Verenigde Naties: Israël en Boko Haram op hetzelfde niveau?

Screenshot_86

(Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

Israël moet in de zogenaamde “zwarte lijst” van de Verenigde Naties worden opgenomen. De VN-vertegenwoordigster voor kinderen in oorlogszones, Leila Zerrougui (Algerije), heeft aan de VN voorgesteld om de Israëlische strijdkrachten (IDF) toe te voegen aan de zwarte lijst met landen en organisaties die het leed van kinderen mede veroorzaken.

Op deze zwarte lijst van de VN staan tot nu toe alleen maar islamitische terreurbewegingen zoals Al Qaida, Boko Haram, IS, de Taliban en landen als Kongo.

“Dat is gewoon waanzin. Hoeveel kinderen werden er in de oorlog met Jemen door de Saoedi´s gedood?”, vroeg een vooraanstaande ambtenaar van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken zich af tegenover “Ynet”. Israël heeft aan de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-Moon, duidelijk gemaakt dat dit geen zin heeft. Israël zou opnieuw nadenken over haar betrekkingen met de VN als Israël daadwerkelijk op hetzelfde niveau als de wrede IS-terroristen geplaatst zal worden.

Anderzijds oefenen Palestijnse en Arabische organisaties grote druk op de VN uit om Israël op de zwarte lijst van de VN te zetten. De komende dagen moet Ban Ki-Moon beslissen of de VN Israël op hetzelfde niveau plaats als islamitische terroristen.

Het VN-rapport beschuldigt Israël ervan verantwoordelijk te zijn voor de dood van 500 Palestijnse kinderen in de jongste Gaza-oorlog in de zomer van 2014, bovenop de 3000 gewonde kinderen. “We doen ons best om de secretaris-generaal ervan te overtuigen dat Israël geen oorlogsmisdaden tegenover kinderen heeft begaan. De Israël-haters dreigen en verspreiden gif in de VN en daartegen onderneemt niemand iets”, zei dezelfde bron van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de Israëlische media. “In veel oorlogszones komen kinderen om het leven. Ik zou graag willen zien hoe de VN Saoedi-Arabië voor de dood van honderden kinderen in Jemen aanklaagt en in de zwarte lijst van de VN opneemt. Dat zal niemand durven!”

Tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse Republikein Lindsey Graham, die zal kandideren in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, sprak de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu over de bedoeling van de VN. “Het gevaar bestaat dat deze beslissing de komende dagen officieel door de VN wordt gepubliceerd en dat Israël op hetzelfde niveau geplaatst wordt als Boko Haram”, waarschuwde Graham aansluitend. “Als dat gebeurt, dan is dat een schandaal.”

Bron:
www.israelheute.com
Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, IDF, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Verenigde Naties: Israël en Boko Haram op hetzelfde niveau?

 1. luckybee zegt:

  Hebben de joden dan net zo veel gevangen Arabieren vermoord?Als Boko Harram?

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Ze moeten Israël wel hebben, daar in de VN, en nederland is weer te schijterig om er tegen in te gaan.

  Like

 3. de 13de imam zegt:

  Dankzij figuren als deze Leila Zerrougui is juist de VN zelf op een niveautje Boko Haram beland.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Inderdaad, het zou een schandaal zijn als Israël op dezelfde zwarte lijst geplaatst zou worden als islamitische terreurgroepen! De voornamelijk moslims die daar op aandringen zouden hun ogen uit hun koppen moeten schamen! Wie laten kinderen doden door ze OPZETTELIJK met bomgordels om op mensenmassa’s af sturen om dood en verderf te zaaien? Wie sturen nog hele jonge kinderen als strijders het oorlogsgebied in? Heeft de VN zich daar al eens druk over gemaakt? Ze maken zich wel druk over kinderarbeid (mag niet!), maar kinderen laten ontploffen is niet erg? Israël heeft nog nooit en te nimmer zúlke wandaden begaan! Die hele moslimwereld hangt van liegen, bedriegen en schijnheiligheid aan elkaar, en de VN-leugens doen daar niet voor onder!
  Ik vind het een buitengewoon grove belediging aan het adres van Israël als Ban Ki-Moon besluit om Israël op die beruchte zwarte lijst te plaatsen. Deze man zou hiermee blijk geven van het ontbreken aan feitenkennis en is absoluut onbekwaam voor de hoge post die hij nu bekleedt.

  Het treiteren en jennen van Israël houdt maar niet op. Wat leven we in een verrotte wereld. Het kwaad wordt zogenaamd niet gezien, of men zwakt het af, en het goede wordt genegeerd.
  Het lijkt wel in een sneltreinvaart bergafwaarts te gaan met deze wereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s