Het “uitschot van Afrika”? Wat de politiek en de media verzwijgen over vluchtelingenstromen

Screenshot_18

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Behoort u ook tot die mensen die denken dat de vluchtelingenstromen zomaar lukraak naar ons toekomen? Dan kent u waarschijnlijk nog niet het zakenmodel dat hier in Europa zogenaamd in de toekomst op de Afrikaanse migranten wacht. In ieder geval zijn het feiten die de oren doen spitsen. . .

Het is bekend dat de geheime diensten de bendes mensensmokkelaars kennen. Men heeft de nummers van de mobiele telefoons van diegenen die de overtochten van Afrika naar de Europese kusten organiseren, men luistert ze af, men observeert ze heel nauwkeurig. Slechts af en toe is er echter maar sprake van razzia´s. Waarom laat men hen dus hun gang gaan? Dat is de eerste belangrijke vraag.

De tweede luidt: waarom wordt er voor het verstrekken van een verblijfsvergunning nu in het hele land geen navraag meer gedaan bij de veiligheidsautoriteiten? In duidelijke taal: er wordt niet meer gecontroleerd of veroordeelde criminelen of militante islamieten als asielzoekers het land binnenkomen. Wat gebeurt daar op de achtergrond?

En waarom noemt de diplomatieke vertegenwoordiger van het Afrikaanse land Congo bij de Verenigde Naties in Genève de migranten, die sinds het voorjaar van 2011 van het zwarte continent naar Europa stromen, “het uitschot van Afrika”? Hij noemt de door ons als “potentiële medeburgers” verwelkomde mensen zelfs heel openlijk “ratten”.

VN-diplomaat Serge Boret Bokwango bezit diplomatieke onschendbaarheid en hoeft in Europa niet bang te zijn voor vervolging vanwege dergelijke uitspraken. Hij zegt “een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´migranten´ te voelen, die zich gedragen als ratten die steden overvallen.”

Het zou een “massale exodus van afval naar Europa zijn.” Stel je eens voor dat een Duits of Oostenrijks politicus de in steeds grotere aantallen bij ons aankomende medeburgers “uitschot”, “afval” en “ratten” noemen. Afrikaanse diplomaten mogen zoiets over hun landgenoten zeggen.

Laten we samenvatten: Afrikaanse diplomaten spreken over die medeburgers die massaal met behulp van mensensmokkelaars de Middellandse Zee oversteken van “het uitschot van Afrika”. Onze geheime diensten kennen de namen en plannen van de mensensmokkelaars, ze ondernemen echter niets.

We controleren nu geen crimineel verleden of radicaalislamitische plannen, maar laten iedereen het land binnen en de Duitse buitenlander-autoriteiten verstrekken de asieleisers, tegen de wettelijke voorschriften in, zelfs gedoogpapieren voor 18 maanden. Wat zit hier achter? Er klopt iets niet.

Een blik naar de VS geeft ons een mogelijk antwoord. Want in de gevangenisindustrie werken daar massa´s medeburgers voor minder dan omgerekend € 40,- per maand. Als er goedkope slavenarbeiders voor de gevangenisindustrie nodig zijn, dan komen de Afrikaanse asieleisers de industrie heel goed van pas. Uiteindelijk moeten ook Duitse gevangenissen naar Amerikaans voorbeeld geprivatiseerd worden.

Maar er bestaan al jarenlang eerste succesvolle pogingen tot een “gedeeltelijke privatisering”, bijvoorbeeld met de JVA Hünfeld in de deelstaat Hessen. En in Duitsland moeten nu steeds meer gevangenissen naar het voorbeeld van de JVA Hünfeld geprivatiseerd worden.

Duitse media hebben tot nu toe niet bericht over deze plannen. Net zoals ook al in de voormalige DDR zal het om een soort arbeidskamp gaan, waarin gevangenen voor grote concerns als goedkope werkkrachten ver onder het minimumloon van € 8,50 per uur zullen werken. En wel voor minder dan € 40,- in de maand!

Voor dat bedrag zouden niet eens de naaisters in Bangladesh werken. En om deze gevangenisindustrie te voeden, laat men nu al scharen van diegenen het land binnen die door Afrikaanse diplomaten “het uitschot van Afrika” worden genoemd.

Is dat nu een samenzweringstheorie of realiteit? Laten we het gewoon afwachten. Het is onze politici in ieder geval wel toe te vertrouwen.

Nog een aanwijzing: de JVA Bremervörde was in 2012 al de vierde gedeeltelijk geprivatiseerde gevangenis in Duitsland. Als eerste JVA in zijn soort werd eind 2004 de JVA Hünfeld (deelstaat Hessen, district Fulda) in bedrijf genomen. Offenburg (deelstaat Baden-Württemberg)  en Burg (deelstaat Sachsen-Anhalt) volgden. De komende maanden dienen 17 andere gevangenissen geprivatiseerd of gedeeltelijk geprivatiseerd te worden en in samenwerking met industriebedrijven worden uitgebouwd tot volledige werkplaatsen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Criminaliteit, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Het “uitschot van Afrika”? Wat de politiek en de media verzwijgen over vluchtelingenstromen

 1. Wachteres zegt:

  Niets verbaast mij meer.

  Like

 2. BertG. zegt:

  En waarom noemt de diplomatieke vertegenwoordiger van het Afrikaanse land Congo bij de Verenigde Naties in Genève de migranten, die sinds het voorjaar van 2011 van het zwarte continent naar Europa stromen, “het uitschot van Afrika”? Hij noemt de door ons als “potentiële medeburgers” verwelkomde mensen zelfs heel openlijk “ratten”.

  En dat is dan precies wat we de hele lezen of horen of zien. Waar we mee te maken hebben.

  Like

 3. Hans zegt:

  Het is en het blijft islamitisch tuig.
  En die eisen dat wij voor hen werken.
  Niet zij voor een hongeloontje voor ons.
  Als ze onderweg hierheen verzuipen is het voor hen en voor ons echt het beste.
  Voor hen omdat hen een achterlijk leven bespaard blijft, geredigeerd door de islam, zo’n leven is tijdverspilling.
  Men kan beter meteen re-incarneren.
  Voor ons omdat dan misschien onze bejaarden en witte daklozen niet verder worden opgeofferd ten faveure van dat luie, kansloze, primitieve, ons hatend, kortom islamitisch tuig.

  Like

 4. Ik denk dat de man zeker gelijk heeft:wat hier aanspoelt is uitschot!Het laagste van het laagste!Zo gedragen zij zich en zo verdienen ze dus deze benaming ten volle!

  Like

 5. Johan zegt:

  Dat het uitschot is , wat deze kant op komt, dat wil ik direct aannemen. Maar een samenzwering op hoger niveau om gevangeniskrachten te ‘werven’. vind ik wat ver gezocht.

  Like

  • dgneree zegt:

   Misschien moet het dan gezocht worden in het streven om de europese samenlevingen te ontwrichten en de burgers in voortdurende staat van ellende te houden? Misschien zijn het niet alleen de gevangenissen, maar het hele justitiële apparaat en de asielindustrie die miljarden opslokken?

   Burgers moeten klein gehouden worden. Teveel welvaart, vrijheid en kennis is een groot gevaar voor machthebbers en de bezittende kaste. Het maakt de eerste overbodig en de tweede wordt erdoor verhinderd om monopolies (gedwongen winkelnering) uit te oefenen.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het klinkt utopisch maar is een nader onderzoek zeker waard.

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Natuurlijk is dat uitschot, net als bij de Marokkanen. Geen ontwikkelde Marokkanen uit de grote steden komen hier naartoe, maar het uitschot vanuit het Rif gebergte. Marokko is maar wat blij dat ze er van af zijn en naar Nederland kwamen. Vandaar ook dat Marokko ze niet meer terug wil. En de linkse politiek maar propageren alsware dat ze goud naar Nederland gehaald hadden. Multi cultie flauwekul, een verrijking voor Nederland, enz. enz. In de mand appels die Nederland symboliseert, komen steeds meer rotte appels voor. De appelmand als geheel is in feite al totaal aangestoken en niet meer te redden !

  Like

  • LafSchaap zegt:

   Dat geldt ook voor de Turken. De eerste gastarbeiders waren wel okee, maar de grote toestroom daarna aanzienlijk minder. Een vrouw van Turkse komaf heeft me eens gezegd: “Jullie hebben geen idee wat jullie binnenhalen.” Zij stemt vol overtuiging op de PVV.
   Geldt ook voor de Marokkanen. Alle Marokkanen die wat maken van hun leven en ook wat betekenen voor anderen, blijven dáár. En hun vrouwen lachen zich kapot over de hoofddoekjes die hun ‘zusters’ hier menen te moeten dragen.
   En wij maar praten over ‘verrijking’. Tja…..

   Like

 7. dgneree zegt:

  Ik vraag me af wat onze zogenoemde nieuwe Nederlanders vinden van deze instroom van kansloze sloebers. Zouden ze beseffen, dat daarmee de welvaart waar ze van genieten op de tocht komt te staan en alles wat ze nu in hun naïviteit beschimpen erdoor in zal storten?
  Import van armoede en ellende kan alleen maar leiden tot armoede en ellende, maar nu voor beide partijen, zowel voor de structuur en cohesie van het gastland als voor de immigranten en de 2e, 3e 3n 4e generatie ‘nieuwe Nederlanders’

  Like

 8. Pingback: Bootvluchtelingen. | zwetsmajoor

 9. Dat ze ze toelaten in de EU heeft met de NWO te maken , en hun trustfondsen .

  Like

 10. Jade zegt:

  In militaire termen heet zoiets: “Een bruggenhoofd bouwen.”
  Dat is het wat er nu gebeurt. En in plaats dat Den Haag ons
  beschermt, werken ze mee aan de opbouw…

  Like

 11. tijluylenspiegel zegt:

  Er voor het gemak even vanuit gaande dat de straffen in Duitsland niet ver afwijken van de straffen die hier uitgesproken worden zal daar toch eerst verandering in moeten komen.
  Dankzij justitie wordt elk plantsoen in Nederland onderhand tenminste 1 keer per week geschoffeld, dat kan gezien het aantal taakstraffen haast niet anders.
  Binnenkort krijg je voor een moord met voorbedachte rade 14 dagen gevangenisstraf met aftrek van voorarrest!
  Dus die gevangenissen of ze nou van de overheid zijn of privaat die gaan op deze manier niet vol komen!

  Like

 12. Jan zegt:

  Zelfde gebeurt met de VS dat verwoest wordt:

  2015
  Homeland Security let 166,000 criminal illegal immigrants stay in U.S.
  U.S. Immigration and Customs Enforcement officials have knowingly released nearly more than 165,000 criminally-convicted illegal immigrants during President Obama’s tenure as chief executive, including many charged with violent crimes like robbery, kidnapping and sexual assault.

  Documents obtained by the nonprofit transparency watchdog Judicial Watch show that federal immigration officials released 165,900 illegal immigrants with criminal convictions into the nation, as well as an additional 706,000 illegal immigrants who had not been convicted of crimes, as of April 26, 2014.

  http://www.washingtonexaminer.com/homeland-security-let-166000-criminal-illegal-immigrants-stay-in-u.s./article/2561916

  2013
  In 2013 liet de immigratiedienst 36,007 criminelen vrij:
  193 voor moord
  426 voor verkrachtingen
  303 voor ontvoeringen
  1.075 voor openbare geweldpleging
  1160 voor autodiefstal
  9187 dvoor rugshandel
  16.070 voor openbare dronkenschap en drugsgebruik
  303 voor ontsnapping

  http://cis.org/ICE-Document-Details-36000-Criminal-Aliens-Release-in-2013

  En verder werden uit Guantanamo de moordenaars en terroristen weer vrij gelaten en zijn moordenaarsbendes vanuit Mexico de VS toegelaten
  Obama Admin Knowingly Letting Illegal Immigrant Gang Members into US
  http://www.breitbart.com/big-government/2014/06/14/report-obama-admin-knowing-letting-illegal-immigrant-gangsters-into-us/

  Like

 13. Jaan zegt:

  Er is niks nieuws onder de zon. Fidel Castro zette in Cuba ook de gevangenissen open en stuurde zijn criminelen als vluchteling naar Amerika. waarom zou dat nu anders zijn?

  Like

 14. luckybee zegt:

  Waar om willen de Goddelozen zo graag zelfmoord plegen?Dat kan ik nog steeds niet begrijpen ; het leven in vrijheid is toch hardstkke leuk, en mooi?

  Like

  • Harry zegt:

   Misschien om aan dat gezeik van godsdienstwaanzinnigen zoals jij te ontsnappen , Lucky ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Harry, de kwal begint gewoon weer van voor af aan, goddeloze ben ik nu alweer meerdere malen tegen gekomen. Zolang je deze site blijft bezoeken zal je dit blijven houden. En dat noemt zichzelf dan neutraal als site zijnde.
    Mijn geduld begint weer op te raken. Ik blijf aan de gang zo. De man heeft een hoop fans hier blijkbaar die ‘m regelmatig bemoedigende woorden toevertrouwen.

    Hier zal je er nooit aan ontsnappen, daar zijn andere site voor waar dit soort godsdienstwaanzinnigen geweerd worden als de pest. Maar hier niet.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bert, je zegt:
    “De man heeft een hoop fans hier, blijkbaar, die ‘m regelmatig bemoedigende woorden toevertrouwen.”
    Maar wie dan? Dat zou al via de mail moeten gebeuren, dan, want op de comments merk ik er nooit iets van.
    Harry en jij reageren regelmatig, maar dat is dan omdat jullie ontploffen! En ik kan het van tijd tot tijd niet laten, ‘m wat te ‘zieken,’ ik geef het toe, meestal omdat ik me zit te verknéukelen om die enormiteiten van ‘m.
    Maar bij ‘bemoedigende woorden’ denk je toch aan iets ànders. Ik tenminste wèl.

    Like

   • harry zegt:

    Bert ;
    ik geloof ook niet dat ie hier veel medestanders heeft , heel af en toe slaakt ie hier wel eens een kreet over de PVV , waar we ons niet aan ergeren , maar doorgaans is het op zijn geloof gestoelde onzin .
    De ellende is dat ie wat neerdondert en dan wegloopt als een hond van z’n stront .
    Ik ben er heilig van overtuigd dat ie niet helemaal spoort .
    En lui die het chronisch verdommen om ergens wat van op te steken , daar heb ik een pesthekel aan . Je krijgt er ook geen vat op .
    Al onze inspanningen ten spijt !
    Het is nét een moslim . Ogen en oren totaal geblindeerd .

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze fans zijn degenen die regelmatig reacties op ‘m plaatsen met zinnetjes als,
    Goed zo lucky, Amen ,goed gezegd van je, mooie tekst enz…
    Dat zijn bemoedigende woorden van mede kerkgangers en van niemand anders.
    En dat zijn er meer dan je denkt hier op deze site.
    Afvallen ze ‘m nooit, dat doe niet bij je “broeders en zusters”. Uiteindelijk gaat het er toch om DAT je wat gelooft, net zo als ze eigenlijk ook tegen moslims aan kijken.
    Alleen zullen ze dat hier nooit zeggen, dat ze er zo tegen aan kijken.
    Dat spreken ze alleen onder elkaar uit. Leer mij gelovige kennen, tuig is het.

    Like

 15. Jade zegt:

  Sorry mensen, ik ben het er niet mee eens…
  Luckybee is een medestrijder, en die hebben we broodnodig.
  Wij allen moeten maar één gemeenschappelijk doel hebben,
  namelijk een moslimvrij Europa.
  Pas daarna is er weer tijd om op elkaar te gaan fitten.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 17. Dot zegt:

  Dames, het wordt gevaarlijk voor ons. Als men leest wat zij massaal in hun eigen land doen nl. in Congo of Zuid-Afrika om maar 2 landen te noemen, dan moet u bang zijn want het komt naar u toe.

  Like

 18. Pingback: “Vluchtelingen”: Rechtstreeks uit de gevangenis naar Europa? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s