Linkse politiek als georganiseerde kanker, bijvoorbeeld in de vorm van Jesse Klaver, Sharon Gesthuizen, Alexander Pechtold en Attje Kuiken

(Door: Martien Pennings)

Geert Wilders, op de katheder in de Tweede Kamer, verdedigt zijn standpunt aangaande bootvluchtelingen. Dat standpunt is ingebed in zijn algemene standpunt over “asielzoekers” die in feite voor het overgrote deel jonge mannelijk gelukszoekers zijn. Die zijn een culturele last omdat ze voor het overgrote deel moslims zijn. Ze zijn een gevaar omdat ze mogelijk terroristen zijn of nog zullen worden. Ze vormen een ondraaglijke financiële last. Wilders zegt héél duidelijk dat het afschuwelijk is dat bootvluchtelingen – “mannen, vrouwen, kinderen” – verdrinken. Dat de Europese Unie moet zorgen dat de toestroom stopt, omdat anders het gevolg zal zijn dat steeds meer mensen die overtocht wagen en er nog meer mensen verdrinken. De boten die door de EU worden gestuurd moeten niet de mensen naar Europa brengen, maar terug naar de Noord-Afrikaanse kust waar ze vandaan komen, want anders gaat de EU als een pendeldienst fungeren en wordt het probleem alleen maar groter.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, D66, demoniseren, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Patriottisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, SP, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Linkse politiek als georganiseerde kanker, bijvoorbeeld in de vorm van Jesse Klaver, Sharon Gesthuizen, Alexander Pechtold en Attje Kuiken

 1. jowitteroos zegt:

  . ………..de mantra’ s van links, net als die van de EU,……………typisch gevalletje “Keizer zonder kleren’ .

  Like

 2. hendrikush zegt:

  “Christenen onvoorwaardelijk toelaten”.
  Dat vraagt om een taqqiya en kitman bestendige toets voor mohammedaanse leugenaars.

  Like

  • Zeker, “hendrikush”, je hebt gelijk en ik was het me bewust toen ik het opschreef.
   Mijn procedure zou zijn: als ik niet meteen op dat opvang-vrachtschip zou kunnen vaststellen of iemand al dan niet over zijn Christen-zijn liegt, dan zou ik het nader onderzoeken en daar wat tijd voor nemen.
   Op zo’n boot zijn heel wat hutten aanwezig en er kunnen er nog veel meer gebouwd worden in de ruimen.
   Na een week of twee, drie moet je toch wel vastgesteld kunnen hebben of iemand liegt.

   Like

  • zomaar zegt:

   bij ons op het pleintje , zijn drie huurhuizen vergeven aan deze zogezegde vluchtelingen , en je raad het al , alle zijn moslim!!.

   die dus prefect zouden passen in de Wilders geopperde landen samenlevingen .

   Like

 3. luckybee zegt:

  inkse politiek is een dodelijk cancer geswel; Zo snel mogelijk moeten wij het weg oppereren.

  Like

 4. Frerik zegt:

  Tjonge jonge jonge, wat moet mijnheer Wilders veel uitstaan wat verschrikkelijk irritant als je na een solide betoog die geen vragen meer behoeft toch vragen komen die allang beantwoord zijn. Jonge ik heb me kapot geergerd aan al die domheid. Als wij vroeger op de lagere school niet goed luisterden naar de meester werd dat getoetst dmv een vraag . niet goed geluisterd dan moest je er uit en stond je op de gang met de angst dat de hoofdmeester wel eens langs kon komen en je dan vroeg waarom sta je op de gang. Ja dan ging het schaamte-proces verder als je hem ook nog es moest vertellen dat je niet geluisterd had. Ja dan zorgde je er wel voor dat je de volgende dag goed ging luisteren. Wat dit nu betreft kunnen al zogenaamde vragers met aan de top die enorme dombo jesse klaver wel op de gang staan. Ze moeten eerst maar es leren luisteren.
  Mijn respect voor mijnheer Wilders en dat neemt alleen maar toe nu ik zie dat hij dit allemaal moet verdragen, god wat heeft die man voor een leven en dat allemaal omdat hij aan de eigen bevolking denkt waardie klootzakken onderdeel van mogen zijn. Ik denk dat ik hem nog even een mail toestuur.

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Heb die uitzending met gekromde tenen gezien en aangehoord. Ze legden Wilders woorden in de mond, die hij NIET heeft gezegd. Een stel doortrapte smeerlappen. Vooral de vrouwen konden er wat van. Pechie en Klaver zijn smiechten.
  Ik ben het dan ook eens met Pennings.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je hoeft bepaald geen expert op het betreffende gebied te zijn, Martien, om in één oogopslag te zien, dat de oplossing, waarmee jij aan het eind van je betoog komt, de beste en op termijn zelfs de meest humane is voor alle partijen. Kost inderdaad wat, maar het rendement mag er tenslotte zijn! Dat is echter niet, wat de hedonistische narcisten -lees: Links, te beginnen met wanna-be links D66- willen: Ze wènsen geen afdoende oplossing voor alle partijen want waar moet het fijne gevoel in hun hoofd dan naartoe? Nee, maar beter doorgaan met zoveel mogelijk brandhout binnen te halen op kosten van de gemeenschap en voor alle nevenverschijnselen de ogen sluiten -deden ze toch al, dus hoeven ze wat dat betreft hun koers niet te wijzigen. En de gevolgen voor het klootjesvolk zullen ze wórst zijn…..eh…..Natuurlijk moet je dan wèl die éne lastpost, die het níet worst is, Wilders, het zwijgen zien op te leggen en dat kan het gemakkelijkst door glashard vol te houden, dat “Mijnheer Wilders die mensen allemaal wil laten verdrinken,” op dezelfde manier als dat hij “alle Marokkanen zou willen laten uitzetten,” zonder acht te slaan op enig tegenargument: Goedkope manier van doen, maar nu eenmaal een beproefd middel om elke discussie te verzieken.
  Waar waren eigenlijk CDA en VVD in dit debat? Had alleen links plús CU er weer eens haar roze-bril-gehalte-mening over, afgezien van de énige gezonde, realistische stem van Nederland?

  Like

 7. Buffalo Bill zegt:

  Uitstekend artikel. Dit zou bij het grote publiek onder de aandacht gebracht moeten worden. Ik maak me wel ernstig zorgen over de domheid en doortraptheid van die linkse volksvertegenwoordigers. Hulde voor Geert !

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Heb het debat gevolgd op pol.24; wat een waanzin!
  Heer Pennings heeft gewoon gelijk!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Met grote ergernis en woede heb ik destijds naar dat debat gekeken (op internet want ik wil geen tv) en de reacties van de in dit artikel genoemde ‘goedmensen’ walgend van verontwaardiging aangehoord.
  De intense koppige domheid die die blinde idioten tentoonspreiden, is onverdraaglijk.
  Ik vraag me elke keer weer af hoe ze aan hun ‘vindingrijke’ opmerkingen komen?!

  Like

 10. Jan zegt:

  Links ofwel hersenloos Amerikaans volk (zal in Nederlands niet betere zijn of elders in Europa) wil niet langer vrijheid van meningsuiting en onafhankelijke rechtspraak

  Dit is om te huilen en dan te bedenken dat hetzelfde schorem in Washington zetelt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s