“Wonder van Marxloh” – Nachtmerrie van de autoriteiten

Screenshot_68

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

Het ooit door de islamiseringsmaffia vanwege zijn grote moskee als “Wonder van Marxloh” geprezen stadsdeel van Duisburg is binnen enkele jaren gemuteerd tot “Nachtmerrie Marxloh” (zoals ook niet anders te verwachten viel), want Marxloh is verworden tot een puur islamitische, uiterst criminele en vunzige parallelsamenleving. Er zijn nauwelijks nog Duitse winkels en daarom zie je ook nauwelijks nog inwoners van Duitse komaf. Het nog resterende “gewone volk” moet zich daarom in eigen land noodgedwongen integreren in een islamitische gedomineerd stadsdeel met een levenskwaliteit van bijna nul!

Waar veel Duitsers uit de onderlaag zijn, is veel criminaliteit. Waar veel moslims uit de onderlaag zijn, is, zoals bekend, nog veel meer criminaliteit.

Screenshot_73Screenshot_74

Bovenop al dit ongeluk heeft uiteraard ook het verarmde Duisburg nu met de alternatief-loze, oncontroleerbare en onbeheersbare massale overstroming van overwegend islamitische asieleisers te kampen die “het land willen veranderen”, die vooral afkomstig zijn uit de Balkanlanden.

Het door de “ronde tafels voor asiel” van de uitstekend verdienende asielindustrie bedoelde en bevolen “contact van de vluchtelingen uit oorlogs- en crisisgebieden” (overwegend uit veilige derde landen van de Balkan) met de inheemse bevolking vond – anders dan verwacht – namelijk plaats in de vorm van overvallen, diefstallen, seksuele intimidatie, drugshandel en prostitutie door de belegeraars. Het stadsdeel vervuilde en werd goor, wat zigeuners en ratten echter niets uitmaakt.

Screenshot_75Screenshot_76

Dat wordt inmiddels zelfs de links gedrilde politici en de zielige politie teveel: het wordt hen met het oog op zoveel verscheidenheid en dankbare, competente geschoolde krachten teveel en ze storten in elkaar. De verantwoordelijken in Duisburg storten in elkaar en doen nu zelfs uit pure wanhoop racistische uitspraken!

De islamiseringspolitiek van Duisburg stond nooit in het middelpunt van de kritiek, integendeel. De vluchtelingenpolitiek zorgt echter voor problemen, want niet alle Duisburgers zijn blij met de ontelbare rondstruinende “nieuwe burgers” overal vandaan, die de inheemse bevolking onophoudelijk treiteren. Dat laten o.a. de protesten van de burgers voor het asielzoekerscentrum in het stadsdeel Neumühl zien. Daar gaven de fatsoenlijke burgers uit “het midden van de samenleving” uiting aan hun terechte ergernis, met het resultaat de ze door Duisburg´s onfatsoenlijke Antifa-fascisten massief bedreigd werden, die Duitse burgers liever dood dan levend zouden willen zien (“Duitsland verrek” enz.). Dat zij zelf Duitsers zijn, zijn de door de staat gefinancierde brulapen vergeten, die beter gewoon een keer hun bek zouden kunnen houden om te voorkomen dat ook niet nog het laatste restje van hun hersenen wegstroomt!

Door heftige en duizendvoudige klachten van burgers op Facebook met het oog op een mogelijke “No-Go-Area Marxloh” zag het ZDF zich genoodzaakt een verslaggever naar Marxloh te sturen om een dag lang een peiling te houden onder burgers, de politie, de burgemeester en het stadsbestuur.

De aan het twijfelen gebrachte ZEDF-verslaggever, die in geen geval een nazi wilde zijn, in de rechterhoek geplaatst of in elkaar geslagen wilde worden, weet helemaal niet wat hij moet doen. Uiteindelijk lukt het hem vier vragen te bedenken:

Eerste vraag: (“Mag men dat vragen, mag men dat zeggen?”) “Komt het door het grote aantal buitenlanders?”

Een vraag, die volgens SPD-chef Sigmar Gabriel in het vervolg gekwalificeerd dient te worden onder “haatcriminaliteit”, dat wil zeggen dat er hogere straffen moeten komen wanneer de daders “bijzonder racistische, buitenlander-vijandige of andere mens-verachtende” beweegredenen en doelen voor een gewelddaad hadden. En deze vraag wakkert immers angst in de bevolking aan, die tot gewelddaden zou kunnen leiden

Twee burgers die er buitenlands uitzien hebben iets tegen andere buitenlanders. (vooral islamitische Turken hebben iets tegen zigeuners, die “hun” stadsdeel binnendringen). Een oudere buitenlander is bang voor overvallen. Een Duitse vrouw zegt dat ze iets tegen heeft op “hen” en ratten.

Tweede vraag: “Wat zegt de politie?”

De politiewoordvoerder van Duisburg, Ramon van der Maart, zegt: “De politie is aan het eind van haar Latijn.” De sociale brandpunten zouden een conglomeraat van vele nationaliteiten zijn, daar wonen mensen die geen kansen in de samenleving en geen werk hebben, wier kinderen niet naar school gaan. Dat zouden de oorzaken van de problemen zijn en dat zou de politie ook niet alleen kunnen oplossen.

Derde vraag: “Heeft men de migranten in Duisburg in het stadsdeel gedrongen?”

Burgemeester Volker Mosblech (CDU) zegt (terwijl er hoofddoeken achter hem door het beeld waggelen): “We moeten duidelijke taal spreken!” Men zou zonder enige controle alles het stadsdeel binnengehaald hebben en daardoor zouden de grote conflicten zijn ontstaan. Daarna zouden de problemen toegedekt zijn. Men zou de problemen niet hebben durven aanspreken, omdat men anders in de rechterhoek gezet zou worden. Maar als je hier goed om je heen kijkt . . .

Vierde vraag: “Wat doet de stad er nu aan om de situatie te kalmeren?”

De verslaggever vraagt het stadsbestuur welk concept het zou hebben om de problemen op te lossen. De nieuwe manager van het stadsdeel is helaas met vakantie. Haar chef zegt dat de stad geen concept zou hebben. De stad is radeloos, de verslaggever is ook radeloos. Als er geen concept bestaat, moet men dus gewoon nog steeds bang zijn om ´s avonds de stad in te gaan, zegt de verslaggever. Hem maakt het sowieso niets uit, want hij woont waarschijnlijk niet in Marxloh en is blij om daar snel weer weg te kunnen. Maar vaak krijg je gewoon een onaangename opdracht die men moet uitvoeren. En de bewoners van Marxloh zouden zich niet zo moeten aanstellen, per slot van rekening gaat het de autochtonen in andere multiculturele, internationale steden ook niet beter!

Hier de video van het ZDF:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, politici, Roma en Sinti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Wonder van Marxloh” – Nachtmerrie van de autoriteiten

 1. Sjaak zegt:

  En ook van deze soort zijn grootschaals de stads-wijken aan het veroveren !

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ranzig!Die hele asielindustrie,waar miljarden in omgaan,moet de nek worden omgedraaid!

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Die Wut der Mieter – Eine Stadt und ihr Investor (Doku)

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, als je ook moslims èn Roma-want daar zal het bij die groep van de Balkan wel in belangrijke mate om gaan- gelijktijdig binnen gaat halen, dan is dat vrágen om chaos en anarchie: Twee groepen die de Duitse wetgeving niet erkennen en daarenboven elkáár nog eens naar het leven staan, hoe wil je dàt nu in goede banen leiden!
  En de politie is radeloos, maar durft uiteindelijk niet eens man en paard te noemen!
  Het is bij Duitsland een combinatie van alles: Zowel het oude schuldcomplex als de extreem agressieve aanwezigheid van ‘links’ (Antifa) als het streven, onder leiding van Merkel, om het EU-beleid zo nauw mogelijk uit te voeren; in alle gevallen “Weg met ons” en de autochtone burger betaalt het gelag!
  En nog iets: Marxloh is het levende bewijs dat kritiekloze tegemoetkoming aan moslim-wensen (grote moskee) n i e t leidt tot meer rust en vredigheid, als ze dat soms gedacht mochten hebben. Integendeel zelfs!

  Like

 5. Driek zegt:

  Wat een schandaal, dat regeringen ons dit aandoen, maar de mensen hebben wel zelf op dat schorremorrie gestemd, anders kan het niet.

  Like

  • Jean zegt:

   Driek, daar zit nu juist ‘het’ probleem, wij moeten eerst die verraders uitschakelen zodat ze niet verder schade kunnen berokkenen, gewoon met een massa burgers richting het kantoor van zo een lafaard en eisen dat hij/zij dadelijk opsodemietert zonder oprotpremie, als hij/zij niet snel vertrekt nog een goed pak rammel meegeven.

   Like

 6. Peter Selie zegt:

  Laat die ‘autoriteiten’ er maar lekker van genieten. Slaaploze nachten mogen ze wat mij betreft niet genoeg hebben. Zij hebben de waarschuwingen en protesten van de autochtonen bevolking verachtend, gewoon hun p.c. zin doorgedreven, wetend, dat ze er zelf toch niet zouden hoeven te leven. De protesteerders denigrerend uitscholden voor racisten en nazi’s. Wat mij betreft kunnen zij niet genoeg ellende over zich krijgen.
  Maar die arme autochtonen burgers die er ongetwijfeld nog wonen en er niet weg kunnen om financiële- en reden van leeftijd, daar gaat mijn zorg en medeleven naar uit.
  Geef dat gewetenloze politiekcorrecte gespuis er maar flink van langs. Ze hebben dit over zichzelf en anderen afgeroepen.
  Ik herinner mij nog de opening van die monsterkazerne. Waar alles wat een betere baan bij de overheid had plus vertegenwoordigers van de Protestante en RK-kerken en zelfs als ik mij niet vergis en Joodse afgevaardigde acte de présance gaven. Nu zwijgen ze de lafaards!

  Kijk, dat leren ze in dergelijke haathuizen van Allah. Andersdenken het leven onmogelijk te maken als dank omdat ze, generaties lang, hier door die idioten onderhouden worden. Allen maar rechten maar zonder pllichten

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Het grote voordeel van het slaafse Duitse denken is wel dat de bevrijding dit maal uit het Oosten zal gaan komen.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ook de vorige keer had ‘het Oosten’ een forse inbreng in de bevrijding, Paul. Maar dat zal je wel weten. Dat we deze keer alleen nog maar dat Oosten hebben om (voorzichtig) hoopvol naar uit te zien, is inderdaad het geval. Ik vraag me daarbij af of we die verhoopte bevrijding wel verdienen. Jij en ik wel, maar de suffe fascisme faciliterende grote groep onnadenkenden die hier de westerse maatschappijen laat verloederen? Verder denk ik dan dat ‘het Oosten’ zich wellicht zal afsluiten. Een soort van goed doordachte ‘splendid isolation’ ten opzichte van het verziekte Westen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Frans Brassens. Helemaal mee eens.
    Met het oosten bedoelde ik Duitsland en jawel we zullen ons in de toekomst samen met andere Duitstalige landen verenigen om paal en perk te stellen tegen alles wat ons uit EU-Zuid-Europa leeg zuigt of opscheept met zg. “immigranten…”.

    Like

 8. Jan zegt:

  Heiligendamm: geile asielshoppers belegeren nudisten

  Bereicherung an FKK-Stränden Heiligendamms: Bekleidete Asylanten mischen sich unter die nackten Badegäste, spazieren herum, begaffen die Unbekleideten und machen mit ihren Handys auch Fotos…..

  En de eerste signalen van een eind van naaktstrand is in zicht:
  Linksmens: „ein Recht darauf, nackt unter sich am FKK-Strand zu sein, gibt es nicht“, erklärt Gerhart Kukla, Leiter des Bürgeramtes im Bad Doberaner Rathaus und Experte für kommunales Satzungsrecht. Bei nicht hinnehmbaren Belästigungen durch die bekleideten Strandbesucher am FKK wie Gaffen oder Fotografieren solle allerdings Anzeige erstattet werden.”
  https://www.netzplanet.net/heiligendamm-geile-fluechtlinge-belagern-fkk-strand/

  Een echte Duitser graaft een kuil en flikkert die negers er in nadat hij hun schedel met de schep heeft gespleten. Dan zand er over.

  Like

 9. Jan zegt:

  Container und Zelte für Flüchtlinge werden bundesweit knapp

  Der ansteigende Flüchtlingsstrom führt nach Angaben der Hamburger Behörden zu einer bundesweiten Verknappung von Containern und Zelten zur Unterbringung. Es herrsche “im gesamten Bundesgebiet eine extreme Nachfrage”, sagte Innensenator Michael Neumann dem “Hamburger Abendblatt”. Hamburg hatte vergangene Woche unter Protest von Anwohnern eine Zeltstadt im Stadtteil Jenfeld für Flüchtlinge aufgebaut und plant laut Neumann Containerdörfer für bis zu 3000 Flüchtlinge.
  http://www.pnp.de/nachrichten/deutschland_und_welt/1742447_Container-und-Zelte-fuer-Fluechtlinge-werden-bundesweit-knapp.html

  Misschien een oplossing:

  Like

 10. Jan zegt:

  Na ‘waar naar toe met al die illegalen’, nu het probleem ‘waar naar toe met alle auto gebruikt om illegalen binnen te smokkelen’

  Wohin mit all den Flüchtlingen? Die Frage ist mittlerweile allgegenwärtig. Der Platz reicht hinten und vorne nicht mehr, seit beinahe täglich Transporter Dutzende Menschen nach Passau befördern. Erst vor wenigen Tagen meldete die Polizei ganze 49 Personen auf der Ladefläche eines einzigen Ford Transit. Dabei sehen sich die Behörden sich mittlerweile noch mit einem ganz anderen Platzproblem konfrontiert: Wohin mit all den beschlagnahmten Schleuserfahrzeugen?

  http://www.pnp.de/region_und_lokal/stadt_und_landkreis_passau/passau_stadt/1769548_Polizei-am-Park-Limit-Wohin-mit-den-Schleuser-Fahrzeugen.html

  Regelrecht in de hoogovens kieperen.

  Like

 11. Jan zegt:

  DPA roept op iedereen die kritiek heeft op de liegende illegalen te bestempelen als rassisten

  Ihr seid Rassisten: DPA ruft zur Sprachzensur gegen Asylkritiker auf

  Journalisten werten alle Asylkritiker ab sofort und ohne Ausnahme zu Rassisten ab. Das befiehlt die Deutsche Presse-Agentur. Deutschlands Leitmedien folgen der neuen Sprachzensur nicht nur, sie hetzen sogar noch eins drauf. Spiegel und Zeit blasen zur Jagd gegen »Asylgegner«: Alles Kritische, was jemals in der Flüchtlingsdebatte berichtet wurde, soll bloß »Populismus« gewesen sein – und wird ab sofort eingestellt.

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/peter-harth/ihr-seid-rassisten-dpa-ruft-zur-sprachzensur-gegen-asylkritiker-auf.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s