Dochter (20) verzuipt, eer gered

Screenshot_11

(Door: D. Frankenhuis)

Een schokkend voorval in Dubai: daar is een jonge vrouw in zee verdronken, omdat haar vader weigerde vreemde mannenhanden aan zijn dochter te laten komen.

De lokale politiechef Ahmed Burqibah verhaalt over de dood van de 20-jarige dame tegenover nieuwssite Emirates24/7 in een vandaag gepubliceerd interview.

“Hij had liever dat zijn dochter stierf dan dat zij door een vreemde man aangeraakt zou worden”, aldus Burqibah. De jongedame was met de familie naar het strand gegaan en raakte tijdens een zwempartij in de problemen. “Twee lifeguards wilden haar gaan redden, maar er was een obstakel, namelijk het geloof van de Aziatische man dat zijn dochter hiermee ‘onteerd’ zou worden”, zo vertelt de politieman.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Dubai, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

24 reacties op Dochter (20) verzuipt, eer gered

 1. luckybee zegt:

  Dat kan alleen en religie die uit de duivel gekomen zijn, die de mensen haten,je dochter is notabene degenen die jouw genen verder kunnen door geven, je moet ze ook zo behandelen en niet doden.Als het bron van onze leven.

  Like

  • harry zegt:

   Ik hoop van ganser harte dat jij je niet voortgeplant hebt Lucky .
   Zitten we de eerstvolgende dertig jaar misschien met nog zo’n verwarde opgescheept .
   Lees je nou ooit wel eens wat we aan je schrijven ?

   Like

 2. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse rotzooi islam genaamd de grootste smeerlapperij op deze aardbodem is, die rotzooi MOET uitgeroeid worden, dat verderf moet met alle middelen bestreden worden.
  Laten we 1683 in Wenen Oostenrijk herhalen en de rotzooi t/m de laatste kankercel uitroeien voor die rotzooi ons kan uitroeien want dat is hun enige doel nl. moorden en verkrachten en dat zelfs met kinderen van 6 jaar zoals hun pervers voorbeeld ‘de pedofiel’.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Gelijk afschieten,zo’n vent!

  Like

 4. gielah zegt:

  De meeste pissebedden zijn slimmer en menselijker dan zo´n vader!

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Niet normaal zeg, laten zulke figuren nooit in ziekenhuizen laten werken zeg

  Like

  • Jean zegt:

   fransdewit, in mijn brieventas zit een briefje waarop vermeld staat:
   1- alle medicijnen die ik dagelijks neem en de reden.
   2- dat nooit een moslim aan mijn lichaam mag raken als ik zou opgenomen worden in een ziekenhuis met tussen haakjes (patiënten recht).
   Voorzien van datum en officiële handtekening.

   Like

 6. tjonge zegt:

  walgelijke actie van de vader !
  .
  maar aan de andere kant – en ja, klinkt/is hard – weer een fokzeug voor de islam minder….
  word er niet warm of koud van…

  Like

 7. BertG. zegt:

  Het zelfde verhaal als een huis wat in brand stond in SA maar waarvan de dames geen hoofddoek om hadden en ze ze daarom maar levend hebben laten verbranden.
  Alles voor de eer en de wil allah.
  Dat dit soort mensen met zich zelf kunnen leven blijft voor mij een raadsel.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Wie maakt zich ook de illusie, dat moslims metterdaad van hun kinderen hóuden?
  Ze houden van A l l a h . Daar dragen ze alles aan op, ook hun kinderen: Zonen, het kanonnenvlees in de jihad, dochters als zoontjesfabrieken….
  Dat wil zeggen: Binnen het huwelijk dan, hè, anders is het waardeloos!
  En aangezien een vrouw al zo snel waardeloos ís -één aanraking door een vreemde man en je kúnt ‘r al wegsmijten- zal-ie gedacht hebben: “Nu tóch niet meer de moeite waard, laat maar verzuipen……”
  Moslims, de van hun kinderen houden, zoals wij dat gewoon zijn, wàt een gíller! Nou ja……
  Van de hoogste wolkenkrabber af gooien moesten ze die kerel…….

  Like

 9. boorzalf zegt:

  En vader zelf te lui om te zwemmen, weer een bewijs dat de achterlijkheid inloopt op de beschaving.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Eén van de vele voorbeelden dat de islam een onmenselijk ‘iets’ is. Je kunt het onmogelijk een geloof/een godsdienst noemen. Wat ben je voor een ‘vader’ als de familie-eer belangrijker is dan het leven van je dochter?
  Heel terecht dat die vader is gearresteerd! Wat mij betreft komt hij nooit meer vrij!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Hadden ze d’r geen zwembandje kunnen toewerpen om zich aan vast te houden?
  Of mocht dat ook niet van die geitencopuleerder omdat daar misschien ook vreemde mannen met hun handen aan hadden gezeten?
  Waarom is pa zelf niet te water gegaan om z’n dochter te redden of kon die gorilla niet zwemmen?

  Like

 12. ronni zegt:

  Ze weten niet beter het zijn schapen, die gewoon doen ,wat hun sinds de geboorte wordt bijgebracht.We moeten de leiders van de Islam uitroeien en iedere mogelijkheid om de Koran te lezen en te verspreiden.Verwerk de Korans tot wc papier dan sparen we ons milieu ook nog.

  Like

 13. Oxymoron zegt:

  Ach men begint in het westen steeds meer de in en out’s van de islam te doorgronden dat deze moslimbarbaar zijn dochter liet verzuipen is óók geen opzienbarend nieuws. Door 1400 jaar indoctrinatie sluipt het in de genen van de islamo fascisten uit deze monocultuur. Begrijp de selectieve verontwaardiging dan ook niet zo goed, men weet nu langzamerhand wel hoe de moslim reacties zijn op kwesties als eerwraak en homo’s die van hoge gebouwen afgegooid worden, niets nieuws onder de zon.

  Zo ook begint deze verrotte cultuur zich in de haarvaten van de Nederlandse maatschappij te nestelen, een haatbaard die de eigenaar van een moslima was, welke op de huisartsenpraktijk onderzocht moest worden, op een schreeuwerige manier eiste hij dat een vrouwelijke arts de wandelende vuilniszak onderzocht. Tja dit is meer regel dan uitzondering aan het worden, nou verzuip maar, had je maar goed zwemmen moeten leren, o ja dat gaat niet zo goed met een boerka aan…

  Like

 14. Thoth zegt:

  Hallo, daar is niets aan de hand hoor. Ook in Dubai heb je een sharia wetgeving. En ja, die verbiedt het. Dus die Burqibah moet uitkijken wat hij nu zegt. Neem nu b.v. Alicia Gabi, een Australische deerne. Zij dacht een schoonheidsalon te runnen op het Le Méridien Al Aqah hotel, een lid Starwood hotel . Het volgende overkwam haar :

  One evening, she was working on her notebook computer in the hotel’s staff bar when she was delivered a spiked drink. She awoke the following afternoon to a nightmare. She had been savagely raped by three of her colleagues. Alone and frightened, she took herself to hospital. What Alicia didn’t know is that under the UAE’s strict sharia laws, if the perpetrator does not confess, a rape cannot be convicted without four adult Muslim male witnesses. She was charged with having illicit sex outside marriage, and thrown in a filthy jail cell for eight months.

  Welcome to the Middle Ages.

  zie : http://www.bizpacreview.com/2013/05/13/beware-of-shariah-australian-jailed-in-dubai-for-reporting-her-own-gang-rape-68866

  Like

 15. Armani zegt:

  Tja , een slachtoffer van de religie van de Duivel , kun je zien dat vrouwen totaal niet mee tellen in dat nogmaals Achterlijke geloof , en dat het de mannen alleen gaat om kinderen te fokken , maar ze niet gelijk behandeld , als het een jongen was geweest en het zouden vrouwelijke redsters zijn geweest , had ie dan zijn zoon ook laten verzuipen ??

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik heb er maar een paar woorden voor over: ze telde niet mee, als het zijn zoon betrof waagde hij zijn eigen leven. tjaa!!!!

  Like

 17. Oxymoron zegt:

  Nog een bericht uit een van de islamitische landen, waar ze het toch zo geweldig voor elkaar hebben en waar alle ellende er gewoon van afdruipt.

  Voormalig Minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) en thans vice-president van de Raad van State vindt dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen. ‘Als iemand weigert een vrouw de hand te schudden, heb je dat te accepteren.’

  Dat zegt Donner in een interview met Vrij Nederland. Daarin blijkt hij ook geen principiële bezwaren te koesteren tegen de invoering van de sharia, de islamitische wetgeving, in Nederland. ‘Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’

  Donner: geen bezwaar tegen sharia Donner noemt dat ‘de essentie van democratie’. De meerderheid telt. Ook ziet de minister graag dat een radicale moslimleider als Abou Jahjah, leider van de Arabisch-Europese Liga, zo snel mogelijk in de Tweede Kamer wordt gekozen. ‘Hij blijft binnen de grenzen van de wet en functioneert als bliksemafleider voor de onlustgevoelens onder jonge moslims.’
  Achterlijk
  Donner meent dat de secularisering in Nederland is doorgeslagen. Daardoor reageren mensen volgens de minister ‘extreem’ op de opkomst van de islam. ‘Ze zijn zo arrogant om te denken dat het geloof in God achterlijk is.’

  Nederland moet een nieuwe islamitische zuil met open armen verwelkomen, vindt Donner. En als moslims er hun eigen omgangsvormen op na houden, heeft men dat te accepteren. ‘Als ik hier moslimleiders op bezoek heb, zeg ik toch ook niet: kom jongens, we gaan een borrel drinken.’

  De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders neemt de uitspraken van Donner hoog op en zal vandaag kamervragen stellen over de uitlatingen van de minister. Volgens Wilders heeft een Nederlandse minister de plicht ‘zich te allen tijde met kracht te verzetten tegen de invoering van de barbaarse sharia in Nederland.’ >>> http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2006/9/Donner-Voer-sharia-in-als-meerderheid-dat-wil-ELSEVIER090899W/

  Groot misbruikschandaal onthuld in Pakistan

  In Pakistan is een groot misbruikschandaal aan het licht gekomen. Honderden kinderen zouden seksueel zijn misbruikt door een criminele bende. Zo’n vijftien mannen maakten video’s van het misbruik en chanteerden daarna de ouders van de kinderen, schrijft de Pakistaanse krant The Nation.

  Het misbruik vond plaats in drie dorpjes in de buurt van de stad Kasur, in de oostelijke provincie Punjab. Bijna driehonderd kinderen zijn het slachtoffer geworden, meldt de krant. De meesten zouden onder de veertien jaar zijn.

  De bende zou tussen 2006 en 2014 honderden video’s hebben opgenomen. Vervolgens stapten ze daarmee naar de ouders, die werden voorgehouden dat de beelden van hun kind zouden worden verwijderd als ze betaalden.

  Volgens de kinderbescherming in Pakistan is dit het grootste kindermisbruikschandaal in de Pakistaanse geschiedenis. De autoriteiten zijn een groot onderzoek gestart naar het misbruik. Zeven mensen zijn tot nu toe opgepakt in het oosten van het land. Ze zijn tussen de zestien en 25 jaar oud.

  De eerste misbruikzaken werden afgelopen maand bekend toen slachtoffers naar de politie stapten. Omdat die de aangiften niet serieus leek te nemen, gingen honderden Pakistanen afgelopen week de straat op. Ze denken dat de politie de bende de hand boven het hoofd houdt. De betogers gingen op de vuist met de politie. Tientallen mensen raakten gewond. >>> http://www.refdag.nl/nieuws/anp/buitenland/groot_misbruikschandaal_onthuld_in_pakistan_1_931162?localLinksEnabled=false

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is geen geloof, maar een PERVERSE IDEOLOGIE. Een speeltje van de SATAN zelf. Allah = Satan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s