Moet het leger weer strijdbaarder?

Screenshot_86

(Door: “Wans Horst”)

Een bindend referendum over de Eerste Kamer en provincies moet voldoende zijn om deze onnodig kostbare en overbodige bestuurslagen, die feitelijk slechts partijpolitiek bedrijven, te doen verdwijnen. Een bindend referendum over het inwisselen van de EU voor de EFTA, de Europese Vrijhandelsassociatie met als leden Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen, zal moeten volgen op die over de inwisseling van de euro voor de gulden. Nederland zou, als klein land, ook geen internationale politieke aspiraties moeten hebben zoals vredesmissies. In plaats daarvan zou het leger ingezet moeten worden bij missies op lokaal niveau en bij grensbewaking om de verdere instroom van gelukszoekers te voorkomen.

Jazeker moet het leger strijdbaarder, maar niet tegen de Russen zoals De Telegraaf beweert. Vergeet niet dat De Telegraaf tijdens de Tweede Wereldoorlog ook al collaboreerde met de nazi’s en dat alle media doordringt zijn met het kabinetsbeleid. Het leger van Nederland moet sterker worden om onze soevereiniteit te kunnen beschermen tegen de EU. Als we straks geen leger meer over hebben, zoals in de plannen voor een EU-leger, is ons land niet meer in staat de dictaten uit Brussel niet te accepteren. Het kabinet slikt alles wat Brussel naar ons werpt als een gewillige slet, maar zonder voldoende sterk leger kunnen we als afvallige provincie worden behandeld door Brussel en kan het EU-leger hier de orde komen handhaven, is de Nederlandse politie, net als in ’40-’45, genoodzaakt om mee te werken aan het in stand houden van Brusselse dictaten. Wacht. Dat gebeurt al. De Duitsers hebben het weer geflikt! De reden dat de Duitsers het volwaardige EU-lidmaatschap van Turkije tot in lengte van dagen blokkeren en er ook nooit mee zullen instemmen, is niet zozeer gelegen in het feit dat zij de islam als een bedreiging beschouwen, wat ieder weldenkend mens toch wel doet, maar dat de vertegenwoordiging in het EU-parlement is gebaseerd op het aantal inwoners van het land.

In Turkije wonen bijna evenveel mensen als in Duitsland, hetgeen de machtsverhouding voor Duitsland drastisch zal veranderen bij voltooiing van de in 2005 gestarte toetredingsonderhandelingen. De islam is nog steeds de meest onvrije ideologie met meer dan een miljard aanhangers wereldwijd en de meeste Turken zijn islamiet, maar dat staat los van de toetreding van Turkije tot de EU?! In Duitsland zelf zijn ‘maar’ 3,8% islamieten, waarvan 3% Turk is.

De huidige overheid polariseert door Nederland een favoriete bestemming te houden van en nog aantrekkelijker te maken voor gelukszoekers en de ouderen en gehandicapten in de samenleving compleet de rug toe te keren.

Asielzoekers worden door onze overheid gebruikt als pressiemiddel om de bevolking het overzicht te ontnemen, de chaos die zij creëren wordt uitgemeten in de media en landen hebben ineens een reden om weer grenscontroles in te stellen. De noodzaak was er al langer, zoals Geert Wilders al een tijdje had voorzien, maar nu de bevolking steeds rechtser lijkt te gaan stemmen, kunnen de partijen die de instroom van vers stemvee hebben gefaciliteerd alleen al vanuit schadebeperking niet achterblijven en het sluiten van de grenzen is daar een onderdeel van.

Laat men Geert Wilders en de zijnen het roer overnemen, dan loopt men niet steeds zo achter de feiten aan en kan men zowaar weer trots zijn dat men in Nederland woont zonder steeds op te hoeven letten op politici die het volk in de rug proberen te steken, zoals dat in Nederland al vele jaren zonder remming plaats kan vinden.

Geld als water zal ons ten deel vallen, onze ouderen en gehandicapten zullen er niet verder op achteruitgaan, zoals onder het nieuwe, volgens ‘experts’ broodnodige, belastingstelsel van het kabinet. We zullen weer de rust mogen ervaren die socialisten zichzelf en anderen willen ontzeggen, we zullen weer een nieuwe gouden eeuw kunnen beleven!

PVV normale grootte

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, EUSSR, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moet het leger weer strijdbaarder?

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE KEIHARDE WAARHEID: “De huidige overheid polariseert door Nederland een favoriete bestemming te houden van en nog aantrekkelijker te maken voor gelukszoekers en de ouderen en gehandicapten in de samenleving compleet de rug toe te keren.”

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Een prachtig beeld in de laatste twee alinea’s. Maar helaas een droombeeld zolang de Nederlandse kikkers zich blijven laten koken op de bekende wijze. Dat weet de schrijver van dit stuk -en dat weten wij allemaal- uiteraard ook. Ik word een beetje triest bij die constatering.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed.

  Bij de ontploffing van een bermbom in het zuiden van Afghanistan zijn zeker negentien mensen om het leven gekomen. Onder de slachtoffers zijn negen kinderen. De bom ontplofte toen een vrachtwagen waarin de mensen zaten over de bom reed, zo schrijft de NOS. De groep mensen was op de vlucht voor strijdende regeringstroepen en talibanstrijders. Behalve de negentien doden vielen er ook vijf gewonden. Volgens de autoriteiten is de bom geplaatst door de taliban. De islamistische groepering heeft de verantwoordelijkheid nog niet opgeëist.

  Ik zoude het fijn vinden wanneer iedereen zijn geloof achter z’n voordeur gaat belijden. Dat moet verplicht worden gesteld. Dan zijn we van dat gesodemieter af. We kunnen de kerken in stand houden als herinnering, als een curiositeit aan het verleden. De moskeeën zijn uitermate geschikt voor sportaccommodatie en gezamenlijke yogaoefeningen. Dat lijkt mij een stuk gezonder en een weldaad voor lichaam en geest. Want van al die godsdiensten moet je het echt niet hebben. Dat brengt ons niks dan ellende. Ik ben al die godsdiensten, niet één uitgezonderd, spuugzat. Gewoon, lekker achter je voordeur geloven, maak maar een altaartje in je huiskamer. Het is nergens voor nodig om de buitenwereld te laten zien hoe gelovig je wel niet bent.
  ‘Want alles is ijdelheid’, zegt de Prediker.

  Like

  • boorzalf zegt:

   De christenen houden het achter hun voordeur, maar die #ut moslims niet. Elke dag wordt ik geconfronteerd met die moslims, met soep jurken, kopdoeken.

   Like

   • Tom zegt:

    Gisteren bracht een christen het nog naar MIJN voordeur. Dat gaat dus niet op. Het enige voordeel van moslims is dat ze je (nog) niet aan je voordeur lastig komen vallen.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Boorzalf,
    was dat maar waar. Onze regering is vergeven van de christelijken. Ook ons lokaal bestuur. Scheiding van kerk en staat in Nederland is niet bestaand.

    Like

  • BertG. zegt:

   Helemaal juist, bouw je eigen altaartje, waar dan ook voor.
   Deden ze dat maar, dan was alles opgelost.

   Like

 4. Pingback: Moet het leger weer strijdbaarder? |

 5. Jean zegt:

  Al jaren pleit ik om het leger enkel en alleen te benutten voor grensbewaking zodat niemand nog bnnen geraakt die hier niets te zoeken heeft zoals Afrikanen, barbaren uit het midden oosten, oostblok zootje en dergelijke.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Ook een moeilijk verhaal. We kunnen wel meer geld in het leger steken, maar zolang de leiding volkomen onbekwaam en soms corrupt is, kunnen we dat geld beter in de Maas gooien. Dat zien we tenminste nog mooie kringen.
  Meer geld voor het leger? Ja, maar dan naar Jan Soldaat als soldij en opleidingsgeld en geef het leger een functie voor de binnenlandse veiligheid en de effectiviteit van ons grenzen.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wans Horst:

  “Vergeet niet dat De Telegraaf tijdens de Tweede Wereldoorlog ook al collaboreerde met de nazi’s…”

  Vergeet vooral ook niet dat dat meer dan 70 (zeventig) jaar en ongeveer drie generaties geleden is. Holdert, Goedewaagen, Pasquino en Jacques Gans c.s. zijn al langer dood dan menigeen zich kan herinneren. Lijkt het je verstandig om daar nu nog over door te ouwehoeren? Vermeld er dan ook bij dat in die jaren De Arbeiderspers een NSB-uitgeverij bij uitstek was. Dat voegt ook geen flikker toe aan de discussie, maar het staat zo lekker objectief.

  Arie Kuiper in De Tijd (1989): “Nog steeds zijn er mensen in Nederland, vooral in de linkse hoek, die De Telegraaf beschouwen als een rabiaat-rechtse en semi- of neo-fascistische schandaalkrant, een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid, “om met geen tang aan te pakken”. Praat met die mensen en het wordt snel duidelijk: zij hebben De Telegraaf in geen jaren gelezen”.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik lees liever de Telegraaf dan andere kranten, maar als ik iets lees waarop ik mijn vrijheid van meningsuiting wil loslaten, doe ik dat. De Telegraaf is niet objectief als het aankomt op Rusland en ik zie de EU als een vijand van de vrijheid.

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  @ leefbarbaar zegt: 21 juni 2015 om 20:31
  In Nederland zijn kerk en staat wel degelijk gescheiden!
  De staat en regering hebben geen enkele verantwoording af te leggen aan wat voor kerk dan ook.
  Dat er christelijke politieke partijen zijn is een feit; alzo hebben we een arbeiders partij, communisten en een dieren partij.
  Dat onze regering heult met de islam doctrine is een ander verhaal.

  Like

 9. Driek zegt:

  Hendrik M. zegt: De staat en regering hebben geen enkele verantwoording af te leggen aan wat voor kerk dan ook.

  Waarom krijgen dan al die islamitische clubjes subsidie? Ik vind dat regeringsvertegenwoordigers zich verre moeten houden van welke godsdienst dan ook, ze dienen de belangen te behartigen van de burger. De laatste jaren is alles verweven met de islam, er wordt op alle mogelijke manieren rekening met die lui gehouden, nou, ik vind dat geen scheiding tussen kerk en staat, maar ik zie het misschien weer verkeerd. Ja, en die partij van de dieren is al helemaal iets belachelijks, ik vind dat nergens op slaan, wat een geld verkwisting. We moeten helemaal geen christelijke en islamitische partijen hebben, dat is nergens voor nodig, het leidt tot niks. Kan iemand mij uitleggen wat het belang daar van is? Want ik ben niet bijster snugger.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   M’n beste Driek, de Nederlandse bevolking bestaat voor een groot gedeelte uit christenen, die zich ook vertegenwoordigd willen zien in de politiek en daartoe politieke partijen opgericht hebben.
   Net zoal middenstanders zich bij hun clubje aansloten, de VVD.
   Ouderen zich verenigden in een ouderen partij en de arbeiders in de voormalige arbeiders partij, de PvdA; verworden tot een allochtonen/islam partij.
   Allemaal groepen mensen die zich verenigd hebben in politieke partijen om zo op hun wijze gemeenten, provincies en de staat willen besturen.
   U bent vrij om te stemmen op de door u gekozen partij.
   Zelf ben ik christen, doch stem PVV, daar die partij mijn belangen het beste dient.
   Denk dat u tot hier wel met me mee kunt gaan.
   Een groot probleem is dat slechts 2% der bevolking lid is van een politieke partij.
   Vroeger werkte dat wel goed, iedere partij stond voor z’n standpunten en men vocht voor de partij idealen; gewoon democratie dus.
   Deze partij leden zijn helaas een kliek gaan vormen met als enig belang zoveel mogelijk baantjes onder elkaar te verdelen.
   Ze zijn als politicus zo goed als onschendbaar, verdelen alle overheids en semi overheids baantjes onder elkaar en krijgen steeds meer invloed.
   Nieuwe partijen die hieraan niet meedoen worden gedemoniseerd en belachelijk gemaakt.
   Boer Koekoek, Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders zijn hier voorbeelden van.
   NPO en de kranten staan geheel aan de zijde der gesettelde kliek, doen nauwelijks aan onderzoek en het grote publiek geloofd aan dit groots bedrog.
   U en ik nemen kennis van andere media en steken daar veel van op.
   Helaas zijn we met te weinigen om daadwerkelijk invloed uit te oefenen.
   M’n beste Driek, hoop dat u begrijpt dat het niet de diverse politieke partijen op zich zijn, doch de vuile kliek die ze in de loop der tijd gevormd hebben.
   Neem bv. de SGP, die in ruil voor geen algemene koop zondag, het landverraders kabinet Rutte 2 volledig steunde.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s