Tunesië doet wat Europa niet durft: salafistische moskeeën sluiten

Screenshot_76

(Door: Afshin Ellian)

De aanslagplegers van Frankrijk en Tunesië ontspoorden in salafistische moskeeën, waar ronselpraktijken en jihadistische propaganda heel normaal zijn. Yassin Salhi, de man die zijn baas onthoofdde, past niet in het profiel van linkse antropologen.

Drie aanslagen op drie verschillende continenten. Elke dag wordt wel ergens een aanslag gepleegd door islamitische terroristen. Dinsdag pleegden de Taliban een aanslag in Kaboel, waarbij onschuldige burgers om het leven kwamen.

De terreurorgie van afgelopen vrijdag begon in Frankrijk, waarna de golf van terreur werd vervolgd in Koeweit en Tunesië.

De radicale moslims – sjiieten en soennieten – geloven dat het martelaarschap tijdens de ramadan in de ogen van Allah aanzienlijk meer waarde heeft. De ramadan lijkt op een spoedprocedure, een soort kort geding voor het bereiken van Allahs paradijs.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, Tunesië, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tunesië doet wat Europa niet durft: salafistische moskeeën sluiten

 1. Thoth zegt:

  Of b.v. in Egypte : Egyptian Government Closes 27,000 MOSQUES in Move to Fight Islamic Terrorism zie o.a. http://pamelageller.com/2015/03/egyptian-government-closes-27000-mosques-in-move-to-fight-islamic-terrorism.html/?fb_ref=Default&fb_source=message

  Maar niet in Nederland hoor… in Gouda zijn ze nog steeds er mee bezig of wel/niet een salafistische moskee in de Prins Willem-Alexander Kazerne gebouwd moet worden. De PvdA, D66, etc. houden zich ermee bezig… We blijven tenslotte multi-cultureel ondanks dat een grote hoeveelheid Nederlanders, zo ’n 90%, dit afkeuren….

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Is “alle moskeeën sluiten” niet een veel beter alternatief?
  Dan moeten ze vanwege hun geloof wel verhuizen naar elders.
  En wie hier blijft is meteen een afvallige.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlik zou dat het allerbeste zijn. Maar Tunesië presteert met die 80 evengoed,iets, wat uitgerekend in Europa nog steeds onuitvoerbaar is!
   Kijk echter de realisten er niet op aan: Wilders wil het al jaren!

   Like

   • JAN zegt:

    Tachtig is niet veel. De probleem van extremisme in Tunesië zal altijd blijven bestaan. Het heeft weinig te maken met het aantal van de zogenaamde salafistische moskeeën.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  De Europese politici en de landelijke politici zijn schijtlaarzen !

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Bij ons in de Wijk staat ook een Sakafistische Moskee bijna klaar voor het gebruik. Ik ben eigenlijk bli als wij deze Salafistische moskee in een Gereformeerde kerk om functioneren; wij moeten alleen de minaret als een klok huis gebruiken door daar een klok te hangen; wat meubilair teplaatsen. als orgel gebruiken wij daar een Band.Het ziet namelijk een beetje poppig uit met al die gekeurde muren; de halve maan moet natuurlijk weg daar kunnen we een zonnenwijzer plaatsen.Wij kunnen ook kleine song festifals organiceren;Plaats genoeg voor toeschouwers ook op de heuveltjes langs de Reeweg zuid.Aan de acher kant, een cresche voor peuters is aanwezig.Ze kunnen ongestoord spelen.

  Like

 5. JAN zegt:

  In Nederland (Europa ) is men bezig met de anti-christelijke propaganda om zodoende de invloed van de joods-christelijk traditie op de samenleving te verminderen.
  Holland is een ideale plaats voor de groei van islam in Europa.

  Like

 6. Jan zegt:

  Tunesië gaat nog meer doen: muur/hek bouwen met de grens met Libië

  Nach Terroranschlag: Tunesien baut Schutzwall

  Nach dem Terroranschlag von Sousse will sich Tunesien mit einem Sandwall an der libyschen Grenze vor Extremisten schützen. Der Bau der 168 Kilometer langen und zwei Meter hohen Befestigung habe begonnen und solle bis Ende des Jahres fertiggestellt sein, sagte Ministerpräsident Habib Essid am Dienstagabend in einer Fernsehansprache.

  Um die Zahl der unerlaubten Einreisen einzudämmen, werde es auch Patrouillen und Überwachung aus der Luft geben, sagte Essid. Insgesamt ist die Grenze Tunesiens mit Libyen etwa 460 Kilometer lang.
  ..
  http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/4772542/Nach-Terroranschlag_Tunesien-baut-Schutzwall-

  Van Agt???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s