Een derde deel van alle Britse scholieren denkt dat de “moslims het land zullen overnemen.”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een onderzoek onder bijna 6000 scholieren tussen de 10 en 16 jaar in heel Engeland dat een derde deel van hen denkt dat de moslims “het land zullen overnemen”. Het is het grootste onderzoek in zijn soort dat in Groot-Brittannië werd uitgevoerd.

Onder de scholieren zijn negatieve opvattingen tegenover migranten wijdverbreid, aldus een ander resultaat van het onderzoek. De data werden verkregen aan de hand van vragenlijsten, die in opdracht van de organisatie “Show Racism the Red Card” (SRTRC) tussen 2012 en 2014 aan meer dan 60 scholen in het hele land gestuurd werden. 60% van de scholieren was van mening dat “asielzoekers en migranten onze banen van ons afpakken”.

Het resultaat van het onderzoek werd kort na de ontmoeting van de Labour-schaduwminister Hunt met een scholier bekendgemaakt, die tegen de destijds eventuele toekomstige minister van Onderwijs zei dat hij op UKIP zou stemmen, want hij zou willen “dat al die buitenlanders uit het land zouden verdwijnen”.

De voorzitter van SRTRC, Grabby, zei dat het resultaat zou aantonen dat men nog meer zou moeten doen in “de strijd tegen rechts” en dat dit een waarschuwing zou zijn welke boodschappen de kinderen uit de media halen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.independent.co.uk
Auteur: Rose Troup Buchanan

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, burgermoed, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Een derde deel van alle Britse scholieren denkt dat de “moslims het land zullen overnemen.”

  1. Thoth zegt:

    Ze hebben gelijk. Maar in de toekomst zal dit de afvalligen zijn, zij moeten ‘bekeerd’ worden. Maar niet, dat zij de asielzoekers en migranten zogenaamd de banen van ze afpakken. Helaas, daarvoor hebben zij veel te weinig educatie…

    Like

    • caesar1 zegt:

      misschien te weinig educatie, hoewel niet allemaal… maar ze fokken ons er heel rustig uit, geen haast zoals ze zelf zeggen…

      Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Die scholieren hebben meer realiteitszin dan hun ouders, dat staat in ieder geval vast!
    Het zó laten escaleren, dat het je kinderen bang te moede wordt, Godverdomme! Zeker in Benidorm ben ik de Britten erg gaan waarderen: Leuke lui, dat zeker. Maar deze kant van ze zal ik wel nooit begrijpen!
    Kom liever voor jullie volgende generatie op, in plaats van voor jullie bedreigers, stelletje dhimmi’s!

    Like

  3. Kraftavilqa zegt:

    “De voorzitter van SRTRC, Grabby, zei dat het resultaat zou aantonen dat men nog meer zou moeten doen in “de strijd tegen rechts”” Natuurlijk demoniseer de non-policor maar weer in plaats van je aandacht te richten op het werkelijke probleem, habbezakker!

    Like

  4. M.A.L. Sion zegt:

    Gekken en kinderen zeggen de waarheid.
    Pijnlijk voor iemand die de waarheid wil verdraaien.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  5. Marie zegt:

    Nou, daar konden ze nog wel eens gelijk in krijgen ook; er moet drastisch ingegrepen worden en geen immigranten meer binnen laten!
    Gezien de bekerings – veroverings – en expansiedrift van moslims moeten wij ons in Nederland zeker ook ernstig zorgen maken!
    Maar Rutte en consorten kijken nog steeds de andere kant op; hoe moet dit in godsnaam aflopen!

    Like

  6. Kinderen zijn veel realistischer en dus intelligenter dan menige volwassene!

    Like

  7. tijluylenspiegel zegt:

    Eén van de vragen had misschien ook moeten zijn; Wat denken jullie daartegen te gaan doen?

    Like

  8. luckybee zegt:

    Zijn dan alle Britse scholieren moslims?

    Like

  9. Pingback: Een derde deel van alle Britse scholieren denkt dat de “moslims het land zullen overnemen.” |

  10. BertG. zegt:

    Zal het hier in Nederland veel anders zijn onder de scholieren?
    De meeste zijn wat huiverig om het uit te spreken maar het leeft wel steeds meer de jongeren in tegenstelling tot hun ouders, wat Realpredictor ook al zei.
    Maar het blijft toch vooral een soort van vlucht gedrag om er niet bij stil te hoeven staan.
    Maar ook dat is weer typisch Nederlands. Heb ’t er maar niet over dan bestaat het niet.

    Like

  11. Joost Visser zegt:

    Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid, behalve Juncker dan.

    Like

    • bigljohn zegt:

      Joost; Juncker is de gelijke van politiek Den Haag. Gewetenloze figuren met criminele inslag wat betreft het politiek bedrijven. Ze zouden hun eigen vader en moeder, vrouw en kinderen nog gaan verkopen aan de hoogste bieder, zodat zij er zichzelf mee kunnen verrijken !

      Like

      • caesar1 zegt:

        Juncker is een (slecht) verhaal apart, hoe ze een gewetenloze alcoholist zo’n hoge functie kunnen geven is totaal onbegrijpelijk en toont alleen maar aan hoe gewetenloos en nietsontziend de mensen zijn die het voor het zeggen hebben…

        Like

Plaats een reactie