VIDEO Pat Condell: “Komieken en UKIP”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, UKIP. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Pat Condell: “Komieken en UKIP”

  1. Marc zegt:

    Op gelijke wijze heb ik twee jaar terug in een commentaar Theo Maassen vergeleken met Hitler, omdat de laatste soms net zo ‘grappig’ kon zijn: ook ons aller Adolf had vaak de lachers op de hand.

    Het werkt zo dat de komiek het publiek ontwapend door het aan het lachen te maken. Zodra dit het geval is kan de komiek elke politieke opvatting het publieke brein injagen die hij verkiest.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Dat klopt, hoewel ik in Benidorm een keer heb meegemaakt, dat de populaire comedian Tony Scott één keer zijn hand enigszins overspeelde:
      Hij richtte iets te veel sexueel getinte kwinkslagen tot een ca. 10-jarige jongen (niet pedo-sexueel overigens, meer insinuerende opmerkingen over “his Mommy and Daddy.” (“Did you ever see your Mommy naked? I did……etc.”) De moeder vertrok tenslotte woedend met het kind!
      Ik ging trouwens wel graag naar hem kijken: Als hij mij zag, was het steevast: “Oh, my friend from Holland!” plús omhelzing, waarop ik altijd nadrukkelijk antwoordde: “Hello, Mr. Scott.” Hij heeft ook wel eens mijn bestelling -Bacardi-Coke- uit handen van de ober genomen en het glas éérst voor minstens driekwart volgeschonken met Bacardi, dàt werk. Waarna ik dus met een stalen gezicht reageerde met een plechtig: “Thank you, Mr. Scott” en er gewoon van dronk.
      Die stand-up comedians zijn fantastisch: Ze hebben vaak echt een band met het publiek. Jamm er dat dat in Nederland weer eens niet leeft…..!

      Like

  2. Republikein zegt:

    Waarom verenigen ze zich niet, is toch sterker?

    Klik om toegang te krijgen tot july-august-2015.pdf

    Like

Plaats een reactie