Verschroeide aarde – nu pas echt!

Screenshot_57

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

In menig opzicht doet me de huidige politieke en maatschappelijke situatie denken aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen de nazi´s inzagen dat ze gewijd waren aan de ondergang. Op dit moment van besef besloten ze niet van koers te veranderen en de catastrofe wellicht nog tegen te houden. Integendeel. Ze besloten dat: “Als wij de oorlog niet kunnen winnen, dan zal niemand hem winnen.” Iedere streek, iedere stad, ieder dorp en ieder huis dat niet verdedigd kon worden, werd door Hitler´s leger zelf vernietigd. Alles platbranden, zodat niemand meer iets met Duitsland kan beginnen. Als wij het niet mogen hebben, dan zal niemand het hebben! Deze tactiek wordt de tactiek van de verschroeide aarde genoemd. Ik denk dat zij in afgezwakte vorm en misschien minder oorlogszuchtig hier nu ook wordt toegepast.

Waarom? De “militaire situatie”

Volgens de nieuwste berekeningen zullen er dit jaar 800.000 asielzoekers immigreren. Dat is ongeveer evenveel als de hele bevolking van Keulen, als we er van uitgaan dat er vast en zeker nog heel veel illegalen helemaal niet voorkomen in deze berekening van mensen die officieel asiel aanvragen. Een grote Duitse stad dus. Tegen de gangbare mediamensen en politici van allerlei pluimage in, neemt Duitsland met dit aantal in werkelijkheid veel te veel hooi op de vork. 800.000 mensen uit een andere cultuur, met andere waardevoorstellingen, die bij de huidige bevolking komen, zijn niet meer te integreren. Mevrouw Merkel heeft het immers zelf toegegeven dat de multiculturele samenleving NIET functioneert en volledig mislukt is. Dat ontkennen zelfs Franse socialisten zoals Manuel Valls of Britse geestverwanten niet meer. Onze nieuwsberichten, alhoewel ideologisch gekleurd, berichten ook over Duisburg-Marxloh, over Berlin-Kreuzberg, Berlin-Neukölln en over Berlin-Wedding. Over radicale islamieten uit Bremen en Bonn, over parallelsamenlevingen die we nu al hebben en waarvoor niemand een oplossing lijkt te hebben. De bendecriminaliteit neemt toe en de politie kan het niet meer aan. Geweld in de steden, in de vluchtelingencentra en op straat. En de minister van Binnenlandse Zaken zegt dat de vluchtelingen ons niet teveel worden.

Waarschijnlijk bedoelt hij daarmee dat we ook nog wel een plekje zullen vinden voor 800.000 vluchtelingen. Zo denkt onze politiek schijnbaar of ze wil ons wijsmaken dat dit het enige probleem met de asielzoekers zal zijn. Een plekje, voeding en medische verzorging. Al deze logistieke vragen dagen ons momenteel uit. Maar dat is, met permissie, allemaal bijzaak. Hier gaat het niet om brood, een dak boven het hoofd en kleding. Hier gaat het om de toekomst van een land en een heel volk! De gevolgen op de lange termijn worden door de regering helemaal niet genoemd.

800.000 mensen zijn om een heel andere reden teveel voor ons. Duitsland, dat eigenlijk de naam draagt van de etniciteit die het bevolkt, is een immigratieland geworden. Met een aandeel van 20% mensen met een migratieachtergrond en nog eens 800.000 juridische buitenlanders in dit jaar verschuift de demografische verhouding zich verder ten nadele van de Duitsers, die in enkele steden of stadswijken nog slechts minderheden zijn. Als de 800.000 asielzoekers blijven, dan kunnen we er van uitgaan dat ook deze op grond van hun herkomst en religie een hoger geboortecijfer zullen hebben dan de inheemse Europeanen. Hoe ver reikt het voorstellingsvermogen van de normale mens eigenlijk? Is het zo moeilijk om dat te begrijpen? De Duitsers krijgen te weinig kinderen om zich als volk duurzaam in stand te houden. Er worden bijna 200.000 Duitsers minder geboren dan er dit jaar aan immigranten binnenkomen. Als je dan ook nog onderscheid maakt tussen etnische Duitsers en geïmmigreerde medeburgers, dan is de onevenredigheid vermoedelijk nog dramatischer. Dit betekent niet dat de Duitsers nu verdwijnen. Nog niet. Maar het betekent dat de Duitsers als dominante etniciteit en dragers van de “dominante cultuur” niet meer present zullen zijn. De parallelsamenlevingen van nu zullen morgen nog veel en veel groter geworden zijn. Er zullen nog meer migranten en kinderen van migranten in dit land zijn. Dit betekent dan dat we nog meer problemen met de integratie van deze mensenmassa´s zullen krijgen. De “probleemwijken” en “No-Go-Areas”, waarover de politie het nu inmiddels al jaren heeft, zullen verveelvoudigen. En waar nog maar weinig Duitsers zijn, zullen meer migranten voor hen in de plaats komen. Enkele van deze migranten zullen ons problemen bereiden die we nu ook al hebben. Dat is simpele wiskunde. Het “islamisme” zal ons nog veel meer bezighouden dan het dat nu al doet. Criminaliteit en bendeactiviteit zal logischerwijs toenemen. De politie, die het immers nu al niet meer kan bijhouden en complete stadswijken zoals Duisburg-Marxloh in feite heeft opgegeven, zal capituleren. Hoe moeten de nieuwkomers dan nog integreren? Ze zullen steden hebben die in principe bijna hetzelfde zijn als in hun landen van herkomst. Met één verschil. Ooit hebben er Duitsers gewoond.

En als deze asielzoekers werkelijk werk zoeken, zal men hen vermoedelijk moeten teleurstellen. Met een leger van bijna 4 miljoen werklozen en een toenemende automatisering van de economie zijn er helemaal geen arbeiders nodig. De paar gelukkigen die wel een baan zullen vinden, zijn het slachtoffer van loondumping en een economische lobby, die alleen maar de uitbuiting van lage lonen arbeiders nastreeft. Want als u het nog niet heeft meegekregen, personeelskosten zijn de grootste kostenfactor voor zo´n beetje ieder bedrijf in de Eerste Wereld. Ze zijn ook de belangrijkste reden waarom industrie en haar concerns vertrekken naar de zogenaamde lage lonen landen. Het gaat erom de personeelskosten te verlagen. Wie in Duitsland als asielzoeker zonder kennis van de Duitse taal en met meestal een tweederangs opleiding een baan zoekt, zal geen paradijs aantreffen.

Besef ja – verandering nee

Ik geloof niet dat de politiek zich niet bewust is van deze situatie. Ze heeft het immers al lang toegegeven. Mevrouw Merkel zei immers expliciet dat het samenleving in multiculti-Duitsland niet heeft gefunctioneerd. Het heeft ook niet in Frankrijk gefunctioneerd en in Groot-Brittannië functioneert het ook niet. Dit besef alleen is het punt dat ik hierboven heb aangesproken. Ze begrijpen het dondersgoed, maar besluiten desondanks om door te gaan. De “oorlog” is verloren, de slag is gestreden en de ideologie uiteen gespat. Maar nu moet het gezicht gered worden en er moet tot het bittere einde worden gevochten. Duitse Nibelungen-trouw zorgt ervoor dat ook de meest nuchtere CDU-parlementariër achter Merkel en haar SPD blijft staan, terwijl men nog eens miljarden in een Grieks zwart gat pompt, dat als een moloch het geld van de Europese naties verzwelgt en alleen maar kruimels overlaat voor het langzaam verkommerende Griekse volk. De weinige rijken van het land lachen daarbij in hun vuistje en vieren party’s op hun jacht met vrienden en bekenden van de geredde financiële branche. De ondergang vieren – dat is leuk.

Ik denk dat de meerderheid van de mensen heel goed weet dat de militaire situatie in ieder opzicht verloren is. Stelt u zich eens voor dat u een Duitse soldaat bent in het jaar 1945 en de kaart van Europa bekijkt. Alles en iedereen staat voor de grenzen van Duitsland. De halve wereld is er om u te vernietigen. Alleen de bijzonder ideologisch gehersenspoelde aanhangers van het regime hebben op dat moment nog in de overwinning geloofd. En zo is het nu opnieuw. Slechts een “relatieve minderheid” van de samenleving, die echter alle politiek machtsinstrumenten in handen heeft, gelooft op een bepaalde manier nog in de overwinning. Of in ieder geval viert ze de eigen ondergang met een luide knal.

Zoals gezegd: “Als wij niet kunnen winnen, dan zal niemand winnen.” Dat is de leuze van dit moment.

Dus vechten we door, hoewel we zouden moeten weten dat dit het einde van de vlaggenstok is. Zolang niet iedere stad en ieder dorp in het moeras van criminaliteit, extremisme en geweld is verzonken, en zolang niet iedere stad er uitziet als Duisburg of Essen – zolang is er niets verloren. Zolang dreigt er voor ons allen geen buitenlandse overheersing. Maak je geen zorgen beste medeburgers! Nog dreigt ons geen verdringing! Nog is er geen islamisering! Kijk maar. Daarginds wonen nog Duitsers, deze racisten! En kijk daar! Daar staat een kerk, midden tussen de moskeeën. Dus blijft u kalm. Nog is er niets ingetreden van hetgeen dat altijd bezworen wordt. Nog zijn de Amerikanen niet over de Rijn en nog staan de Russen niet voor Berlijn. Ze zijn er alleen maar op weg naartoe. Allemaal niet zo erg.

Misschien zullen er over enkele tientallen jaren of eeuwen schoolklassen zijn die dan kijken naar documentaires over het Duitsland en Europa in de vroege 21e eeuw, zoals men dat tegenwoordig doet met de tijd van de Republiek van Weimar. En ze zullen vragen: “Hebben ze dat alles dan niet zien aankomen? Hebben ze dan niet naar de waarschuwingen geluisterd? Het was toch zo duidelijk! Men had toch. . .”

Bron:
http://younggerman.de
Auteur: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verschroeide aarde – nu pas echt!

 1. Don Tessers zegt:

  Ik heb op andere fórums en Fb er telkens op gewezen, 1940-1945 waar mijn vader bij sq 320/RAF op de Mitchell B25 bomber gevochten heeft voor de vrijheid hebben we er maar 70 jaar van kunnen genieten. De geschiedenis schijnt zich telkens te moeten herhalen en de mensen willen dit niet inzien. Zeker niet voor de grote golf van moslims over Europa die een total andere ideologie met normen en waarden nastreven.

  Like

 2. zomaar zegt:

  ik kijk maar bij ons op het pleintje , het eerste moslim gezin probeerde in het begin nog iets te ondernemen , niet echt radicaal over te komen , de vouw en de meisjes liepen getooid met hoofddoek toch westers gekleed , tot er meer moslim gezinnen hier zijn komen wonen .
  nu lopen de vrouwen gehuld in een alles bedekkende boerka, en meer dit fraais waar ik de benaming niet van ken !.

  en dit alles in een tijdsbestek van 15 jaar , waarvan het laatste jaar de anderen gezinnen hun intreden gedaan hebben op het pleintje , oke een kleinschalig voorbeeld , maar duidelijk genoeg hoe meer hoe geradicaliseerde zij zich op gaan stellen , binnen onze samenleving.

  laat dit een voorbeeld zij , hoe het gaan kan .

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Maar eindelijk komt in Duitsland ook het besef dat het vervloekte verdrag van Schengen niet langer meer houdbaar is!Nu nog actie!Opzeggen dat gedrocht;per omgaande!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Onze “lijders” beseffen niet dat wanneer bovenstaande gebeurt is zij het eerst zijn die de botte messen van de islam door hun strot voelen gaan, ietsje te laat dus.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Deze invasie is krankzinnig.

  Ik vraag u allen? Wie loste het eerste schot in de Amerikaanse burgeroorlog? (dat weet niemand meer). Wie voorkwam de val van het Romeinse rijk? ( Uiteindelijk niemand). Wie zei: er is voorshands geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn aan de vooravond van de Duitse inval? ( Colijn)..

  De geschiedenis kent slecht hen die overwonnen want geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. Ik zeg: We verklaren onze vijanden niet alleen in woord de oorlog. We starten een volledige oorlog tegen de A Pegolds van deze wereld en die zeep verkoper van unilver. Die krypto communist en homo that goes by the name of Mark Rukke! Vanaf nu beschouwen we ze als de vijanden van het Nederlandse volk die ze zijn. En we handelen er ook naar!

  Wie was ook alweer de Amerikaanse burgeroorlog begonnen? En hoe? Wie loste het eerste schot van de Franse revolutie!?

  Politieke macht komt altijd uit de loop van een geweer! En nu is het onze tijd…Mannen!? We moeten te paard. Te beginnen met de landverraders Peggold en Rukke!

  Like

  • Ivanneau zegt:

   Even een opmerking. De uitspraak van Colijn is een hoax die al jaren voortduurt. Hij sprak deze woorden op 3 maart 1936 n.a.v. de Duitse herbezetting van het Rijnland. Toen de oorlog uitbrak was De Geer premier.

   Like

 6. Nemesis zegt:

  22 boten schreeuwden om hulp.De marine heeft de helft kunnen oppikken, dat waren er 3000. De rest dobbert nog of de reddingsacties zijn nog in volle gang. De landnemers komen en masse. Noem het verder wat je wilt, we gaan een hoop plezier uhhhhh ellende beleven.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24404610/__3.000_Migranten_opgepikt__.html

  Like

 7. Jaan zegt:

  Ooit wel eens van de Bierkaai gehoord? Niet van de Bierkade (in Den Haag). Maar vechten tegen de Bierkaai is een hopeloze zaak. De “boven ons gestelden” wonen op de Bierkaai. Elke normale discussie met hun is volstrekt onmogelijk. Ieder kind begrijpt dat het gebeurd is met Europa. het is als met het kopen van een schaakbord. Betaal voor het eerste vakje 1 cent en verdubbel het bedrag bij elk vakje. Dan zou er voor het laatste vak 2 tot de 64-ste cent betaald moeten worden.
  Dat is een gigantisch bedrag. Op deze wijze verloopt de import van kanshebbers ook in Europa. Binnen enkele jaren zijn we weggevaagd. alleen door een burgeroorlog met vele miljoenen slachtoffers is het tij nog te keren. Wie zijn onze soldaten.? De verdwaasde linkse laplullen?

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  “Hebben ze dat alles dan niet zien aankomen? Hebben ze dan niet naar de waarschuwingen geluisterd? Het was toch zo duidelijk! Men had toch. . .”
  Gaat niet gebeuren; de geschiedenis zal herschreven worden…
  Nu al zijn er vele scholen waar de holocaust taboe is….
  Het word niet meer als geschiedenis onderwezen omdat het de moslim onwelgevallig is.
  ALLES wijkt daarvoor….

  Like

 9. Pingback: Verschroeide aarde – nu pas echt! |

 10. Tom Hendrix zegt:

  De AGENDA van de EUSSR,BILDERBERG en de NWO wordt klakkeloos uitgevoerd! En niet alleen in Duitsland, neen mensen, ook Nederland en de rest van Europa zal bezet gaan worden door deze toestroom van zgn. vluchtelingen, waaronder zeer waarschijnlijk vele moslimfanaten zitten. Het is BOZE OPZET!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Erg warrig artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s