Zweden: Villa-eigenaren dienen garages te verbouwen voor vluchtelingen

Screenshot_64

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

De humanitaire grootmacht Zweden zal vermoedelijk het beloofde land voor “vluchtelingen” blijven die zich de EU-mensensmokkelaar- en taxionderneming naar Europa kunnen veroorloven. Zweden heeft niet alleen zijn hart geopend voor voornamelijk jonge mannen uit hoofdzakelijk islamitische landen, het (nog) Europese land dient nu ook al zijn garages voor alle zogenaamd noodlijdende mensen uit de hele wereld te openen. De creativiteit kent hier geen grenzen. Zo stelde de parlementariër Fredrik Schulte in de Zweedse Rijksdag voor dat de eigenaren van villa´s hun garages verbouwen tot woningen voor vluchtelingen.

Hij zou zich kunnen voorstellen dat het belastingtechnisch gezien zeker rendabel zou zijn om zijn garage te verbouwen voor nieuwkomers: “We hebben immers een groot probleem met de woningnood. De Zweedse immigratieautoriteit heeft duizenden mensen een verblijfsvergunning verstrekt, maar er zijn geen woningen voor hen. Het zou fantastisch zijn als men een systeem zou hebben waarmee de mensen – medeburgers – hun woning (aan de nieuwkomers) zouden overlaten en daardoor economische voordelen zouden hebben. En het zou eveneens fantastisch zijn wanneer iedereen mensen die op de vlucht zijn en asiel hebben gekregen, zou kunnen begeleiden en ondersteunen.”

Fredrik Schulte behoort tot de voormalige regeringspartij Nya Moderaterna van Fredrik Reinfeldt, die in 2014 door een middenlinkse meerderheid werd afgelost. Reinfeldt heeft, zoals bekend, de deuren van Zweden voor alles wat multiculti is en voor alle vluchtelingen ter wereld wijd opengezet en daarna ook zijn landgenoten verzocht hun harten en portemonnees te openen. Dat was niet alleen gunstig voor het aantal procenten en het gewicht van de Zweden-Democraten. De gevolgen van de massa-immigratie in het nieuwe multiculti-Zweden hebben ook andere krachten laten opdraven.

Om 06.00 uur in de ochtend van de 16e mei bracht de nationalistische “Swedish Resistance Movement Stockholm Division” het islamitische deel van het multiculturalisme akoestisch naar de villawijk van Saltsjöbaden. Met het appel van de ex-regeringschef Reinfeldt, “Open jullie harten, wij brengen de multiculti naar jullie toe”, op het busje geplakt, werden de buurtbewoners gewekt en werd aan hen gevraagd of ze er problemen mee zouden hebben, want zij zouden toch voor multiculti hebben gekozen.

Wij maken geen gemene zaak met hun nationalistische ideologie; we geven hier alleen maar de akoestische informatie of toekomstmuziek voor de villa-eigenaren met garages weer.

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zweden: Villa-eigenaren dienen garages te verbouwen voor vluchtelingen

 1. fleckie zegt:

  In Nederland zijn ook wel mooie villawijken, om maar niet te spreken van het ‘groene Hart van Nederland’,(ruim–hartig)en de woningen waar de pro-multiculti-Kamer-leden wonen, en hun ‘aanhang’mogen eventueel ook hun garages ‘verbouwen’ tot totaal logies,(‘onderhoud’) en inwoning’ verbouwen

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Wat een prachtig initiatief. Moeten wij ook doen in Blaricum en voor de deur van Pechtold..Geef die D66 flikkers een flinke dosis vreemde muziekjes in hun wijken.

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Die Fredrik Schulte heeft duidelijk z’n kop heel diep in z’n reet zitten wat een habbezakker. Geen normaal mens zal bereid zijn z’n garage op te offeren voor ‘vluchtelingen’ dus dat zal wel weer dwang worden zoals dat altijd werkt bij rooien. Wat is soosjalisme toch geweldig als je even vergeet dat het altijd en overal alleen maar bergen ellende heeft gebracht, hele naties en volkeren heeft het in ’t verderf gestort maar met de beste bedoelingen ( en dat is wat telt toch?) Alleen de goede intenties tellen niet het miserabele resultaat en we kijken niet op een paar millioen doden, om met Stalin te spreken: “Een dode is een tragedie een millioen doden is een statistisch gegeven”.

  Like

 4. ildiko zegt:

  psychoses op volle toeren. De meeste gekken zijn socialisten.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Heerst in Zweden nu al de Diktatuur van het Prolettariaat?

  Like

 6. Pingback: Zweden: Villa-eigenaren dienen garages te verbouwen voor vluchtelingen |

 7. dendieje zegt:

  Deze is herblogd op–> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/13/zweden-villa-eigenaren-dienen-garages-te-verbouwen-voor-vluchtelingen/
  Ik wil wel mijn garage ombouwen, maar wel met eigen specificaties. lucht en geluidsdicht. Dan geef ik ze een warm welkom. Sorry dat ik er zo over denk, maar het is nu eenmaal zo gekomen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik moest onwillekeurig denken aan een jaar of 60 geleden, Zweden was toen het welvarendste land van Europa.
  Ook op een weekend gingen ze over van “links” naar rechts-rijdend verkeer,zoals in de rest van Europa, uitgezonderd England.
  Was het auto-verkeer maar “links” gebleven, mischien dat de politici rechtser zouden zijn geworden.
  Wat het (her)!huisvesten in die “Villa”-wijken betreft; het zal wel weer in die huis-aan-huis gekoppelde wijken worden, zoals op de foto.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Canada en Australie kunnen zo weer flink wat oorspronkelijke Zweden die hun kennis, netwerken en kapitaal meenemen verwelkomen. Komt er meteen weer plek vrij voor extra gelukszoekers die zich er allerminst voor schamen om de hand op te blijven houden en hun problemen vooral bij en op rekening van een ander te parkeren. Arm Sverige, är det dömt…

  Like

 10. Antivenin zegt:

  Het lijkt mij een prima idee om vluchtelingen te plaatsen bij de mensen die ze zo graag willen helpen en die ze hierheen halen. Te beginnen met linkse politici gelijk alle garages en weekendhuisjes onteigenen en beschikbaar stellen aan vluchtelingen met grote baarden en onverzoenlijke ideeën over de islam. Eens kijken of ze iets leren van een confrontatie met de realiteit! Sleur ze maar uit hun ivoren toren!!

  Like

 11. eva zegt:

  Ik vind het bovenstaande filmpje geweldig, wat een manier om de gutmenschen met hun neus op de feiten te drukken.
  Ze hadden ze ook meteen even moeten laten tekenen dat ze bereid waren hun garage of tuinhuis beschikbaar willen stellen aan al die arme gekleurde vikings die al een hele zeereis achter de rug hebben.

  Moesten ze hier ook doen, dit met de neus op de feiten drukken is misschien wel de enigste manier om mensen aan het nadenken te zetten.
  Het is natuurlijk ook wel makkelijk om z.g. meelevend te zijn als het een ver van je bed show is.
  Voor alle duidelijkheid, ik woon in een klein dorpje waar een asielzoeker een zekdzaamheid is.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik ben nog nooit in Zweden op bezoek geweest, het land van Pippi Langkous en ABBA, maar als ik daar een dure villa bezat en deze stompzinnige idioot van een Fredrik Schulte bij mij aan de deur was gekomen om mij te VERPLICHTEN of te DWINGEN om vluchtelingen op te nemen dan had hij ten eerste van mij een hoop lelijke scheldwoorden over zich heen gekregen en ten tweede, als hij te opdringerig werd, een keiharde klap in zijn akelige gezicht erbij!
  Want ik laat me namelijk door dit walgelijke linkse stinkdier beslist NOOIT de “gezegende’ multiculturele samenleving door de strot heen duwen en ik zou het liefste een busje daar laten rondrijden met een afbeelding van Pippi Langkous erop terwijl dit meisje de agressieve “vluchtelingen” en hun linkse knuffelvriendjes, met Fredrik Schulte, met haar enorme fysieke kracht Zweden allemaal uitgooit! Het enige wat daar namelijk gebeurd is dat de autochtoonse Zweden zo de schurft (onder sommige asielzoekers in Italië heerst er zelfs deze besmettelijke huidziekte!) krijgen aan deze nieuwkomers die verplicht in hun garages worden gestopt dat sommige extremisten onder de eerstgenoemden dadelijk nog deze garages in brand zullen steken! Of anders stoppen ze onder deze lui in de garages nog een hele kudde varkens erbij en een meute honden zoals pitbullterriërs!

  Like

 13. H. Numan zegt:

  Wat jammer dat dit nationaal socialisten zijn.

  Like

 14. sylvia zegt:

  ok, wie betaald dat dan?
  in een schuur moet cv zijn, een douche liefst met ligbad, een toilet, keuken om in te koken, wie geeft ze eten?
  moeten de villabewoners ze elke dag soep met halabrood geven en als t de immigranten t niet bevalt dan gaan ze de auto s in de fik steken of de vrouw des huizes lastigvallen.
  ik denk dat t westen allang beschermingsbelasting aan t betalen is aan deze allahgangers zonder dat t westen t weet, wie betaald t water, internet ect ect?
  velen zijn in hun waarde en normen beschadigt, ziek, schizofreen, verslaafd of jaren onderdrukt of………….verkapte jihaatgangers, 5 keer per dag die keiharde halamuziek en geen bijbel meer mogen lezen?
  arme kinderen die nu nog geboren moeten worden, straks mogen deze mensen niet eens een hond in huis omdat deze vredegangers ook in huis willen, straks MOET alle varkensvlees produkten weg, homofiele vrienden mogen niet meer op visite komen want dat maakt hun schuur onrein…………t word met de dag gekker,
  ik bid elke dag voor deze mensen en dat onze God hun genadig mogen wezen, anders kan ik hier niet mee omgaan.mensen zijn mensen maar dit gaat te ver, ik wil niet oordelen maar…….dit gaat echt te ver

  Like

 15. Marie zegt:

  Een geweldig filmpje; zeker een aanrader om zoiets ook te doen in de Nederlandse villadorpen en waar politici wonen die achter het binnenhalen van de duizenden (worden miljoenen als er geen halt wordt toegeroepen) “vluchtelingen”! Rechts werd altijd geassocieerd met fascisme maar tegenwoordig kun je toch wel spreken links-fascisme!

  Like

 16. Dot zegt:

  Zweden, op de tweede plaats van het aantal verkrachtingen geworden dankzij de immigratie.

  Like

 17. Buffalo Bill zegt:

  Eigenlijk moeten die Zweden zelf in die garages gaan wonen en de asielzoekers in hun woningen. De meeste Zweden zijn linkse mafketels en verdienen niet beter. Ze zijn nog kinderlijker dan Pippi Langkous. Doe maar een moskee op Arlanda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s