Bijbels voor alle Turken?

Screenshot_12

De Turkse minister-president Ahmet Davutoğlu op verkiezingscampagne in Dortmund

(Door: Helmut Matthies – Vertaling: E.J. Bron)

De twee belangrijkste Turkse politici gingen op verkiezingscampagne met avontuurlijke thesen – en dat midden in Duitsland. “De Duitse bondskanselier Angela Merkel beloofde in de Russische exclave Kaliningrad (ooit Köningsberg) om aan alle daar wonende Rusland-Duitsers een Bijbel, een vlag en een woordenboek te sturen. Met het oog op de Duitse vlaggen zei ze dat waar ze wapperen Duitsland zou zijn.” Zo´n melding is uiteraard verzonnen, pure fantasie! Want als Merkel dat zou zeggen, zou dit een politieke aardbeving in heel Europa betekenen. De bondskanselier zou onmiddellijk moeten aftreden (zelfs wanneer dit in het toch al bijna 750 jaar oude Duitse Königsberg gebeurd zou zijn, dat in 1945 door het Rode Leger werd bezet).

Minister-president: “Voor ons is overal Turkije!”

Toen verleden week zondag de Turkse minister-president Ahmet Davutoğlu voor 15.000 Turken in Dortmund zei: “Wij zullen iedereen die dit wil een koran, een vlag en een woordenboek sturen, als Allah dit wil”, waren er nauwelijks reacties van Duitse politici. Voor een zee van Turkse vlaggen zei de toppoliticus midden in Duitsland zelfs: “Waar deze vlag wappert, is voor ons Turkije. Voor ons is overal Turkije.” Anders uitgedrukt: dit zou betekenen dat iedere tuin, ieder huis of iedere moskee met een Turkse vlag “buitenland” midden in Duitsland zou zijn. Zoiets noemt men inbezitneming van land. Bijna geen enkele grote krant (behalve “Die Welt”) berichtte over dit schandaal. Terwijl de toespraak van de naast president Erdoğan belangrijkste politicus van Turkije zowel de sowieso al enorme gettovorming van veel van de ongeveer drie miljoen Turken in Duitsland evenals hun islamisering versterkt. Op deze wijze zal er in ieder geval geen sprake zijn van integratie, ook al heeft Davutoğlu zich hiervoor uitgesproken.

Oproep aan Turken: Verhinder zulke leerplannen!

Ook is het ongelooflijk dat hij zijn in Duitsland wonende landgenoten er toe opriep om de leerplannen op Duitse scholen “te verhinderen” als zij de Turkse geschiedenis niet correct zouden weergeven – dus de moord op tot 1,5 miljoen christelijke Armeniërs een volkerenmoord noemen. Dat echter is niets minder dan een oproep tot de schoolstrijd. Slechts een week later (afgelopen zondag dus) hield ook Erdoğan voor 14.000 aanhangers Turkse verkiezingscampagne – in Karlsruhe. Hij begon zijn toespraak met de woorden: “Jullie zijn voor ons geen gastarbeiders, maar onze kracht in het buitenland.” De oprichting van het “nieuwe Turkije” zou in Duitsland beginnen. Daarom zouden de Turken hun taal en hun islamitische geloof niet moeten vergeten.

En wat doen wij als christenen?

Zou het denkbaar zijn voor een Duitse regeringschef om aan de weinige Duitsers in Turkije te beloven een Bijbel te sturen? Natuurlijk niet! Wanneer echter een Turkse minister-president met het oog op de koran voor zijn in Duitsland wonende landgenoten dat wel kan, dan zouden Duitse christenen in ieder geval Bijbel kunnen schenken aan hun geloofsbroeders en –zusters in Turkije. En wat nog eenvoudiger zou zijn: ze zouden aan hun Turkse medeburgers in Duitsland het Nieuwe Testament moeten aanbieden, hen bij hen thuis moeten uitnodigen en hen christelijke gastvrijheid moeten laten zien. Daarmee zou het onbeschrijflijke gedrag van de Turkse elite toch nog een positief gevolg hebben.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Helmut Matthies

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bijbels voor alle Turken?

 1. dgneree zegt:

  De verovering van het Westen is in volle gang en onze leiders en intelligentsia zijn of stekeblind of hersendood.

  Like

  • tjonge zegt:

   “stekeblind of hersendood”
   .
   of het hoort bij “het plan”.
   wat “het plan” exact inhoudt weet ik niet, maar ik kan mij iig niet voorstellen dat het aan onze leiders per ongeluk voorbij gaat, dus er moet wel een plan achter zitten.

   Like

   • Een erg mooie reactie.
    Maar wie begrijpt het of wil ‘het plan’ doorgronden?
    Wie wil werkelijk dat plan inzien?
    Die paar mensen die daar nu nog zicht op hebben zijn aan het verdwijnen.
    Na hun is er geen tegenstand meer. Het ‘zout’ op de aarde raakt op.
    Zij die tot op heden tegen hebben gehouden houden het niet meer tegen.
    Dat plan krijgt steeds meer ruimte om ten volle uitgevoerd te worden.
    Niet een paar stammen maar de gehele wereld zal zich begeven richting Jeruzalem.
    Om de wereld in zo’n situatie te brengen zal er wel iets moeten gebeuren.
    Dat ‘plan’ is daar ongetwijfeld een onderdeel van.
    Al zitten we nog niet massaal of leven we nog niet massaal onder de sharia, de verschuiving t.o.v. de Joodse staat Israël is al wel goed zichtbaar.
    De enige Joodse staat in de wereld wordt steeds erger geïsoleerd.

    Dat is menselijk gezien een groot probleem maar religieus gezien precies volgens plan.

    Like

  • exmarineman zegt:

   ze zijn niet stekeblind of hersendood……ze zijn het beiden en ook nog doof en kunnen niet meer lezen. AL onze politici van welke partij dan ook (1 uitgezonderd…de PVV) hebben hun kop al in het zand gestoken en hebben hun kont al omhoog staan.

   Like

 2. “Want als Merkel dat zou zeggen, zou dit een politieke aardbeving in heel Europa betekenen.”

  We moeten eens goed nagaan waarom de uitlatingen van deze Turkse minister-president Ahmet Davutoğlu niet hetzelfde veroorzaakt.
  Wat houdt zo’n politieke aardbeving in heel Europa tegen als zo’n man zulke dingen wel mag zeggen wat onze leiders niet mogen zeggen volgens hun eigen opgelegde politieke-correctheid.
  Dit is toch niks anders dan de bevestiging dat wij onze naties nog steeds (tegen beter weten in) aan het uitverkopen zijn.
  Wij kennen vele onderzoeken, studies en voorbeelden dat dit niet de weg is voor een gezonde staat/Europa en toch kruipen we voor deze nationalistische ratten die niks hebben met de term ‘Europeaan’ (ik ook niet trouwens) of een verenigd Europees blok anders dan een nieuw Ottomaans Rijk.

  Onze goede bedoelingen en politieke-correctheid is er helemaal op gericht om maar vooral niet op de lange tenen te gaan staan van hen die heel anders denken, denken in hun eigen belang.
  Gingen we maar eens op die lange tenen staan.
  De mogelijkheid dat zij dan over ons heen gaan marcheren zouden we dan in ieder geval kunnen minimaliseren tot een aanvaardbaar punt (“OK, u heeft uw zegje gedaan en nu weer snel oprotten want wij hanteren hier onze eigen wetten en regeltjes waaraan elke burger zich moet houden. Ongeacht hun afkomst.”)

  Dit bericht laat mij echter nog iets zien.
  Ik ken de cijfers niet maar ik kan wel een beetje nagaan dat er behoorlijk wat geld omgaat in allerlei integratie-projecten. Op scholen, in buurthuizen of waar dan ook.
  Al die miljoenen die wij daarin stoppen worden ineens nutteloos als zo’n man een toespraak houdt en ook nog eens gehoor vindt.
  Geld wat niet nutteloos hoeft te verdwijnen in een bodemloze put als wij maar eens op onze strepen gaan staan.

  Dit artikel bevestigd maar weer eens hoever we zijn doorgeschoten in onze drang het iedereen naar hun zin te maken.
  Niet beseffende dat we daardoor onszelf de strop hebben omgedaan.

  Like

  • Jaan zegt:

   De Turken moeten gewoon weg uit Duitsland, uit Nederland, uit Europa, allemaal terug naar Turkije. Ze zijn gekomen om te werken oorspronkelijk hetgeen verworden is tot het koloniseren van de rest van Europa. Dus eruit met die lui en vooral de minder, minder ook tegelijk meenemen richting gebergte.

   Like

 3. Jeanne zegt:

  Meestal, wanneer ik dit soort dingen lees, ben ik totaal verbijsterd. Jawdropping . Maar soms moet ik er zo verschrikkelijk om huilen. Dat het kan gebeuren, dat het gewoon gebeurt, zonder veel ophef. Zonder grote krantekoppen. Zo ging dat waarschijnlijk in de jaren dertig. Stapje voor stapje. Totdat de wereld wist, na 1945, hoe het was gegaan.
  Deze week, ik weet niet meer welke dag, was het belangrijkste nieuws bij de NOS dat de Groningse voetbalclub iets had gewonnen. Het belangrijkste nieuws!!! Op diezelfde dag vond de 2e aardbeving in Nepal plaats!! Ik kan het gewoon niet begrijpen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s