VIDEO: ISIS-terroristen stelen paspoorten van westerlingen


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: ISIS-terroristen stelen paspoorten van westerlingen

 1. Ad de Koning zegt:

  Er is een nieuwe video opgedoken, als ik tenminste goed ben ingelicht, van die Bagdadi, de leider van IS waarin hij alle moslims oproept te emigreren naar IS, als dat eens zou gebeuren werden we er hier van verlost maar ik denk dat ze het hier veel te goed hebben en zich dan ineens niet meer geroepen voelen om te gehoorzamen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   wellicht zullen er best wel een aantal die oproep volgen. Hopelijk wordt dan wel hun uitkering, AOW/pensioen enz stop gezet, net zoals ze dat hebben gedaan met die mevrouw van 90 jaar die zgn in “bezet palestijns gebied” woont. Maar dat zullen die lafaards in Den Haag wel niet durven…..

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘AOW OP DE WESTBANK’, NW.ISR.WEEKBLAD 15.5.2015………………….Een oudere Nederlandse vrouw in Israel wordt toch niet gekort op haar AOW-uitkering. De 90-jarige vrouw is recent naar Modi’in verhuisd,waarna de Sociale Verzekeringsbank [SVB} haar meedeelde haar uitkering met 35% te korten, omdat ze op de Westelijke Jordaanoever is gaan wonen. Dat besluit veroorzaakte onrust en verontwaardiging in Israel en Nederland. Het ministerie van Sociale Zaken heeft nu echter laten weten het besluit terug te draaien. ……………Nederlanders die naar een EU-land verhuizen houden recht op sociale voorzieningen zoals de AOW,net als emigranten naar een land waarmee Nl.hierover een verdrag heeft gesloten,zoals Israel. Maar,zo redeneerde de SVB, de Westelijke Jordaanoever is geen Israel en valt dus buiten het verdrag. In 2003 werden zo’n 40 AOW-gerechtigde Nederlanders al met dit probleem geconfronteerd,toen de Nederlandse regering besloot dat “Nederlandse staatsburgers die in door Israel bezet gebied wonen’een uitkering zouden krijgen op het niveau van landen waar Nederland geen verdrag mee heeft. Dat besluit werd voor die groep mensen teruggedraaid…………..Tegen de JERUSALEM POST zegt een woordvoerder van Sociale Zaken het incident met de 90-jarige vrouw te betreuren.;’We zullen snel aangepast beleid publiceren. Daarna zal het nieuwe beleid op nieuwe zaken worden
    toegepast”<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 2. luckybee zegt:

  Wat gebeurd met de passen van Gedode jihadi’s kunnen ze die niet meer gebruiken?Man is het niet heerlijk in Nederland geen behoofdoekte meiden meer te zien en mannen in jurken en een witte fingerhoed op hun koppen?

  Like

  • luckybee zegt:

   En als ze weg zijn dan hebben wij ook geen moskee’s meer nodig we kunnen ze dan allemaal slopen.Het verpest alleen maar onze Stad gezichten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s