CARTOON “Center Parks”

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CARTOON “Center Parks”

  1. Cathja zegt:

    Het wordt ‘gezellig’ in Center Parks met al die kleurrijke boerka’s om je heen! Dit bedoelden ze natuurlijk met ‘cultuurverrijking’.
    Ik snap het.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Uiteraard, maar daarvoor hebben ze dan toch ook de ‘boerkini,s…..Of zie ík dat weer verkeerd?

    Like

  3. dendieje zegt:

    Boerka’s, boerkini’s, ghimaar, niqab. Het ziet er echt allemaal niet uit. Maar soms heeft het toch wel nut blijkbaar. Bekijk dit filmpje maar eens….

    Like

    • Cathja zegt:

      Ja, smeerlapperij wordt op deze manier erg gemakkelijk gemaakt. Maar haar gore gedrag is toch niet onopgemerkt gebleven bij verschillende voorbijgangers!
      Wát een smerig en primitief volk is dit toch!!

      Like

    • Tistochwat zegt:

      @ dendieje 17 mei 2015 om 10:55

      Nou? Nou? wat zei ik altijd al? Zien jullie nou wel dat ik gelijk heb?

      VIDEO – Asielzoekerflat in Augsburg: vuilverwerking uit het raam

      “Dit schorremorrie is nog smeriger dan een rioolrat; je zult ze toch maar gedwongen in je nette woning moeten opnemen! Wát een ‘cultuurverrijking’! Volgens mij zitten ze ook gewoon in het raamkozijn te schijten. Dat zijn ze daar in Afrika gewend: gewoon overal van je af schijten en zeiken. Daarom zijn vooral die boerka’s ook zo handig; het zijn als het ware gewoon mobiele schijthuizen.”

      Like

    • koddebeier zegt:

      Wat een cultuurverrijking is het toch !! Beesten zijn nog zindelijker.

      Like

    • toestroom zegt:

      Over normen en waarden gesproken die hebben ze totaal niet,het is ook geen wonder dat de ziektes die we onder de duim hadden weer de kopt op steken,dit zagen we al 20 jaar geleden op de raststatte van Duitsland rok omhoog en maar schijten op zijn Hollands, en handden wassen ho maar, billen afvegen ho maar en onze zorg gaat maar omhoog.

      Like

  4. peterselie1 zegt:

    President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem

    Erdogans vurige wens –een massale eensgezinde moslim aanval op Israël om de Joodse staat te vernietigen- uitgebeeld.

    De Westerse media en politiek blijven opnieuw muisstil nu de Turkse islamistische president Erdogan gisteren in een toespraak opnieuw oorlogszuchtige taal bezigde aan het adres van Israël. Hij herinnerde de Turken aan het Ottomaanse Rijk dat hij in 2023 wil gaan herstellen, en vroeg het volk op hem te blijven stemmen, omdat hij van plan is om ‘Jeruzalem binnen te vallen’.

    ‘Helaas zijn wij moslims ons doel om op te trekken naar Jeruzalem kwijtgeraakt,’ aldus Erdogan. ‘Het vocht in onze ogen bevroor zodat wij blind werden, en onze harten die voor Jeruzalem hadden moeten kloppen zijn in plaats daarvan tegen elkaar opgezet en in een staat van oorlog met elkaar.’

    Erdogan herhaalde zijn wens om de vete tussen de Soenitische en Shi’itische moslims te beëindigen, zodat ze samen Jeruzalem kunnen ‘bevrijden’ van de Joden, in de stad Erzincan in centraal Turkije. Hij zei te hopen dat Jeruzalem in de toekomst klaar zal worden gemaakt voor Al-Isra’ Wal-M’iraj (Mohammeds opstijging naar de hemel en neerdaling naar Jeruzalem), zodat de ‘bron van al het goede uit de hemel op alle moslimlanden zal neerdalen’. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/President-Erdogan-belooft-in-toespraak-Turkse-invasie-van-Jeruzalem

    Like

  5. Hendrik Morren zegt:

    Center Parks verworden tot boerka wasplaats…

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Ik vind dit trouwens een schitterende cartoon!
    Wat minder schitterend is, is dat Center Parks nu kennelijk ook al door de knieën gaat.
    Gelukkig kwam ik daar al nooit want Center Parks is hartstikke duur.
    Maar dat maakt voor de moslim natuurlijk niets uit; die zal er wel in mogen op onze kosten.

    Like

    • Cathja zegt:

      Ik ga geen enkel bad meer in waar ik een moslim(a) ontdek. Ze piesen gerust in het water, en ik ben niet van plan om in moslimpies te zwemmen! Als alle parken en zwembaden deze lui in ‘klederdracht’ laten zwemmen, zijn er binnen afzienbare tijd geen zwembaden meer zonder vervuild water.

      Blijft over: mijn eigen 100% frisse badkuip! Wel zo aangenaam!

      Like

    • Boorzalf zegt:

      Zelf dieren zijn nog netter, maar goed mevr. (Ofzoiets) moest even een boodschap achter laten. In center parcs ben ik ze al tegen gekomen de dames in de boerkinnie, geen gezicht. Gaat er niet meer naar toe, “bedankt centerpars” dat veel moslims uw zwembad mogen bezoeken.😝😝

      Like

  7. luckybee zegt:

    Ow Bad Boerkina hey?

    Like

Plaats een reactie