Ploumen wil Europa veranderen in Afrika

Screenshot_32

(Door: Joost Niemöller)

Minister Ploumen, die een partij vertegenwoordigt die in de peilingen allang is weggevaagd, is van mening dat de EU een half miljard euro extra naar Afrika moet verschepen. Samen met de ministers van enkele andere landen is daartoe een ‘brandbrief’ verstuurd.

De gedachte hierachter is dat wanneer we meer geld naar Afrika versturen er minder Afrikanen hierheen zouden komen.  Of dat ook werkelijk zo zou werken, wordt niet verder beargumenteerd.

Bij dit soort plannen denk je in eerste instantie aan verdwazing. Maar het ligt toch meer voor de hand dat er sprake is van berekening. Meer miljoenen naar Afrika betekent meer migranten naar Europa, want nog meer Afrikanen zullen aan de lijve ervaren dat Europeanen knettergek zijn en staan te zwaaien met geld. Er moet zich daar, aan de overkant van de Middellandse Zee, een oneindige rijkdom bevinden, van waaruit die gekte komt, zo wordt daar geredeneerd. En geef ze eens ongelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie1”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, Ontwikkelingshulp, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ploumen wil Europa veranderen in Afrika

 1. jungleelephant zegt:

  Van mij mag ze als ze alle zwarten mee terug stuurt:en dan er ook nooit meer in!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Minister Ploumen is een Marxist en dus internationalist, pro multiecultie; met onze centjes wil ze de hele wereld eerlijk zamen delen.Zo als dat eens Karel Marx heeft profeteerd en ook doorgevoerd heeft; gelukkig was dat overal mislukt.

  Like

 3. komende decennia verdubbelen de bevolkings aantallen in vele islamitische regio’s van Afrika en dat zal leiden tot meer armoede, religieus extremisme en islamitische oorlogen, dus komen er nog meer zwarte afrikanen als vluchteling naar het doldwaze Europa dat al verarmd is en allang op instorten staat.

  Beter is de Europese en Nederlandse industrie een politiek en economische stabiele poot te geven in de afrikaanse landen met veel grondstoffen en natuurlijke rijkdommen, om zo de boel daar rijk te maken en die armoede effectief te bestrijden, met kennis en geavanceerde technologie uit HOOG Arisch Europa.

  negers in afrika hebben geen besef van technologie en economische groei en dit is een evolutionaire kwestie en geen racisme. Ook Hindoes, Chinezen en Indiers weten dit allang, omdat wij negers veel beter kennen dan jullie blanken.

  dewanand en Wieroe

  Like

 4. Jean zegt:

  Die rode kip kan beter zelf verscheept worden naar Afrika, ik protesteer tegen elke eurocent die van mij naar Afrika verscheept wordt, het enige wat verscheept MOET worden zijn die zwarten die hier een massa overlast veroorzaken en parasiteren op onze kosten.
  Mij zullen jullie NOOIT in eender welk Afrikaans land tegenkomen, zeker weten.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Het gedrocht Ploumen is echt knettergek!
  We zullen Afrika helpen met menskracht; we sturen gewoon al die bootcriminelen en overigen terug.
  Afrika haar ‘mens’ kracht en wij houden ons zo zuur verdiende geld.
  €U lidmaadschap zeggen we per direct op, de €U heeft zich niet aan de afspraken gehouden en de geldstroom van Noord naar Zuid zal dan ook stoppen
  De €uro, die we omzetten in Guldens, welke we de waarde meegeven van de €uro; niks om te rekenen en we zien dan wel hoe de koers zich ontwikkeld.
  Nederland moet weer Nederland worden inplaats van een €U wingewest.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Het einige wat verscheept MOET worden zijn die smerige rood/groene honden !
  Want de rest die dan overblijft trappen de moslimrotzooi en de hele asylsmarotzer
  zonder grote Problemen eruit !
  Niet goedschiks ! Dan kwaadschiks !
  GARANDEERT !
  FUCK THE EU
  EN DE ROOD/GROENE HONDEN DAARTOE !

  Like

 7. Vederso zegt:

  Joost Niemöller: de problemen moeten nog beginnen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Er moet zich daar, aan de overkant van de Middellandse Zee, een oneindige rijkdom bevinden, van waaruit die gekte komt, zo wordt daar geredeneerd. En geef ze eens ongelijk.

  Onderzoek wikileaks.
  Ze hebben daar nog voor 200 jaar olie!
  Ploumen is een domme muts.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Zo kennen we onze linkse bestuurders weer. Gooi er nog maar een bak geld tegen aan en het komt wel goed,

  Het plaatje hierboven geeft aan wat ik meteen dacht; het maakt niet uit waar het geld terecht komt, als er maar mee wordt rondgestrooid.

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Wat is linksisme toch een vreselijke kwaal je ziet maar weer hoe het ganse naties en economieën en in dit geval een heel continent naar de gallemiezen helpt. Natuurlijk ng meer geld dat we hier niet kunnen missen verkwisten, hop over de balk ermee ’t is toch maar door de belastingbetalert opgebracht en is dus uit een onuitputtelijke bron. En we krijgen er zo’n goed gevoel van, wat zijn we toch moreel hoogstaande voortreffelijke gutmenschen en al die er anders over denkt is gewoon een enge nare discriminerende onderbuiktokkie-nazi met akelige racistische pislamofobie want wie links is heeft altijd gelijk.

  Like

 11. Driek zegt:

  Mevrouw Ploumen zegt:
  “Je maakt mij niet wijs dat al die jongeren niet liever een goed en veilig bestaan op het eigen continent opbouwen, dan in Europa een onzeker bestaan tegemoet gaan als zonnebrillenverkoper op het strand terwijl ze zoveel meer in hun mars hebben”, zo zegt de minister tegen Trouw. Ploumen wil de werkloze Afrikanen graag zien werken in bijvoorbeeld de ICT of de landbouw.

  En dat, mevrouw Ploumen, is nog maar de vraag, want ik denk, en ik weet het wel zeker, dat die zwarte jongeren helemaal niks in hun mars hebben, laat staan de ICT. Ja, goed, ze zijn misschien geschikt als boer, het punt is alleen dat ze daar geen zin in hebben, want dan is het werken geblazen.

  Mevrouw Ploumen zou er goed aan doen zich eens wat meer te verdiepen in de geschiedenis van Afrika. Want als ik zo die teksten lees, die mevrouw Ploumen er uitkraamt, ben ik bang dat het haar ontbreekt aan voldoende kennis en belezenheid over Afrika. Ze bazelt maar wat. En daar zijn we dan mooi aan overgeleverd, aan zo’n domme Trien, die ons zuur verdiende belastinggeld in Afrika rond strooit alsof het glazen kraaltjes zijn. Zoals dat in vroeger tijden geschiedde. Toen kregen de negers glinsterende kraaltjes om ze zoet te houden. Nu krijgen ze geld van Ploumen.

  Onlangs las ik een passage in het boek met de titel: ALBERT SCHWEITZER, ‘Het leven van een goed mens, geschreven door Jean Pierhal, waarin Schweitzer zijn bevindingen neerschrijft over zijn ervaringen met de negers. Zoals de intelligente lezer van deze site wel weet heeft Albert Schweitzer zich tijdens zijn leven ingezet voor de negers in Afrika. Hij werd dan ook de ‘oerwouddokter’ genoemd. Nu, die ervaringen zijn niet best, er was geen beginnen aan. Zijn christelijke geloof deed hem bergen verzetten, doch het was water naar de zee dragen. Die negers waren zelfs nog te lui om te poepen.

  Al ik dan lees, in dat boek van Schweitzer:
  “Een bittere teleurstelling betekenen voor hen echter de moeilijkheden waarop ze stuiten bij hun werk onder de negerbevolking. De onwil van hun zwarte helpers, van huisbedienden en arbeiders, die, zodra de blik wordt afgewend, niet meer werken, ontmoedigt hen zeer”.

  “Wij beulen ons toch af om jullie te helpen,” laat Schweitzer hun telkens weer via zijn tolk zeggen. Dan knikken ze lachend en beloven van alles. Maar zodra hij hen de rug toedraait, laten ze al het werk liggen.

  En daar gaan onze miljoenen naartoe. Of het niks is. De hardwerkende Nederlander wordt tot den bedelstaf gebracht. En onze bejaarde medemens krijgt geen verzorging. Alles gaat naar de negertjes in Afrika. En de negertjes hier naartoe. Dubbelop dus. We zijn gek geworden.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Als ruim 50 jaar ontwikkelingshulp niet heeft mogen baten,gebeurt dat ook niet meer!Maar iets wat chronisch lui en dom is kun je ook niet ontwikkelen,toch?

   Like

  • delamontagne zegt:

   Gisteren waren we hier op een van die vele “happenings”, die hier in de vakantie-tijd worden gehouden om de vele vakantie-gangers (waaronder veel NL-ers ) te vermaken [en aan te verdienen ! }.
   We zaten bij toeval naast een NL-gezin, die kwamen uit het (toendertijd) heel kleine dorp in Brabant, waar mijn vrouw is geboren.
   Het kwam tersprake dat de man voor zijn werk veel in de verschillende Afrikaanse landen moest zijn. Ik moest zo lachen om z,n uitspraken ( zouden de Hr. Harry niet misstaan.! )
   Ik zei hem:”U lijkt m,n vader wel met die ideeën”
   M,n vader werkte veel in buitenland en de werklieden waren dan na 1 of 2 dagen verdwenen, WANT dan werd het geld eerst opgemaakt.!!!!!!!!!!
   Ik moet er wel bij-zeggen, dit is meer dan een halve eeuw geleden.
   Wat we ook NOOIT moeten vergeten is dat die “import”= indringers, voor het grootste deel uit ongeschoold on-opgevoeden bestaat.
   Dit werkt toch ongemerkt “,t racisme” in de hand.

   Like

  • JOHANNES zegt:

   Driek ja idd ze zijn alleen geschikt om te boeren,maar alleen als ze genoeg gezopen hebben.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  PLOUMEN, alwéér die naam! Ik wist het: zodra je die naam leest, betekent dit dat ze ons geld aan de negert gaat geven.
  Een negert is onverbeterlijk lui; hij heeft geen zin om te werken en zéker niet als hij hoort dat je hier bij ons alles gratis krijgt onder volledige bescherming van de ‘regering’.
  Och, wat ben ik het meer dan beu…

  Je kunt het wel een miljoen keer zeggen, maar ze luisteren niet:
  JE MOET EEN NEGERT GEEN VIS GEVEN, MAAR EEN HENGEL!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “JE MOET EEN NEGERT GEEN VIS GEVEN, MAAR EEN HENGEL!”

   😆 LOL!

   Like

  • Jean zegt:

   Tistochwat, ik geef liever niets aan eender welke Afikaan, dat volk moet maar eens meer leren voor zichzelf opkomen en niet steeds met de handjs open staan bedelen.
   Afrikanen hre in Afrika thuis.
   Europeanen horen in Europa thuis.
   Mengen geeft niet te vreten rotzooi.

   Like

 13. boorzalf zegt:

  http://nrcboeken.vorige.nrc.nl/interview/draai-dicht-die-kraan
  Geachte minister ploumen, voor dat u weer ONS geld over de balk sodemietert moet eerst dit maar eens lezen. Misschien dat u dan tot uw verstand komt, dat het zo niet langer kan. De meeste Nederlanders zijn het spuugzat met het geld pompen in afrika. Terwijl de eigen bevolking mag kreperen.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Ik zeg al jaren dat in de ALLEREERSTE plaats de invloed van het Links-liberale en Groene denken moet worden uitgeschakeld. In het artikel “”Hoogverraad” heb ik uiteengezet hoe onmetelijk schadelijk deze politieke stroming voor het voortbestaan van het Westen is.

  De Partij van de Allah (aanhangers) is inderdaad -zo houden tussentijdse peilingen ons – voortdurend voor – op sterven na dood, maar ondertussen hebben een aantal coryfeeën uit die misdadig verdwaasde stroming posities weten te verwerven waarmee zij zonder gêne voortgaan op hun weg der verwoesting.
  Timmermans bespeelt in de EU met veel theatraal vertoon de antisemitische harp .Hij is voortdurend op zoek om Israëls bestaansrecht te ondermijnen.
  Zijn partijgenoot Koenders is in zijn voetsporen is getreden en -met uitzondering van de PVV- roept niemand dat ongeleide projectiel ter verantwoording.
  Partijleider Samson is onvoorwaardelijk trouw aan de machtswellustelingen in Brussel., net als PvdA man Dijsselbloem, die ook niet te beroerd is om de belangen van de EU oneindig veel hoger aan te slaan dan die van de eigen bevolking. STERK en SOCIAAL.., ja, ja.
  En dan is hier weer nog zo’n helder licht uit de Partij van de Afgrond.
  Het Westen (en zeker Nederland(!)- heeft -doorgaans onder linkse regie miljarden gepompt in een continent dat kennelijk niet van zins of bij machte is om eens op eigen benen te gaan staan.
  Overal in de wereld lukt dat wel en ontwikkelen volkeren zich, maar NIET in Afrika..

  Daar is goddank (??) de hulpbehoevendheid intact gebleven en in dat paradijs van de hulpeloosheid blijven de aanwezigheid van talloze ,goed verdiende hulporganisaties BROODNODIG.
  Wanneer die nood was gelenigd -en dat had JAREN GELEDEN allang moeten gebeuren, dan zou de hulpverlenersindustrie in elkaar storten en de invloed van links zijn verschrompeld.
  Ondanks de hulp stijgt de nood van de ”hulpbehoevenden” echter dramatisch.
  En deze nood wordt steeds groter, dank zij de kennis die de ”zwakkeren” in Afrika op doen via informatie materiaal dat hun werd toegespeeld. In dat materiaal staat de weg naar het paradijs duidelijk vermeld: op naar het rijke westerse deel van Europa , het land van melk en honing waar alles gratis verkrijgbaar is.

  Nu ben ik van mening dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het op gang komen van de niet eindigende stroom gelukzoekers tegen de muur moeten worden geplaatst, omdat zij een ongekend onheil voor onze westerse samenlevingen hebben geschapen.
  Deze instroom betekent namelijk de vernietiging van al onze verworvenheden.

  En dan komt er een politica -die ik ,om het eufemistisch te zeggen-, niet erg competent vind en zij wil in Afrika nog eens laten zien hoe rijk het Westen wel is. Sinterklazina Ploumen wil daar met heel veel geld strooien, om de vluchtelingenstroom” tot staan te brengen.

  Ach ja, waarom niet? Met andermans geld is het kwistig strooien, niet waar?
  De onvoorziene kant van haar mallotige goedheid dringt kennelijk niet tot haar door.. Hoe rijk moet het Westen wel niet zijn, wanneer het zo’n onverdiende schenking aan Afrika doet? De aantrekkingskracht van het paradijs in het noorden wordt alleen maar groter.

  De stroom richting Europa zal dus nog sterker worden…

  GENOEG IS GENOEG! Volk van Nederland: er is maar één partij die de absolute meerderheid in het parlement MOET krijgen.
  Nooit mag er nog een linkse partij aan de macht komen.
  Tijd voor algeheel verzet!
  Wij moeten af van links en uit de EU.

  Like

  • Republikein zegt:

   Prima Henk, maar er is maar één partij die niet [s]links is.
   Dat schiet dus niet erg op!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 31 juli 2015 om 11:06

   Ik ben het absoluut helemaal met je eens!
   Ook ik ben ervan overtuigd dat de ‘socialist’ en zijn ‘zieligheidsindustrie- vriendjes’ het grootste gevaar vormen.
   Daarna komt de verblinde luchtfietsende volgeling van de ‘socialist’- de échte Gutmensch- en tot slot komt de moslim.
   We hadden de moslim er allang uitgetrapt kunnen hebben als de ‘socialist’ de zaak niet zo traineerde. Het is net alsof je wilt hardlopen in een zwembad vol taaie stroop.
   Het vreet energie en je schiet niet op.
   De ‘socialist’ die de macht heeft gegrepen en die ons straks over de rand van de afgrond gooit, is te vergelijken met een loden bal aan je enkel.

   Like

 15. Boemiebol zegt:

  Ieke will A Frikandel

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Europa zal niet ten onder gaan door de asiel zoekers. Maar door het verraad van binnenuit, door oa. de politici, de linkse, de liberalen, de christenen en de zogenaamde gutmenschen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s