Plaatsmaken voor vluchtelingen: Stad gooit gezin van 8 personen uit huis

Screenshot_38

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds drie jaar bewoont familievader Jörg H. met zijn vrouw en hun zes kinderen een eengezinswoning van de stad Niederkassel bij Bonn. Hoewel de stad het huis destijds aan het grote gezin had verhuurd, werd de huur nu zonder enige waarschuwing vooraf opgezegd wegens eigen behoefte. Er dienen 25 vluchtelingen in ondergebracht te worden. Tegen het opzeggen van de huur is juridisch waarschijnlijk niets te doen.

De 47-jarige beroeps vrachtwagenchauffeur uit Niederkassel, die voor zijn vrouw en zijn zes kinderen tussen 4 en 23 jaar nu zo snel mogelijk een nieuw onderkomen moet zoeken, is meer dan wanhopig. Hij zal vermoedelijk in de omgeving, waar het uit acht personen bestaande gezin altijd heeft gewoond en diep geworteld is, geen betaalbare woonruimte in die grootte meer vinden. Tot nu toe hoefden slechts twee van zijn zes kinderen een kamer te delen. Ook de grote tuin was altijd het rustpunt van het gezin.

In de politiek door de CDU geleide stad Niederkassel, die niet alleen op internet reclame maakt zich in te zetten voor het welzijn van de mensen en hun gezinnen, is vermoedelijk geen plaats meer voor de familie H., want het ontbreekt de vrachtwagenchauffeur zelf aan de benodigde financiële reserves om de borgsom voor een toekomstige woning te betalen.

De stad Niederkassel als eigenaar van de eengezinswoning, schijnt dit alles niet echt te interesseren, zoals de “Kölner Express” bericht:

“Helmut Esch, de eerste wethouder van de stad Niederkassel, haalt op vragen van EXPRESS de schouders op. ´Wij betreuren de situatie zeer, maar hebben helaas geen andere mogelijkheid´, zegt hij. Het huis van de familie Hejhal werd, net zoals het aangrenzende gebouw, 15 jaar geleden als overgangscentrum voor vluchtelingen gebouwd en goedgekeurd.”

Wij willen de eerste wethouder van de stad Niederkassel er graag op wijzen, dat het stedenbouwkundig plan met betrekking tot de onderkomens voor vluchtelingen al vele maanden geleden door hogerhand in het kader van een zeer speciale uitzonderingsregeling werd veranderd – en dat precies daarom nu bijna alles op dit gebied zonder grote moeilijkheden mogelijk is.

Screenshot_39

De gedupeerde familie Hejhal uit Niederkassel bij Bonn

Op dit moment ondergaan studenten in de stad Görlitz in de Duitse deelstaat Sachsen ongeveer hetzelfde lot. In een studentenflat werd op aanwijzing van de deelstaatregering – eveneens zonder enige waarschuwing vooraf – bij ongeveer 40 studenten de huur opgezegd tot het eind van de maand.

In de studentenflat dient zo snel mogelijk een eerste opvang voor vluchtelingen te ontstaan. Dat de studenten tentamens en examens moeten doen en een deel van hen zich zelfs op stage bevindt buiten de stad, interesseert de regering van de deelstaat (CDU) als eigenaresse van het gebouw vermoedelijk evenmin.

Ondertussen zullen weldra ook in een van de vermoedelijk beste woonomgevingen van München talrijke getraumatiseerde vluchtelingen een villa betrekken. Met openheid en overtuigingskracht moeten daar echter nog de buren voor het project gewonnen worden. Ook in de stad Kiel plant men ondertussen de bouw van een eerste opvangcentrum voor ongeveer 600 vluchtelingen op een 15.000 m² groot terrein in het midden van een woonwijk.

Terwijl de correspondente van de met belastinggeld van de burgers gefinancierde zender MDR-INFO in Sachsen-Anhalt, Vera Wolfskämpf, uiterst gedetailleerde informatie geeft over legale middelen om de uitzetting van vluchtelingen en asielzoekers te verhinderen, neemt niet alleen de Duitse marine iedere dag meerdere duizenden vluchtelingen aan boord onder de Afrikaanse kust in de Middellandse Zee om deze naar het Europese vasteland te brengen.

Welke kosten daarbij ontstaan, daarover heeft de Nederlandse politicus Geert Wilders ons onlangs een inkijkje gegeven in een interview.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

60 reacties op Plaatsmaken voor vluchtelingen: Stad gooit gezin van 8 personen uit huis

 1. Jean zegt:

  Het politiek gespuis moet aangepakt worden want het verloopt de totaal verkeerde kant op met dat parasiterend zootje ongeregeld. Politiekers hebben uit te voeren wat de burgers willen en de burgers willen geren vreemde troep in hun gemeente, punt.

  Like

 2. opa joop zegt:

  Wie alle info leest over de immigranten en de politiek moet net als ik zien dat dit niet
  opgelost gaat worden. Iedereen wacht op het ingrijpen van de politiek.
  vergeet het maar.
  De oplossing is, steek alles in de fik waar ze deze ratten willen onderbrengen.
  Wij verliezen hier niets mee, alleen maar winst voor de omgeving.

  Like

 3. Dicksy zegt:

  En wanneer hier ?

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Zelfs Hitler zou zoiets niet aangedurfd hebben.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Charles, naar mijn idee zou er onder het bewind van Hitler geen enkele gepigmenteerde in Duitsland wonen. En men moet vooral doorgaan met de bevolking te tergen. Dat zou wel eens een extreme ommekeer kunnen betekenen in het huidige Duitsland. Dat tijdens de o zo voorspelbare massaslachtingen de landverraders mede afgestraft worden moge duidelijk zijn. En dat gaat zeker geen jaren meer duren. Dat geldt ook voor de rest van West-Europa. Ik hits niets op, maar met de huidige ontwikkelingen begrijpt zelfs een kind dat dit niet lang meer goed kan gaan.

   Like

  • fleckie zegt:

   ho,ho,: kent u het boek ;DE NACHTEN VAN DE LANGE MESSEN’? ( de S.A.. onder Rohm,werden door o.a.OOK Hitler vermoord, en dat waren toch niet de minste ‘KAMERADEN’. (Hitler schrok er niet voor terug om OOK eigenhandig mensen te vermoorden!) ………..”De nachten v.d.lange messen’, van KIRST, uitg De Boekerij, A’dam
   isbn 9022509044………………… ‘Jaren ’70. In Lugano wordt een man vermoord. Het politieonderzoek leidt naar het verleden van het slachtoffer en de moord lijkt politieke achtergronden te hebben. WatDAN aan het licht komt,zijn enkele v.d.bestbewaarde geheimen van het DERDE RIJK; de gewelddaden,de executies,de politieke moorden en de laaghartige machinaties die Voor het uitbreken v.d.Tweede Wereldoorlog door de lange hand van het fascisme werden uitgevoerd……………..Deze aangrijpende roman toont deweerzinwekkende mentaliteit van de mannen die in opdracht van hun meerderen ontstellende wreedheden begingen en zich verscholen achter het argument……BEFEHL ist BEFEHL ‘…………(Dan hierbij nog een bewijs dat Hitler ook zelf wel moordde, een voorbeeld uit het boek “het intieme Dagboek van Eva Braun, pag 81, b.v.’De moord op Kurt’, Hitler likwideert persoonlijk,in mijn bijzijn,de nog half slapende Kurt. In het holst v.d.nacht heeft hij gereden,als een volslagen gek, van Obersalzburg naar Munchen en heeft mij genoodzaakt met hem mee te gaan en het drama bij te wonen….Wij hielden stil voor het huis van Kurt in de Defregerstrasse.Adolf sprong uit de wagen zonder zich om mij te bekommeren etc. Voor het perceel hielden twee SS-mannen,gehuld in lange leren jassen,de wacht. Half slapend werd deze Kurt doodgeschoten door Hitler, alleen maar dat hij interesse had getoond voor Eva Braun….pag .115 ‘ADOLF maakt zelf zijn adspirant-moordenaar in de kelder in Berchtesgaden af.'<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    Heer Bron, een’aanvulling’ getypt hebbende betr.attendering op div.boeken, werd vermeld dat dit comment niet geplaatst kon worden? is dit een teken dat die gegevens verboden zijn, [door wie?] vooral het gegeven uit ‘Geheim dossier Odessa”,blz. 20,waar o.a.dus vermeld wordt over de PAAR DUIZEND MAN STERKE ..DUITSE KOLONIE’,ex-duitse nazi’s dus., ……..bovendien ook nog een gedeelte van het voorwoord.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @fleckie

    Uw comments aangaande boekbesprekingen en boektips worden door ondergetekende NOOIT gecensureerd! Hoogstens verdwijnen ze eerst een tijdje in het spamfilter, waar ik ze dan later uitvis. Op dit moment zit er niets in het spamfilter, dus ik heb echt géén idee. Wilt u het nogmaals proberen a.u.b.!?

    Webmaster E.J.

    Like

   • fleckie zegt:

    AANVULLING; BOEK;’GEHEIM DOSSIER ODESSA’, VAN F.FORSYTH, UIG, A.W.BRUNA UITGEVERS B.V.UTRECHT/ANTWERPEN. isbn 9022978400. …………….Voorwoord;’Het ODESSA uit de titel heeft niets te maken met de stad in Zuid-Rusland, noch met het plaatsje in Amerika. het is een woord samengesteld uit de eerste zes letters van wat in het Duits heet Organisation Der Ehemaligen ss-Angehorigen. In het Nederlands betekent dit ‘Organisatie van voormalige ss-ers’. …………… De ss was,zoals de meeste lezers weten, het leger in een leger, een staat in de staat,die was opgezet door Adolf Hitler,onder leiding stond van Heinrich Himmler en onder het naziregime dat van 1933 tot 1945 Duitsland beheerste met met bijzondere taken was belast. Deze taken hielden zogenaamd verband met de veiligheid van het DRITTE REICH; in praktijk kwamen ze neer op de uitvoering v.h.streven van Hitler om DUITSLAND en EUROPA van alle elementen te ontdoen die hij als ‘het leven onwaardig ‘ beschouwde, de ‘ONDERMENSELIJKE RASSEN v.d.SLAVISCHE LANDEN’ VOOR ALTIJD tot slavernij te brengen en alle Joden,tot de laatste man,vrouw en kind op het EUROPESE VASTELAND van de aardbodem te vagen. Bij de uitvoering van deze taken werd door de ss de moord op zo’, 14 miljoen mensen georganiseerd en voltrokken, waaronder ruw geschat, 6 miljoen Joden, 5 miljoen Russen, 2 miljoen Polen, een half miljoen zigeuners en een half miljoen overigen,waronder ook,al wordt dit zelden vermeld, bijna 200.000 niet Joodse-Duitsers en Oostenrijkers vallen. Dit waren geestelijk of lichamelijk gehandicapten of zogenaamde vijanden van het REICH., zoals communisten,sociaal=democraten,liberalen,redacteuren,journalisten en priesters,die hun kritiek niet onder stoelen of banken staken,en later ook legerofficieren,die van verraad aan Hitler werden verdacht. ………..Voordat de ss te gronde werd gericht, waren de twee letters v.die naam met de dubbele bliksemschicht als symbool,identiek geworden met onmenselijkheid, op een wijze die geen enkele andere organisatie ervoor of erna heeft gepresteerd. ……….Voor het eind v.d.oorlog troffen bijna alle HOOGGEPLAATSTE ss-ers,die heel goed beseften dat de oorlog verloren was, en geen illusies koesterden over het oordeel v.d.beschaafde mensheid over hun daden als de dag van afrekening kwam,in het geheim voorbereidingen om ELDERS een nieuw leven te beginnen en het hele Duitse volk met de blaam voor de verdwenen schuldigen opgescheept te laten zitten. Met dit oogmerk werden ENORME BEDRAGEN aan SS-GOUD het land uitgesmokkeld en op genummerde bankrekeningen gestort,;er werden valse identiteitspapieren vervaardigd en ontsnappingskanalen geopend. Toen de geallieerden eindelijk Duitsland hadden veroverd,was het overgrote deel v.d.massamoordenaars verdwenen. ………..De organisatie die ze gevormd hadden om hun vlucht tot stand te brengen, was de ODESSA, Toen de eerste taak,de ontsnapping v.d.moordenaars naar GASTVRIJER STREKEN mogelijk te maken ,was volbracht,ontplooiden deze lieden nieuwe activiteiten. VELEN vertrokken helemaal NIET uit
    Duitsland en hielden zich liever schuil achter valse namen en papieren zolang de geallieerden aan het bewind waren, anderen kwamen,afdoend beschermd door een nieuwe identiteit, weer terug. De zeer weinige mensen v.d.top bleven in het buitenland, om vanuit het veilige onderkomen van een comfortabel verbanningsoord aan de touwtjes v.d.organisatie te trekken. >>>>>>>>>>>>>
    pag.20, uit Geheim dossier Oddessa;’Terwijl Peter Miller op het middernachtelijk uur in Hamburg zijn roereieren verorberde,zaten er in de comfortabele salon van een huis,verbonden aan een rijschool bij de piramiden vlak buiten …CAIRO… vijf mannen te drinken. Het was daar een uur in de ochtend. De mannen hadden voortreffelijk gedineerd en waren in een opperbeste stemming: de reden hiervan was het bericht uit…DALLAS…..
    dat ze vier uur geleden gehoord hadden. …..Drie v.d.mannen waren DUITSERS, de twee andere Egyptenaren. De vrouw v.d.gastheer en eigenaar v.d.rijschool–een geliefkoosde plaats van samenkomst van de hoogste kringen van CAIRO..en..de..paar..duizend..man..sterke…DUITSE ..KOLONIE..–was naar bed gegaan en had de mannen alleen gelaten om tot in de vroege ochtend te blijven praten.>>>>>>
    …Het boek van Will Bertthold ‘AAN HET FRONT”,OORSPRONKELIJKE TITTEL ‘BRIGADE DIRLEWANGER’, eerder verschenen onder de titel “MOORDBRIGADE DIRLEWANGER’ …………….UIT HET BOEK VAN EUGEN KOGON, der SS-Staat, Das System der Deutschen Konzentraionslager’, uitg W.Heyne Verlag ,Munchen,isbn 3453006712, pag.342, Dirlewanger[SS-GRUPPENFUHRER;; ein gewisser Dirlewanger, ein schwer vorbestrafter Bursche,der auf faschistischer Seite am Spanienkampf beteligt gewesen war, hatte sich HIMMLER zur Verfugung gestellt,um wahrend des Krieges KL-Gefangene auf ‘Front -Freiwilligkeit’ umzuschulen. Der Mann wurde spater mit dem Ritterkreuz und dem SS-Gruppenfuhrerrang bedacht. Er war einer der schlimmsten ‘..BLUTHUNDE’ im Lubliner Bezirk und hat personlich Greuel begangen,die wegen ihrer Abgrundigkeit hier nicht beschrieben werden konnen,In manchen Konzentrationslagern,, wie zum Beispiel in Sachsenhausen und Dachau wurden politische Haftlinge einfach zwangsgeweise zur DIRLEWANGER-AKTION ABKOMMANDIERT….>>>>>>>>>>>>>
    PAG.328, “AAN HET FRONT'[BRIIGADE DIRLEWANGER’;;;TERWIJ VONWEGHS COMPAGNIE VECHT OM HET NAAKTE LEVEN, VOLTREKT ZICH OOK HET NOODLOT V.D.REST VAN DE SPECIALE BRIGADE…………Dirlewanger vliegt na een nachtelijk drinkgelg met een Fieseler-Storch uit de omsingeling rond Berlijn. ……….Weise, nu SS-Standartenfuhrer en zijn spitsbroeders weten in burger de Elbe te bereiken,waarna zij spoorloos zijn. Het gros v.d.misdadigers staat ten oosten van Berlijn. Nog eenmaal worden de B-soldatten zonder erbarmen de verloren slag ingedreven,door standgerechten opgehangen of door de Russen opgejaagd als dolle honden.terwijl de moordbrigade tot de laatste man opgerold wordt, loopt de SS-Oberfuhrer al weer in burger en duikt hij in de chaos v.d.ineenstorting onder—tot hij in Altshausen ,een idyllisch stadje in Schwaben door de Fransen gegrepen wordt………..Daarna wordt men ook zijn spoor bijster..Waarschijnlijk leeft hij momenteel in het Nabije Oosten,het eldorado voor
    PROMINENTE EX-NAZI’S,OORLOGSMISDADIGERS, EN…ANTISEMIETEN.<<<<<<<<<

    Like

   • C de Muck zegt:

    Het boek De nachten van de lange messen is volgens een recensie bijna geheel op fictie gebaseerd bovendien begrijp ik totaal niet wat het met bovenstaand bericht over dit gezin heeft te maken. Wellicht probeert u op een nogal vreemde wijze het hedendaagse Duitsland met Hitler Duitsland te vergelijken maar dan denk ik dat u de plank totaal misslaat als u daarbij een bijna totaal verzonnen boek aanhaalt. Ook het hieronder door u beschreven boek, geheim dossier Odessa staat in recensies aangeschreven als fictief, daarom begrijp ik uw bijdrage niet en vind het verhaal totaal van gener waarde.
    Als mensen dit soort boeken als de waarheid gaan zien snap ik wel waarom wij tegenwoordig in deze ellende zijn terecht gekomen.

    Like

   • fleckie zegt:

    vervolg, voorwoord ‘Geheim dossier Odessa’,:Het doel v.d.ODESSA WAS EN IS NOG VIJFVOUDIG,:het herstel van oud-ss-ers in de functies van de in 1949 door de geallieerden opgerichte BONDSEPUBLIEK;..INFILTRATIE..in tenminste de onderste sporten van politieke-partijactiviteit;BETALING van de beste verdediging van een voor het gerecht gesleepte ss-moordeaar en ondermijning v.d.loop der gerechtigheid in West-Duitsland op alle mogelijke manieren bij de toepassing op een voormalige KAMERAD; tijdige vestiging van oud-ss-ers in de HANDEL en INDUSTRIESECTOR, teneinde te profiteren v.h.economische wonder,dat het land sinds 1945 heeft opgebouwd en tenslotte het propageren bij het Duitse volk v.h.standpunt,dat de ss-moordenaars eigenlijk niets anders dan gewone vaderlandslieve soldaten waren, die hun plicht voor het vaderland hebben gedaan en allerminst de vervolging verdienden,waaraan ze uit naam v.d.recht-vaardigheid en het geweten zonder veel succes blootstonden. In al deze doelstellingen zijn ze,met steun van hun ruime geldmiddelen, tot op…GROTE HOOGTE geslaagd, vooral in het maken tot een schijnvertoning v.d.officiele vergelding door de Westduitse rechtbanken. Door meermalen …van naam te…veranderen..heeft de ODESSA..ernaar gestreefd zijn eigen bestaan als organisatie te onrkennen,met het gevolg dat veel Duitsers geneigd zijn te zeggen dat de ODESSA..niet bestaat….Het antwoord is kort en bondig;HIJ BESTAAT WEL DELIJK en de KAMERADEN van het ..DOODSKOPEMBLEEM…hebben zich er tot op heden verenigd. ……Ondanks het succes in bijna al zijn doelstellingen,incasseert ODESSA af en toe een nederlaag. De grootste die hij geleden heeft vond plaats in het vroege voorjaar van 1964 toen er onaangekondigd en anoniem een bundel documenten bij het ministerie van justitie in BONN werd bezorgd, Bij de ZEER..WEINIGE AMBTENAREN ,die de lijst van namen op deze vellen onder ogen hebben gekregen,raakte DE BUNDEL BEKEND ALS…GEHEIM…DOSSIER…ODESSA. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    l………..pag.9,”GEHEIM DOSSIER ODESSA”;Iedereen schijnt zich nog levendig te herinneren wat hij op 22 november 1963, precies op het tijdstip dat het bericht kwam dat president KENNEDY dood was, uitvoerde. Hij werd ‘s-middags om 12.22 uur, DALLASTIJD, ..getroffen en het bericht van zijn dood kwam om half twee in dezelfde tijdzone. In New York was het half drie.in Londen half acht ‘s-avonds en half negen op een kille avond met natte sneeuwbuien in Hamburg>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Van Frederick Forsyth verschenen eveneens:’DE ONDERHANDELAAR,…Het VIERDE PROTOCOL,;Het alternatief van de duivel, ….DE DAG VAN DE JAKHALS, ..DE HONDEN VAN DE OORLOG, ..ER ZIJN GEEN SLANGEN IN…IERLAND……………>>>>
    >>>>>>Het boek van Sven Hassel’KOMMANDO REICHSFUHRER…HIMMLER’ uitg.. DE BOEKERIJ , A’DAM/BRUSSELisbn 9010044327 verhaalt:…Het gruwelijke decor van deze roman,die de laatste maanden v.d.DUITS-RUSSISCHE oorlog behelst, is WARSCHAU. treffend is de beschrijving v.d.strijd die de verbeten Polen voeren tegen de constante belegering v.d.WEHRMACHSOLDATEN. De ondergang v.h.heldhaftige Polen dreigt en de bevolking van Warschau komt in een laatste wanhopige poging tegen Hitler in opstand, Het betekend het einde van een strijd die….HONDERDDUIZENDEN doden,talloze wreedheden en de totale vernietiging van een stad met zich meebrengt…………KOMMANDO REICHSFUHRER HIMMLER’ is een harde,schokkende oorlogsroman,waarin de oorlog in al zijn gruwelijkheid wordt getoond.<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 5. johannes zegt:

  SAKERHETS TANDSTICKOR

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Deze horror toestanden worden mogelijk gemaakt door de landverraders die NIET op Geert Wilders gestemd hebben.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Triest voor dit gezin. Ze krijgen amper of niet eens de tijd om een passende en betaalbare woning te vinden, maar dat interesseert niemand blijkbaar iets.
  Duitsland verandert op een schrikbarende manier! Spraken we vroeger nog over Duitsers als een min of meer hoffelijk volk; tegenwoordig vind ik ze ronduit a-sociaal. De goeden onder hen bedoel ik uiteraard niet, maar zij zijn in de minderheid.
  Hoe kun je je eigen volk de laan uitsturen en wildvreemden verwennen met alles wat maar mogelijk is? Is dit geen klap in het gezicht van hen die het niet kunnen verkroppen dat hun mooie land naar de bliksem gaat?

  Vroeger bezochten we graag mooie Duitse steden. Ik denk dat hierin wel verandering zal komen, omdat ik met die zwarten op mijn netvlies niet rustig meer over straat zou lopen. Ik heb inmiddels teveel beelden gezien van criminelen die hele delen van steden onveilig maken.

  Ik blijf daarom maar gewoon thuis.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  “Terwijl de correspondente van de met belastinggeld van de burgers gefinancierde zender MDR-INFO in Sachsen-Anhalt, Vera Wolfskämpf, uiterst gedetailleerde informatie geeft over legale middelen om de uitzetting van vluchtelingen en asielzoekers te verhinderen,…” en waar blijft overeenkomstige voorlichting hoe de autochtone Duitser uitzetting kan verhinderen? Geweldig weer gutmenschen neem ‘vluchtelingen’ op en degradeer tegelijk je eigen burgers tot vluchtelingen en waar kunnen die terecht? Wiens marine komt hun liefdevol ophalen? En verder godverdegodver… U weet wel.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Weerzinwekkend en onbegrijpelijk.
  Wat ik wel begrijp is dat hardwerkende en vredelievende huisvaders die dit overkomen tot heel veel in staat zijn. Ze hebben nl niets meer te verliezen. Zo ook deze vrachtwagenchauffeur. Het zou me niet verbazen als zo iemand met een volle tankwagen gevuld met zeer brandbare vloeistoffen zomaar op een vrijdagmiddag een volle moskee binnen rijdt. Daar heb ik dan ook nog begrip voor. Of zeg ik nu iets verkeerds?

  Like

  • fleckie zegt:

   er zullen wel zeer VEEL mensen zijn, die kanrsentandend…iets heel lelijks’denken'[en ook nog soms uiten]

   Like

  • Antivenin zegt:

   Hij kan in dat geval beter het gemeente-/provinciehuis binnenrijden, want daar zitten de echte schuldigen. Die “vluchtelingen” bewandelen alleen de rode loper naar een beter leven die onze volksverraderspolitici hebben uitgelegd!

   Like

 10. tjonge zegt:

  zoals opa joop al zegt, De tactiek van de verschroeide aarde toepassen, dan zit de overheid met de handen in het haar en moeten ze de goudzoekers zelf in huis nemen of weigeren.
  dan denk ik zo maar dat het het tweede wordt.

  Like

 11. rikie zegt:

  Wat een achterlijk gedrag.Zal ook hier gebeuren,alleen de vraag wanneer!

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Zoals in Zweden?https://eunmask.wordpress.com/2015/06/08/zweden-is-volkomen-van-de-pot-gerukt/ … Nederland bereid mr asielzoekers op te nemen http://www.telegraaf.nl/t/24133008 via @telegraaf

  @ScarlattiBomba 7 u7 uur geleden
  @geertwilderspvv as they have made Sweden into a REST country so they can islamize the rest of Europe!thx 2 @MinPres & #traitor @LodewijkA

  @ScarlattiBomba 1 u1 uur geleden
  @geertwilderspvv https://eunmask.wordpress.com/2015/06/08/zweden-is-volkomen-van-de-pot-gerukt/ … Zoals hier in Zweden stompzinnige @MinPres e.c.?

  @ScarlattiBomba 1 u1 uur geleden
  @geertwilderspvv #pvv @telegraaf Hoe lang denken jullie dat t duurt voordat de Zweden in hun garage mogen wonen & de moslims in hun huizen?

  zoals in België? @ScarlattiBomba 1 u1 uur geleden @geertwilderspvv Ms hàndig te weten WÀT zij zingen?MAAK JE HUIZEN LEEG WANT WIJ WILLEN ER IN?Eens aan boord lachen ze http://www.standaard.be/cnt/dmf20150608_01720435?_section=61209715&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=avondupdate&M_BT=253114349173&adh_i=d7690c4df0e25f44ba898db3032a78db&imai=cad23dae-cf1b-4344-a5b2-146406fa02bc

  @ScarlattiBomba 11 min.11 minuten geleden
  @geertwilderspvv zoals in Duitsland?Moeten wij DIE kant op?Welke bonus ontvangt @MinPres voor zn dhimmi houding? https://ejbron.wordpress.com/2015/06/08/plaatsmaken-voor-vluchtelingen-stad-gooit-gezin-van-8-personen-uit-huis/

  @ScarlattiBomba 31 min.31 minuten geleden
  @geertwilderspvv Another NORMAL SENSE person Northern Italy refuses to allow illegal migrants to settle in Lombardy http://dailym.ai/1IpzK7D

  er kan maar één ding helpen en dat zou zijn dat ‘Het VOLK’ en masse in grijpt en in opstand komt en wel NU…
  maar dat gebeurt niet… lamlendigheid en grote ego’s staan dat in de weg…

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De uitwisseling begint! Eigen volk wordt op straat gezet voor asielzoekers!

  Like

 14. exmarineman zegt:

  Dit is werkelijk weerzinwekkend en er is uiteraard ook geen enkele advocaat die het voor deze mensen en studenten zal willen opnemen en een pro-deo proces aanspant. Die mensen zijn namelijk geen allochtonen……. Maar men zou als inwoners en buren de woning(en) kunnen blokkeren zoals de krakers AFA’s dat ook doen… Maar vwb de politiek kun je het allemaal wel schudden of het nou SPD is of CDU in Duitsland het maakt niets uit. Als zelfs Merkel nog steeds blijft zeggen dat Duitsland een Immigratieland is dan is het duidelijk wat er met Duitsland gaat gebeuren. Zolang die 2 partijen het voor het zeggen blijven hebben verandert er NIETS in Duitsland (noch in Europa). Want hier in Nederland vinden dezelfde partijen (PvdA, VVD, CDA, GrLks, CU, SP) het ook allemaal goed……..WEG MET DIE ETNISCHE BLANKE NEDERLANDERS!

  Like

 15. W.H.J. Reiss zegt:

  Het kan me dus geen barst meer schelen. De Ratten heb ik een mail gezonden !!!
  rathaus@niederkassel.de
  Die Familie einer einfachen Frachtwagenchauffer auf der Straße setzen. Niederkassel am Rhein ist eine Stadt voller Huren Söhnen. Sie schmutzige “Moffen” sind die niedrigsten, die Ratten in Europa!

  Gruesse aus der Niederlande !

  Like

 16. luckybee zegt:

  Marxisten zijn interntionalisten; niet vergeten.

  Like

 17. boorzalf zegt:


  Even met een groot aantal collega’s chauffeurs met gierwagens langs gaan bij het gemeentebestuur. Wordt het niet terug gedraaid open zetten de boel.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Uitroken dat Afrikaanse tuig

  Like

 19. Tempelier zegt:

  Om dit gulle gebaar van de gemeente en als welkom gebaar zat ik zou te denken aan speciale cocktails.

  Like

 20. annelieze zegt:

  Ik vind dit echt veel te ver gaan absurd gewoon om je eigen volk uit huis te zetten hiervoor kan echt niet

  Like

 21. L. Wolthuis zegt:

  Racisten en nazi`s worden NIET geboren……… maar gemaakt, en ik zeg U dit: meer en meer mensen worden GEMAAAAAKT!!!!!!!!! Een ZEEEER gevaarlijke ontwikkeling!!!!!

  Like

 22. Hielke zegt:

  Ik dacht dat de Tweede Wereldoorlog afgelopen was, dit is weerzinwekkend !!!

  Like

 23. realist zegt:

  ons eigen schuld,we staan erbij en kijken erna,inclusief mezelf.we LATEN ons van onze identiteit beroven door een handvol “politici”. wat let ons om met een honderdtal gemaskerde mannen politici die onze identiteit haten te lynchen?die dag zal komen dat het gaat gebeuren maar wanneer,binnen 5 jaar,10 jaar,15 jaar?

  Like

 24. fleckie zegt:

  C.de Muck, bepaalde gebeurtenissen ‘ontkennen’, EN DENIGREREN!is altijd een onderdeel geweest van PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING{ ‘das haben wir nicht gewusst’, ;;wel raar dat mensen die gedwongen voor de Duitsers moesten werken,[ARBEITSEINSATZ ] het aan den lijve hebben ondervonden,…..en gelukkig zijn er nog enkelen in leven, die bepaalde ‘zaken’ kunnen beamen.!! ………..EVA BRAUN , vertelt in haar ‘ INTIEME DAGBOEK;’ pag.193,’ nov.1944′ OOK de nationaal-socialisten zijn liefhebbers van GOUD. De laatste weken wordt er verbazend veel jacht op gouden sieraden, briljanten en zelfs zilver gemaakt. ………………Wat betreft mijn ‘comment’,:is een reactie op van Ch.Martel, 8.6.2015, 20.57u,’zelfs Hitler zou zoiets niet aangedurfd hebben’..

  Like

 25. Da zegt:

  Wat een k gezijk lekker oprotten laten vezuipen die zielige vlugtje

  Like

 26. Fuck rutte zegt:

  Dit gaat tog gvd veel te ver dat er een nederlands gezin hun huis uitgezet wordt door een paar van die gelukszoekers

  Like

 27. Gerr zegt:

  Wacht maar af dit gaat een turning point worden voor de samenleving en Eu. Dit gaan veel mensen niet meer pikken

  Like

 28. Corina de Graaf zegt:

  Dit moet niet kunnen om een nederlandse gezin zo uit het huis te zetten voor die vluchtelingen.
  Zetten ze die vluchtelingen maar bij het leger des heils of een opvangcentrum.
  Wat moeten die nederlandse gezin nu, zeker op straat wonen, ik vind dat de gemeente daar maar wat aan moet doen

  Like

 29. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 30. ricardo zegt:

  Belachelijk dat wij plaats moeten maken voor mensen die hier te gast komen en onze plekken nu inpikken , plaats ze ergens wat leeg staat niet waar wij al wonen

  Like

 31. edith zegt:

  wanneer gaat nederland nou is wakker worden misschien als het hele land stil word gelegd alle winkels en benzinestations ov en ga zo maar door stil leggen een week lang misschien dat ze dan is wakker worden het word dan een puinhoop in nederland mmaar dat is het toch al

  Like

 32. Fabiola zegt:

  Ik vind het schandalig dat er zo met eigen mensen om wordt gegaan het wordt steeds gekker op de wereld de vluchtelingen zijn bijna alleen geldzoekers regering moet beter optreden en meer aan hun eigen mensen denken inplaats van iedereen op straat te gooien wij worden dus gewoon gediscrimineerd

  Like

 33. Geert Deseyne zegt:

  Een gezin op straat zetten voor vluchtelingen, een echte schande, een stad onwaardig!

  Like

 34. Mike Vogel zegt:

  Ja het is een grote schande om je eigen volk op straat te zetten voor dat soort figuren, God vergeve mij, maar dit is niet normaal, er komen miljoenen vluchtelingen europa binnen, waarvan er duizenden terroristen zijn genaamd ISIS, Nederland word wakker want dit is het begin van het einde.

  Like

 35. Pingback: GEZINNEN UIT HUIS GEZET VOOR ASIELZOEKERS!! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s