PEGIDA Vlaanderen

Screenshot_21

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Vlaanderen. Bookmark de permalink .

19 reacties op PEGIDA Vlaanderen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is de enige oplossing!

  Like

 2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 3. jungleelephant zegt:

  Ik las straks dat er nog twee en half miljoen verwacht worden!!!! Krijgen de sleepboten het nog druk!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Mee eens! Geef ze allemaal een lunchpakketje en wat te drinken. Maak de sloep aan een marineschip vast en op volle kracht vooruit. Vlak voor de Libische kust kunnen ze het verder wel alleen af, mits ze een volle tank brandstof meekrijgen natuurlijk.
  Wegslepen doet Australië ook en het werkt perfect!

  Like

  • BertG. zegt:

   Mits een volle tank brandstof? Moet je vooral doen.
   Die steken ze dan meteen in de fik waardoor ze nog afzinken.
   Een paar ouderwetse roeispanen moet voldoende zijn, lijkt mij.
   Maar waarschijnlijk beginnen ze daar dan weer meteen mee te meppen om mekaar uit de boot te verjagen. Worden ze alsnog uit het water gehaald.

   Like

   • Cathja zegt:

    Met een volle tank kun je echt geen dagen varen, @ BertG.! Het stelt ze in staat om in Libië aan land te komen. Wat kan mij het schelen wat ze er verder mee doen? Maar ik vind het voorbeeld van Australië echt goed. De immigranten krijgen behalve nieuwe boten ook nog zwemvesten en proviand, en dat is dan hun overlevingspakket.
    Met deze strenge regels blijft Australië gevrijwaard van illegalen, en niemand kan zeggen dat ze als barbaren hebben gehandeld.
    Ze blijven netjes. Dat spreekt mij wel aan.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Laat mij nou ook eens proberen het laatste woord te hebben…
    Ik ga er zomaar van uit dat je niet weet hoeveel knopen een marineschip kan lopen?… Marineschip op volle kracht vooruit?…
    Dan blijkt voor de Libische kust dat er alleen nog maar ’n endje draad achter de kiel zal hangen. Spreekt mij overigens enorm aan.

    Like

 5. Jean zegt:

  Dat zeg en schrijf ik al jaaaaaaaaren, maar ja, ik ben maar een ouwe zak die gepensioneerd is en dus waardeloos voor het linkse profitariaat.

  Like

 6. danny zegt:

  Ik zeg laten zinken, dan is de boodschap gelijk duidelijk.

  Like

 7. TERUGSLEPEN EN HALVERWEGE TROSSEN LOS GOOIEN ENTERUG LATEN ROEIEN

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Terugslepen is ook geen optie, want dan komen ze na enige tijd weer terug. Net ratten en muizen. Die kun je ook diervriendelijk vangen (keuze), en een eind van je woning vandaan weer loslaten, met een grote kans dat ze zich binnen no time weer in je huis laten zien.
  Als het aan mij lag; Beter is het om het voor die Afrikaanse indringers volslagen onmogelijk te maken je land te betreden door op strategische plaatsen een soort van Berlijnse muur te creeren, compleet met dubbele hekken waar 100.000 volt op staat, automatische mitrailleurs, en getrainde waakhonden. Degenen die op andere plaatsen willen binnen dringen, simpelweg neerschieten. Gegarandeerd dat ze voortaan weg zullen blijven. Men mag dit onmenselijk vinden, maar het vooruitzicht op een Europa dat gedomineerd gaat worden door de Sharia is nog veel onmenselijker !

  Like

 9. Send them back!!! (Stuur ze terug!!!)

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Volgens het Schengen gedoe zouden de buitengrenzen der €U goed bewaakt en gesloten zijn.
  Visum nodig om binnen te komen voor een bepaalde tijd.
  Alzo zouden volgens het Akkoord van Dublin asielzoekers opgevangen worden in het 1e veilige land binnen de Schengen buitengrens.
  Onze regering schijnt het prima te vinden lid te zijn en grof van ons geld te doneren aan een criminele organisatie die zich niet eens aan haar eigen afpraken houdt…
  Blokkeer Den Haag op de 3e dinsdag van september!

  Like

  • Francoise... zegt:

   Blokker Den Haag op de 3e dinsdag van september….Heeft géén nut, teveel ME-bescherming. Een grote troost….Den Haag, Brussel en Washington blokkeren meer en meer zichzelf. Hetzelfde geldt voor het oude Perzië/Iran en Irak. “Het moderne en aloude Babylon hebben zichzelf dusdanig verwond, dat de ontstane wonden niet meer te genezen zijn”. De politieke wereld en de hun kompanen ‘bloeden’ enorm, nu zijn zij de klos. En klimmen veel wereldburgers uit hun beschermende ‘grotten’. “Onze tijd komt nog wel, na jaren/decennia afzondering”.

   Like

 11. Alphons Mantel zegt:

  Hoe kan het dat niemand ziet dat Marokko, Tunesie en Algerije niets doen om deze gammele bootjes niet te doen vertrekken naar de EU? Hoe kan dat de EU dit goedkeurt? Hoe kan het dat deze 3 landen nooit asielzoekers opvangen? Hoe kan het de EU dit goedkeurt?

  Hoogachtend,

  A.F. Mantel

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Wat Australië binnen de kortste tijd bereikt heeft, zou ook hier bereikt worden. Even snel. Niet binnenlaten. Resoluut. Meer is niet nodig. Dan stopt het vanzelf. Wie eenmaal tussen de 5 à 10.000 euro heeft betaald voor de reis, zal waarschijnlijk niet rap bereid zijn om een tweede keer dergelijke financiële aderlating nutteloos te riskeren.

  Maar de EU doet juist het tegenovergestelde. Ze gaan ze ophalen en heten ze welkom. Met cruiseschepen met alles erop en eraan. Gratis dit en gratis dat. Vandaar die massale volksverhuizing, want dat is het. Met migratie of vluchtelingenproblematiek heeft dit al lang helemaal geen uitstaans meer. Het zijn de ‘vetpotten’ van Europa die deze kerels naar hier lokken. Dat die ‘vetpotten’ hier niet zomaar gekomen zijn, maar integendeel voortkomen uit de eigen hardwerkende bevolking, dit in schril contrast tot al deze migranten, zal hen worst wezen. Een echte sprinkhanenplaag bedreigt met name onze welvaart. Dit mag voor sommigen racistisch, minstens onwelvoeglijk klinken, maar dat is het niet. Het is wel de realiteit. Eenmaal de plaag voorbij, blijft het land schraal want geplunderd achter. Het zal hier niet anders zijn.

  De eigen bevolking zwijgt, omdat ze te dom is om te beseffen dat ze binnen korte tijd door deze koekoeken uit het eigen nest zullen worden gekieperd, en binnenkort minstens een derde van hun welvaart zullen inboeten, want het is de modale burger die de rekening zal mogen betalen. Want het geld moet van ergens komen. Niet de hoge heren die dit allemaal oogluikend laten gebeuren, zeg maar toestaan. Je ziet van hier. En zoals men zegt, hoe meer eters aan tafel, hoe dunner de spoeling.

  En de media, die zijn, samen met alle maffiose politici, verantwoordelijk voor dit alles. Ze praten het goed, moedigen het aan, en hersenspoelen de modale burger door een beroep te doen op zijn menselijkheid en gevoel van solidariteit. Zij maken het met name mogelijk. Getuige het telkenmale vertonen van beelden van de vele kleine kinderen, liefst schreiend, maar duidelijk goed gevoed, die door hun ouders gedwongen worden om het leven te riskeren. Maar dat wordt niet gezegd. Dat zou de ogen kunnen openen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Geronimo: 16.04. uur. En de enige man die waarschuwt, en de enige partij die voor ons opkomt, worden gedemoniseerd, te weten Geert Wilders en de PVV! De rest van het politieke zooitje vind het prima, dat we worden overspoeld door moslims en asielzoekers. En deze asielzoekers zijn – ongelooflijk- ook nog in meerderheid MANNEN. En waarvoor komen die; om uit te vreten en de boel over te nemen. U heeft het goed verwoord Geronimo.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Juist Tom, maar dat is overal in Europa het geval. In Frankrijk het FN, in België het Vlaams Belang, en ga zo maar door. Dit zijn allemaal rechts geörienteerde partijen. Links in al zijn facetten van centrum links tot extreem links, demoniseert iedereen die het met hen niet eens is uit schrik de macht en de daarmee gepaard gaande vetbetaalde postjes te verliezen. Naar argumenten wordt nooit geluisterd. De discussie beperkt zich tot het enge kringetje van het eigen grote gelijk. En bij gebrek aan echte argumenten, gaat men dan maar de tegenstander in alle opzichten verdacht maken, met termen als nazi, racist, populist etc., zodat de mensen op de duur schrik krijgen om hem hun stem te geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s