Willen we Zweedse toestanden?

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Het voormalige multiculti voorbeeldland Zweden heeft de grootste moeite om de toenemende onlusten in zijn islamitisch gedomineerde voorsteden de baas te worden. Alleen vorige maand al explodeerden er negen handgranaten in Malmö. Het voorbeeldland van de welkomstcultuur staat aan de afgrond. Stevent Duitsland zienderogen op Zweedse toestanden af?

Zweden hechtte er waarde aan om een royale asielpolitiek te bedrijven en had er een voorliefde voor om immigranten uit landen op te nemen wier mentaliteit en cultuur het tegenovergestelde waren dan die van de Zweedse bevolking. Bij twijfel besliste de socialistische regering voor de immigranten in plaats van voor het welzijn van de eigen burgers.

Zo nam het koninkrijk met nauwelijks 9,5 miljoen inwoners in 2012 45.000 mensen uit Somalië, Afghanistan, Irak en Syrië op en behaalde zodoende snel een aantal buitenlanders van meer dan 15%.

Deze overwegend islamitische immigranten vormden bij gebrek aan opleiding en ontbrekende wil tot integratie jarenlang een steeds groter wordende onderlaag, waaruit in de letterlijke zin van het woord een explosieve sociale cocktail ontstond.

Jodenhaat, groepsverkrachtingen en een hulpeloze welvaartsstaat

Zoals blu-News berichtte, vinden er in de door migranten gedomineerde voorsteden van Stockholm en Malmö steeds opnieuw en met steeds kortere tussenpozen geweldsexcessen plaats. Brandende auto´s en politiebureaus, verwoestingen en zware onlusten tussen strijdlustige jongeren, voornamelijk met een migratieachtergrond, en de politie zijn het resultaat van een volledig mislukte immigratiepolitiek en een failliete welvaartsstaat. De politie kan de uitwassen niet meer de baas worden.

Met de merendeels islamitische bevolking in de voorsteden neemt bovendien het aan de islam inherente antisemitisme een schrikbarende omvang aan. Zoals blu-News berichtte, verlaten Zweedse Joden – net zoals hun geloofsbroeders in Frankrijk – massaal hun vaderland. Vertegenwoordigers van de joodse gemeenschap in Malmö verklaarden dat de antisemitische haat niet in de eerste plaats van rechtsextremen en neonazi´s zou uitgaan, maar van immigranten uit islamitische landen. Met hen zou het antisemitisme naar Malmö gekomen zijn.

Zweden geldt sinds enkele jaren als de nummer 2 van de landen met het grootste aantal verkrachtingen. Zoals het Gatestone Instituut berichtte, nam het aantal verkrachtingen in Zweden, gezien over de afgelopen 40 jaar, met 1472% (!) toe. In het rapport van de Zweedse Nationale Raad voor Misdaadpreventie uit het jaar 2011 wordt de herkomst van de daders niet genoemd, omdat de Zweedse wet het verbiedt om de herkomst en de religie te registreren. In de afgelopen tien jaar steeg het aantal groepsverkrachtingen – tot dan toe een bijna onbekend fenomeen in de Zweedse criminaliteitshistorie – met sprongen. Sindsdien worden er geen onderzoeken meer uitgevoerd.

Negen explosies in een maand door handgranaten

In Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden en de stad met het hoogste criminaliteitscijfer, explodeerde vorige maand de negende handgranaat. In totaal waren het dit jaar tot nu toe 30. Volgens de linkse Zweedse krant “Expressen” heeft de Zweedse minister van Binnenlandse Zaken, Anders Ygeman, de stad hulp beloofd door nationale politie. Dit zou echter weinig helpen, omdat brandende auto´s in steden zoals Malmö en Gotenburg al normaal en daarmee tot het leven van alledag zouden behoren.

Ook al verkondigen de verantwoordelijke autoriteiten politiek correct dat achter de explosies “rivaliserende bendes” vermoed worden, vonden de onlusten in het overwegend door buitenlanders bewoonde stadsdeel Rosengård plaats. Volgens de DWN zou 80% van de inwoners immigranten uit Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa zijn. De werkloosheid zou 62% bedragen. De woordvoerder van een integratie-initiatief zei tegenover DWN dat de integratie van deze immigranten heel moeilijk zou zijn, omdat veel van deze mensen uit volledig andere culturen afkomstig zouden zijn en er enorme problemen mee zouden hebben zich aan te passen aan de Zweedse levenswijze.

Wanneer bij ons politici en verantwoordelijken nog steeds Zweden aanhalen als voorbeeld voor hun royale asiel- en immigratiepolitiek, nemen ze daarmee niet alleen sociale explosies zoals in Malmö op de koop toe.

Bron:
www.blu-news.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Willen we Zweedse toestanden?

 1. Hendrik M. zegt:

  Nee!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Leuk, een Zweedse kanarie .

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Laten de Zweden, als ze een keer uit hun enge gutmensch droom ontwaken het leger maar inzetten in de steden en wijken waar de politie de slag verloren heb !!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als het leger qua manschappen en materieel dan maar niet zo wegbezuinigd is gelijk ons leger. Dat de kogels op blijken te zijn, zodat de soldaten als kinderen soldaatje moeten gaan spelen, en pang pang moeten gaan roepen.

   Like

 4. Jaan zegt:

  Malmö was een vreemde stad. Ik ben er 40 jaar geleden geweest. Ik kwam uit Kopenhagen en sommige Denen waren erg gastvrij. Ik heb me op rekening van Deense havenarbeiders klem gezopen. Naar Malmö ging je toen nog met de boot. In de haven van Malmö liepen een paar bloedmooie Zweedse meiden (prostituees vertelde een zeeman me later). In Malmö had je van
  geen gewone café’s zoals in Kopenhagen maar ze heetten Ringbarn en lagen op een bovenverdieping. Op het station vielen af en toe de mensen gewoon van de bank, zo bezopen waren die. Ik wilde naar Stockholm liften, want ik had geen cent te verteren, maar de politie had me in de smoezen en volgde me. Het was gewoon niet leuk in Zweden, duur niet eg gastvrij, kille en koude atmosfeer, maar (nog) wel erg blank. Nou is er een vaste verbinding met Denemarken en loopt het vol haatbaarden schijnbaar. toch niet voor te stellen hoe zo’n stad in minder dan 40 jaar naar de verdommenis is gegaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, 40 jaar geleden…… Dat klopt dus, want toen wàs het niet leuk in Zweden: Precies in die tijd hadden ze nog weer een ànder idioot, niet werkend systeem: De gedeeltelijke drooglegging.
   Ik weet nog, dat Panorama of Nieuwe Revu -één van de twee- er een reportage aan gewijd had: Om het toenmalige alcoholisme tegen te gaan, had men het volgende bedacht: Alcohol was alleen nog op bepaalde uren van de dag te krijgen in speciaal daarvoor ingerichte “systembolagets” (staatsslijterijen.) Werkte voor geen méter, want geduende die paar uren werden die zaken zogezegd bestormd, sloegen de alcoholici in, wat ze kónden en zopen zich binnen kortste keen klèm! Elke avond was het een chaos in de ziekenhuizen vanwege het grote aantal binnengebrachte comazuipers, verkeersongevallen-onder-invloed en meer van dat fraais!
   De ode draad is waarachtig duidelijk: Ook hier maakte Zweden er vanuit het één of andere idealisme een puinhoop van! Bepaald vaste prik bij dat land!

   Like

 5. tjonge zegt:

  zweden, niet voor niets het land van de uitvinding van het stockholm syndroom….

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Yep,en Duitsland niet alleen!Met dank aan de linkse graaicultuur!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nee, Zweedse toestanden wil niemand. Maar om dat te voorkomen moeten alle overige Europese landen dit niet alleen openlijk toegeven -wat tot nog toe nog steeds niet gedaan is, door geen enkel Europees land- maar bovendien drastisch het roer omgooien. En hoe dat dan zou moeten gebeuren?
  Wel, dat is vrij eenvoudig: Door op de eerste plaats eens beter naar de immigratie- en islamkritische partijen te luisteren, hun argumenten en voorstellen ernstig te overwegen en zich af te vragen of die eigenlijk wel zo onaanvaardbaar z i j n en of sommige ‘harde’ ingrepen niet tóch broodnodig zijn, om erger te voorkomen.
  Als zulks desondanks onbespreekbaar blijft met het oog op de ‘prestige’ -want laten we eerlijk zijn, meer dan een prestigekwestie is het niet- ja, dan is het einde verhaal…..
  Bereid je in dat geval maar voor op de Zweedse toestanden; het ene land meer, het andere land minder maar dat niemand daar dan geheel aan ontkomt staat als een paal boven water!

  Like

  • tjonge zegt:

   genocide op eigen bevolking een prestigekwestie ? ik zie het meer als kwaadaardig !
   .
   elk mens met meer dan 1 hersencel kan zien dat eigen bevolking ingewisseld wordt, oudje kunnen thuis verrotten, pensioenen gaan verloren, zorg wordt volledig afgebroken, aow straks naar 75 jaar enz.
   .
   als dat niet kwaadaardig is, wat dan wel ?

   Like

 8. GVI1966 zegt:

  Zweden gaat het beleid echt niet aanpassen. Eerder zullen ze nog veel meer migranten met een niet westerse achtergrond naar binnen halen. Kortom, de anarchie zal verder toenemen en over niet al te lange tijd zitten ze daar in een wereld die nog het meeste lijkt op die van Mad Max. En de gutmensch zag dat het goed was.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Ook wat “integratie” betreft……………! Heeft z,n tijd nodig. Neem nu deze “nwe” Zweedse meisles.
  Ze mogen toch zomaar buitenspelen, goed ingepakt tegen de Noordse koude…………..

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Aantal verkrachtingen in Zweden, in de afgelopen 40 jaar, toegenomen met 1472% ! Is DIT wat Nederland ook wil?

  Like

 11. Republikein zegt:

  Wie wind zaait zal storm oogsten.
  Gaat u even staan svp.
  Het is Bea!

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  En dan klappen die idioten ook nog! (op 1:30)

  Aan alle moslims die meelezen: Lees heel goed!
  Ik wil dat jullie ophouden met jullie duivelse “god” en “profeet” aan mij op te dringen.
  Als jullie die crimineel van een mohamed en allahaatje willen nalopen als een stel blinde mollen, dan moeten jullie dat weten, MAAR IK HEB NIKS NODIG MET DIE mo EN alahaatje VAN JULLIE.
  Ik wil niks met die pedo, rover, moordenaar, crimineel en slavendrijver mo te maken hebben en ook niks met een “god” die oproept tot moord.
  DUS LAAT ME MET RUST!!! HOREN JULLIE!!! DONDER OP MET JULLIE ZELF GECRE-EERDE FICTIEVE FIGUREN!!!
  Nog beter: laat IEDEREEN met rust, die niks te maken wil hebben met die door jullie verzonnen, misselijk makende creaturen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s