Görlitz – Duitsers eruit – illegalen erin

Screenshot_1

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren deelde de regering van de Duitse deelstaat Sachsen de partijloze burgemeester van Görlitz, Siegfried Deinege, mee dat de studentenflat aan de Hirschwinkel nu als eerste opvangcentrum voor “vluchtelingen” gebruikt zou worden en dat men per 30-06 de daar wonende studenten de huur zou hebben opgezegd. Deinege, die in januari nog voor “tolerantie” en tegen PEGIDA in Dresden optrad en zich boos maakte over de ondernemer Winfried Stöcker, die zich tegen de overstroming door “vluchtelingen” uitsprak, voelt zich nu overrompeld en vindt het optreden van de verantwoordelijke autoriteit “niet acceptabel”.

Het gebouw is eigendom van de Vrijstaat Sachsen, die verantwoordelijk is voor centra voor eerste opvang. Toch zou de keuze van het gebouw getuigen van weinig gevoel voor het leven in de Europastad, aldus Deinege.

De wooneenheden zijn uitgerust met kabel-tv en internetaansluiting, de huur voor de studenten bedroeg ongeveer € 200,- Men bood de gedupeerden, nu woningloze studenten, een vergoeding aan van € 50,-, waarmee niet eens een verhuizing gefinancierd kan worden. Velen zitten op dit moment voor tentamens/examens en zijn niet in staat rond te kijken naar een andere woning. De huurdersbond adviseert de studenten in de flat te blijven, wat dan vermoedelijk zal uitdraaien op een juridische twist.

Voor de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen, Markus Ulbig, wiens autoriteiten deze situatie moeten verantwoorden, zijn zulke problemen, in tegenstelling tot die van zijn beschermelingen, de asieleisers, echter vermoedelijk te verwaarlozen. En mochten er nu enkele studenten met PEGIDA sympathiseren, dan zijn er in zijn ogen waarschijnlijk toch nog enkele ratten meer in Sachsen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Görlitz – Duitsers eruit – illegalen erin

 1. Hans zegt:

  Dat is heel heel goed nieuws! 👌
  Precies deze studenten die nu hun Lebensraum moeten opgeven tbv Afrikaanse vacantiezoekers stonden zelf vooraan bij de Anti-Pegida demo’s.
  Karma is a bitch.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Toch te gek voor woorden. Dat hele asiel beleid gaat behoorlijk uit de klauwen lopen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Is dat niet tegen de Grond wet van de Bundes republiek? of kunnen het de Marxisten niets schelen? net als bij ons ook ?Ze zijn internationalisten, dus welkom aan alle vluchtelingen der wereld?

  Like

  • BertG. zegt:

   Zou het ook eens wat anders kunnen zijn lucky, zal het daar anders zijn dan hier?

   Als vrijwilliger met een kerkelijke achtergrond kun je deze mensen iets laten
   zien van wat in Matth 25:35 staat: “ik was een vreemdeling en u hebt mij gastvrij
   onthaald”.
   Christelijke Gereformeerde Maranatha kerk Goes,
   Evangelische Gemeente Rafaël Goes,
   Gereformeerde Gemeente Goes,
   Gereformeerd Kerk Vrijgemaakt Goes,
   Vergadering van gelovigen
   Hervormde gemeente de Levensbron,

   http://www.hervormdgoes.nl/asielzoekercentrum/zendingevangelisatie/asielzoekercentrum

   Like

   • Driek zegt:

    @BertG. Ik heb zojuist uw link aangeklikt. Dat had ik niet moeten doen. Wat een ergernis. Ik lees dat ‘De werkgroep Kerk en Vluchteling wil graag in contact komen met mensen die
    asielzoekers in het AZC te Goes willen bezoeken’.

    Veel asielzoekers zien uit naar contacten met mensen, waarmee ze kunnen praten
    over de alledaagse dingen van het leven, over de cultuur waarin ze terecht zijn
    gekomen, over de Nederlandse taal die ze vaak erg moeilijk vinden, maar vaak ook
    over de diepere dingen van het leven.

    Ja, ik vraag mij af wat ze bedoelen met “de diepere dingen van het leven”, want ik kan mij niet voorstellen dat ik tot een zinnig gesprek kom met zo’n asielzoeker. Trouwens je moet er maar zin in hebben. En die christenen schermen altijd maar weer met Mattheüs 25:35. Dat wordt nog eens hun ondergang. Nu ben ik zeer goed thuis in de Bijbel, maar die christenen komen mij zo langzamerhand de strot uit. Als het aan hun ligt halen we heel Afrika hier naartoe.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik plak ‘m ook niet voor niks er bij en bij dat eeuwige gezeik over marxisten van lucky als enigste daders. Die hele bende waar hij bij zweert zit er met allebei de ellebogen in.
    En maar schijnheilig lopen doen tegelijk.

    Like

 4. Pingback: Görlitz – Duitsers eruit – illegalen erin |

 5. 4sjun zegt:

  De opstand komt met de duidelijk zichtbaar geworden achterstelling van eigen volk dat het minder breed vanzelf dichterbij. Weldra beseft Jan met de Pet dat ook hij de volgende is die inlevert op pensioen, op woongenot en in de huishoudportefeuille omdat er politici willen scoren. Zolang dit soort politici het door hen doorgeschoven probleem niet zonder pardon en met rente terugbezorgd krijgen verandert er echter weinig.
  .
  Denk daarom vast na over probleembestrijding door probleemopwerping. Als een politicus keer op keer ondervindt dat hij altijd en nog binnen zijn zittingstermijn een groter probleem teruglrijgt dan hij tracht door te schuiven denkt hij voortaan misschien vooraf na.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Het wachten is echt op het volk.

  Als de mensen niet in de gaten willen krijgen dat ze op alle mogelijke manieren bedonderd worden, dan zullen we weinig of niets bereiken.

  De regering subsidieert de TV om voor brood en spelen te zorgen en het volk laat zich lekker in slaap sussen met hun eigen belastinggeld.

  De kranten verkondigen dat het allemaal weer wat beter gaat en ondersteunen op die manier de EU, zodat die door kan gaan met zijn smerige plannen.

  Laten we inderdaad hopen dat de massa wakker schrikt, omdat hun eigenbelang in het geding komt..

  Like

 7. BertG. zegt:

  1 voordeel heeft dit misschien. En dat is dat al die studenten nu eens met een geheel andere bril tegen deze nieuwkomers/plaatsvervangers aankijken.
  Zo’n indruk is natuurlijk blijvend gezet als je dit meemaakt als student.
  Je moet toch wel een ontzettende eikel zijn wil je als student hier nog positief tegenover staan.

  Like

 8. Pingback: Plaatsmaken voor vluchtelingen: Stad gooit gezin van 8 personen uit huis | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s