VIDEO: Duizenden Slowaakse patriotten demonstreren tegen de islamisering van Europa en immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika (20-06-2015)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Immigratie, Islam, Islamisering, Midden-Oosten, Patriottisme, Slowakije, Vrijheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Duizenden Slowaakse patriotten demonstreren tegen de islamisering van Europa en immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika (20-06-2015)

 1. lucky bee zegt:

  Waren ook de Slowaken door de Ottomanen bezet? heel zeker ben ik dat de Slowenen door de Ottomanen bezet was,Maar Slowakije ligt geloof ik verder naar het Noorden.Of waren de Ottomanen zo ver Europa in gedrongen?

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Een interessant artikel wat zijdelings met dit topic te maken heeft..

  Waarom George Soros levensgevaarlijk is

  George Soros is een van oorsprong Hongaarse zakenman die vanuit de Verenigde Staten (VS) opereert. Het vermogen van Soros wordt geschat op 24.4 miljard dollar, waardoor hij behoort tot de 30 rijkste mensen ter wereld. De miljardair staat bekend om zijn betrokkenheid bij politieke activiteiten. Zo heeft zijn organisatie Open Society Foundations naar schatting al miljarden dollars geschonken aan progressieve politieke partijen en groeperingen. Soros laat letterlijk wereldwijd een spoor van vernieling achter. Het is een typisch voorbeeld van een verveelde miljardair die met behulp van zijn fortuin de wereld naar zijn hand wil zetten en het gif genaamd progressivisme in onze maatschappijen loslaat.

  Megaspeculant
  Soros is het hoofd van een zogenaamd hedgefonds. Een hedgefonds is een particulier beleggingsfondswaaraan alleen zeer rijke individuen kunnen deelnemen. Hedgefondsen streven naar een hoog rendement door zeer risicovol te beleggen. Deze risico’s worden vervolgens op allerlei manieren ingedekt, bijvoorbeeld met waardepapieren en termijncontracten.

  Hoewel Soros al vroeg actief was als belegger, sloeg hij zijn grote slag in 1992. Toen liet hij de Engelse nationale bank ‘ontploffen’, door tijdens een geldcrisis te speculeren met de pond. Deze actie heeft de Britse belastingbetaler maarliefst 3.4 miljard pond gekost. Soros zelf verdiende hier een miljard dollar aan.

  Verscheidene politici van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN)beschuldigen Soros ervan deel uit te maken van een complot dat doelbewust hun economieën kapot heeft gemaakt. Mahathir bin Mohamad, voormalig premier van Maleisië, beschuldigt Soros ervan de economie van zijn land vernietigd te hebben door middel van grootschalige valuta speculatie. Dit is precies dezelfde strategie die de miljardair toepaste begin jaren 90 in Londen.

  Soros is niet vies van hypocrisie. Zo bekritiseert hij financieel speculeren omdat dit de economische ontwikkeling in derdewereldlanden tegen zou houden. Vreemd genoeg is dit precies de wijze waarop Soros te werk gaat. Ook was hij een fervent tegenstander van de voormalige Amerikaanse president George W. Bush en zijn beleid. Desalniettemin kocht Soros in 2007 een groot aantal aandelen van het Amerikaanse bedrijf Halliburton, dat enorm geprofiteerd heeft van de oorlog in Irak.

  Linkse suikeroom
  Soros steunt vele honderden linkse en progressieve organisaties. Er worden letterlijk miljarden dollars in diverse organisaties gepompt om overal ter wereld de progressieve sprookjeswereld in stand te houden. Omdat het onmogelijk is ze allemaal te behandelen, volgt hieronder een kort overzicht.

  Open Society Foundations

  – National Council of La Raza: Een belangenorganisatie voor Amerikanen van Latijns-Amerikaanse afkomst. La Raza, dat ‘het ras’ betekent, strijdt voor het opengooien van de grenzen, amnestie voor illegale immigranten en minder deportaties van illegale- of criminele migranten.

  – The Huffington Post: Een invloedrijke linkse krant.

  – National Organization for Women: Een feministische organisatie die tevens opkomt voor de rechten van minderheden, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders.

  – Barack Obama: Soros heeft Obama gesteund ten tijde van zijn verkiezing als senator evenals president met de maximaal toegestane financiering. >>>> http://curiales.nl/2015/06/20/george-soros/

  Like

  • Driek zegt:

   peterselie1. Ik vind het een interessant artikel. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van George Soros gehoord of over de man gelezen. En zo zie je maar weer dat de site van E.J. Bron bijdraagt aan vermeerdering van onze kennis en ontwikkeling.

   Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  In de ene video zie hoe de orks Parijs slopen en geen politie te zien, in deze video zie je massaal de politie op de been.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat was een paar weken geleden de politie in Rotterdam óók: Zowel om ons te “beschermen,” als om het voordragen van Jack z’n sharia-lied tegen te houden, trouwens.

   Like

  • Willie zegt:

   Ja, om hen te arresteren,omgekeerde wereld : de smeerlappen worden met rust gelaten en de patriotten worden gearresteerd

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Het viel me op dat tijdens deze anti islam demonstratie geen sprake was van links gespuis die de boel saboteerden met een tegendemonstratie. De Sowaken zijn klaarblijkelijk toch wat eendrachtiger in hun doen en laten.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Klopt, niet goed gekeken.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Tja zo pakken duizenden Slowaakse patriotten het goed aan, daar kunnen de patriotten van Nederland voorlopig alleen nog van dromen, want in Den Haag zetelt een VVD’er als burgemeester Jozias van Aartsen welke iedere volgende demonstratie tegen de kolonisatie, islamisatie in het algemeen op een ‘democratische’ wijze weet te frustreren. Ooit gaat van Aartsen óók geruisloos het schimmige niemandsland in waar zijn naam nog zelden genoemd wordt, misschien alleen nog in een of ander corruptie schandaaltje.

  Ben eigenlijk er van overtuigd dat demonstraties, protest-marsen, stakingen, petities en rellen niet meer helpen, men is op een punt aangekomen dat de bestuurlijke elite schaamteloos deze acties afdoen als niet ter zake doend. O ja de linkse tegen demonstranten met hun haastig gemaakte posters ‘Blokkade van neo-nazi’s mars’ maken zoals gewoonlijk is in linkse kringen een vergelijking met het nazisme. Hier in Nederland lijkt het wel een aflopende zaak om islam criticasters af te doen als zijnde nazi’s.

  Like

 7. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 8. eva zegt:

  Slowaken zijn blijkbaar heel wat slimmer dan wij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s