Hamas roept op tot ontvoering van Israëli´s

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De radicaalislamitische terreurbeweging Hamas heeft ertoe opgeroepen Israëli´s te ontvoeren en ze tegen gevangen zittende Palestijnen te ruilen. Hamas zou de Palestijnse gevangenen met “geweld” bevrijden, zei Chalil al-Hadzja, een vooraanstaand lid van Hamas, vandaag tijdens een demonstratie in Gaza.

“Onze mannen en vrouwen denken erover jullie soldaten en kolonisten te ontvoeren. En het is ons recht om onze gevangenen te bevrijden”, zei Hadzja verder.

Palestijnen vieren “Dag van de gevangenen”

Volgens informatie van de mensenrechtenorganisatie Betselem zaten er in februari 2015 meer dan 5.600 Palestijnen in Israëlische gevangenissen wegens misdaden die te maken hebben met Israëls veiligheid. De Palestijnen vieren morgen de “Dag van de gevangenen”.

In het jaar 2006 had Hamas de Israëlische soldaat Gilad Shalit ontvoerd. Door bemiddeling van Egypte werd Shalit in 2011 tegen meer dan 1000 Palestijnse gevangenen geruild.

Bron:
http://orf.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hamas roept op tot ontvoering van Israëli´s

  1. Robby E. zegt:

    De waarde van één Israeli is dus duizend kamelenbeffers!

    Like

  2. Jan Wandelaar zegt:

    +

    +

    Like

Plaats een reactie