De iets andere mening: “Vrouwen zijn de belangrijkste steunpilaren van de islam!”

Screenshot_12

(Door: Michael Mannheimer en “Organic” – Vertaling: E.J. Bron)

Wablief? Moslima´s, door hun mannen opgesloten, geslagen, vaak als slaven gehouden, altijd tot seksuele diensten verplicht, slechts half zoveel waard voor islamitische rechtbanken als hun mannen, vaak gedwongen uitgehuwelijkt, vaak seksueel gedwongen verminkt, vaak slachtoffers van zogenaamde “eermoorden” – die zouden de belangrijkste steunpilaren van de islam zijn? Welnu, het commentaar van een lezer van PI, dat ik als voorbeeld voor deze “iets andere mening” heb genomen, is zo slecht nog niet. Het zijn vooral de islamitische vrouwen die hun kinderen in de sekserollen van de islam persen:

Hun dochters tot onderdanige geboortemachines, hun zoon tot macho´s opvoeden, het zijn zo goed als alleen maar vrouwen die de afgrijselijke procedure van de genitale verminking uitvoeren, die bijna uitsluiten in islamitische landen wordt gepraktiseerd, door de islam in zijn uitbreiding verder werd verspreid, het zijn “Palestijnse” vrouwen die hun zoons tot zelfmoorddaders opvoeden, enthousiast vertellen over de roem voor hun familie als een van hun zoons zich voor de islam door een bom in stukken laat scheuren – en daarbij zoveel mogelijk “ongelovigen” meesleurt in de dood. Het zijn dezelfde vrouwen die daarna, na de zelfmoordaanslag, voor draaiende camera´s luidkeels schreeuwen, huilen, dramatisch aanvallen van flauwte simuleren – in de wetenschap dat ze rijkelijk beloond worden voor het offer van hun zoon, die zij de dood hebben ingejaagd (Saddam hussein bijvoorbeeld betaalde aan de families van zelfmoorddaders 40.000 dollar, liet een nieuw huis voor hen bouwen en vaak kregen ze ook nog een levenslang pensioen). En het waren haar tantes, buurvrouwen, overwegend vrouwen, die de islam-afvallige Ayaan Hirsi Ali het leven tot een hel gemaakt hebben, haar verboden om met “ongelovige” buurkinderen te spelen, haar gedwongen uithuwelijkten en dusdanig indoctrineerden dat zij besloot naar Europa te vluchten. Ja, gezien deze aspecten moet de kwestie van de rol van de vrouw in de islam opnieuw beoordeeld worden: zij is niet alleen slachtoffer. Ze is zonder twijfel ook dader.

(Michael Mannheimer)

Vrouwen zijn een garantie op succes van het onderdrukkingssysteem islam

 (Door: “Organic”)

“Ik wilde alleen maar even opmerken dat een van de belangrijkste redenen voor het succes van de islam altijd al de exorbitante ondersteuning van dit onderdrukkingssysteem door vrouwen is/was. Tegen de westerse opinie in dat de islam voor vrouwen onaantrekkelijk zou zijn vanwege zijn onderdrukkende houding, is precies het tegenovergestelde het geval.

Mogen veel aantrekkelijke moslima´s in hun jeugd wellicht wat mopperen en opstandig worden, ze begrijpen al spoedig de voordelen van hun “geloof” en worden diens meest hartstochtelijke voorvechters. De islam is in de allereerste plaats een vrouwenreligie en anders niets.

De vrouw krijgt in de islam alles wat biologisch gezien belangrijk en voordelig is. Sterke, door de oorlog (Jihad) geselecteerde strijders en verzorgers als vaders van hun kinderen, volledige verzorging, bescherming tegen vrouwelijke concurrentie, die de man niet regulier hoeft te verzorgen (versluiering en opsluiten van de andere vrouwen, controle over de kinderopvoeding, omdat de mannen immers “daarbuiten” geld moeten verdienen, een geringe druk om zich lichamelijk aantrekkelijk te houden na de bruiloft, de uitschakeling van de sterke vrouwelijke concurrentie in het openbaar (sluier, boerka), roem als oorlogsmoeder, gevoel van superioriteit, bezit van eunuchen en huisslavinnen, etc., etc.

Alle “islamitische revoluties” werden en worden enorm door vrouwen op gang gebracht of door kerels die door hun vrouwen worden aangedreven. Voor mannen heeft de islam veel minder te bieden, betekent polygamie alleen maar dat 3 van de 4 mannen daarvoor in de Jihad gesneuveld moeten zijn, anders gaat dit niet door. Mannen, omdat zij in het openbaar onderweg zijn, worden veel vaker slachtoffer van het shariarecht. Alleen zij worden bij overtreding van het vastenverbod, bij homoseksuele handelingen, bij het drinken van alcohol, bij het roken enz. betrapt. De vrouwen thuis ziet niemand.

Dit thema kan nog veel meer uitgediept worden, maar een feit is en blijft: de islam is een vrouwenreligie. Door Mohammed zo uitgelegd dat zijn vrouwen tevreden waren. Waarom is hij eigenlijk op rooftocht gegaan? Wie heeft tegen zijn volgelingen gezegd dat ze mee moeten blijven doen aan de gevaarlijke zaken? Precies: hun vrouwen! Als mijn man overlijdt op rooftocht neem ik gewoon zijn broer of een andere moslim. Wie vrouwen voor de islam wil redden, heeft niets begrepen.”

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteurs: Michael Mannheimer/”Organic”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

27 reacties op De iets andere mening: “Vrouwen zijn de belangrijkste steunpilaren van de islam!”

 1. louis-portugal zegt:

  Heel interessant om er eens van die kant naar te kijken.
  Hoewel ik wel geloof dat die vrouwen zo handelen in opdracht van die mannen.
  Ik denk dat als ze het niet goed doen ze echt problemen hebben.
  Voor de lieve vrede dus.

  Like

 2. Jaan zegt:

  Jonge, jonge
  wat zijn de vrouwen in de islam toch een voorvechters
  Bekijk onderstaande video hoe vrolijk en guitig mevrouw de knuffels van waarschijnlijk manlief in ontvangst neemt. Vrouwen hebben in de islam niks maar dan ook niks in te brengen. Ze weten niet beter dan dat slaag krijgen bij het dagelijks leven hoort.

  Like

 3. Jaan zegt:

  video vergeten op te geven

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vind het een smerig en @#$%^&*&^% volk.
   Mag dat dan wel niet zeggen, is discriminatie, maar dat is mijn [voor]-oordeel al sinds tientallen jaren.
   Heb filmpje niet bekeken, wekt alleen maar meer woede op.

   Like

  • Geert zegt:

   Jaan niet overdrijven hoor, ze doen het wel met respect.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ach, zolang moslima’s tevreden zijn met hun taak als fokzeug, iets wat hun kennelijk tevreden stelt, of ze nu eerste, tweede of derde of zelfs vierde echtgenote zijn zal mij een zorg zijn.
  Het kan die moslim hoeren ook niks schelen welke IS terrorist zich verwaardigd z’n zaad in haar te lozen…
  Zijn moslim vrouwen eigenlijk wel mensen, of eerder een mensachtige diersoort?
  Echte vrouwen zouden niet zo met zich laten sollen; Mohammed verkeerde met kinderen, dieren en vrouwen van z’n soort, het maakte hem niet veel uit…
  De inferieure soort draagt een hoofdoek of boerka, zijn dus goed te onderscheiden.

  Like

 5. H. Numan zegt:

  Binnen het monotheïsme heeft de man het voor het zeggen (RK priesters, Prot. dominees, mohammedaanse sjamanen, etc.) maar het is de vrouw die de volgende generatie religieus opvoedt.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Maar in ons land had meestal de vrouw thuis de broek aan en gold “moeders wil is wet”.

   Wat ik niet begrijp van die in uitwendige schaamlappen gehulde moslima’s is hun totale gebrek aan schaamte over hun morele en rationele achterlijkheid.
   Zelfkennis? Naastenliefde? Respect voor andersdenkenden? Relativeringsvermogen? Eigen mening vormen?

   Blind lopen ze achter hun profeet, mullah, man aan en uiteindelijk komen ze gelukkig toch bijna allemaal in de hel terecht.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Normale moeders zouden hun kinderen deze ellende niet aan willen doen !!

  Like

  • hendrikush zegt:

   De conclusie moet dus zijn; moslima’s zijn geen normale moeders.
   Denk hierbij ook aan de onderdrukkende rol van schoonmoeders bij hun schoondochters.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    De k r a b b e n m a n d, mijne Heren!
    Gelooft u me: Die geldt al van nature voor àlle vrouwen en voor moslima ’s in het kwadraat!

    Like

   • hendrikush zegt:

    Leuke aanvulling. Alleen kokend water helpt.
    ‘Mensen die in de shit zitten kunt ge vergelijken met een mand vol krabben. Iedereen wil eruit, maar zo simpel is het niet. Iedere keer als ge een beetje houvast vindt aan de rand van de mand is er wel een andere krab die zich aan u vasthaakt en uw poot als steun wil gebruiken. Dan wordt ge weer opnieuw de dieperik ingetrokken.’

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Hendrikush, 10.07 u.: Zeker, zeker, en tot mijn spijt moet ik er aan toevoegen: Het geldt vooràl voor ons, vróuwen. En dan zéker voor ons, vrouwen, ONDER ELKAAR.
    Dus U begrijpt, dat men het in het geval van moslima’s wel helemáál kan schudden!
    Maar mezelf sluit ik in dit verband absoluut niet uit, hoor; zó eerlijk ben ik nog wel over mezelf.-Het feit ligt er nu eenmaal.

    Like

   • hendrikush zegt:

    @Theresa 10.50
    Zelfkennis is het begin van de remedie!
    Lees eens wat over het gedrag van (katholieke) nonnen in kloosters en hun schijnheilige serpenten gedrag. Iets met mannen waar ze niet op kunnen/mogen afreageren?

    Like

 7. Afgezien van de echte vrouwelijke psychopaten: het is een “vlucht naar voren”.
  Ze weten dat ze niet aan de enorme sociale druk en de vreselijke straffen die op “afwijken” staan kunnen ontsnappen en dus worden ze fanatiek.
  In dat fanatisme zit wraakzucht: als ik niet vrij mag zijn dan een ander ook niet.
  Mooie foto trouwens: die tomeloos domme arrogantie op die potdichte gezichten!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Spijker op de kop, Martien, dat van die wraakzucht!
   Ik vermoed bij die schijnheilige krengen zelfs het -hooguit onbewuste- verlangen om zèlf het lustobject te m o g e n zijn, waar ze altijd zo op afgeven!

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  U heeft gelijk, Herr Mannheimer: Zoiets had ik eerlijk gezegd allang door.
  Maar er is één voorwaarde aan verbonden en wel deze: Vrouwen kunnen dit welbevinden alléén ervaren als ze het talènt bezitten, zich in die specifieke kenmerken van de islam ín te voegen:
  Dat houdt dus in: De kuisheid beleven als iets om trots op te zijn, de vroomheid beleven als iets om trots op te zijn -en beide dus brééd en zichtbaar voor iedereen willen uitdragen, je partner niet zelf mogen uitkiezen, de onderhorige positie aan de echtgenoot, tenminste naar buiten uit, níet als iets vernederends ervaren en dus ook in gezelschap zijn patriarchale houding kunnen verdragen, de sekse-scheiding als iets normaals zien en het doorlopende gezelschap van enkel vrouwen niet als iets beknottends, doorlopend controlerends zien, de versluiering als iets eervols zien en niet als een poging om jezelf weg te moffelen, je zonen met een glimlach de oorlog insturen en een geraffineerd toneelstukje kunnen opvoeren als ze niet meer terugkeren of zichzelf opblazen, maar heimelijk blij zijn vanwege de ‘roem’ en het geld, je dochters in dezelfde positie manoeuvreren als waarin je zelf verkeert en dat alleen maar gunstig vinden, zonder een enkele kanttekening en voor alles: De eeuwige groepsdruk en afwezigheid van elke vorm van privacy als weldadig ervaren in plaats van als ronduit verstikkend…….-en dan zal ik heus nog wel elementen over het hoofd zien.
  Wie niet in staat is, ook maar enkele van de genoemde aspecten op deze manier te bezien, houdt het niet alleen als vrouw binnen de islam niet uit, maar ervaart tevens haar sekse-genoten als beklagenswaardig, maar tegelijkertijd als verwrongen, psychisch misvormd en verraderlijk en grúwt van de gedachte, zich daarmee te moeten identificeren. Voor haar zal haar positie binnen de islam nooit anders zijn dan een hèl!
  En ik durf te beweren, dat dit voor elke normale westerse vrouw geldt, die haar eigenwaarde, anders dan de moslima, ontleent aan ZELFBESCHIKKINGSRECHT.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Een merkwaardig verschijnsel dat vrouwen voorvechters zijn van ellende die zij zelf hebben meegemaakt.

  Denk ook aan de zogenaamde ‘lotusvoetjes’ van Chinese vrouwen, die door het opbinden helse pijnen leden en zelfs dood konden gaan aan bloedvergiftiging.

  Of aan vrouwenbesnijdenis en onderdrukking door schoonfamilie.

  http://lichaamsversieringen.webklik.nl/page/lotusvoeten

  Like

  • hendrikush zegt:

   Zijn het niet vooral vrouwen die last hebben van religieuze instincten?
   Na de val van de muur leidde de onderdrukking van het geloof (opium voor het volk) binnen de kortste keren tot een heropleving van het orthodoxe geloof.
   De dames kunnen kennelijk niet genoeg krijgen van hel en verdoemenis voor hun belevenissen in het aardse tranendal.

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met die islamitische broed-besnedenen. Het zijn monsters die de marteling van bijv. de ‘besnijdenis’ ook aan hun dochters opdringen. De gedachte hierachter MOET zijn: “IK heb het moeten ondergaan en JIJ nou dus ook; net goed!”
  Demonen zijn het. Als het échte liefhebbende moeders zouden zijn, zouden ze juist denken: “Wat IK heb moeten doorstaan, hoef JIJ niet mee te maken, hoor; ik zal er álles aan doen om dat te voorkomen!”.

  Maar nee, domme, krankzinnige, valse, gefrustreerde, wrede, sadistische wijven zijn het.
  En altijd hebben ze die arrogante trek op hun smoel (excusez le mot); moeten jullie dat kreng rechts vooraan op die foto bijv. eens zien! Ze wéét gewoon dat ze haar achterlijke ‘religie’ gaat opdringen aan de hele wereld en dat wij westerse vrouwen er straks ook aan moeten geloven!

  Like

 11. Antivenin zegt:

  Het lijkt mij eerder dat ze massaal lijden aan het Stockholm-syndroom.

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Verbod op hoofddoekverbod?

  – weet u waarom ik een hoofddoek draag?
  – jawel, u heeft een doekhoofd, daarom draagt u een hoofddoek.
  – wat zegt u?
  – een doekhoofd,
  DOEKHOOFD,
  D O E K – H O O F D
  DAAROM DRAAGT U EEN HOOFD-DOEK
  Doekhoofden dragen hoofddoeken, ZIET U WEL
  – ?????
  – heeft u verder nog vragen, mevrouw Doekhoofd?
  – @#$!%&*+)&*)(&^^%^^*, Alluhu Akbar

  Like

 13. luckybee zegt:

  Zelfs over hun vrouwen worden wij met Takkeya getracteerd.

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  “Skirthead”
  (Pinhead, Ramones style)

  Gabba gabba we accept you, we accept you one of us!
  Gabba gabba we accept you, we accept you one of us!

  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.
  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.

  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.
  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.

  D-U-M-B
  Everyone’s accusing me!

  D-U-M-B
  Everyone’s accusing me!

  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.
  I don’t wanna be a skirthead no more. I just met a boy that I could go for.
  Yeah!

  Gabba gabba hey!
  [to fade]

  Like

 15. Dot zegt:

  De IS jihadist die gisteren zich liet ontploffen in Turkije en minstens 30 personen daarbij doodde was een vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s