Geert Wilders´ PVV grootste partij in Nederland

Screenshot_77

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

15 reacties op Geert Wilders´ PVV grootste partij in Nederland

  1. oud-marinier zegt:

    Indien dit werkelijk waar is , vraag je jezelf TOCH af , hoe het in ’s hemelsnaam mogelijk is , dat de verkiezingsuitslag er zo anders uitzag ?? !! Manipulatie , fraude ….???

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Op naar de totale meerderheid !!! Kom op mensen ontwaakt. Laat je niet in de maling nemen door die gesjeesde veilingmeester van D66, stem niet op partijen die collaboreren met Rutte2.
    Zij helpen U en onze economie naar de verdommenis !!

    Like

  3. fransdewit zegt:

    Ja daar ben ik ook bang voor er is geen controle genoeg, vind ik

    Like

  4. jowitteroos zegt:

    ………….ondertussen zit er een andere regering

    Like

  5. J. C. Th. Köhler zegt:

    Die “gesjeesde veilingmeester” heeft nu de stekker uit het overleg over de belastingherziening getrokken. Wordt hij nu ook beschuldigd van van alles en nog wat? Of mag Kereltje Pechtold wél wat Geert Wilders niet mocht?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    Hoe dan ook, ik kan me voorstellen, dat dit “The Gates of Vienna” als muziek in de oren klinkt!

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Moet je dat zielige kolommetje van de PvdA zien!
    En dan heeft Diederik nog stééds zo veel praatjes.
    Helaas is het PvdA gedachtegoed overal vertegenwoordigd, zelfs als de PvdA geheel van de aardbodem zou zijn weggevaagd.

    Like

  8. Luchtpint zegt:

    Peilingen zijn gewoonlijk waardeloos, tot spijt van wie het benijdt. Daar kunnen de Sp.a in Vlaanderen en Labour + Liberal Democrats in de UK van meespreken. Ik snap niet waarom men zich daar altijd op wil blindstaren als een konijn op een lichtbak. Opiniepeilingen geven te veel valse hoop.

    Like

    • Luchtpint zegt:

      En niet te vergeten, Nigel Farage.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Ja, maar hij èn alle Britse partijen, die je noemt, zijn tevens het slachtoffer geworden van dat verrèkte districtenstelsel!
        Dat moeten ze daar toch eens afschaffen, want in een meer-dan-twee-partijensysteem -dat GB inmiddels óók heeft- zorgt het alleen maar voor een onrechtvaardige zetelverdeling.
        By the way: Heeft iemand iets meegekregen van hoe het is afgelopen met die EDL-demonstratie van afgelopen Zaterdag?

        Like

  9. peterselie1 zegt:

    Geert Wilders zijn PVV grootste partij in Nederland wat ik een prachtig maar virtueel gegeven vind, is nog niet de aanleiding tot euforie zoals Frau Geissler hier boven opmerkt. Het omgekeerde is eerder waar het land zit tot aan de nok vol met Ottomanen, Marokkanen en ander moslimtuig wat dag in dag uit Nederland weet te koloniseren, de dobbernegers geven het ook niet op. Ook zie ik nog geen andere macht dit even snel omkeerbaar te maken zoals in 1683 toen het beleg van Wenen een feit was.

    Like

    • Driek zegt:

      peterselie zegt: Het omgekeerde is eerder waar het land zit tot aan de nok vol met Ottomanen, Marokkanen en ander moslimtuig wat dag in dag uit Nederland weet te koloniseren, de dobbernegers geven het ook niet op.

      Aan die peilingen hebben we niks, straks gaan die Hollanders weer stemmen op dezelfde partijen, want ze willen gewoon gekoloniseerd worden door moslim tuig en dobber negers. Het is niet anders. Die lui geven het echt niet op hoor. Ze zitten hier en ze blijven hier. Reken maar. Tenzij er wonderen bestaan.

      Geliked door 1 persoon

  10. lucky bee zegt:

    Ze moeten de grootst in zo wel de eerste kamer als ook in de tweede kamer worden dan kunnen ze alleen regeren.en vervelende ambtenaren naar huis sturen of een andere baan geven.

    Like

  11. Scheerzeep NU zegt:

    Als de moslims in Nederland op één partij zouden stemmen levert dat 8 kamerzetels op. Meer Niet.
    Alle partijen doen hun best voor 1 of 2 zetels van moslimstemmen. Zij voeren de moslimagenda uit. Moslima’s met hoofddoek zie je in alle partijen. Alleen de PVV en de SGP doen niet dhimmy en zullen dus geen effect merken van verschuiving van moslimstemmen. De meeste moslimstemmen vielen tot nu toe op de PvdA. De Turken zijn daar al weg en overgelopen naar D66. GroenLinks probeert de Marokkanen aan zich te binden door palestijnse sjaals te promoten. De SP doet of ze verstand van opium hebben.
    En dat voor een bastaard uit Mekka.

    Like

Plaats een reactie