Moslims bedreigen de burgemeester van Antwerpen

Screenshot_30

Bart De Wever

(Vertaling: E.J. Bron)

Radicale moslims hebben gedreigd de burgemeester van Antwerpen, Bart De Wever, te vermoorden, mocht hij zich niet tot de islam bekeren. In het centrum van Antwerpen werd op een plein een dreigbrief aan De Wever opgehangen. De politicus had daarvoor herhaaldelijk gewaarschuwd voor een bedreiging door het islamitisch extremisme.

Tegenover de Vlaamse tv-zender VTM zei Bart De Wever zondag dat nog moest blijken hoe serieus men deze bedreiging zou moeten nemen: “Ik heb altijd al voorspeld dat we de bedreigingen uit de hoek van de extremistische islam niet zo snel zouden kwijtraken. Dat hebben we jarenlang verwaarloosd. Nu is dit gezwel na Syrië weer opengebroken en er zal nog veel etter uitkomen tot we het kwijt zijn.”

De voorzitter van de Vlaamse nationaal-democraten N-VA en burgemeester van Antwerpen krijgt al enige tijd persoonsbescherming. Het OACD, het coördinatie- en analyseorgaan voor terreurbedreiging in België van de staat, bepaalt aan de hand van screenings het niveau van de bedreiging. In het geval van Bart De Wever is deze bedreiging dusdanig acuut dat hem persoonsbescherming werd verleend, zoals hij tegenover VTM aanduidde.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Rotzakken, Terrorisme, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Moslims bedreigen de burgemeester van Antwerpen

 1. toestroom zegt:

  Tja de Belgen pikken ook alles van dat terreur

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba · 24 mei
  @geertwilderspvv Weet @Bart_DeWever nu NOG niet ‘UITNODIGING BEKERING tot de islam’ AFSLAAN idem is aan doodvonnis? http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150524_01696267

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ik heb altijd al voorspeld dat we de bedreigingen uit de hoek van de extremistische islam niet zo snel zouden kwijtraken.

  Waarom toch steeds die toevoeging extremistische islam. Zeg gewoon uit de hoek van de islam. Dat maakt de discussie minder troebel, geloofwaardiger en benoemd de feiten zoals ze zijn. Het geweld is een intrinsiek bestanddeel van de islam en elke gelovige moslim kan op basis van zijn gelovigheid gewelddadig worden. Honderdduizend gelovige moslims zijn in potentie honderdduizend religieuze geweldplegers. Het islamitisch geweld wordt gepleegd dankzij de islam en per definitie niet ondanks de islam.

  http://stopdebankiers.eu/islam-geweld-vooral-tegen-eigen-gelovigen/

  Like

 4. rakkertje zegt:

  Als dat vreemd gespuis hun zin niet krijgt beginnen ze maar te dreigen …..
  Wat denken die wel ? … Dat ze hun wetten hier kunnen komen stellen ? …..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja. Dat denken ze namelijk al 1400 jaar.

   Like

  • Antivenin zegt:

   Ja, daar zijn ze al 1400 jaar mee bezig. 1400 jaar bloedvergieten, 270 miljoen doden (http://antivenin.blogspot.nl/2011/09/o-gij-die-gelooft-bestrijdt-de.html) hebben tot nu toe geresulteerd in 1,5 miljard mohammedanen en 57 islamitische landen. Dankzij onze elite die deze barbaarse “religie” en zijn aanhangers hebben binnengehaald en blindelings blijven knuffelen zijn wij nu aan de beurt.

   Wat mij betreft kunnen die “extremistische moslims” niet snel genoeg beginnen met onze “elite” en achterlijke politici te ruimen. Misschien dat de rest eens wakker wordt als er gaten in de eigen gelederen gaan vallen. Als hier straks namelijk een heel winkelcentrum vol gewone burgers wordt uitgemoord, staan ze toch alleen maar hypocriet hun medeleven te betonen en blijven ze verder rustig doorknuffelen.

   Like

 5. fransdewit zegt:

  Zo dan oppakken die gasten, ze zijn zo dankbaar, hoe kunnen ze nog hard maken dat ze hier in onze landen hulp kwamen vragen !?! Zulke praatjes moeten ze eens in het land van herkomst hebben.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Zo! De bedreigingen worden steeds heftiger en beginnen langzamerhand de normaalste gang van zaken te worden. Straks moet iedere politicus die een schijt richting Islam laat, worden bewaakt. Dat betekent een ding. Dat mensen, IN HUN EIGEN LAND, KUNNEN NIET MEER VRIJ DENKEN EN VRIJ HANDELEN, ZONDER TE WORDEN BEDREIGD. De politiek-correcte multiculti boemerang slaag terug ..en nu in de richting van politici. Dezelfde mensen die hun troeteldieren zo hard hadden geknuffeld. …Jongens het is tijd om de poten uit de mouwen te steken (op zijn ouderwets Rotterdams) en aan het werk te gaan. De beste manier zou zijn deze gasten (de grootste schreeuwlelijken) ’s nachts uit de bed te lichten en direct naar Zaventhem te vervoeren. Daar vandaan met een extra CON AIR (Amerikaanse gedetineerden vliegtuig) dezelfde nacht nog richting HEIMAT sturen. Hun Belgische nationaliteit wordt per direct van ze afgenomen.
  Klink wreed? Jammer, maar er is geen andere weg.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Thomasson; Als je van de ratten af wil komen, moet je ze niet gaan verplaatsen, maar verdelgen !

   Like

  • BertG. zegt:

   Ze zullen nog eerder iedereen gaan beveiligen dan ooit toegeven dat dit enkel met de islam te maken heeft en niet anders.
   Ook hier zullen ze gebruikelijke reacties vertonen en dat het maar gaat om enkele geradicaliseerde gaat i.p.v. ze er allemaal op aan te kijken.
   Dus gaat er weer een praat groepje opgericht worden en een zak geld erbij gesleept worden als oplossing. Totdat ze zelf aan de beurt zijn.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Ik wens Bart de Wever een lang en gezond leven.
  Het zal de vraag zijn of hij geraakt zal worden door de spatten van de brekende etterbuil.
  Een etterbuil gaat niet uit zichzelf over. Je kunt hem niet wegmasseren of onder een pleister wegstoppen.
  Een etterbuil moet verwijderd worden.
  Het voorbeeld van Bart de Wever is treffend en voor 100% van toepassing op het islamprobleem.
  De toenemende problemen op veel terreinen van de samenleving kunnen slechts opgelost worden door de taqqya-bende zo snel mogelijk te verwijderen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Hendrik Morren zegt:

  De 73% der moslims in Nederland die respect voor IS hebben lijken me ook gevoelig voor een islamitische oproep de strijd hier te voeren.
  Eigenlijk wat @guusvelraeds ook al zegt….

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Het zijn de ministers van de partij van De Wever die moskeeën in Belgie erkennen en er voor gezorgd hebben dat ze worden gefinancierd!
  Wie noemt mij een geldige reden om geen algemeen verbod op die akelige ideologie uit te vaardigen? Of om die collectieve psychose niet onmiddellijk te schrappen van de lijst van de erkende godsdiensten? Het nazisme was minstens even ‘goddelijk’!

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Wordt met deze bedreiging het ware gezicht van de islam zichtbaar??????

  Wat betekent overigens: “zich bekeren tot de islam?”. (Jammer dat de heer Hans Jansen veel te vroeg is overleden).

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat betekent overigens: “zich bekeren tot de islam?”.

   Precies dat wat er staat of anders je kop eraf. Zo als ze dat overal doen.
   Daar hoef je geen deskundige voor te wezen om dit te begrijpen.

   Like

   • engeltje zegt:

    Gewoon simpel de shahada uitspreken, iets over een ali en zijn trawant mo …
    Die ratten

    Like

   • Jade zegt:

    Bekeren heeft totaal geen zin, dan kijken ze helemaal op je neer.
    En dan gaat je kop er alsnog af… Er is maar één manier.
    En dat is de wereld verschonen van de islam, en de lui die
    haar faciliteren.

    Like

 11. Avidia zegt:

  Het klinkt wel wat hard, maar al die lui die zulke uitspraken doen terug naar hun eigen land, kijken of ze daar ook zulke praatjes hebben, weg er mee!!!!!! En dan al die uitkeringen die die lui krijgen, dank je wel is er niet bij. Wij maar werken en zij op hun luie kont zitten, heb zin om te staken, ik zal maar niet zeggen waar ik nog meer zin in heb.

  Like

  • louis portugal zegt:

   Avidia ze zijn hier om te blijven en het liefst over te nemen.
   Een voordeel : hoe meer van dat parasitaire spul hoe moeilijker het wordt om ze te onderhouden en dus gaat de boel dan helemaal kapot.

   Like

 12. luckybee zegt:

  Tsia alleen zo kunnen moslims met Christenen befriend worden , als de Christenen bekeerd tot de islam.Bij mij kunnen ze dat gelijk weer vergeten.

  Like

 13. ildiko zegt:

  en deze islam ellende groeit per dag, totdat op een dag hier nog erger wordt dan in hun k…t landen.

  Like

 14. topsporter zegt:

  De islam is intrinsiek gewelddadig dames en heren, guusvelraeds heeft volkomen gelijk.
  De beleving van die ideologie is mede in handen van de imam en dat is gezien het gedrag van die groep, en wel zeker de laatste decennia, een exploderende stimulus!
  We moeten de imams aanpakken, zij zijn de verspreiders van die ideologie,
  zij kunnen die groep tot razernij brengen en doen dat vaak.
  De islam is vrede is een mantra, een waarlijk hulpeloze pleister geplakt door politici, die opportunistisch de samenleving verplegen.
  Een imam heeft meer macht dan de verplegende politiek.

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Niet wij, maar zij moeten de imams aanpakken. Zij zijn de verspreiders van het geweld.
  En zolang de imams niet aan de minaretten bungelen blijft de islam etteren.

  Like

 16. Giny zegt:

  Wat zou onze overheid doen als ze Alexander en Maxima zouden bedreigen???

  Like

  • BertG. zegt:

   De koffers inladen en op weg naar Argentinië met het vliegtuig om daarna als helden binnen gehaald te worden als bevrijders, als de rust weder gekeerd is.
   Zo iets hebben ze al eens eerder uitgehaald.

   Like

 17. Jean zegt:

  Het wordt misschen eens tijd dat zo een knuffelaar zijn kopje rolt want m.i. gaan anders toch de ogen niet open a.g. die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse waanzin islam genaamd.
  Die smeerlapperij moet verboden en verbannen worden, punt. Eerder komt hier in onze westerse wereld toch geen rust, geen veiligheid en geen leefbaarheid, alles loopt de vernielingin met die barbaarse onderontwikkelde geweldplegers.
  Wij burgers zijn al zover dat we geen moslim meer kunnen zien maar ja wij zijn maar met 500.000.000 en het verraderstuig is maar met enkele duizenden, verschil moet er zijn, in een democratie heeft de meerderheid van de burgers het voor het zeggen vandaar dat wij in een dictatuur leven die in de picture gezet wordt door die Luxemburgse zuipschuit die een orgasme kijgt van zijn dictatoriale dromen, hopelijk staat die laffe Luxemburger op hrt lijstje van de barbaren…, die linkse meeheulers zullen heel snel van koers veranderen, typisch links gedrach want dieper vallen dan linke en groene lafaads zal moeilijk zijn.
  Ik moet eerlijk zeggen dat de roden hoger staan dan de groenen want die staan zelfs diep onder de grasmat, in Vlaanderen hebben ze zelfs een turkse, ik herhaal, turkse trien met meer tieten dan hersens aan de leiding staan meteen idioot die steeds de camera zoekt, zum kotsen.
  Zoudn die lafaards van de EU misdaadorganisatie ook een verzoek gekrgen hebben zich te bekeren tot de islam? Ach neen want dat zijn de beschermengelen van de smeerlapperij.
  Het gevaar voor de Europeanen is die EU misdaadorganisatie en die perverse smeerlapperij islam, beide moeten verdreven wordn van Europees grondgebied dan pas komt er welvazrt, veiligheid en leefbaarheid voor de west Europeanen.

  Like

 18. wouteenhoorn zegt:

  Ja was te verwachten als je leest hoe die linkse bende tekeergaat op Facebook en de moslimbeweging in de watten legt verschiet je nergens meer van..

  Like

 19. john zegt:

  De wever , burgemeester van Antwerpen, voorzitter van de grootste partij (nva) in belgiê en schaduwpremier zou er nochtans mede kunnen voor zorgen dat hier geen gespuis meer binnen komt. Loopt echter mooi in de politiek correcte pas. En nu staan janken !?

  Like

 20. Tempelier zegt:

  Als blijk van waardering kan Bart de Wever toch wel een antwoord geven op deze dwingende vraag.
  Hang op dezelfde plaats ook een briefje met het antwoord “alleen als IK Allah mag spelen ”
  ( sarcasme modus uit )

  Like

 21. Fred zegt:

  Vermits de moslims niet kunnen klagen over zijn hand- en spandiensten; de NVA behandelt ze met evenveel égards als de socialisten, anecdotisch werd de betoging van Abou Jah Jah toegestaan, terwijl die van Pegida geweigerd werd; zou het mij niet verbazen als hij, om zijn blazoen bij de Vlaamsche kiezerzot op te poetsen, die brief zélf geschreven had.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s