernemer!

   Like

 5. E. Janssens zegt:

  Dat men bij de VN graag verborgen hield dat 90% van de meisjes in Indonesië seksueel verminkt worden en dat 90% van de vrouwen er besneden is ligt dan ook voor de hand. Net zoals Indonesië zijn de VN zijn in handen van Islam. De verkrachter die zelf een onderzoek naar zijn misdaden tegen vrouwen mag leiden. Prachtig!

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Ronduit belachelijk, ze hebben nog eens niet de universele rechten van de mens ondertekend , alleen de rechten van de mens naar sharia model, nou dan weet je precies wat de rechten van de vrouw zijn , ZIP !!!

  Like

 7. De grootste schenders van vrouwenrechten moeten nu waken over het recht van vrouwen????Ik geloof hoe hoger de functie,hoe minder hersencapaciteit!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Dit feit illustreert bijzonder duidelijk dat die VN totaal verislamitiseert is.
  Dus nooit meer iets van aantrekken. Alle besluiten en waarschuwingen terug sturen!

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Dat kan niet waar zijn!
  Niet te bevatten….
  Alhoewel bij nader inzien was het niet de UNHCR die wapens levert aan islamterroristen in Syrië?
  Deden ze ook in Servië hulpgoederen voor de moslims om de Serven af te slachten en te verdrijven.
  Stond aantal weken geleden nog een foto van op deze site.
  ISIS dat wapens uit de vlag van de UNHCR rolt/uitpakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s