Stockholmsyndroom: Hoe Zweden terroristen beloont

Screenshot_40

(Door: John Gustavsson – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe moeten we de IS bestrijden? Dit is een vraag die aan beide kanten van de Atlantische Oceaan gesteld wordt. Op deze vraag werden al veel verschillende antwoorden gegeven. Enkele mensen zijn voorstander van het inzetten van grondtroepen, anderen geloven meer in de effectiviteit van sancties en luchtaanvallen. Het stadsbestuur van Stockholm heeft hierover echter heel andere ideeën ontwikkeld. Je zou onmiddellijk kunnen denken dat de raad besloten heeft om alle sociale uitkeringen weer aan de terugkerende Syrië-strijders te geven die zij voor hun vertrek genoten. Dat zou klassiek Zweeds zijn.

Maar nee, de stadsraad gaat nog veel verder dan dat. Men heeft een rehabilitatieprogramma ontwikkeld, dat aan IS-strijders wordt aangeboden als ze naar Zweden terugkomen. Dan worden ze bevoordeeld bij het verkrijgen van een woningen en banen. Ze worden bevoordeeld bij de psychologische en medische verzorging, omdat velen van hen lijden aan zogenaamde posttraumatische stressstoornis.

Daarbij moet je weten dat er op grond van de strikte huurpolitiek in Stockholm een gebrek aan woonruimte bestaat, wat betekent dat normale mensen gemiddeld 15 jaar moeten wachten om een betaalbare woning te krijgen. Maar de IS-strijders worden nu boven hen in de wachtrij ingedeeld.

Wat betreft de banen kunnen de Zweedse autoriteiten privéondernemers weliswaar niet dwingen om IS-strijders aan te nemen, maar in plaats daarvan worden hen banen in de openbare dienst aangeboden. Wie zou niet graag een IS-strijder aan de andere kant van de lijn hebben wanneer men 112 belt?

Bovendien overspoelen de steden in Zweden islamitische organisaties zoals de Islamic Association of Sweden met geld om zodoende een radicalisering te verhinderen. Het probleem is echter dat de IAS zelf een radicaalislamitische organisatie is met het motto “Dood ter ere van Allah is onze wens”.

Dat is in het kort de nieuwe versie van het goede oude Stockholmsyndroom: in plaats van een ontvoerd slachtoffer dat met de ontvoerders sympathiseert, sympathiseert de stad met radicalen, die niets anders willen dan de stad in de as leggen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
https://caffeinatedthoughts.com
Auteur: John Gustavsson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Stockholmsyndroom: Hoe Zweden terroristen beloont

 1. urbanshenkie zegt:

  Ze moeten vooral doorgaan deze islamitische import te behandelen als eersterangs burgers zullen ze wel veel vrienden mee maken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vrienden onder wíe, bedoelt U? De islamitische import veracht ze er alleen maar om en voor de rest van Europa zijn ze de toegangspoort naar nóg meer ellende.
   Maar ik begrijp best, dat U dat ook bedóelt.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Deze aanpak wordt ook in Nederland gepraktiseerd; wee ons….

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Ze moeten lekker zo doorgaan de habbezakkers, die grote Europese burgeroorlog komt er wel, niet dat ook maar iemand dat wil behalve natuurlijk de linksers want die hebben altijd als doel gehad alles en iedereen in de ellende te storten teneinde op de rokende puinhopen hun gedroomde heilstat te stichten ’t kost een paar millioen doden maar dan heb je ook niets. Dat zal je leren op rooie partijen te stemmen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Een ernstiger vorm van zwakzinnigheid bestaat niet! Het is bijna niet te geloven dat mensen in staat zijn om laffe moordenaars met zoveel respect en vriendelijkheid te bejegenen! Wat is er in dat Zweedse volk gevaren dat ze zo idioot doen? Schaam je je niet als je Zweed bent?
  Echt, de wereld lijdt in ernstige mate aan krankzinnigheid. Wat ooit normaal was wordt nu verworpen, en wat ooit een ernstig misdrijf was lijkt nu goed behandelbaar te zijn (denkt men).
  De wereld is door en door verrot! Het allermeest maak ik me zorgen om onze kinderen en kleinkinderen, en wat voor gruwelijkheden zij misschien moeten ondergaan.
  Een vrij en gelukkig leven is voor hen waarschijnlijk niet weggelegd.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Dan doen de Denen het nog beter, of gekker…………….!
  “Een jaar, misschien twee, om kriskras door het Caribisch gebied te zeilen”…………….
  Jeugdige ! delinquenten worden naar het zonnige
  Cariben gestuurd om “Heropgevoed-te-worden”

  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/18360272

  Like

 7. Avidia zegt:

  Kraftavilqa zegt:
  8 juni 2015 om 22:12

  Je hebt zo gelijk, de linksen zijn de vijand van de rechtsen, want rechts houdt over het algemeen hun eigen broek op, terwijl links altijd afhankelijk wil zijn de zielenpoten. Links is altijd jaloers op rechts, rechtse mensen zijn de motor in ons bestel, zonder rechts werken er nog weinig mensen, tenminste in mijn inzicht en het geluid dat mij ter oren komt. Het is gewoon een lui volk die weet te stemmen op de PVDA om zo een uitkering te krijgen. Ik zou weleens een onderzoek willen hebben hoeveel mensen rechts en hoeveel mensen links in een uitkering zitten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Je blijft je verbazen over de linksen. Hier gevalletje down under:

  Kiwi Methodist to Promote Mohammedanism

  Methodist priest Francis Ritchie from Auckland will be observing Ramadan to help bring two major religions together.
  A Christian minister wants to break down negative stereotypes about Islam and he is going to observe one of the religion’s most holy festivals to do it.

  Ritchie says with recent media hype around a lot of negative events associated with Islam – such as the campaign by Islamic State – it is time to engage in a different way.
  http://sheikyermami.com/2015/06/kiwi-methodist-to-promote-mohammedanism/

  Like

 9. Free Citizen zegt:

  Zweden heeft ook als eerste Palestina erkent. Arme oorspronkelijke bevolking van Zweden!

  Like

 10. b. gast zegt:

  Een dikke vette middelvinger van de Zweden naar alle jezidi-slachtoffers, alle kinderen die verkracht zijn en alle onschuldigen slachtoffers die door deze bloeddorstige massamoordenaars, serie- en kinderverkrachters vermoord zijn. Een koud, kil, onbeschoft en rücksichtlos volkje, die Zweden!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s