Aartsbisschop van Mosul waarschuwt Europa: “Morgen zullen ze bij jullie zijn!”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Mosul is de op één na grootste stad van Irak, vlakbij de grens met de autonome regio van de Koerden, die ook de helft van de religieus veelzijdige stadsbevolking uitmaken. Op 10 juni 2014 bracht de “Islamitische Staat” (IS) de miljoenenmetropool verrassend onder zijn controle. Meerdere duizenden Irakese soldaten waren niet alleen laf voor 200 IS-strijders gevlucht, ze lieten ook hun wapenarsenaal achter. De 1600 jaar oude christelijke gemeenschap moest vluchten. Haar aartsbisschop probeert nu het Westen wakker te schudden.

Aartsbisschop eist eigen gebied voor christenen

De Koerden zijn, behalve de Syrische Alawieten rondom president Assad, de enige bevolkingsgroep in het Nabije Oosten die tegenstand biedt aan de IS en steeds opnieuw successen boekt. Omdat de door aardolievelden omringde raffinaderijstad Mosul echter buiten de bescherming van de Koerdische autonome regio ligt en de overwegend soennitische bevolking gewelddadigheden door het sjiietisch gedomineerde Irakese leger vreest, kon de IS zich daar vliegensvlug vestigen. De christelijke gemeenschap in Mosul, die ouder is dan de islam en al jarenlang het slachtoffer van doelgerichte islamitische aanslagen was, werd voor de keuze gesteld: het aannemen van de islam of executie. Daarom vluchtten de christenen eind juli – net zoals de Joden, de Jezidi´s (voor de IS “duivel-aanbidders”) en de sjiieten (voor de koran-getrouwen afvalligen van de islam, die dus gedood moeten worden).

Aartsbisschop Yoanna Petros Mouché sprak nu opnieuw de eis van de christenen uit naar een eigen gebied in het Nabije Oosten, waarin ze toevlucht en vrede kunnen vinden. De aarzelende en negerende houding van het Westen maakt hen zichtbaar nors. “De mensen in het Westen strijden voor het behoud van met uitsterven bedreigde diersoorten. Hoe kunnen ze werkeloos toekijken als een compleet volk verdreven wordt?”, zei hij tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Ingrijpen zou per slot van rekening ook zelfbescherming betekenen, want: “Morgen zullen ze bij jullie zijn!”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Genocide, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Koerden, Krankzinnigheid, lafheid, Mensenrechten, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Religie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aartsbisschop van Mosul waarschuwt Europa: “Morgen zullen ze bij jullie zijn!”

 1. Theodoor zegt:

  In Nederland worden pro palestina protestbijeenkomsten gehouden voor een grote groep mensen (mafkezen) die continue raketten op het leefgebied van het Joodse volk afschieten.
  Wat een wereld.
  Signant detail, ook nu in 2015 vertrekken weer duizenden Joden uit Europa voor het nazi-gevaar dat is gebaseerd op eeuwen oude vernietigingsteksten.
  Mensen leren het nooit om van de geschiedenis te leren en er aldus naar te leven.

  Een prentende vraag is; Waar kunnen straks de christenen en de andere niet kerkelijke gelovigen naar toe vluchten. Ik zou niet weten waar naar toe.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theodoor 19 juli 2015 om 09:02

   “Een prentende vraag is; Waar kunnen straks de christenen en de andere niet kerkelijke gelovigen naar toe vluchten. Ik zou niet weten waar naar toe.”

   [sarcasme] De vraag die MIJ elke nacht uit m’n slaap houdt, is: waar moet onze beklagenswaardige christelijke koninklijke familie straks in vredesnaam naar toe vluchten?! [/sarcasme]

   Like

  • Gewoon Europa verlaten zou het beste zijn voor komende tijd . of blijven vechten met alles wat we hebben. Zoals brand bare spullen in flessen en over alle straten gooien waar de vijand zich behuisd. Alle schoonmaak middle gebruiken .

   Like

 2. Morgen? Ze ZIJN er al!

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Het is en blijft een uiterst wonderlijke zaak (of misschien toch niet?) dat ‘men’ hier in ‘Europa’ doof en blind blijft voor al de gruwelijke feiten die ze zélf kunnen zien, voor al die verhalen van een toenemend aantal mensen in de brandhaarden die ons waarschuwen.
  Wat zíjn het toch voor gekozen overheden en een illegale ‘overheid’ als de E.U. die géén -of fake- maatregelen nemen om mensen te behoeden voor het afschuwelijke mohammedanen-optreden. Ik kan me dat niet goed voorstellen in een normale situatie. Krankzinnigheid heerst.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Europa wisselt Joden in voor moslims

  Europa heeft al geruime tijd de naam dat het een laf continent is waar woorden als opoffering, oorlog en geweld als no-go woorden te boek staan en die met de komst van de EU worden gekanaliseerd in beleid dat zo pacifistisch is, dat weg-met-ons nog het minste probleem is voor die burgers die opoffering, oorlog en geweld in de juiste context weten te waarderen.

  Met de massale influx van moslims is Europa zo bang geworden dat idealen als vrijheid worden ingewisseld voor de numbers game. Deze numbers game maakt het dat een minderheid aan moslims het Europese beleid mede bepalen.

  Een voorbeeld was de islamitische pogrom in Parijs waar Joden moesten vrezen voor hun leven toen zij werden belegerd in een synagoge. Er werden wat Europese woorden van afkeuring gemompeld, maar het bleef vervolgens doodstil, wat wel door de Europese elite werd veroordeeld was de verdedigingsactie van drie Joodse organisaties die niet bleven wachten op de politie die niet op kwam dagen, maar – terecht – het heft in eigen handen namen en op de extremistische moorddadige moslims insloeg. Links Europa was te klein in de veroordelingen en zij buitelden over elkaar heen het “Joodse extremisme” [sic] te veroordelen. >>> http://www.columnisten.eu/2014/11/europa-wisselt-joden-in-voor-moslims.html

  Like

  • Daar kan je best GROOT gelijk in hebben wat u aan begin schrijft . Laf zekers ,ze zijn ons liever weg er mee dan rijk er mee .Maar zonder ons doen ze ook geen moer dan hadden ze het geld ook niet om te doen wat ze ons nu flikken allemaal .

   Onze Regering is het lafste die er ooit heeft bestaan hier Eigen manschappen naar de Hell sturen
   Wapens opnenen tegen niet aanvallende 3de Wereld Volkeren.
   altijd voor zijn voor zij er mee komen.
   glijmiddel over straten sproeien in tijden van nood waar zij wonen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jaan zegt:

  Morgen zullen ze niet ij ons zijn, want ze zijn hier al vijftig jaar. Toen Den Uyl de grenzen opengooide en het CDA de gezinshereniging toestond toen veranderde de binnengehaalde arbeidskrachten in asocialen en steuntrekkers en later in kolonisators en jihadisten. Hoezo moet IS nog komen? Die zijn er allang hoor,

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Snel, vraag de linkse partijen om commentaar… oh wacht…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s