Berlin-Kreuzberg: 18 asielzoekers kosten 1,4 miljoen euro

Screenshot_87

Een Afrikaan voor de voormalige school: de kosten lopen volledig uit de hand

(Vertaling: E.J. Bron)

Een door asielzoekers bezet gebouw in het Berlijnse stadsdeel Kreuzberg kost het district jaarlijks meer dan 1 miljoen euro. Tot het eind van het jaar moeten voor het door 18 Afrikanen bewoonde voormalige schoolgebouw ongeveer 1,4 miljoen euro ingepland worden. Dat betekent per asielzoeker ongeveer € 80.000,-

Vooral een door het district Friedrichshain-Kreuzberg aangetrokken beveiligingsdienst, die dag en nacht met meerdere medewerkers ter plaatse is, zorgt voor de toenemende kosten. Vanwege een vonnis van de Berlijnse administratieve rechtbank is op dit moment geen ontruiming van het gebouw mogelijk.

Volgens plannen van de Groene districtsregering moet het gebouw worden veranderd in een “internationaal vluchtelingencentrum” als de asielzoekers vertrokken zijn. Vorig jaar al moest het district vanwege de enorme asielkosten een begrotingsblokkade instellen.

Drugshandel en moord

Het gebouw had zich de afgelopen twee jaar tot een bolwerk van criminaliteit ontwikkeld. Steeds opnieuw moest de politie onderzoek doen naar het toebrengen van lichamelijk letsel en drugshandel. Ook werd het bewakingspersoneel meerdere malen aangevallen. In april 2014 overleed een 40-jarige man uit Gambia, nadat een 29-jarige Marokkaan hem met een mes had aangevallen.

Een ontruiming van het gebouw werd in juni vorig jaar gestaakt, omdat linkse extremisten en de asielzoekers een actie van de politie verstoorden. Het district ging op de eisen van de asielzoekers in en garandeerde hen een verblijf in het schoolgebouw.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Berlin-Kreuzberg: 18 asielzoekers kosten 1,4 miljoen euro

 1. madeleine zegt:

  hoe kan dat nu? lever basisvoedsel en laat ze zelf hun eigen woonst onderhouden. Of is dat nu ook al een schending van de mensenrechten?

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Wacht maar ook de winter komt beslist terug naar Berlijn; voor Sahel bewoners is dat de Hel op aarde.

  Like

 3. Marie zegt:

  Er is maar een woord; uitzetten!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ga vooral door met het inwilligen van eisen van asielzoekers. Zo geef je hen ongekende macht! Schandalig dat dit vele geld verspild wordt aan mensen die naar verwachting nimmer iets zullen bijdragen aan het land waar ze zijn opgevangen. Duitsland zakt steeds verder weg, en we zullen het nog gaan meemaken dat hele steden ontvolkt worden, omdat de autochtone Duitser en geen leven meer heeft. Degenen die ervoor terugkomen ‘verdienen’ hun geld met drugs en andere rottigheid. Denkt de Duitse regering ooit wel eens over wat hiervan de gevolgen kunnen zijn? Deze situatie houden ze nooit in de hand als ze dit liederlijke gedrag geen halt toeroepen.
  Maar zolang de Duitsers op de verkeerde partijen blijven stemmen, zal er van een ‘grote schoonmaak’ geen sprake zijn, en wordt het er alleen maar slechter op.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Het meten met 2 maten heet dat , er is voor die gasten geld genoeg, alleen ze vergeten erbij te melden. van wie en hoe het bij die gene vandaan wordt geschraapt.

  Like

 6. Driek zegt:

  Dat is me nogal wat, € 80.000,- voor zo’n neger die niks kan. Maar je weet het nooit natuurlijk, misschien zit er wel een Albert Einstein achter die domme kop verborgen. In ieder geval hebben ze nu genoeg gespuis binnengehaald voor de vergrijzing, handen aan het bed en culturele verrijking. En dat die Groene districtsregering het gebouw verandert in een “internationaal vluchtelingencentrum” is ook weer een geweldig idee. Ja, de wereld wordt met de dag fijner dank zij al dat zwarte geteisem.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Berlijn is vrij ernstig failliet. Wie gaat dit betalen c.q. voor z’n rekening nemen?

  Like

 8. Jean zegt:

  Elke eurocent verknoeit aan die barbaren is een weggesmeten eurocent.
  daar reeds ALLE KASSA’S leeg zijn wordt het hoogdringend tijd grote schoonmaak te maken, charter vliegtuigen en ferryboten vul ze tot de nok en afvoeren die handel want het is reeds onleefbaar geworden in heel Europa met die geïmporteerde barbaarse rotzooi.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Of topic maar wel een grappig verhaal.

  Daarom hebben wij, de dames van de lokale breiclub; De rode draad, getroffen door de beelden die de NOS ook naar Zeeland uitstraalt besloten tot een actie. Wij hebben wol in diverse kleuren verzameld en en breien nu zwemvesten met Zeeuws patroon voor wat u en anderen “dobbernegers” noemen, een woord dat wij verafschuwen. Met deze vesten en de bijbehorende eveneens gebreide badmutsen , een klein ondeugend grapje “mutsen breien mutsen “:-) , hopen wij een bijdrage te leveren om deze aanwinsten voor onze Nederlandse cultuur een veilige overtocht te bezorgen.
  http://www.geennieuws.com/2015/06/oproep-zwemvesten-breien-voor-dobbernegers/

  Like

 10. john zegt:

  Nooit meegemaakt in de geschiedenis . Collectieve zelfmoord van ongeveer 500.000.000 gehersenspoelden door de media en politici.

  Like

  • louis portugal zegt:

   John ik denk dat het meer richting 300.000.000 miljoen zit want er zijn ook nog wat landen en groepen in onze landen die het iets realistischer zien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s