Zo denkt het volk: comments onder een artikel in het Duitse weekblad “Focus” over linkse tegendemonstraties

Screenshot_90

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe de stemming in het volk is, kan goed worden afgelezen aan de comments onder artikelen van online-kranten. In het artikel van “Focus” gisteren over een manifestatie tegen islamisering, asielmisbruik en linkse meningsdictatuur in Frankfurt liggen tot nu toe bijna alle 70 comments op de lijn van PI. Onder de oppervlakte lijkt het steeds meer te gisten, want het volk is heel duidelijk niet zo gemakkelijk te manipuleren als onze politici en media graag zouden willen. Het is alleen nog de vraag wanneer de massa van de ontevreden burgers bereid is om zelf de straat op te gaan . . .

Hier het bewuste artikel uit “Focus” en hieronder de comments op het artikel:

Wolfgang Steinhäusle:
Men laat de linkse extremisten hun gang gaan, de politie het vuile werk doen en 250 mensen offeren zichzelf op voor dit enorm geïndoctrineerde en onverschillige land. Terwijl het dagelijks geweld en de wantoestanden steeds meer toenemen om zich zo´n politiek desolate situatie te kunnen veroorloven, waarin problemen alleen maar weg gebruld worden. Deze weekend-dromers en onverschilligen verspelen de toekomst en de vrede van het land, word eindelijk wakker!

Harald Schlüter:
Alleen maar van de andere kant. Blijkbaar lopen we in een linkse dictatuur. Links en rechts wisselen elkaar af!

Ursula Prasuhn:
Wie overtrad hier het vermommingsverbod, wie gooide met eieren en tomaten, wie stak vuurwerk en rookbommen aan en wie viel politieagenten aan? Zulk gedrag moet als fascistisch gehekeld worden, wanneer de zogenaamde strijd tegen de onderdrukking van andersdenkenden – genaamd Antifascisme – serieus bedoeld is.

Eckhardt von Sachsenhausen:
De met belastinggeld gesubsidieerde linksen van de Antifa hebben weer eens laten zien wat zij vinden van democratie, vrijheid van meningsuiting en ons land in het algemeen . . .

Olaf Romer:
De linkse extremisten als rode meute onderscheiden zichzelf steeds meer als antidemocratisch en bereid tot geweld en zodoende als gevaarlijk potentieel. Andere meningen neer knuppelen getuigt van weinig tolerantie, die ze altijd eisen.

Holger Lische:
Er is in dit land maar één gevaar en dat zijn de “linkse nazi´s”, die al geruime tijd regelmatig en officieel in dit land rellen schoppen en andersdenkenden “mogen” terroriseren zonder welke consequentie dan ook. Hij is gewoon nog alleen maar heel erg, deze Duitse, democratische rechtsstaat (of is hij toch een absolute dictatuur?).

Dirk Schubert:
En in plaats van zulke bagatelliserende namen zoals “Antifa-groepen”, “activisten”, “autonomen” of “het zwarte blok” te gebruiken, graag gewoon eens duidelijke taal gebruiken: het zijn links-extremistische geweldplegers. Niet meer, maar ook niet minder. Door hun welluidend en positieve benamingen over te nemen, bagatelliseert men deze lieden en hun daden.

Ulrike Ludlich:
Vrijheid van meningsuiting? Dacht het niet! Wanneer de organisatoren van de tegendemonstratie toch zo tolerant zijn, waarom is er dan geweld nodig? Om 100 Pegida-aanhangers ervan te overtuigen dat toch alles in ons land al verloren is!!! Mensen, doe je ogen open en ga eens een keer naar de Duitse probleemdistricten . . . daar zijn jullie alleen maar smerige aardappelen.

Werner Bernshausen:
Werden niet in 1933 en in de daaropvolgende jaren alle mensen met een andere mening dan die van de nazi´s door hun groeperingen zoals de SS en de SA in elkaar geslagen en zelfs doodgeslagen? Dat noemde men dan dictatuur. Tegenwoordig noemt men deze meningsterreur democratie en slaat men eveneens andersdenkenden in elkaar, vermomd, en neemt lachend gewonde politieagenten en burgers op de koop toe. En een grondwet, die niet het recht op vrije meningsuiting van iedere burger kan of wil garanderen, hoort in de vuilnisbak. Deze links-groene idioten doen zichzelf naar buiten toe voor als groen en rood, als tolerant en internationaal, ze zijn in werkelijkheid echter alleen maar vreselijk dom, van binnen bruin en de ware nazi´s.

Walter Stadler:
Antifa, de SA van de Groenen, zijn de ergste misdadigers in de Duitse demonstratie-scene. Ze worden beschermd en gedekt door de linkse fascisten van de Groenen, de SPD en Die Linke.

Uwe Ostertag:
Eigenlijk bestaat er volgens de grondwet in Duitsland vrijheid van meningsuiting en vrijheid om te demonstreren. Het is meer dan treurig dat zelfs de staat en diens politieke vertegenwoordigers direct of indirect de ondermijning van de democratische fundamentele rechten ondersteunen. Zelfs wanneer daarbij politieagenten gewond raken, het interesseert de politici in Duitsland helemaal niets. Evenzo kan ik terecht alle Pegida-tegenstanders beschuldigen van democratieonbegrip respectievelijk democratievijandigheid.

Andreas Weber:
Zoals altijd zijn het de linkse idioten van wie het geweld uitgaat, maar volgens het politieblondje Schwesig gaat het gevaar immers alleen maar van rechts uit. Wanneer herkent deze erbarmelijke rechtsstaat nu eindelijk dat de bedreiging van links komt?

Michael Sieber:
Deze links-groene chaoten zijn blijkbaar de gedulde katalysator van het anti-Duitse politieke establishment. Alles wat tegen natie, volk, soevereiniteit van de Duitsers is, wordt blijkbaar geduld.

Ulrich Schulz:
Niet de als nationalisten – of zelfs als neonazi´s – belasterde Pegida-mensen schoppen rellen, dat blijft voorbehouden aan de linkse oproerkraaiers. Meneer minister Maaß, waar blijft uw veroordeling van dit “tuig”? Of is dat geen “stront” onder uw schoenen?

Ronald Harders:
De regering moet wel ongelooflijk bang zijn wanneer er nu al bij 100 mensen zwaar materieel wordt ingezet. Pegida heeft dat al aangetoond, verzet van het volk wordt niet geduld.

Eckhard Kunz:
Helaas zal het dan te laat zijn voor Duitsland, wanneer de laatste hersenloze multiculti merkt dat hij de tak heeft afgezaagd waar hij zelf opzat. . .

Werner Scholz:
Zulke mensen hebben in 1979 in Iran de straten gevuld en hebben voor de islam gedemonstreerd. De linksen hebben zich destijds net zolang sterk gemaakt voor de islam, totdat hij hen tot zwijgen bracht.

Klaus Sizan:
De SA marcheert weer. Alleen deze keer niet om het nationalisme door te drukken, maar multiculturele anarchie en islamitisch fascisme. Wanneer herkent deze erbarmelijke rechtsstaat eindelijk dat de bedreiging van links komt?

Johannes Krause:
100 patriotten laten hun burgermoed zien door zich op te stellen tegenover 2000 linkse meningverbieders, dus vijanden van de grondwet, waaronder zich minstens 250 geweldplegers bevinden, en “Focus” heeft niets beters te doen dan deze patriotten als nationalisten en rechtse mensen zwart te maken. Jullie verwisselen dappere burgermoed met nationalisme. Overigens was het nationaalsocialisme een socialisme, dus een LINKSE ideologie!

Klaus Meier:
Het rood-groene gespuis, met zijn op de SA gelijkende democratieopvatting, zou langzamerhand eens van de door hen vereerde rechtsstaat te horen moeten krijgen dat het eeuwig onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting van andersdenkenden geen bijdrage levert aan de grondwettelijke orde, ook niet wanneer leiders van tamelijk ondemocratisch kiezende partijen hem ondersteunen.

Walter Stadler:
Antifa´s, de SA van de Groenen, zijn de ergste misdadigers in de Duitse demonstratie-scene. Ze worden beschermd en gedekt door de linkse fascisten van de Groenen, de SPD en Die Linke.

Davina Buchmann:
De gewelddadige “Deutschland verrecke” Antifa samen met in het parlement zittende partijen zij aan zij – zoiets kan alleen maar in Duitsland. Parallellen naar Hitler´s SA-knokploegen zijn wel degelijk voorhanden.

Fred Grossmann:
Linksen kennen alleen zichzelf en bewijzen dit ook steeds opnieuw. Democratisch gedrag? Argumenten? Willen luisteren? Dat willen ze allemaal niet. Ze willen rel schoppen. Steeds maar weer. Losgaan op politieagenten. Iedereen die hen niet ondersteunt, is hun vijand. Uiteindelijk is de complete staat de vijand. Zo gedragen linksen zich en ze vinden dat ook nog eens geweldig.

Franz Anders:
Het toont aan hoe de regerenden, vooral de Groenen, die Linke en delen van de SPD, nerveus en bang geworden zijn. Een paar honderd demonstranten, die overigens gelijk hebben wat betreft hun mening, zorgen voor paniek bij deze partijen en wel zo sterk dat ze 10.000 van de linkse meute moeten mobiliseren.

Nadja Rath:
Ik begrijp de demonstraties tegen Pegida niet. Ze hebben toch gelijk wat betreft de islam. Over niemand wordt ook over het punt gesproken dat de beweging niets tegen buitenlanders heeft, alleen iets tegen de koran en de islam. Volgens mij moet dit mensen- en Westen verachtende boek verboden worden.

Wolfgang Steinhäusle:
Met het oog op het toenemende Jihadisme en het woekeren van de IS zou deze samenleving een open discussie over de islam bitter hard nodig hebben, maar in plaats van deze discussie is er sprake van een realiteitsweigering en voortdurende indoctrinatie via alle maatschappelijke terreinen. Het wordt dagelijks erger en de media laten het speelveld over aan de fascistische linkse SA. Vooral geen problemen benoemen! Op zeker moment komt men op een punt waarop democratische processen niet meer mogelijk zijn. De democratie wordt acuut door het linkse extremisme bedreigd, omdat elk politiek proces, iedere openlijke discussie onderdrukt wordt.

Harald Hart:
Wanneer nagelt de pers nu eindelijk eens de linksen aan de schandpaal, dat heeft niets met meningsuiting te maken, die willen alleen maar een confrontatie met de politie.

Johan van Zadelhoff:
Komisch en het is steeds opnieuw dezelfde linkse terroristenbende. Ik vind echter het ergst dat zij zich in Duitsland volledig in een rechtsvrije ruimte bevinden en kunnen doen wat ze willen. De politiek, die hetzelfde gedachtegoed heeft, kijkt werkeloos toe. De politie staat machteloos tegenover deze terroristen en kan en mag niet efficiënt handelen en reageren. Wat mij betreft ben ik liever gezond rechts dan het eens te zijn met deze linkse staatsvijanden of hen te tolereren. Ik walg van de linksen.

Stephan Friedrich:
Een versnelde afschaffing of wat de linksen ook met Duitsland van plan zijn, mag niet geduld worden. als het er over een paar jaar om gaat de puinzooi op te ruimen, dan zullen ze zich niets herinneren. Wanneer worden de burgers van Duitsland wakker en komen zij in opstand tegen deze idioten.

Christof Kochanowski:
Massaal politiek bevorderd door de Groenen en linksen wordt dit land steeds verder naar de ondergang geleid. Kleurrijke, multiculturele pretsamenleving, het liefst op kosten van anderen. Ik vind hier het ergst dan anders denkende mensen massaal in hun fundamentele rechten gehinderd worden

Elisabeth Doschauher:
Deze anti-demonstranten eisen van iedereen tolerantie en zijn zelf de meest intolerante burgers! Ik adviseer deze anti-demonstranten dringend Voltaire te lezen: Jij hebt een andere mening dan ik en ik zal jouw recht daarop tot in de dood verdedigen!

Herbert Bretzlinger:
Nu weten we hoe ons volk is samengesteld: we hebben vreedzame, democratische linkse activisten, die zich dapper opstellen tegenover de boze nationalisten, islam-tegenstanders en hooligans en de democratie verdedigen. Net zolang tot de straat weer van hen is. Dat herinnert toch aan een organisatie die eveneens op straat de tegenstander bitter bestreed, totdat zei eindelijk in 1933 weer alleenheerser op straat was. In 1945 moest ze deze heerschappij dan weer opgeven.

Peter Gorniak:
Eregast zal dan vermoedelijk Manuela Schwesig zijn. Dat is ook goed, want dan kan ze een keer zien wat de Antifa met belastinggelden doet. Moet wel wat goeds zijn, want van links geweld is immers geen sprake. Waarom loopt de politie ook tegen een fles aan? Eigen schuld . . .

Gerhard Bienefeld:
Deze gebeurtenissen in Frankfurt am Main tonen opnieuw aan dat de vijanden van de democratie geenszins alleen bij rechts-extremisten gezocht moeten worden, maar evengoed in het linkse spectrum. Want wanneer deze “Antifa´s” een demonstratie van nationaal geznde democraten willen verhinderen, hoewel deze demonstratie was toegestaan, dan laten ze daarmee zien wat ze werkelijk van vrijheid van meningsuiting en democratie vinden.

Jürgen Sturm:
Voor Pegida ben ik niet bang, maar wel voor de linksen. Voor de aanhangers van de Groenen, de SPD en de CDU ben ik bang.

Klaus Schmid:
Ik heb altijd gedacht dat volgens de Duitse wet toegestane demonstraties niet verhinderd mogen worden. Maar de Duitse wet is, zoals bekend, blind aan het linkeroog – onze volksvertegenwoordigers evenals de onzalige president Gauck vinden dat vast en zeker oké.

Ralf Beilmann:
Zo zal er helemaal niets veranderen. Terwijl het toch zo eenvoudig is om dit geweld voor eens en voor altijd te stoppen. Het principe van de veroorzaker moet erbij gehaald worden. Iedereen die bewijsbaar bereid is om lichamelijk geweld te gebruiken arresteren en voor de kosten laten opdraaien. Want normaal gesproken zou men ook veel minder politieagenten nodig hebben om het verkeer te regelen tijdens een demonstratie. (…) Een straf moet direct, hard en zonder discussie plaatsvinden als het om geweld gaat. Want het is niet de taak van de staat of van de samenleving om moeilijk opvoedbare volwassenen op te voeden. Dan zou er weer sprake zijn van meer gerechtigheid.

Ullrich Mühe:
In onze stad vond een keer een demonstratie tegen asielbedrog plaats. Voor de antidemonstratie waren toen verenigingen, organisaties zoals de kerk, de DGB en de blokpartijen aanwezig. Dat betekent dus dat deze dames en heren zich inzetten VOOR asielbedrog en mensen in het waarnemen van hun democratische rechten willen belemmeren die zich TEGEN asielbedrog inzetten. Dat werpt al een kenmerkend licht op de functionaliteit van dit systeem en toont aan tot welke graad de mediale massa-idiotie al voortgeschreden is.

Michael Herrmann:
Ik vermoed dat men aan het eind van de dag weer gewonde politieagenten en gewonde demonstranten van Pegida zal registreren. Daarbij enorme kosten voor het inzetten van de politie en de ontstane schade. Wie betaalt? De belastingbetaler uiteraard. En de Antifa-groepen kunnen vermoedelijk (zoals zo vaak) weer een overwinning op hun conto noteren. De “gehate rechtsen” en de “gehate smerissen” hebben ze dan weer laten zien waar het op staat. Ze hebben niets te vrezen, omdat niet alleen linkse activisten, maar ook vakbonden en partijen manifestaties tegen het “Verzet Oost/West” hebben aangemeld. En er is nog iets anders: het fundamentele recht op de vrijheid van vergadering en de vrijheid om te demonstreren. Dat interesseert echter niemand als het tegen “rechtspopulisten” gaat.

Manfred Schnitzer:
De hetze door de politici en de pers begint alweer! Burgers van dit land, die zich terecht verzetten tegen een daadwerkelijk plaatsvindende islamisering en de meningsterreur van linksen en goedmenschen, worden opnieuw als “nationalisten” gebrandmerkt. Wie als Duitser voor het behoud van zijn cultuur en natie opkomt, verdient het hoogste respect en niet een openbare beschimping en belastering door de politiek en de pers.

Jürgen Albrink:
Het is steeds weer hetzelfde: de linksen/Groenen denken in het bezit te zijn van de enig geldende waarheid en menen daarom andersdenkenden in de uitoefening van hun democratische rechten te kunnen belemmeren. Er zijn duizenden politieagenten nodig om de fundamentele rechten van de “Verzet Oost/West”-demonstranten te beschermen. Men ziet hoeveel verstand van democratie en vrijheid van meningsuiting deze lieden hebben. Daar komt nog bij dat functionarissen zoals de burgemeester van Frankfurt zich niet schamen om achter de chaoten te gaan staan. Natuurlijk, wat kun je anders verwachten van een SPD-man?

Werner Scholz:
Dat is gewoon de “Sturmabteilung” van de democratie – die slaat ook gewoon toe om het islamofobe tuig te laten zien wat hoort en wat niet. “Vakbonden, partijen en Antifa-groeperingen”- daar staat, de gelederen stevig gesloten, samen wat bij elkaar hoort: democratische strijders voor de islam: ga zo door! Dan weet iedereen dat hij zijn bek moet houden of hij krijgt echt trammelant. DAT is geleefde democratie.

Kurt Ludowig:
Vakbonden, [linkse] partijen en Antifa-groeperingen effenen met hun demonstratie de weg naar het religieus fascisme. Of men het nu eens is met Pegida of niet, het is ondemocratisch en het draagt totalitaire trekjes om het de deelnemers aan de “Verzet Oost/West”-demonstratie te verhinderen gebruik te maken van hun recht op vrije meningsuiting volgens artikel 5 van de grondwet. Kennelijk hebben deze blokkadedeelnemers geen argumenten, behalve het geweld tegen onze liberale democratische fundamentele orde.

Martin Geiger:
Duidelijker kan helemaal niet “gedemonstreerd” worden hoe de Pegida-beweging gelijk heeft. Deze linkse blokkadedeelnemers zijn toch de ware fascisten van nu.

Joachim Steegmann:
Twee derde deel van de zogenaamde anti-demonstranten is sowieso gelogen. De rest is samengeteld uit beroepsdemonstranten, waarvoor organisaties met connecties met de vakbonden zorgen. Hoofdzakelijk linkse radicalen, die van de gelegenheid gebruikmaken om hun afkeer tegen deze staat vrij baan te geven. Kijk maar eens naar de beelden, dat kunnen net zo goed medewerkers van de binnenlandse veiligheidsdienst zijn. Bijna allemaal een geüniformeerde outfit. Anderzijds zijn er vast en zeker ook radicalen, maar het grootste deel zijn vermoedelijk burgers, die zich zorgen maken over de ontwikkeling en de leugenachtige commentaren van onze politici.

Andreas Beck:
Ach mensen, het kwam toch alleen maar tot enkele “schermutselingen” met de politie; daar moeten de agenten gewoon doorheen. Linksen genieten een zeer grote vrijheid; aan hen heeft het land op dit moment de mooie meldingen van plunderende Arabieren-clans en grote families te danken; bij zulke fantastische verrijkingen moeten we een oogje dichtdoen als er bij het tentoonstellen van links democratiebegrip er een keer een flesje door de lucht vliegt.

Andreas Frank:
Zo, zo, Duitsland is een vrij land? Dus vreedzaam demonstreren mag men hier schijnbaar niet meer, dan wordt er onmiddellijk een onlust van andersdenkenden aangewakkerd. Dat hadden we toch al een keer. . . wie dus het hardst slaat en het hardst schreeuwt, heeft gelijk? Deze intolerante chaoten komen mijn strot uit! Arresteren, opsluiten en veroordelen.

Hermann Franz:
Wie niet “links” is, wordt zodoende door de linksen geprovoceerd, zodat straatterreur vanuit hun oogpunt gerechtvaardigd is. Dat noem ik nu nog eens een goed ontwikkeld democratiebegrip. Dan herinner ik me tijdgetuigen (mijn schoonvader), die vertelde hoe aan het eind van de jaren-20 in het Rheinland Rotfront ook aan straatterreur deed. De leuze luidde destijds: “Und willst du nicht Genosse sein, dann schlag ich dir den Schädel ein”. Hoe ver zijn we nu van destijds verwijderd? Maar, wedden, volgens de uitleg van de links devote pers zijn uiteraard de deelnemers aan de demonstratie schuldig.

Christian Bauer:
Wanneer 10.000 antidemonstranten tegen enkele honderden mensen de straat opgaan, dan moet dat angst inboezemen. Deze linksen en groenen hebben niets met democratie, maar ze willen een wereld van kleurrijke wetteloosheid en we moeten heel goed oppassen dat de 68´er-beweging geen opleving krijgt.

Jana Becker:
Dit artikel is een paradevoorbeeld van met welke media-hetze demonstraties van bezorgde burgers zwart gemaakt worden. deze mensen zijn gewoon bang voor een toekomst met massale ongekwalificeerde en vaak ook criminele immigratie, extreme islam en terreurgevaar. En ze demonstreren meestal vreedzaam. Het echte gevaar gaat van het alledaagse en indoctrinerende linkse fascisme uit en van naïeve goedmenschen, die ons hun zienswijze willen opdwingen. En als dat niet lukt met argumenten, dan zijn de gewelddadige Antifa´s bij demonstraties aan zet om het kritische volk af te schrikken en al helemaal niet meer de straat op gaat. En dat volk bestaat meestal uit heel normale en bezorgde burgers, die noch hooligans noch nazi´s zijn.

Eduard Moll:
Arm Duitsland, arme “Focus” – terwijl “Focus” alleen maar onze comments zou hoeven lezen om te zien wat de meerderheid van de burgers wil. . .!

_____________________________________________________________

Demonstranten blokkeren route van Pegida-tak – een politieagent gewond” uit “Focus”. Er werden gisteren 1000 politieagenten ingezet om de gewelddadige linksen onder controle te houden. Ondersteund door een politiehelikopter, die vier uur lang boven het gebeuren rond cirkelde. Wat dat de belastingbetaler wel niet kost! Alleen omdat de politiek niet bereid is om recht en wet net nadruk door te zetten en tegen deze linkse democratievijanden consequent op te treden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Incidenten", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, Counterjihad, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zo denkt het volk: comments onder een artikel in het Duitse weekblad “Focus” over linkse tegendemonstraties

 1. paulzwueste zegt:

  Ik heb het al héél lang geleden geschreven… en geschreven… en geschreven…:
  “Onze bevrijding zal uiteindelijk vanuit Duitsland komen!!!”
  En zo zal het zijn!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Ben er ook bang voor, maar ik hoop wel dat het heel snel gebeurd

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De Duitse burger aan het woord. -Want die zit duidelijk achter deze comments. Natuurlijk heeft de Duitse burger best in de gaten, wat er gaande is en natuurlijk ziet hij tevens al scherper dat a. de zogeheten Antifa niet deugt en b. de politiek besluiteloos blijft. Hij ziet echter ook, dat hij geen gehoor krijgt. Hij is niet tegen het Pegida-initiatief; dat onderschrijft hij zelfs, maar tegelijkertijd moet hij ook weer ervaren, dat het dagelijks de grond ingeboord wordt door de MSM die geheel in linkse handen lijkt te liggen. Welk orgaan, welke stem van enige importantie geeft hèm nu eens de rugdekking die hij nodig heeft, zodat hij zich minder machteloos voelt en méér durft te doen dan zijn ongenoegen spuien achter het toetsenbord?
  Het is allemaal meer dan herkenbaar -zit de Nederlandse realistisch ingestelde burger immers niet met vergelijkbare dilemma’s?- maar toch heeft Duitsland op 2 punten nog met ernstiger moeilijkheden te kampen dan wij: Ten eerste is de Antifa, zeker in het actie-wezen, sterker vertegenwoordigd dan extreem-Links bij ons, en ten tweede ontbreekt hen tot op heden een Nationalistische politieke partij van betekenis, waarop zij kúnnen en dúrven te stemmen. Weliswaar hoeven wij onszelf niet op de botst te slaan: De PVV zou, wat dat betreft, nog veel beter kunnen, maar in elk geval is zij aanwézig en heeft zij een partijleider, wiens stem over de hele wereld wodt gehóórd! Dat heeft Duitsland helaas tot op heden niet, ook al doet Michael Stürzenberger zijn opperste best en zou zijn stem veel meer reikwijdte verdienen, dan thans het geval is!
  Het ligt tevens nog steeds aan dat eeuwige schuldcomplex. Duitsland zou, 70 jaar na dato, moeten beseffen, dat dat nu langzamerhand achter haar ligt en dat het trouwens haar schuld, voor zover daar überhaupt van gesproken kan worden, in één klap zou kunnen vereffenen, door vanaf nú een ondubbelzinnig NEIN te laten horen tegen de islám, anno 2015 de nieuwe èchte vijand van de Joden, in en buiten Duitsland!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Op 1 juli 2015 is het 152 jaar geleden dat Nederland de slavernij heeft afgeschaft en nog steeds zijn linkse groeperingen en beroeps allochtonen er mee bezig om de dwaze, naïeve Nederlander hiermee een schuldcomplex aan te praten. Dus deze 70 jaar na dato stelt helemaal niets voor, er zijn mijns inziens andere krachten aan het werk dat het zo blijft…

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Dank hiervoor; verhelderend.
  Kan ook de lezers van het vod ” Trouw” aanbevelen, die onder een interview met de heer Bosma los gaan in haat en nijd. Tokkies zijn er niks bij. Zonder enige kennis van geschiedenis en zonder het besproken boek gelezen te hebben, gaan ze tekeer omdat meneer Bosma niet van hun partij is.
  En natuurlijk ook de lezers van de “Azijnbode”, die zich met een ingezonden brief van een niet bestaande Hatima laten opstoken om een bejaarde komiek te haten.
  Overigens is AFA-tuig hetzelfde als nette mensen van SP.

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Ergens heb je gelijk Theresa maar je mag vooral Die Grunen niet onderschatten die indertijd zzelf verklaard hebben dat ze de Duitse identiteit om zeep zouden helpen ten gunste van de Islam. MAW een groot deel van de Duitse politiek wil wel een handje helpen on Dld naar de sodemieter te krijgen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Links staat natuurlijk automatisch al min of meer aan de zijde van de Antifa……
   Spijtig is het wel: Zo’n schitterend land als Duitsland met zo ’n prachtcultuur!

   Like

 6. matamoros.1.1 zegt:

  De islam MOET verboden worden, en ALLE moslims zo snel mogelijk opgerot uit Europa

  Like

 7. Dicksy zegt:

  Misschien is een grote opkuis in Europa en de wereld weer eens nodig om het mensDOM voor weer een periode van 70 jaar met de voetjes op de grond te zetten.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik hoop voor Europa dat ook de Duitsers de vrijheid als nummer een beschouwen, en geen dictatuur verdragen ook niet het Prolettarische.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Zolang links en policor bestaan zal fascisme bestaan. De spreekwoordelijke tolerantie en democratiegezindheid van links werden weer ’s uitgedragen door de SA. Ja ja kinders Die Fahnen hoch die Reien fest geschlossen marchieren wir mit ruhig festen Schritt. Ben je niet links en policor dan komt de SA je wel even je dwaling inpeperen. Langdurig heeft men het non-existente extreem-rechts van alle ellende beschuldigd maar inmiddels moet voor iedereen duidelijk zijn dat de ellende al het geweld enz. altijd alleen maar van links komt. Links is inherent gewelddadig omdat alleen geweld kan leiden tot bekering tot het linksisme er bestaat gewoon niet een argument dat daartoe in staat is. Daarom is linksisme noodzakelijkerwijs een cultus van geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s