VIDEO: senator Graham over de Amerikaans-Israëlische betrekkingen

De Amerikaanse senator Lindsey Graham (Republikein – South Carolina) over de Amerikaans-Israëlische betrekkingen en recente berichten dat de stafchef van het Witte Huis, Dennis McDonough, de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank” een bezetting heeft genoemd.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", demoniseren, Israël, Obama, VS. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO: senator Graham over de Amerikaans-Israëlische betrekkingen

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat zou niemand beter kunnen zeggen. Verplichte kost voor het hele Nederlandse Kabinet en de hele Eerste en Tweede Kamer, de hele Nederlandse hoofdstroom media en, last but not least, al het schoftentuig in Brussel.

  Aan dergelijke geluiden wordt in ons land geen aandacht geschonken. Onze “eigen” Fransje Timmermansje ziet wel wat in het labelen van producten afkomstig uit Judea en Samaria als afkomstig uit de bezette gebieden. Gezien z’n opleiding en z’n CV zal hij niet dom zijn. DUS is hij doortrapt gemeen. Maar met een luizenbos als Juncker is hij in goed gezelschap.

  In ons eigen thuisland hebben we gelukkig zwaargewichten als crypto-homo annex lachebek Mark Rutte, mister dubbele-pet Jeroen Dijsselbloem, de veilingmeester die z’n moeder nog zou verkopen voor een handvol stemmen Alexander Pechtold en ga zo maar door. We zijn werkelijk bevoorrecht, dat we hier mogen wonen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik weet niet wat senator Lindsey Graham denk, maar ik weet hoe ik er van vind.West bank heeft eens Judea en Samaria geheten, en dat is zonder twijvel Joden land.Dennis McDonough moet maar weer eens geschiedenis gaan leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s