“Koningshuis” van Bahrein doet schenking voor de bouw van een moskee in Helsinki

Screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

In Helsinki wordt de bouw van een grote moskee gepland. Ze zal van de “Koninklijke” familie van Bahrein een startfinanciering krijgen. Als de moskee klaar is, zal ze meer dan 10.000 m² groot zijn, ongeveer dezelfde oppervlakte als het geplande Guggenheim Museum. Dat zal de moskee tot een herkenningsteken van de hoofdstad maken.

Ilari Rantakari, voorzitter van het Forum voor Cultuur en Religie (“FOKUS”) zei dinsdag de “Koninklijke” familie in Bahrein beloofd zou hebben de beginfase van het moskeeproject financieel te ondersteunen.

“In de praktijk betekent dit dat de beginfase een tijd van voorbereiding zal zijn met een internationale architectuurwedstrijd, waarvan de kosten in totaal ongeveer € 1 miljoen zullen bedragen”, aldus Rantakari.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
http://yle.fi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Bahrein, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Finland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Koningshuis” van Bahrein doet schenking voor de bouw van een moskee in Helsinki

  1. Marc zegt:

    Ik mag toch hopen dat de Finse regering hier een stokje voor steekt!?

    Like

  2. luckybee zegt:

    Koningshuis van Bahrein? zinds wanneer is een emir een koning?Europese heersers worden koningen genoemd;maar arabische heersers worden Sheiks en toen de Ottomanen de machtkregen,heten ze Emir’s Bei’s Sultan’s, dat zijn allemaal millitaire tittels van hoge officieren in de Ottomaanse armee.Dan zijn er ook de Pasha’s maar dat zijn geen heerserstitels, geloof ik.

    Like

  3. madeleine zegt:

    Hoeveel % van het BNP van de Europese landen gaat naar de islamitische “derdewereld”landen? Zouden we die “hulp” niet eens stoppen en aan Bahrein zeggen dat ze zelf hun geloofsgenoten moeten helpen ipv onze landen en steden te verislamiseren?
    Van mij persoonlijk alvast geen eurocent meer.

    Like

  4. janchik43 zegt:

    In de Emiraten worden deze families die dus eigenaar/heerser zijn over dit land, gewoon op z’n Engels rulers genoemd, ik denk dus in Bahrein ook.
    Ze noemen zichzelf Sheik. Vroeger, voor het olie tijdperk, waren deze families gewoon het hoofd van een stel woestijn nomaden.

    Like

  5. vanhetgoor zegt:

    Wat hier had moeten staan: Het zogenaamde koningshuis van Bahrein investeert geld in een clubhuis voor criminelen.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Ik mag aannemen dat de Ware Finnen hier een stokje voorsteken ??

    Like

  7. Hendrik M. zegt:

    Beter dat een of andere paljas uit Bahrein dit financiert dan dat het zoals hier via belastingen door mij / ons gefinancierd wordt.
    Blijft dat deze haatpaleizen niet passen in €uropa.

    Like

  8. H. Numan zegt:

    En nou andersom. Laat de Finse regering uit dankbaarheid een Lutheraanse kerk bouwen in Bah(on)rein. Kijken of de sultan dan nog steeds vrolijk lacht.

    Like

  9. Anna zegt:

    Leuk voor het koningshuis/ annex emir.
    Kunnen ze ” helpen” de moskee te besturen……
    Gevolg NOG MEER ISALM IN FINLAND GEHEEL VOLGENS PLAN HET LAND OVERNEMEN DOOR DE ISLAM

    Like

Plaats een reactie