Zo denkt het volk over Gauck en de vluchtelingenproblematiek

Screenshot_19

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Ruim 90% van de geënquêteerden was strikt tegen nog een kandidatuur van Joachim Gauck als president van Duitsland. Niet anders ziet het eruit bij een peiling over het thema bootvluchtelingen: meer dan 90% van de geënquêteerden was voor een volledige afsluiting van Europa tegen nog meer bootvluchtelingen. Een gevoelde 100% van de media is echter voor de ongebreidelde opname van nog meer vluchtelingen.

 Hoe het volk over Gauck en de vluchtelingenproblematiek denkt

De kop is gigantisch in tegenspraak met het resultaat van de online-peiling van het artikel op t-online.de: “Na een halve ambtsperiode: grote goedkeuring voor bondspresident Gauck.” Volgens een YouGov-peiling zou 51% van de mensen het begroeten wanneer Gauck in 2017 nog een periode van vijf jaar president zou zijn. Slechts een vierde deel wil hem niet nog een keer en bijna een vierde deel weet het niet. En zelfs 78% beoordeelde zijn werk tot nu toe als goed, wat bleek uit een TNS-Emnid-peiling voor het nieuwsblad “Focus”. Slechts 13% van de geënquêteerden had kritiek op zijn werk.

De online-peiling op dezelfde website toont echter volledig andere resultaten, die de jubelcijfers hierboven op de kop zetten en vermoedelijk dichter in de buurt van de waarheid zijn: Ruim 90% van de geënquêteerden was strikt tegen nog een kandidatuur van Joachim Gauck als president van Duitsland. Niet anders ziet het eruit bij een peiling over het thema bootvluchtelingen: meer dan 90% van de geënquêteerden was voor een volledige afsluiting van Europa tegen nog meer bootvluchtelingen.

Zie hieronder de resultaten van beide online peilingen:

Screenshot_20

Screenshot_21

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, mainstream-media, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zo denkt het volk over Gauck en de vluchtelingenproblematiek

  1. oud-marinier zegt:

    Duidelijk toch …!!! ???

    Like

  2. jungleelephant zegt:

    Geen zinnig mens wil nog meer boot”vluchtelingen”!En ik hoop toch dat niet de meerderheid aan hersenverweking lijdt!

    Like

  3. Rein van der Veen zegt:

    Reactie Gauck: We moeten deze zaak beter uitleggen aan het volk. Op termijn is immigratie alleen maar goed voor Duitsland!

    Like

Plaats een reactie