“Goedmensch” legt uit: eerst komen de mannen, om later de familie te laten overkomen

Screenshot_40

(Door: “Janina”)

Het valt steeds meer burgers in de bonte republiek Duitsland op dat er overwegend alleen maar jonge mannen komen, ook in het district Kitzingen. Twee lezeressen van “inFranken.de” stelden nu de vraag: Waar zijn alle vrouwen en kinderen? De vluchtelingenwerkster legt het fenomeen uit:

“Mannen durven eerder de lange en gevaarlijke vlucht naar Europa te maken. Vooral in Syrië, Irak en in de Afrikaanse landen zouden veel families bovendien niet genoeg geld hebben om de dure reis voor alle familieleden te betalen. Daarom zou de vader of de zoon alleen op weg gaan, in de hoop in Europa vaste voet aan de grond te krijgen en de familie later te kunnen laten overkomen.”

Wie gelooft zo´n bullshit? Ze betalen voor hun vlucht ongeveer $ 10.000,-, maar ze hebben geen $ 6000,- over voor de vliegtickets van de familie? Maar ook de vrouw met het helpersyndroom moet het belangrijkste feit over het hoofd hebben gezien. Namelijk dat het merendeels geen oorlogsvluchtelingen zijn, maar gewoon economische vluchtelingen! Welke man laat nu zijn vrouw en kinderen achter in oorlogsgebieden in de hoop dat ze over een paar jaar nog leven en overkomen? Frappant hoe ver men als goedmensch aan de realiteit voorbij kan kijken!

Door:
“Janina”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Goedmensch” legt uit: eerst komen de mannen, om later de familie te laten overkomen

 1. Cathja zegt:

  Het type ‘goedmens’ verkeert nog in de stellige overtuiging dat ze ons van alles wijs kunnen maken. Laat dat nou ’s niet kloppen! Wij zijn al lange tijd geleden wakker geschud door wijlen Pim Fortuyn, en sindsdien zijn verstandige mensen waakzaam geworden. Velen merken op dat Nederland recht op zijn ondergang afgaat, en als de toestroom van illegalen niet stopt, er hier vroeg of laat een heuse burgeroorlog zal uitbreken. Veel meer mensen dan men ons wil laten geloven zijn het beu om achtergesteld te worden, nu ze zien gebeuren dat economische vluchtelingen alles wat het leven prettig kan maken in de schoot geworpen krijgen. Onze eigen mensen moeten op de wachtlijsten voor woningen, medische ingrepen etc.

  De kruik gaat net zolang te water tot hij barst. En dat moment is aanstaande, de Brusselse quota m.b.t. de verdeling van vluchtelingen ten spijt….!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  ‘Integratie met behoud van eigen identiteit’

  Deze wereldvreemde slogan was jarenlang het officiële beleid van de Nederlandse staat met betrekking tot de immigratie/integratie-problematiek. Inmiddels is dat beleid verlaten en is ook door onze regering toegegeven dat de multiculturele samenleving een mislukking is, maar een waarachtige analyse is er nog steeds niet, laat staan het begin van een oplossing. Hoe kan dat?
  Die officiële slagzin is zó kenmerkend voor de naïviteit waarmee de Nederlandse regering destijds deze problematiek benaderde. Iedereen met een klein beetje gezond verstand doorziet meteen dat dit de facto een contradictio in terminis is. Hoe verzin je het?
  Toen Hans Janmaat, alweer ruim 30 jaar geleden, als eerste nadrukkelijk wees op de (te verwachten) problemen met immigranten werd hij weggehoond en totaal genegeerd. Dat had natuurlijk mede te maken met diens botte benadering van de kwestie en diens weinig charismatische publieke uitstraling. Maar de overspannen reflex van de toenmalige politiek en media hebben evenzeer in hoge mate bijgedragen aan het in standhouden van een taboe, dat in wezen tot op de dag van heden voortduurt. >>>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/integratie-met-behoud-van-eigen-identiteit/

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Wat vreemd, die familie die achterblijft is wèl veilig in het land van herkomst! Of niet natuurlijk, maar dan getuigt het gedrag als zeer kwalijk, je eigen vrouw en kinders achterlaten in het land van herkomst en zelf lekker in veiligheid gaan zittten, niet wetend of vrouw en kinders nog in leven zijn, niet verkracht zijn door het regime of de moslims! Nee, een man die zijn vrouw en kinderen achterlaat is een slappe lul!

  Like

  • ron zegt:

   Nee joh, het is een uitgekookt plan.

   Je gaat toch geen zes duizend euro per familielid betalen als het ook gratis kan…
   En stel dat je asielverzoek voor de gehele overgekomen familie afgewezen wordt dan ben je al je geld kwijt.

   Het werkt zo;
   Man maakt als eerste de overtocht. Krijgt hij een verblijfsvergunning dan mag hij zijn familie over laten komen. De tickets voor zijn vrouw en kinderen hoeft hij niet zelf te betalen.
   Betaalt wordt er door de Nederandse staat en misschien deels door de VN.
   Mocht je afvragen waar die 7 miljard per jaar o.a aan uitgegeven wordt….

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het gaat dan ook, zoals ‘Janina’ terecht opmerkt, in de meeste gevallen helemaal niet om oorlogsvluchtelingen, maar om economische vluchtelingen. Hetgeen overigens niet uitsluit, dat het metterdaad om ‘slappe lullen’ gaat, die maar al te vaak hun vrouw beschouwen als ‘baarmoeder op pootjes’ en voorts zo’n beetje als manusje van alles. En hun kinderen -ook weer vaak de jóngens, trouwens- als het bewijs van hun kúnnen en niet meer: Wat je híer verliest, bouw je èlders wel weer opnieuw op -zoiets. Laten we niet de fout maken, ónze vorm van ouderliefde op deze mensen te projecteren: Die kennen zij toch al niet en mannen nog minder dan vrouwen (die althans nog een instinctieve gehechtheid kunnen ontwikkelen aan het kind dat ze negen maanden lang bij zich dragen.) Niet dat dat bij óns geen min of meer biologisch gegeven is; daarom mag mannen ook eigenlijk geen stem gegeven worden in kwesties als abortus.) Maar hoe dan ook, het biologische patroon, dat zelfs wij min of meer kennen, is bij deze lui doorgaans in optima forma aanwezig. Daarom draaien ze er doorgaans ook hun hand niet voor om, om hun hele gezin met droge ogen achter te laten!
   Dat wil dus zeggen: Inderdaad n i e t in de ogen van de goedmenschelijke hulpverleners, in wier roze belevingswereld alle bevolkingsgroepen, overal ter wereld, precies hetzelfde in elkaar zitten…..

   Like

 4. Jean zegt:

  Heel snel starten met “massaal” terug te sturen naar afzender want wij zullen dat volkje wat een bedreiging is voor ons weigeren in onze samenleving.
  ALLES wat komt van die EU misdaadorganisatie is fataal voor ons maar winstgevend voor de misdadigers zelf.
  Als er geen stop aan gezegd wordt hebben we straks hier Burundese toestanden nl. barbaars geweld en straatterrorisme.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ze zijn allemaal in een leeftijd dat ze strijders kunnen zijn voor hun Allah.Jihadisten zijn het en niet anders.

  Like

 6. Daarom hebben ze ook allemaal een mobieltje of schaffen er gelijk een aan:kunnen ze het thuisfront bellen!Ik ben binnen,nu kunnen jullie komen!In het kader van de door Joop den Uil gedroomde gezinshereniging!Nederland is mijn land niet meer;langzaam maar heel zeker gaan we kapot aan de tsunami van gelukszoekers,allemaal over onze rug!Dankzij de maffia in Brussel en hun maatjes in Den Haag!

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  In Budel is de afgelopen weken een immigratie eisend fucking dobberneger centrum geopend met 400 plaatsen.

  Binnen een half uur waren in de locale telefoonzaak alle dure gsm’s uitverkocht en daarna de goedkopere en winkel was aan eind van de middag totaal leeggekocht, met dank aan de gedwongen belastingafdrachten van NL loonslaven!!

  Waarom krijgen al deze eisende asielimmigranten gratis geld terwijl onze oudjes de thuiszorg rekeningen niet meer kunnen betalen???

  Hoe lang nog mensen gaan wij dit pikken van de gore linkse ratten uit den Haag??

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Die jonge sterke gezonde negers kunnen straks hun hele familie op onze kosten laten overkomen, waarna ze met z’n allen ook weer op onze kosten aan het vreten gehouden worden, maar voor de bejaarden in een verzorgingstehuis is geen geld om iemand in te huren die hen in een rolstoel naar buiten kan rijden als het mooi weer is. Voor zo’n ritje is men geheel afhankelijk van vrijwilligers. En dat blijft ook zo, zolang Rutte ziet dat er nog steeds vrijwilligers zijn. Den Haag ziet graag vrijwilligers aan het werk; hoeven ze ons belastinggeld niet aan te besteden zodat er meer overblijft voor de ‘asielzoeker’. Dat is de reden waarom ik TEGEN vrijwilligerswerk ben.

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb ik ook eens geprobeerd, om vrijwilligers werk te vinden.
   Als stront wensen ze je dan te behandelen omdat ze ervan uitgaan dat je toch anders geen baan kan krijgen.
   Dus daar was ik weer snel van genezen met me goede gedrag.
   Uiteindelijk hadden ze 1 baantje voor me, 40 uur in de week als conciërge werken op een lagere school. Wat dus eigenlijk een normale baan was.
   Of ze niet goed bij hun hoofd waren om zo iets vrijwilligers werk te noemen.

   Like

 9. helletocht zegt:

  Duitsland heeft drie keer gemoord en drie keer zelfmoord gepleegd, in 1870, 1814 en 1939. Nu leggen ze de basis voor de volgende oorlog. Kapo Mutti en haar groep van getrouwe linkserds en voormalige Stasifiguren hebben maar een agenda. Deutschland muss vernichtet werden, und mit Deutschland das ganze Europäische Kontinent. Es lebe das tausendjährige Eurabië. Dit is even erg als actief oorlog voeren. We moeten iemand hebben die ons wil verdedigen, wie dan ook!

  Like

 10. Fred zegt:

  Ik denk dat je iets te snel langs het feit dat vrouw en kind voor de afrikaanse parasiet niet dezelfde betekenis en waarde heeft als voor de westerling. Net zoals ook waarheid en betrouwbaarheid en feiten voor hen niet dezelfde betekenis hebben. Wat natuurlijk niets afdoet aan het feit dat het voor de volle 100% gewoon economische vluchtelingen zijn die zich levenslang in de sociale hangmat op kosten en kap van de westerse zot wil komen vestigen natuurlijk. Stel uzelf de vraag: hoe zou u zelf zijn.

  Like

  • Driek zegt:

   Fred zegt: Wat natuurlijk niets afdoet aan het feit dat het voor de volle 100% gewoon economische vluchtelingen zijn die zich levenslang in de sociale hangmat op kosten en kap van de westerse zot wil komen vestigen. hoe zou u zelf zijn. Stel uzelf de vraag: hoe zou u zelf zijn.

   Beste Fred, die vraag kunt u niet stellen aan mensen die zijn grootgebracht in een Joods christelijke samenleving, want die mensen, wij dus, hebben geleerd te werken voor hun dagelijks brood. Dat is ons met de paplepel ingegoten. “Wie niet werkt zal niet eten”, zo staat geschreven in het Nieuwe Testament. En hoewel wij niet allemaal zijn grootgebracht met de Bijbel, weten wij allen, dat werken de normaalste zaak van de wereld is. Werken voor de kost hoort nu eenmaal bij het leven.

   In tegenstelling tot de landen waar die negers vandaan komen, is in onze maatschappij de mens ontwaakt. De Renaissancistische mens was niet zozeer enthousiast over de vooruitgang omdat hij daarin voor zich zelf voordeel zag, als wel om het feit, dat zijn blik gericht was op het heil der gehele mensheid.

   Op een gegeven ogenblik kreeg men de behoefte zich geestelijk en materiële waarden eigen te maken die de mensheid in haar geheel op een hoger plan zouden brengen. Onze blik was – en is – gericht op het heil der gehele mensheid en de toekomstige generaties.

   Nu, helaas, die geestelijke drang ontbreekt bij veel zwarte mensen. Dr. Albert Schweitzer heeft dat ervaren gedurende zijn werk in Afrika. Hij schrijft ook dat de neger leiding nodig heeft. Wanneer die leiding weg valt, doen ze niks. Dan gaan ze een beetje voor zich uit zitten turen. Die primitieve negers die hier naartoe komen, zogenaamd als vluchteling, komen uit een totaal andere wereld. Die hebben nooit de inspiratie gekregen zich geestelijke en materiële waarden eigen te maken. Het zijn holle vaten die nog gevormd moeten worden. Dus daar zijn we mooi klaar mee. Ons wordt de taak opgelegd die mensen op te voeden. En dat is een opgave waaraan wij niet kunnen voldoen.

   Like

  • Ik kan die afro’s het niet kwalijk nemen…ze komen NU vrijwillig.Is wel eens anders geweest.Zo lang ze niet mijn kant opkomen sucses er mee.Jullie moeten toch zo nodig op links stemmen.Mart Brasil

   Like

 11. exmarineman zegt:

  Ach, al die zgn goedmenschen en ALLE vluchtelingenhelpers die actief zijn in die hele asielindustrie weten precies tot 5 cijfers achter de komma wat er aan de hand is. Ze vertellen het die mensen hoogstwaarschijnlijk zelf wat ze moeten doen en naar welke land men moet gaan……. Hoe kun je in Afrika al die grenzen oversteken zonder paspoort of id-bewijs. Ze weten precies hoe de vork in de steel zit hier in Europa. Maar kijk wat er vandaag in het nieuws was: Maleisie en Indonesie (twee moslim-landen in Azie) sturen boten met “vluchtelingen” gewoon terug naar zee en naar de havens van vertrek……. Heeft u al “klachten” gehoord van VN-zijde en de vele andere mensrechtenorganisaties? Maar nee hoor de EU/EC zegt: NIEMAND wordt TEGEN zijn wil teruggestuurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M.a.w. KOMT ALLEN MAAR HIERHEEN, DE DEUREN STAAN W A G E N W IJ D OPEN. En dan te bedenken dat de Oost-Europese landen GEEN bootvluchtelingen/asielzoekers willen opvangen………Dus die 4% voor Nederland wordt een lachertje…….reken maar op 20%……. Oh ja beste lezers, mocht u nog jongere kinderen hebben die op zoek zijn naar een huis,,,,koop maar een caravan en/of met (voor)tent voor ze en laat ze kamperen op het Malieveld en het Amsterdamse Bos. Want een huis zullen ze niet meer krijgen, asielzoekers/vluchtelingen gaan voor.

  Like

 12. Ik heb nog een mooi optrekje te huur voor 150 euro per maand.Wèl gaarne mensen met een pensioen uit nederland.Hier niets te halen voor ”arme” vluchtelingen.Mart Brasil.(e mail verstrekbaar bij red.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s