In Den Haag daar woont een dwaas . . .

Screenshot_10

Screenshot_11

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op In Den Haag daar woont een dwaas . . .

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv In Den Haag daar woont een dwaas #vanAarStsen mèt zijn vrinden @MinPres http://wp.me/p1O7aM-nb9 via @wordpressdotcom

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “In Den Haag daar woont een dwaas, die balanceert op ’t randje!”
  “Onder het vertrapte volk woedt een inwendig brandje!”
  “Slaan daar ooit eens de vlammen uit, is het gedaan met deze guit!”
  “Zeg maar dag met je handje, Neurenberg 2-klantje!”

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, ik heb die dwaas een paar uur geleden een mail gestuurd dat hij erop uit is Nederland te islamiseren en als hij die Schilderswijk zo geweldig vind dat hij er dan maar moet gaan wonen. Ik schreef: als u dat in de oorlog had verkondigt zouden ze u na de oorlog vervolgd hebben, en terecht. U behoort tot de klasse “weg met ons”. Weerzinwekkend. Ben benieuwd of ik een reactie krijg.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Schitterend, Ad! Goed gedaan, Jochie!

   Like

  • toestroom zegt:

   Ik denk het niet. Een mooi weekend.

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Wat een vreemde reactie, wat is er dan niet goed aan? U maakt het er niet duidelijker op.

    Like

   • Ad de Koning zegt:

    Aan Toestroom, ik heb je reactie nog eens bekeken en ik begrijp het ineens, je bedoelt dat ik waarschijnlijk geen reactie van van Aartsen krijg, daar heb je misschien wel gelijk in, of een nietszeggende reactie, zoiets van “dank u voor uw reactie, ik ben het er niet mee eens”. Maar ja, hoe meer negatieve reacties voor hem hoe beter denk ik dan maar, en ook een prettig weekend.

    Like

   • toestroom zegt:

    Ik zag het nu pas ik bedoelde dat u geen bericht krijg van deze burgervader,en als hij wel reageert dan heb u geluk een mooie zondag

    Like

 4. Jules Vismale zegt:

  “In Den Haag daar woont een burgemeester die zich meer als een hond of varken gedraagt!”
  “Hij ziet geen verschil tussen vriend en vijand want voor hem is onbekend juist bemind en hij geeft een allochtoonse jihad-vriend, mits hij die al heeft, vast alles waar deze om vraagt!”
  “Als Van Aartsen in 1930 nou burgemeester van Düsseldorf was geweest had hij vast Peter Kürten bij hem thuis op de koffie en gebak uitgenodigd want deze zag er heel mooi, onschuldig en braaf uit!”
  “Maar dan was de Haagse dwaas vast HEEL snel dood geweest, zijn schedel ingeslagen, zijn keel opengesneden en met vele steekwonden op zijn lijf en in zijn kuit!”
  “Peter Kürten was namelijk de beruchte ‘Vampier van Düsseldorf’ en hij viel vrouwen en meisjes aan om ze te verkrachten en te doden, zoals sommige moslimextremisten helaas tegenwoordig ook doen!”
  “En reken maar dat als dat werkelijk met Van Aartsen was gebeurd zijn vijanden hem allerminst betreurden daar je met psychopaten en islam-terroristen gewoon het paard van Troje in huis haalt en hun geen je ook veel beter NOOIT een vriendschappelijke zoen!”

  Like

 5. luckybee zegt:

  Van Aartsen? daar hebben julie helemaal gelijk in,weg met die vent drop hem gewoon in Mekka dan weet hij wat de Schilders wijk voor ons betekent aan eigen lijf .

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Van Aartsen haalt een oud plan van stal: bouw goede koopwoningen in een grafbuurt en alles komt goed. Wat bewezen niet werkt, want elders al vele malen mislukt.
  Wat wel helpt zijn hele wijken tegen de vlakte gooien. M&F vertrekken dan naar elders; het waterbedeffect.
  Maar met koopwoningen in een kudtbuurt ga je niks bereiken. Want wie wil daar wonen, wanneer alles wat je bezit gesloopt en gestolen wordt. En er geen normale winkels meer zijn. Zwarte scholen. Enz. Voor hetzelfde geld koop je iets 100 kilometer verderop en heb je nog Nederlandse buren.
  Jammer dat deze plannen altijd medewerking krijgen van de andere graaiers, die hun zakken vullen zonder dat er ooit een probleem wordt opgelost.

  Heer Bron, fijn dat u weer terug bent. Zonder u is het “nieuws” te vaak één pot nat.

  Like

 7. helletocht zegt:

  Dit is de held van de linkse leugenpers. De grootaandeelhouder van de Nederlandse Afschaffers Index. Hij jaagt de moslimkoers naar ongekende hoogten. De ‘verarscher” van het Nederlandse volk, de Mussert in disguise. De z.g. verdediger van de “democratie” gaat op bezoek bij de abjecte communistenkrant om daar zichzelf oraal te bevredigen. Met stip stijgt hij in de Top 10 van de Nederlandhaters, Op een van Aartsen, op twee Timmerfrans etc. Hebt u een VVDer gehoord over dit stuk onbenul? Nee, ze houden zich allemaal stil, maaien het gras op hun landgoed, en gaan straks bij Stan Huijgens het glas heffen. Ze lachen zich te barsten vanwille het feit dat het al vijf na twaalf is. Ze rollen over de grond van de pret, want “der dumme Holländer hat noch immer keine Ahnung”. Hallo Fatima, hallo Mustafa kommt mal nach unsere Abschaffungsparty! Wir zahlen wie immer alles für euch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s