Het is later dan we denken

Screenshot_27

(Door: David Solway – Vertaling: “Vederso”)

(…) De wereld waarin we leven is zo ‘progressief’ dat we recht op de ondergang van onze beschaving afstevenen. Het spektakel van een Europa die haar eigen soort van sociale, politieke en economische “stuiptrekkingen” ondergaat, het onvermogen om de miljoenen moslims in Europa te assimileren, die Europa veranderen in wat Oriana Fallaci in “The Rage and Pride” beschouwde als een slachthuis-in-wording, de onmacht tegenover de steeds stijgende islamitische criminaliteit en de ontstellende verkrachtingsstatistieken, de evidente hulpeloosheid tegenover de sharia en de voortdurende terroristische gruweldaden, de uitputting van de budgetten voor uitkeringen die worden misbruikt door een parasitaire islamitische aanwezigheid – dit alles lijkt onbelangrijk voor de progressieve, linkse kiezer. Europa’s morele plicht is blijkbaar om onherkenbaar te veranderen, om de legitieme rechten en normatieve verwachtingen van haar eigen burgers te verraden en uiteindelijk om zichzelf af te schaffen.

Europa’s dreigende catastrofe was reeds voorzien door de voormalige Algerijnse president Houari Boumediene, die zich in 1974 verkneukelde in een toespraak bij de VN: “Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen niet gaan als vrienden. Omdat ze daar naartoe zullen gaan om het te veroveren. En zij zullen het met hun zonen veroveren. De baarmoeder van onze vrouwen zullen ons de overwinning geven”. Daniel Pipes beschouwt de claim van een in België gevestigde imam als “schandalig”, die er op neerkomt: “Binnenkort zullen we de macht in dit land grijpen. Degenen die ons nu bekritiseren, zullen het betreuren. Zij zullen ons moeten dienen. Bereid je er op voor, want het uur is nabij”. In het licht van de actuele gebeurtenissen lijkt de voorspelling helemaal niet vergezocht.

Dit alles zou ons niet moeten verrassen. De moedige en vooruitziende staatsman Winston Churchill maakte in 1899 een inschatting van de islam in zijn boek “The River War” (“Geen sterkere achterwaarts gerichte kracht bestaat er in de wereld”). In zijn “Beschouwingen over Geschiedenis” maakte de grote historicus Jacob Burckhardt ons attent op het gevaar van de op de koran geïnspireerde Jihad. Romanschrijvers hebben de voortekens opgemerkt; bijvoorbeeld GK Chesterton’s “The Flying Inn”, Jean Raspail’s “Camp des Saints”, “Platform” en “Submission” van Michel Houellebecq en van de christelijke geleerde William Kilpatrick het recente en de provocerende Orwelliaanse fabel “Insecurity”. Ze wisten (en weten) wat er op het spel staat, niet alleen voor Europa, maar voor de westerse beschaving in het algemeen, om binnenkort te worden overspoeld door een islamitische vloedgolf. Onze beste politieke denkers, zoals Bat Ye’or, Andrew Bostom, Robert Spencer, David Horowitz, Caroline Glick, Raymond Ibrahim, Geert Wilders, Bruce Bawer, Melanie Phillips, Mark Steyn, Douglas Murray, Mark Durie en anderen, teveel om op te noemen, hebben ons er herhaaldelijk voor gewaarschuwd dat als we blijven volharden in het negeren van het theologisch-politieke virus van de zuivere islam, we niet van de aandoening zullen kunnen herstellen.

(Uit het artikel: The hour is later than we think)

Bron:
http://pjmedia.com
Auteur: David Solway

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het is later dan we denken

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv ->@MinPres WANNEER ZAL t VOLK t GEVAAR ZIEN vóór t TE LAAT IS?Het is later dan we denken http://wp.me/p1O7aM-njb

  Like

 2. fransdewit zegt:

  De poortbewaker vind dat die te weinig betaald wordt en doet mede daarom onnozel. Of hij is aangenomen, om kosten te drukken, daar het geestelijk gesteldheid minder dan normaal is.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Het is zo waar wat hier geschreven wordt.

  Helaas, het volk is blind en de EU kwaadaardig.

  Daar spelen belangen die ons willens en wetens naar de afgrond leiden.

  “Mon Dieu ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple”.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Na Syrië zijn wij aan de beurt!

  Like

 5. exter39 zegt:

  Laten we blij zijn met , de mensen die ons waarschuwen , het is al een voor twaalf,, wat zijn er in Nederland ongelooflijk veel mensen die van alles geloven, Sharia betekend Einde democratie,sharia genitale verminking,einde emancipatie alleen wat allalal gezegd zou hebben ,maar men weet het niet zeker,,

  Like

 6. Pingback: Het is later dan we denken. | eunmask

 7. Pingback: Het is later dan we denken |

 8. koddebeier zegt:

  De bezetters van het zuidelijk halfrond vergeten dat als de laatste belastingbetaler vertrokken of vermoord is, zij zelf de kar moeten gaan trekken en dat alles hier dan word zoals in hun thuislanden, corruptie, armoede, honger en ellende.
  En de linkse en gutmenschen kliek vergeet dat ook hun koppen zullen rollen, want ondanks hun smerige verraad komen ook zij aan de beurt !!

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar daar doen ze nou juist om.
   Terug naar ongeveer het jaar 600 zodat alles net zo een ellende wordt als toen.
   Dat schijnen toch hele mooie tijden geweest te zijn als ik ze zo bezig zie.
   Ze vechten mekaar de tent uit om dit te bereiken en als ze door gaan, dan gaat ze dit nog lukken ook.
   Allemaal weer kamperen in een tent en water halen uit de sloot en schijten in het bos.
   Dat schijnt toch wel het summum te zijn als ik ze moet geloven.

   Like

   • koloth zegt:

    Ze doen het omdat als ze dood gaan in de hemel bij de 30 maagden te komen.
    Het leven hier scheelt ze helemaal niets.
    Dus je zou die mensen kunnen helpen om ze zo snel mogelijk af te schieten, dan hebben we allebij ons doel bereikt.

    Like

 9. nuchter zegt:

  Eerlijk is eerlijk: het gros van de ruggengraatloze Europeanen verdient het niet eens oom te overleven. Toch triest als dit waarheid wordt.

  Like

 10. Jan zegt:

  ISIS fanatic ‘behind massacre of 21 tourists at Tunisian museum’ is arrested in Italy – after crossing the Mediterranean on a MIGRANT boat

  A Moroccan man has been arrested in Italy over the Tunisia museum massacre that left 21 tourists dead after fleeing across the Mediterranean on a migrant boat.

  The Islamic State claimed responsibility for the March attack on the Bardo Museum in the capital Tunis which killed British mother Sally Adey.

  Abdel Majid Touil, 22, was arrested at the house where he lives with his mother and brothers in Gaggiano, near Milan last night.

  The accusations listed in the Tunisian arrest warrant include premeditated murder, conspiracy to commit attacks against the internal security of the state, belonging to a terrorist group and recruiting and training others to commit terrorist attacks, police said.


  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/05/20/isis-terrorist-behind-massacre-of-21-tourists-at-tunisian-museum-arrested-in-italy-arriving-on-refugee-boat/

  Like

 11. Avidia zegt:

  We worden overgeleverd aan goden heel anders dan die van ons, zet je maar schrap!!!!!!!!!!
  Arme ons!!!!!

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS

  Xander 24-05-2015 16:06- in Christendom, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, NWO-Complot, VS
  Aardig artikel om te lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s