VIDEO: Islamitische asieleisers weigeren hulppakketten van het Rode Kruis

(Door: “byzanz” – Vertaling: E.J. Bron)

Deze video, op 22 augustus bij YouTube geüpload, laat islamitische asieleisers aan de grens van Macedonië zien die luidkeels de hen aangeboden hulppakketten weigeren. Blijkbaar past hen het rode kruis op de pakketten niet, dat ze vermoedelijk duiden als teken van het door hen gehate christendom. En ze denken vermoedelijk dat het eten in de pakketten niet volledig overeenkomt met hun islamitische voorschriften, dus niet “halal” is. Als de horde binnenkort in Duitsland neerstrijkt, dan gaat het schaamteloze eisen van deze o zo betreurenswaardige “vluchtelingen” verder . . .

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “byzanz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, christenhaat, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Macedonië, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Islamitische asieleisers weigeren hulppakketten van het Rode Kruis

 1. Jan zegt:

  Hoe meer sterft, hoe groter de vreugde, moet men maar denken

  Like

 2. Jaan zegt:

  Wie is nou de zot? Schop ze terug en als dat niet helpt roep dan pang, pang met je geweer zonder kogels. In wat voor lachwekkende maatschappij leef ik? Ik mag bepaalde dingen niet zeggen, maar is Europa echt knettergek?

  Like

 3. De Azijnbode schrijft het volgende.

  http://static0.persgroep.net/volkskrant/image/5df40308-d507-4fed-aa85-c51d0183250d?width=664&height=374

  Alle migranten gaan nu ongehinderd Macedonië in

  Alle 1500 vluchtelingen die dagenlang in niemandsland tussen Griekenland en Macedonië bivakkeerden, zijn zondag ongehinderd de grens overgestoken. De oproerpolitie was nog wel ter plaatse, maar hield de gestage stroom vluchtelingen niet langer tegen. >>>> http://www.volkskrant.nl/buitenland/alle-migranten-gaan-nu-ongehinderd-macedonie-in~a4127437/

  Like

 4. rs zegt:

  Ook wel triest voor die helpers die er met die dozen staan.

  Als Ik honger zou hebben, ZOU IK ALLES ETEN wat mij aangeboden werd!

  Schandalig van dit gajes !!!!!!!
  Gooi er maar een bom op. Valt U het ook op dat er steeds meer kinderen WEL doorgang vinden met diegene die ze op de hand draagt ? Is het wel HUN kind ??????????
  Alleen al het zien hoe ze het kind/baby vasthouden, spreekt boekdelen!!!!!!

  Like

 5. Marlies zegt:

  Een gotspe! Waar haalt dat tuig de moed vandaag om EISEN te stellen. En die eisen worden ook nog ingewilligd – subito. Ik zie nog maar één enkele oplossing – niet alleen voor Nederland maar ook voor de rest van die vermaledijde EU en dat gaat niet met een keukenvork. Dit kan toch niets meer te maken hebben met “olie voor immigratie”. Zandbakken vol leegte met de profeet in de aanbieding en men komt naar het goddeloze, zedenloze, Gutmenschen Westen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  de 5th colonne, de islamitische veroveraars .

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Waarom zouden ze nou toch geen machinegeweer op die grootsmoelen afvuren?
  Het loopt toch meer dan de spuigaten uit?!!!

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik vind dit wel zo Gods geklaagd, om als vluchteling voedsel te weigeren. Ik zou ze gewoon laten verhongeren. En hieruit blijkt toch wel dat het geen vluchtelingen zijn. Dit heeft ook niets meer met religie te maken. Het is gewoon tuig dat komt parasiteren. Maar eens moeten de ogen van de diverse regeringen toch opengaan? Ik kan er werkelijk niet over uit. Wat was ik blij dat ik in mei 1945 eindelijk wat te eten kreeg. Het idee alleen al dat je dat voedsel weigerde. Je vrat de verpakking er bijna mee op.
  Ik vind dat de mensen die hier nog steeds de hand in hebben, dus de vluchtelingenorganisaties en al die regeringspersonen, straks zwaar gestraft dienen te worden. Ze vernietigen onze hele leefwereld. Wat een schorem. Ik heb geen greintje mededogen meer met zielige mensen. De koek is op.

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Halalcertificaat voor die asieleisers dan kun je ze exporteren naar Arabië.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Wat willen die smeerlappen dán? Dat er ter plekke een kudde koeien ritueel wordt geslacht??!!!

  Man, man, stel sukkels, stop toch met het voederen van die verwilderde ondankbare rif-apen!
  besteed dat geld, die tijd en die moeite toch aan jullie eigen bejaarde mensen; ZIJ VERDIENEN DAT!

  O jongens dit gaat me nog wat worden; het loopt compleet uit de hand; nog even en we verkeren zwaar in de minderheid…

  Like

 11. luckybee zegt:

  Tsia waarschijnlijk eisen ze dat wij allemaal tot de Islam converteren?? Om je donder niet wij hebben al een God dat wij vertrouwen.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ik zou ze mooi in hun sop laten gaarkoken!
  Jullie willen onze pakketten niet? Waarom dan wel redding, woningen, huisraad, geld, medische zorg en nog heel veel meer???
  Rot op naar je eigen land, waar je de plicht hebt om voor te vechten! Lafaards die jullie zijn, om vrouwen, kinderen en ouderen achter te laten en zelf de benen te nemen! Is het eten niet halal? Dan kook je alles toch lekker zelf? Zie maar hoe je aan kookgerei komt.

  Wat een schoften zijn jullie! Waarom redden we jullie eigenlijk? Om vervolgens door jullie beledigd en bespot te worden???

  Waar is ónze trots en waar zijn onze normen en waarden? Wat betekent ónze cultuur voor ons, en waarom laten we ons door die lui vertrappen en beledigen? Moeten wij ons alles laten welgevallen door die klaplopers?

  D’r uit! En direct! Voor leugenaars en profiteurs is hier geen toekomst.

  Like

 13. Pingback: VIDEO: Islamitische asieleisers weigeren hulppakketten van het Rode Kruis | Nikontino's Blog

 14. jungleelephant zegt:

  Van mij mogen ze allemaal kapot gaan van de honger;ondankbare varkens!

  Like

 15. Benesha zegt:

  En wij moeten dergelijke ondankbaren binnenlaten? Met zo’n haat tegenover alles wat Westers of Christelijk is. Absurd gewoon. Want je weet dat ze ook zo gaan roepen tot wanneer Europa hetzelfde is als hun thuislanden en al onze cultuur is vernietigd.

  Like

 16. Tempelier zegt:

  Gewoon NIETS geven !!! Stuur ze maar naar Brussel , spijs en drank is daar in overvloed. Hup de bus in en voor de deur eruit gooien .

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  En ‘onze’ ‘leiders’ laten gewoon toe dat die vieze zand-apen ons afzeiken!

  Like

 18. Johan zegt:

  Laat ze toch gvd de tering krijgen. Hier zijn geen woorden voor.

  Like

 19. madeleine zegt:

  Waren het niet de vampieren die ook terugdeinzden van een groot kruis? Dat is misschien nog een tip voor de toekomst. Ik heb nog zo’n oud houten kruis liggen.

  Like

 20. Cleo zegt:

  Ze hebben amper een poot tussen de deur gezet en gelijk al een grote bek!
  Alleen maar varkensvlees geven! Voor halal-spul gaan ze maar naar hun ‘volwaardige’ geloofsgenoten in die altijd o-zo gezellige islamitische broederlanden…

  Like

 21. johannes zegt:

  op rotten met die rotzooi geen vreten meer geven ,en met varkens staarten in hun rot smoelen slaan tot de laatste in zee valt.

  Like

 22. dukestreet zegt:

  Islam allows them to eat non-halal food. I guess they are taught that allah is not as forgiving as God is. In truth, he is not fogiving at all. I think this is a publicity stunt. if theey were truly as hungry as they are claiming to be, they would eat anything they could get their hands on.

  Like

 23. dgneree zegt:

  ze zwaaien ook met de wijsvinger. Het symbool van IS(IS)

  Like

 24. Revolutie in het westen is aanstaande. De vraag is wanneer iedereen wakker is en hun hoofden uit hun reet halen zodat ze zien dat we snel tot barbarisme gaan afdalen. Moet wel erbij vermeld worden dat barbarisme alleen bestreden kan worden met barbarisme. Zachte heelmeesters? We kennen dit spreekwoord wel. Er zal een opkomst zijn van extreem rechts, extreem links en voor je het weet mondt dit uit in een burgeroorlog. We schijnen het lekker te vinden omdat er nog steeds geen aktie wordt ondernomen. Het kan niet anders dan in chaos uitmonden. Het is ondertussen tien over twaalf.

  Like

 25. Piet zegt:

  Geef het eten maar aan varkens, komt het zeker beter terecht.
  Vraag me af wat ze komen doen als het beste al niet goed genoeg is.
  Hadden ze het in eigen land dan toch beter?

  Like

 26. Joshua zegt:

  Laat dat tuig gewoon creperen, of geef ze gewoon hallal varkensvoer.
  Dit tuig verdiend geen woonplaats hier.

  Like

 27. Wivina zegt:

  Ik kan mijn ogen niet geloven, echt dit gaat mij TE ver en vind het echt zo jammer dat wij altijd de schuld krijgen. De oorzaak is wel the VS en nu teren Rusland en China op deze crisis. Denk dat WO III al stilletjes aan begonnen is.

  Like

 28. Petra zegt:

  Als nakomertje (wat flauw woord eigenlijk….) van ouders die als tieners de WOII hebben meegemaakt hoorde ik in mijn jeugd zo nu en dan weleens verhalen uit die tijd. Mijn moeder vertelde over joodse klasgenootjes, die opeens niet meer in de klas verschenen, de huizen van joodse Amsterdammers die na hun deportatie werden leeggehaald door de firma Puls en het uitgescholden worden voor jodin op straat, hoewel mijn moeder geen joodse was. Maar ook over de aanslag drie dagen na de bevrijding op de dam door Duitsers die zich verscholen hadden en uit wraak hun geweren leeg schoten op feestvierende Amsterdammers. Mijn vader vertelde op zijn beurt over het moeten werken in Duitsland en het besluit om zich op een dag niet meer te melden voor die verplichting. Over die vreselijke hongerwinter in 1944, waarin duizenden mensen in het westen omkwamen van de honger en de hongertochten naar het hoge noorden waar waardevolle goederen werden geruild bij boeren om maar aan een beetje voedsel te komen. “Mensen aten alles, bloembollen; mensen aten zelfs elkaars katten op”, aldus mijn vader. Bij dat laatste kun je je heden ten dage (en ik helemaal als kattenliefhebster), weinig voorstellen, maar honger doet veel met een mens, heb ik mij laten vertellen. Een lichtpunt was dan ook het Zweeds witbrood dat boven hongerig Nederland werd uitgegooid door Amerikaanse en Britse bommenwerpers in april/mei 1945, ook wel bekend onder de naam “Operatie Manna”. Het brood was echter in Nederland gebakken, van meel dat aangevoerd werd door drie grote schepen van het Zweedse Rode Kruis. De overlevenden van de hongerwinter vertelden 50 jaar later nog enthousiast over deze voedselhulp, die voor hen als een “hemels geschenk uit de lucht” kwam vallen. De oorlogsverhalen van mijn ouders hebben na mijn 14e eigenlijk nooit meer een vervolg gehad, het was “gewoon zoals het was”. Ook bij de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking deden mijn ouders er vooral het stilzwijgen toe. En hoewel de WOII alweer jaren achter ons ligt, is het aannemelijk dat wanhoop, verdriet, oorlogsleed, maar ook honger na al die jaren anno 2015 nog steeds dezelfde emoties zijn. Des te geschokter was ik over dit filmpje. En hoewel ik mijn ouders nog iedere dag mis, ben ik blij dat ze dit soort dingen niet meer hoeven te zien. Mijn ouders kunnen er geen mening meer over hebben, maar ik nog wel. De beelden spreken voor zich….

  Like

 29. Bas zegt:

  Ritueel slachten is dierenmishandeling. Uitdelen van Halal voedsel staat gelijk aan dierenmishandeling. Met de toename van nog meer Halal vlees eters wordt de vraag groter. Hopelijk wijst de overheid er op dat het eten van rood vlees “waarschijnlijk kankerverwekkend” is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s