Discriminatie van blanken en zwarten

Screenshot_30

(Door: “Wans Horst”)

In Rusland is het verboden Rusland-hatende propaganda ten toon te spreiden. Dat zouden ze in Nederland ook moeten doen bij ministerieel besluit, want de Tweede Kamer zit vol met zelfhaters. Ik wacht eigenlijk op het moment dat het in Amerika verboden wordt om te berichten over zwarte verdachten die niet meewerken met de politie te gebruiken om het woord “racisme” als zodanig kracht bij te zetten. Nooit horen we van zwarte agenten die blanke burgers neerschieten en dat zou ook niet moeten, alleen de berichtgeving is al racistisch en niet de agenten, maar de media, zijn daar schuldig aan. Wel is het in Amerika zo dat zwarte mensen, net als Marokkanen in Nederland, vaker in de misdaad geraken. Hoewel “maar” 13% van de Amerikanen ‘zwart’ is, vertegenwoordigen zij 52% van de daders van een misdrijf met dodelijke afloop, terwijl blanke daders 45% van de misdrijven op zich nemen.

De gangstercultuur waaraan producenten van rapmuziek, waaronder ook blanken als Eminem, dik geld verdienen, legt dit ‘ideaalplaatje’ op aan zwarte jongeren. Met de benoeming van Obama als president kan geen enkel Afrikaans-Amerikaanse burger zich meer verschuilen achter het woordje ‘racisme’. Opvallend is het wel dat, nu er geen claim meer gelegd kan worden op het ontbreken van kansen voor zwarte mensen in Amerika, de beroeps-gediscrimineerden hun aandacht verschoven hebben naar een ander gebied waarvan zij hopen dat die hen gouden bergen brengt in socialistische zin.

Wanneer iedere berichtgeving, zoals in Nederland, gecensureerd wordt als zij negatief is over zwarten, waar hij gekatalyseerd wordt als het blanken betreft, moet iedere uitlating in de media verboden worden over de uiterlijke kenmerken van de betrokkenen.

Krachten binnen de Nederlandse overheid proberen registratie van uiterlijke kenmerken (zelfs geslacht) te voorkomen, zogenaamd omdat zij daarmee een mogelijk misbruik proberen tegen te gaan. Om situaties te voorkomen die politiek correct Nederland als ongewenst bestempeld heeft, zaagt Nederland maar aan de poten van de tafel met mogelijkheden om criminaliteit in kaart te brengen en doelgericht te bestrijden daar waar het nodig is. Discriminatie, het maken van onderscheid, kan enkel door de overheid geschieden d.m.v. wetten en regels en is ook broodnodig om de aanslag op de begroting niet te veel uit de pan te laten rijzen, terwijl er toch voldoende gehandhaafd wordt. In Nederland gebeurt dat tegenwoordig omgekeerd, zoals alles hier omgekeerd gebeurt. De begroting wordt in de klauwen gehouden, terwijl men niet discrimineert, maar de burgers ervaren een duidelijk gebrek aan handhaving. Als je als land alle drie wil, ga je failliet zo lijkt het. Behalve als gekeken wordt naar Griekenland of Amerika.

Om de beroeps-gediscrimineerden tevreden te houden, gaat de Nederlandse overheid zelfs zo ver dat ze mensen aanklaagt en een klimaat schept waarin haar mensen vogelvrij zijn die de status quo betwisten, zoals Geert Wilders en Pim Fortuyn, terwijl men zich beklaagt over hoe Rusland precies hetzelfde doet om de status quo te behouden. Dat heet huichelen en Nederland is er goed in, net als ieder land trouwens dat middels leugens een ander land probeert in diskrediet te brengen. Nadat vrijspraak in Nederland verleend werd aan Geert Wilders, poogt men het nu in een ander land, terwijl tweemaal berechten voor hetzelfde feit binnen Europa kennelijk wel is toegestaan onder het motto ‘wel de lasten, niet de lusten (voor Nederlanders)’

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, Racisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Discriminatie van blanken en zwarten

 1. luckybee zegt:

  Hier hebben wij absoluut geen plaats voor een multicutie gezelschap,en Godś dienst vrijheid.

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Deelnemers Gay Pride Israël neergestoken

  JERUZALEM –
  Zeker vier en mogelijk zes deelnemers van de jaarlijkse Gay Pride in Jeruzalem zijn donderdag neergestoken. De politie hield een Israëlische orthodoxe Jood aan als verdachte, zo maakte een woordvoerster bekend. Volgens de politie waren vier mensen neergestoken. Ooggetuigen en personeel van de Israëlische Rode Davidsster hielden het op zes slachtoffers.

  Ooggetuigen meldden dat ze een orthodoxe Jood „iedereen op zijn weg“ hadden zien steken. „We hoorden geschreeuw en iedereen rende weg. Op de grond lagen mensen onder het bloed.” Volgens Jerusalem Post zijn zeker twee personen zwaargewond geraakt.
  De optocht door de Israëlische stad met duizenden deelnemers is onderwerp van heftige discussies tussen de ultra-orthodoxe Joodse minderheid, fel tegenstander van openlijke homoseksualiteit, en het progressievere deel van de bevolking. De mars ging na het incident door. „Onze strijd voor gelijkheid wordt alleen maar feller door dit soort incidenten”, aldus een woordvoerder van een organisatie voor homorechten.

  Volgens lokale media is de dader Yishai Schlisel, de man die in 2005 ook mensen neerstak tijdens de Gay Pride in Jeruzalem. Hij zou enkele weken geleden zijn vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij een verkorte straf van 12 jaar uitzat.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Een of andere hersen gestoorde heeft ooit de islam doctrine als erkende Godsdienst geregistreerd.
  Dit had volgens onze grondwet met Godsdienst vrijheid nooit gekund, daar de islam geen andere Godsdiensten en ongelovigen tolereeerd en moet bestrijden met moord en doodslag, ook al iets wat bij wet verboden is.
  De islam is dus volledig in strijd met onze grondwet; waarom wordt de grondwet niet gehandhaafd?
  Waar het homo’s of licht tot zwaar getinten betreft schijnt het handhaven zelfs in overdreven mate te kunnen.

  Like

 4. Teunis zegt:

  “In Rusland is het verboden Rusland-hatende propaganda ten toon te spreiden. Dat zouden ze in Nederland ook moeten doen bij ministerieel besluit”

  Neen! De vrijheid van meningsuiting is absoluut, of er is géén vrijheid van meningsuiting. Het laatste wat we hier moeten doen is het autoritaire systeem van landen als Rusland, China en Turkije overnemen. Een dergelijk verbod geeft de staat alle ruimte om alles wat hem niet zint tot “vaderland-hatende propaganda” te bestempelen en te verbieden. Dat is een enkeltje 1984.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   In Nederland verkracht links het begrip “vrijheid van meningsuiting” tot ongefundeerd janken dat alles oneerlijk is, het onuitputtelijke socialistische mantra.
   Socialisten vinden iets alleen oneerlijk als socialisten er niet de overhand in hebben, omdat ze graag hebben dat anderen hun leven voor ze leeft. De socialist is de ultieme luiwammes. Werkt iemand hard voor z’n geld, laat hij niet liefst anderen voor hem rennen om hem welvaart te brengen, dan is het simpelweg geen socialist, maar gelooft hij misschien enkel in de illusie dat hij tot een bepaalde groep behoort waar hij om wat voor reden dan ook toe wenst te behoren. Verschillende situaties vragen verschillende oplossingen en de media slaagt er keer op keer in om in de verschillende situaties een fictieve gemene deler te creëren. Op het moment dat Wilders iets wil (in het geval van Fortuyn: wilde) zeggen staat links te schreeuwen op de barricades om dat ‘noodzakelijke tegengeluid’ te laten horen en demoniseert tegenwoordig alleen nog Wilders, maar bij leven ook nog Fortuyn. Als Wilders iets wil zeggen werd en wordt hem het spreken onmogelijk gemaakt, terwijl juist hij de enige is die Nederland weer structuur wil geven in plaats van de Ruttes van Nederland die Brusselse dictaten als zoet koek slikken, die Nederland nog meegeven aan de schillenboer.

   Laat Nederland weer onafhankelijk zijn: gulden terug, uit de EU, zeggenschap over eigen wetten en regels. Dat we maar weer mooi soeverein mogen worden!

   De vrijheid van meningsuiting is een mythe zolang Wilders kan worden vervolgt voor zijn uitspraken en kan worden overschreeuwd door links, zelfs in de Tweede Kamer, aan de interruptiemicrofoon of door de kamervoorzitter.

   Like

 5. Jaantje zegt:

  Gebeurd al hoor men vernoemd helemaal niets meer behalve het geslacht.
  Hoelang zou het duren voor men daar ook vanaf stapt?
  En voortaan enkel bericht over een persoon.
  Nieuws:Een persoon heeft vanmorgen een andere persoon belaagd gaarne u medewerking voor het opsporen van de belagende persoon.

  Like

 6. wout eenhoorn zegt:

  Jaantje tot zoiets gaat het komen. Leuk

  Like

 7. Jan zegt:

  Debiel links past het woord ‘blank’ aan, want het is een racistisch woord

  Merriam-Webster Dictionary Changes Definition Of “Nude” After One Person Complains It’s A Racist “Microaggression”

  Until recently, anyone searching the Merriam-Webster dictionary for the word would have come across the following

  • having no clothes on

  • of or involving people who have no clothes on

  • having the color of a white person’s skin

  To Luis Torres, the third definition wasn’t just wrong. It was racist: a “micro aggression” toward people of color.

  http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/08/24/a-college-student-literally-just-redefined-what-it-means-to-be-nude/?tid=sm_tw

  Like

 8. aegoliuscs zegt:

  Google: wij kunnen niets doen aan ‘racistische’ zoekresultaten

  Is Google racistisch omdat het negatieve foto’s laat zien bij de zoekterm ‘drie zwarte tieners’ en positieve bij ‘drie blanke tieners’? Zelf vindt het bedrijf van niet. “We hebben er geen controle over”, zegt een woordvoerder.

  Afgelopen week verscheen een filmpje op Twitter waaruit bleek dat als je op afbeeldingen zoekt met de term ‘drie zwarte tieners’, er opvallend veel gevangenisfoto’s verschijnen. Zoek je op ‘drie blanke tieners’, dan zijn er vooral veel standaardfoto’s van vrolijke jongeren te zien………

  http://nos.nl/artikel/2110021-google-wij-kunnen-niets-doen-aan-racistische-zoekresultaten.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Blinde negers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s