Oostenrijk: Gemeente St. Georgen wordt wanhopig van incidenten met asielzoekers

Screenshot_58

In het idyllische St. Georgen im Attergau worden de burgers wanhopig van de asielzoekers

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen het hopeloos overvolle centrum voor eerste opvang Traiskirchen in Neder-Oostenrijk en daarmee de hele gemeente hebben te lijden onder de aanhoudende stroom asielzoekers – de meeste van hen zijn geen oorlogsvluchtelingen maar economische vluchtelingen. Ook in het Opper-Oostenrijkse Thalham nemen de incidenten met asielzoekers hand over hand toe en menig burger en winkelier begint al in de situatie te berusten. Omdat er in het kleine plaatsje steeds meer diefstallen plaatsvinden, die bewijsbaar door asielzoekers worden gepleegd, lijden hier veel bedrijven onder.

Burgers weten niet meer wat ze moeten doen

De burgemeester van St. Georgen im Attergau, Ferdinand Aigner, heeft weliswaar al enquêteformulieren aan de ongeveer 4.400 inwoners verstrekt, waarin zij uiting kunnen geven aan hun onvrede m.b.t. incidenten met asielzoekers, werkelijk iets ondernemen kan hij echter ook niets. Hij voelt zich, net als vele anderen in Oostenrijk, door het ministerie van Binnenlandse Zaken en zijn minister, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), in de steek gelaten.

“Asielzoekers bespugen auto´s, moeders zijn bang hun kinderen alleen de straat op te sturen, ook seksuele intimidatie van vrouwen komt voor. Onlangs heeft zelfs het treinpersoneel van onze lokale trein erover geklaagd dat een asielzoeker herrie ging schoppen, omdat hij niet gratis mocht meerijden. En diefstallen in onze winkels behoren sowieso tot de orde van de dag”, omschrijft Aigner tegenover de “Ganze Woche” de situatie.

Diefstal aan de orde van de dag

Medewerkers van winkels in de omgeving vertellen over brutale diefstallen, waartegen ze helemaal niets meer zouden ondernemen. Omdat een aangifte sowieso tot niets leidt en kritiek op de asielzoekers als racistisch uitgelegd zou worden. De producten ter waarde van tot € 2000,- worden daarom gewoon afgeboekt als verlies.

“Meestal komen ze met z´n drieën de winkel binnen, kijken naar links, kijken naar rechts en floep . . . de spullen zitten in hun rugzakken. Aangifte doen we niet, want dat helpt niets. Veel zakenmensen overkomt hetzelfde. Omdat de diefstallen enorm zijn toegenomen en we niet tegen de vluchtelingen op kunnen, berusten we hierin. Daarom mogen de vluchtelingen producten ter waarde van meerdere honderden euro´s per maand stelen. Dat wordt door ons dan als normaal ´verlies´ afgeboekt”, aldus de gedupeerde bedrijfsleidster. Ook een woordvoerster van de supermarktketen REWE geeft tegenover de “Ganze Woche” toe dat er in dit dorp meer producten verdwijnen dan normaal.

Pikant genoeg zou het al met 300 vluchtelingen overvolle centrum in Thalham nu ook nog een transitcentrum voor uitgezette vluchtelingen uit andere EU-landen moeten worden. De inwoners zijn boos en weten niet meer wat ze moeten doen tegen de diefstallen en incidenten, terwijl de stelende asielzoekers weinig te vrezen hebben, en al helemaal geen uitzetting. Criminele asielzoekers worden namelijk alleen maar uitgezet als er sprake is van een “bijzonder zware misdaad”, die “een gevaar voor de gemeenschap” vormt.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Oostenrijk: Gemeente St. Georgen wordt wanhopig van incidenten met asielzoekers

 1. Jaan zegt:

  Meer, meer, meer

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Niet alleen de Gemeente St. Georgen, overal waar asylanten arriveren gebeurt dit; ook in Nederland.
  Bij ons in het dorp was ook zo’n azc gekomen; winkeldiefstallen enz.
  Fiets diefstal schering en inslag; ging je naar de politie, wilden ze niks doen.
  Ow ja, ze zeiden: ga maar eens bij het azc kijken…
  Kwam je bij het azc, vond je bijna gegarandeerd je fiets terug…
  Ow ja, dit is al van 20 jaar geleden…

  Like

 3. Comsol zegt:

  Maar die arme mensen moeten toch ook wat eten?

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Ik knuppelde ze toch mijn winkel uit;zeker weten!Hoe is het mogelijk dat mensen die vuiligheid zo gelaten ondergaan?Iedere regering is misdadig bezig.Land-en volksverraad;daar staat toch de doodstraf op?Kogel dus!Maar heel snel weer invoeren,hard nodig!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ jungleelephant 00:20

   Bij mij kwamen ze er ook niet meer in! Ik voel me niet verplicht om dieven binnen te laten. En verder komt er een biljet op mijn winkelruit/-deur te hangen, waarop een mens met een rugzak staat afgebeeld, en door die rugzak een rode streep. Tassencontrole bij de uitgang, voor ‘iedereen’, al zou ik mijn dorpsgenoten zonder controle laten gaan.
   Het is toch niet normaal dat we dit in Europa toelaten? Gaat hiermee geen signaal uit naar de dieven dat je hier werkelijk als kunt maken en breken, want de Europeaan doet tóch niks?
   Bij mij kwamen ze van een koude kermis thuis!!

   Like

   • Terdad Galstaun zegt:

    Moeten DE gelukzoekers(niet allemaal zijn Vluchtelingen)in het land van Herkomst doen!!?? – Stelen is daar verboden(!!)en er wordt daar STRENG gestraft!! …. Maar wij vergeten IETS!! – * Wij zijn niet op de hoogte van de ACHTERGROND Gedachte van deze Mensen(geluk zoekers – asiel Zoekers)Vluchtelingen* – Als je van Kinds af aan geleerd wordt…. Dat je een MOSLIM bent en stelen – roven – van NIET MOSLIMS NIET FOUT is!!!! dan moeten wij inderdaad RADIKAAL materegelen nemen! —— Omdat het niet waar is dat stelen van anders denkenden geoorloofd is!! – Dit is *minachting* naar NIET MOSLIMS ….. wat ook niet mag volgens de Al-Qura-an !! – ER IS IETS VRESELIJKS AAN DE HAND en onze Politieke Leiders zijn niet bekwaam om dit aan te pakken …. OF!!?? …… zijn iets aan het voorbereiden!!??

    Like

 5. Don Tessers zegt:

  Gelaten over ons heen laten komen?

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Binnenkort wordt het vijfduizend inwoners tellende Duitse dorpje Elmpt dicht aan de Nederlandse grens bij Roermond overspoeld met 2500 vluchtelingen die later in het jaar nogmaals aangevuld gaan worden met nog eens 1000 stuk prachtexemplaren om de Duitse economie te komen versterken. Stel je voor een dorp van 5000 inwoners gaat 3500 vluchtelingen huisvesten. Het kan allemaal in het Europa van vandaag.

  http://www.dichtbij.nl/roermond/regionaal-nieuws/artikel/4109340/2500-vluchtelingen-naar-elmpt.aspx

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Oostenrijkse zeikerds die niet het lef hebben om de schoften die deze invasie mogelijk gemaakt hebben de waarheid te zeggen…De VVD-ers van Oostenrijk zeg maar! Geef de veroorzakers van deze invasie allemaal oorlog..de voorzetting van politiek met andere middelen.

  Like

 8. Q zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24404727/__Opnieuw_rellen_Dresden__.html

  Jammer.
  Het lijkt erop dat er hier groepen elkaar te lijf gaan die zelf ook niets aan hun situatie kunnen doen.
  Degenen die dat wel zouden kunnen en die ook in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor het ontstaan ervan zullen zich achter de schermen verkneukelen en zich in de knuistjes wrijven.

  Het publiek zal vragen om dit soort onlusten te voorkomen.
  Degenen achter de schermen zullen u dit geven. Het kan zijn dat de maatregelen een beetje knellen bij het vrije individu maar ach dat zal slechts tijdelijk zijn.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Hier hoorde je toch wel dat bij sommige winkels niet meer dan een scholier tegelijk naar binnen mag.
  Maar ja, dat WAS dan je eigen volk en dan mag dat wel.
  Zodra je de regel instelt van niet meer dan een gelukzoeker tegelijk de winkel binnen, dan ben je racist en discrimineer je.
  De strijd kan nu al als verloren worden beschouwd.
  En de gelukzoekers weten dat en maken gewoon handig gebruik van hun fysieke kracht en het feit dat iedereen wel weet dat ze nergens voor terugdeinzen.
  Pechold zal wel met een oplossing komen.

  Like

  • Jean zegt:

   ieznogoedh, hoe harder ze racist roepen naar ons hoe gelukkiger wij ons voelen want dat is een bewijs dat we goed bezig zijn… 🙂

   Like

  • Cathja zegt:

   Dan bén ik maar een racist en dan discrimineer ik maar. Jammer dan. Ik ben en blijf de baas in mijn eigen winkel. Ik ben aan niemand verplicht om mijn waar te verkopen.

   Like

 10. Jan zegt:

  Dat linkse volk dient hoe dan ook uitgeschakeld te worden.

  St Georgen im Attergau 2014:

  St Georgen im Attergau 2015

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En het gaat maar door, dag aan dag….. Ik ben een tijdje weg geweest op het blog van Bert, wegens privé omstandigheden. Frappant is, dat toen ik weer mee ging doen, er totaal geen sikkepi verandert was aan de berichtgeving. En dat is geen verwijt aan Hr. Bron, verre van dat. Het is echter om moedeloos van te worden, de politici maken er een grote rotzooi van, en een groot deel der Nederlanders kijkt: ” Boer zoekt vrouw”.

  Like

  • Frerik zegt:

   Beste Tom Er is inderdaad geen verbetering opgetreden in de situatie , zoals u zelf waarneemt zijn de excessen alleen maar groter. Inderdaad om moedeloos van te worden. Ik zelf moet ook een beetje gedoseert alles volgen want anders kom ik ook beneden de ondergrens en zou ik mijn werk niet goed meer kunnen doen. Toch had ik wel deze week een paar goede gesprekken oa ook met een lerares waarbij ik bij haar thuis reparaties aan de CV had uitgevoerd, Ik merkte dat het klikte en bij de koffie gaat het dan over haar kindertjes en ja zeg ik de kinderen zijn onze toekomst. Ja dan weet u het wel. Al wat ik hier op deze site leer en tot mij neem is dan opeens een massa aan feiten. Ondertussen moet ik er ook voor zorgen dat er geen lawine uit mijn mond komt want dat wil dan zo graag. Ik heb haar iets mogen vertellen over het grote gevaar en wie mohammed was en daarom dat er geen gematigde islam kan zijn. Ze was onthutst en zei dit heb ik nooit geweten maar ook niemand ook op haar scholen is haar dat nog nooi t verteld. Later op die dag kwam ik haar onderweg nog 2 keer tegen en elke keer zwaaide ze naar me, daaruit wil ik opmaken dat ze het ook ter harte zal nemen. Respect voor meneer Bron die misschien nog wel het meest geconfronteerd wordt met de volle waarheid, ik hoop dat hij het nog lang aan kan, want het is compleet vergif wat je aan nieuws iedere minuut voor je kiezen krijgt, je moet het maar kunnen. Meneer Tom ik ben wel blij u weer te zien op deze site!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, Tom zo werkt het in Nederland geef het volk brood en spelen. Het IQ van de gemiddelde Nederlander is ook zo bedroevend laag door ons door en door verrotte onderwijssysteem waar de jeugd alleen maar gehersenspoeld word met de vergiftigde ideeën van links, zodat zelfstandig denken een onmogelijke opgave is geworden.

   Like

  • Jan zegt:

   En vervolgens zijn zij in no-time weer uit elkaar.

   Like

 12. luckybee zegt:

  Zo iets als in Oostenrijk kan in Holland nooit gebeuren; daar zorg Gr. links PvdA en Sp wel voor niet waar?en met een ruggegraadloos PM Rutte helemaal niet .

  Like

 13. Jade zegt:

  Yep, het is één en al incident… Good Luck!

  Like

 14. Jean zegt:

  Overal in Europa ‘ellende’ met die importbarbaren en wat doen de veroorzakers van al die ellende in Brussel? ze zijn op vakantie en hebben er geen last van.
  Laten we dat beeld nu eens 180° draaien zodat ZIJ er enorme last van krijgen dan hebben wij automatisch er de lusten van, ik bedoel lusten door de ellende voor de veroorzakers want die importbarbaren brengen enkel maar lasten en veeeeeeeel ellende, maar ook die worden er weer uit gekieperd, zeker weten. We kunnen geen burger meer vinden die pro moslimgespuis is enkel bij de politieke huichelaars.
  Vrancken van “Aspirine & Migraine” stop met liegen, die importtroep kost bakken geld komende van ons tegen onze wil want wij willen er geen eurocent aan spenderen laat dat nu eens doordringen of wat zit er in je kop, cement?
  Afvoeren die handel met dezelfde hoeveelheid per dag als ze binnenkomen, sluit de grenzen potdicht en laat IEDEREEN controleren die binnen wil komen, die last nemen we er met plezier bij.
  IEDEREEN gerelateerd aan islam dadelijk verplichten 180° te maken want die barbaarse smeerlapperij is een zware bedreiging voor onze normen, waarden, wetten en cultuur, die smeerlapperij hoort hier NOOIT thuis, dus opruimen die handel.
  Wij willen binnen 365 dagen een moslim/islamvrij Europa zo niet zullen wij het schoon vegen te beginnen met de lafaards en verraders die momenteel liggen te parasiteren in die glazen aquarium in Brussel, de aquarium is prima maar de vis die erin rondzwemt is rot en rotte vis veroorzaakt ziekten en ellende, dus…… 😉

  Like

 15. Tempelier zegt:

  Alleen maar goederen leveren d.m.v vooruitbetaling en telefonische bestelling. je deur gewoon sluiten voor die …………..

  Like

 16. Gasso zegt:

  Dat die Oostenrijkers dat zomaar “gelaten over zich heen laten komen”?
  Trap die vieze parasieten dood!, Sla erop!

  Wat is er overgebleven van die trotse Oostenrijkers?

  Like

 17. vijftig jaar geleden zei ik al,steun die mensen ter plaatse.Dat is christelijk.Doen wij het niet en denken alleen aan onze weelde dan komen zij het halen.Toen lachte iedereen mij uit. Nu is het zover.Begin nu eindelijk hen ter plaatse te helpen.Zo doet een christen dat,maar niet hen naar hier halen.Frank

  Like

 18. Jan zegt:

  Wat Duitsland kan kunnen wij beter: Oostenrijk gaat kerken en kloosters omvormen tot moskeeën

  The Catholic Church in Vienna has promised 1,000 places for immigrant accommodation over the next few weeks, as they install bedrooms and bathrooms in disused church-owned buildings and monasteries.
  http://www.breitbart.com/london/2015/09/09/disused-church-buildings-monasteries-being-converted-into-immigrant-accommodation/

  Like

 19. Don Tessers zegt:

  De invasie van nazi duitsland was toch ook zo gepiept? Nederland was maar half voorbereid terwijl alle tekenen zich bij wijze van spreken zichtbaar waren aan de hemel. Toen sliep het volk ook al en was de regering heel laks. Zal de geschiedenis zich herhalen of komt er nog beweging in het land? Het lijkt wel op dat klote voetbal van tegenwoordig, heeft ook geen strategie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s