VIDEO´s: Islamitische Jihad in Bosnië

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Bosnië werd door de moslims verwoest. Alles begon tijdens de Ottomaanse invasies, toen het er om ging de islam verder te verbreiden en miljoenen Slavische mensen tot slaaf werden gemaakt. Dit is nog een land, dat zich nooit hersteld heeft van het gedwongen bevolkt worden door islamieten. De moslims kwamen naar Bosnië om de ongelovige christenen te doden, of dit nu Serviërs of Kroaten waren, en daarna probeerden ze de islam naar Europa te brengen.


Bestaan er ergens ter wereld, waar moslims aanwezig zijn, geen conflicten en geen Jihad?

Nergens. Bosnië is al jarenlang in oorlog en tragedies verwikkeld, historisch diep geworteld met de islamitische invasies. En net zoals bij alle andere landen die door de islamitische aanwezigheid en de islam geïnfecteerd werden, heeft Bosnië zich daarvan nooit meer hersteld.

In plaats daarvan heeft het zich ontwikkeld tot een eindeloos hopeloze plek van armoede en islamitische agressie, een plek van schande, waarmee niemand iets te maken wil hebben. Een politiek bordeel van islamitisch geïnitieerde conflicten en delingen, die overal gecreëerd werden, omdat de moslims gewoon weigeren de andere mensen met rust te laten.

We horen niet vaak de naakte feiten, dat het namelijk het islamitische ideaal is om nooit een harmonieuze co-existentie met iemand anders toe te staan, wat de veroorzaker werd van de spanningen die tot de Eerste Wereldoorlog leidden.

Het feit dat we steeds meer landen zien die hun stabiliteit, geschiedenis, cultuur, veiligheid en economie kwijtraken, nadat ze hun deuren hebben geopend voor een steeds meer toenemende islamitische aanwezigheid – en in de mate waarin deze toeneemt ook de oorlogen en agressies toenemen – maakt het onbegrijpelijk hoe dom deze landen moeten zijn om het moslims toe te staan überhaupt binnen te komen.

In Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, Spanje zien we een toekomst die zich net zoals in Bosnië ontwikkelt. En dat alles in samenwerking met de linksen en de eurocraten.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.rightsidenews.com
Auteur: The Muslim Issue

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Historie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO´s: Islamitische Jihad in Bosnië

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Laat deze feiten op u inwerken en vraag u af of u rustig afwacht tot ook u de gevolgen aan de lijve gaat ondervinden.
  Weet u waar het om gaat?
  Wel, het is zaak om te kiezen voordat u uw hoofd verliest.
  De keus is dus afwachten of in verzet komen.
  Onze regering en ons parlement doen niets aan de instroom van in meerderheid islamieten. In tegendeel, de deur staat wijd open en op aandrang van de Europese Unie wordt die deur nog wat wijder open gezet. De bootvluchtelingen, die nu uit zee opgepikt worden en met marinevaartuigen aan wal worden gebracht, blijven komen en worden over de landen van de Europese Unie verdeeld. Althans dat is wat de EU wil.
  ISIS heeft aangekondigd dat ze terroristen met de vluchtelingenstroom mee zou sturen. Hoeveel zouden er al in de opvang zitten om straks een seintje te krijgen van het kalifaat om toe te slaan.
  Het is tijd om in actie te komen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Pingback: VIDEO´s: Islamitische Jihad in Bosnië |

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb medelijden met de mensen die moeten werken voor hun brood om dan ten offer te vallen aan de domheid van hun bestuurders, het is diep triest en dat na 70 jaar “nooit meer oorlog”.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met dit storry eens. Jannitsaren zijn kinderen van Christenen, die door de Umma als belasting van hun ouders worden afgenomen en zo tot de islam gedwongen worrden, en meisje worden odalisken dat zijn sex slavinnen voor de Harems van de hoge moslims ambtenaren.En zo hebben de Turkmenen (Volgens de Nabi Mohammed , zijn Turken vijanden van Allah) odalisken gebruikt om hun uiterlijk te veramderen.Nu zien de Erdogans net als Europeanen uit dank zei de Odalisken.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Het blijft niet bij Bosnië waarin slecht opdeling de Serven soelaas bood. De meesten leven nu in Srpska. Tegenwoordig zien we in Kosovo en Macedonië onder Albanese invloed precies hetzelfde in slechts verschillende stadia plaatsvinden. Maar denk niet dat het daarbij blijft en werp gerust een kritische blik op wat er al in verschillende Europese voorsteden gaande is. Daarom is de tijd aangebroken voor dossiering, voorlichting en verzet om cumulerende doorgeschoven rekeningen te stoppen voordat deze ook hier gaan uitmonden in geweld dat meekomt waar islamisering plaatsvindt.

  Like

 6. ieznogoud zegt:

  Overal, maar dan ook werkelijk OVERAL waar moslims wonen is gezeik.
  Dan moet je als politicus echt stekeblind zijn om dat volk binnen te laten.
  Het is natuurlijk geenszins onmogelijk dat die politici er goed voor betaald krijgen.
  Immers, linksmenschen zijn gek op geld. Dat kunnen we dagelijks uit het nieuws vernemen.
  En geld hebben die olieboeren genoeg!

  Like

 7. zomaar zegt:

  het is al weer een jaar geleden ,dat ik bij het winkelcentrum een man uit Bosnië sprak , het vertelde hoe het daar zover gekomen was .

  en zegde meteen dat hier deze zelfde toestanden zouden komen , mits de linkse regenten geen actie ondernemen .

  tja en hij sprak uit ervaring .

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Het kan niemand iets schelen hebben er geen boodschap aan in de beleving is het ver weg Balkan volk dat het trof/treft.
  Lopen liever slap te uit hun nek te kletsen hebben allebei schuld en Mladic is ook geen lieverdje.
  Hebben eigenlijk geen flauw benul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s