De Wehrmacht-laars op onze nek?

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Velen onderkennen het gevaar niet, maar er is een duidelijk signaal. Trap de burger naar beneden. Wij vaderlanders met de Nazi-laars op de nek. U bent het niet eens met deze kreet? U hebt de Tweede Wereldoorlog niet meegemaakt! Ons land omvergelopen in de Tweede Wereldoorlog. Nu gebeurt hetzelfde in 2015, op bevel van onze eigen regering die de opdrachten van de EU als een “puppet on a string” uitvoert. Ons dwingt nog meer vreemdelingen/gelukszoekers op te nemen! Hoe groot is ons kleine, ja, kleine landje aan de zee? Hiermee wil ik niet zeggen groot van hart, maar in vierkante kilometers.

Baas in eigen land, ja, ja, maar het bent u, de Vaderlander, die kiest. Velen hebben dus gekozen voor de laars op de nek en onderdanig ja en amen knikken bij alles wat onze regering doet. Er kan nog meer bij. Men stemt op partijen die het niet goed met ons voor hebben! Vluchtelingen kunnen duizenden euro’s betalen om een ticket for life te krijgen. Zijn het dan vluchtelingen of komt dit neer op gelukzoekers?

Wij, de oorspronkelijke bewoners van dit landje (ja het is een landje), moeten plaatsmaken en vooral meebetalen aan het geluk van gelukzoekers. Straks krijgen we nog gedwongen inkwartiering, met wat geluk blijft er nog een plekje voor jezelf over in je eigen huis. Niet wij zijn baas over ons leven en wat wij willen, nee, het zijn Merkel en onze regering onder leiding van Rutte. Onze regering bepaalt wat wij mogen, wat wij aan woonruimte mogen hebben, en is dat teveel naar de mening van onze regering. Je kunt er best wel iemand bij nemen, namelijk een buitenlander met spierballen, 3 vrouwen en 8 kinderen.

Screenshot_20Wij, de autochtone bevolking, brengen met graagte het benodigde geld op om deze mensen, die nooit ook maar enige eurocent zullen bijdragen aan onze oude dag, een leven in luxe te geven. Onze regering liegt en bedriegt. Tot nu toe is het alleen maar één grote puinhoop geworden, de burgers slikken eens een keer en daar gaan ze weer, vol goede moed naar hun zelfgekozen ondergang. Duizenden banen weer verloren, maar ach, niet getreurd… Het gaat toch goed met de economie… ach, dan kunnen er nog wel wat mensen bij, mensen die nooit van plan zijn om te gaan werken… Ach ja, zo zielig toch, allemaal gevlucht.

De Angela Merkel-laars op de nek! En Rutte, de lachende bedrieger, doet mee.

Partijen willen referendum negeren!:

De Tweede Kamer loopt nauwelijks warm voor de nieuwe referendumregels die ze zelf heeft vastgesteld. Burgers was meer inspraak beloofd bij het tot stand komen van de referendumwet, maar een groot deel van de politici kondigt al aan dat de uitkomst van een volksraadpleging over Europa zal worden genegeerd. Democratische knutselwerkjes.

,,Ons standpunt zal niet wijzigen door dit referendum”, zegt VVD-Kamerlid Van ’t Wout. Zijn partij was sowieso geen voorstander van een referendum en hij zegt dat vooral ‘vrienden van Poetin’ tegen samenwerking waren van de EU met Oekraïne. ,,Wij buigen niet voor Poetin.” De liberaal heeft sowieso geen hoge pet op van de recente ontwikkelingen in de burger-inspraak.

Mensen, lees dit goed: U hebt geen inspraak! Wij, de autochtone bevolking van Nederland, hebben geen zeggenschap, wij worden geleefd, onze stemmen weggegooid, in de prullenbak ermee! Wij zijn monddood. Is dit niet gelijk aan de Nazi-laars op onze nek!?

Wie 40.000 steunbetuigingen heeft, kan bijvoorbeeld een onderwerp op de agenda van de Kamer krijgen. ,,Ook die burgerinitiatieven zijn tot nu toe democratische knutselwerkjes gebleken die weinig effect hadden.”

D66, warm pleitbezorger van referenda, zegt ook niet direct dat partijen zo sportief moeten zijn om de mening van de burger doorslaggevend te laten zijn. ,,Het is aan de partijen om iets met de uitslag te doen”, zegt de woordvoerder van voorman Pechtold. D66 was altijd voor een referendum, het was één van hun kroonjuwelen, maar NU, weg met juwelen. Andere mening, mannetje Pechtold zijn jasje waait naar heersende de wind, bah!

Knutselwerkjes? Ja, misschien wel. Mensen ga er nu eens een keer werkelijk tegenaan!

De partij vindt dat Geen Stijl over een ‘oneigenlijk onderwerp’ een volksraadpleging wil, omdat het eigenlijk iets groters wil aankaarten: de macht van de EU. Ook PvdA en CDA willen niet zeggen of ze zich iets van het oordeel van de kiezer aan zullen trekken, mocht het tot een referendum komen.

Nee uiteraard zeggen deze partijen geen woord hierover! Lees wat SP-er Van Bommel zegt!:

SP-Kamerlid Van Bommel ziet het met lede ogen aan: ,,Als de partijen straks zeggen: ‘Bedankt voor de uitslag, maar wij varen onze eigen koers’, dan is daarmee direct de nieuwe referendumwet om zeep geholpen.”

Screenshot_18Wat is een wet? Een wet wordt genegeerd als het uitkomt, behalve door advocaten. Het woord van de wet geldt niet voor ons, de autochtone bevolking van Nederland, en wordt absoluut genegeerd  door onze politici!

Een wijze uitspraak:

Ook de PVV,  fel tegen expansie van de EU, is voor een referendum over dit onderwerp waarvan de uitslag overgenomen wordt door het parlement. CU-Kamerlid Segers wil ook sportief zijn, al stemde zijn partij voor de samenwerking met Oekraïne: ,,Als we overruled worden, moeten we onze plek kennen.”

Uiteraard trekken de door ons zelf gekozen (niet door mij) politici zich niets aan van burgers die NEE zeggen. Dat hebben deze mensen , die het beste met “ONS” voorhebben nog nooit gedaan. Juist en Amen!

WAAR is de Hollandse moed gebleven? De moed tot verzet? De moed om tegen dit regime, dat zonder onze goedkeuring  besluiten neemt, te strijden? De jongere generatie van Vaderlanders heeft de moed laten zakken of laten we zeggen: zijn te gemakzuchtig. Velen zijn als een “spekkie” in de ijzeren klauw van onze ministers. Morgen zien we wel weer verder!

Morgen, lieve mensen, is vandaag!

Screenshot_19Onze ministers, die buigen tot ze zullen barsten voor een nieuw regime, het Merkel-regime. Ik vraag me zo vaak af, waarom is het dat we moeten? Waarom moeten we (en nee, dit zijn geen vluchtelingen, maar brutale gelukzoekers) onze landen volstoppen met in potentie gevaarlijke  personen die voor niets zullen terugdeinzen? Ja, waarom kiezen mensen voor het volproppen van eigen Vaderland?

Laten we één zijn en tegen het EU-front! Het EU-front ontneemt ons al onze waarden en cultuur, wij leven onder de dictatuur van de EU en de eigen regering! Papieren mannetjes en vrouwtjes zijn het, die voor een dik salaris het eigen vaderland verkwanselen, het leven van autochtone bewoners kapot maken.

http://www.npogeschiedenis.nl

http://www.telegraaf.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De Wehrmacht-laars op onze nek?

 1. Video: Delen Parijs veranderen in oorlogszone door geweld moslim vluchtelingen
  Eerste als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen gepakt bij grens Macedonië-Bulgarije – Bulgarije heeft 80 km. lange muur langs grens Turkije gebouwd – Tsjechische president dreigt met inzet leger tegen moslim immigranten

  Gaza? Nee, Parijs. De islam heeft de Europese bevolking overduidelijk de oorlog verklaard. Hoe kunnen deze beelden anders worden opgevat?

  Nederlandse burgers, aanschouw in dit filmpje uw toekomst als ook onze regering de poorten wagenwijd open blijft houden (2) voor miljoenen moslim vluchtelingen. De reguliere media zal deze beelden, waarop te zien is hoe grote aantallen agressief schreeuwende, met Palestijnse vlaggen zwaaiende jonge moslims hele straten in Parijs in een oorlogszone veranderen en zelfs de politie met grof geweld tegemoet treden, natuurlijk nooit laten zien. Die vertonen nog steeds uitsluitend foto’s en beelden van zielig kijkende kindertjes, die echter slechts een klein deel uitmaken van de immigranten vloedgolf. De realiteit is zoals u zelf kunt zien echter afschrikwekkend.

  ISIS en Islam sturen leger om Europa te veroveren

  Het leeuwendeel van de zogenaamde ‘vluchtelingen’, waar wij ook volgens onze politieke leiders en partijen ruimhartig plaats voor moeten maken, bestaat uit voornamelijk ongetrouwde jonge mannen die rechtstreeks afkomstig zijn van de islamitische slachtvelden in het Midden Oosten en Afrika.

  De bekende Britse anti-EU politicus Nigel Farage waarschuwde begin dit jaar dat ‘ISIS het meent als ze zeggen dat ze ons continent willen overspoelen met een half miljoen islamitische extremisten. Het gemeenschappelijke Europese asielbeleid doet niets om hen te stoppen.’ Begin september zijn de cijfers nog schrikbarender dan Farage al dacht: alleen al Duitsland gaat dit jaar maar liefst 800.000 voornamelijk islamitische immigranten opnemen.

  Onafhankelijke analisten spreken niet voor niets van een ‘islamitisch leger’ dat doelbewust door de Arabische landen –en klaarblijkelijk met instemming van het links/liberale/christendemocratische Europese establishment- hierheen wordt gestuurd om Europa van binnenuit te ondermijnen, onze welvaart en stabiliteit te vernietiging en de hele samenleving uiteindelijk te onderwerpen aan de islam, dat ons overduidelijk de oorlog heeft verklaard.

  Bulgarije pakt als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen op

  Bij de grens tussen Bulgarije en Macedonië zijn vijf moslims tussen 20 en 24 jaar oud opgepakt omdat ze ISIS propaganda, jihadistische gebeden en onthoofdingsvideo’s bij zich hadden. Deze vijf zijn slechts een fractie van de hoogstwaarschijnlijk tienduizenden ISIS strijders die op dit moment vermomd als vluchtelingen naar Europa komen.

  Bulgarije heeft onlangs over een lengte van zo’n 80 kilometer een vijf meter hoge afscheiding langs de zuidoostelijke grens met Turkije gebouwd, dat maar al te graag jihadisten vrijelijk laat doorstromen naar het ook door Ankara gehate Europa. (3)

  Oost Europa verzet zich tegen pro-immigratiebeleid Brussel

  Andere Oost Europese landen zoals Slowakije, Tsjechië, Hongarije en Polen proberen samen een vuist te maken tegen het pro-immigratiebeleid van Brussel. Op 14 september vindt er een buitengewone vergadering van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken plaats, en dan zijn deze landen niet van plan om mee te werken met het ‘quota’ plan dat de miljoenen moslims ‘eerlijk’ over de EU-lidstaten moet gaan verdelen.

  De Slowaakse premier Robert Fico ‘verwerpt ieder quotum met kracht… Als dit mechanisme wordt aangenomen, dan hebben wij op een dag 100.000 mensen uit de Arabische wereld. Dat is een probleem dat Slowakije niet wil hebben.’ De Tsjechische president Milos Zeman zei dat zijn land zijn eigen grenzen weer gaat bewaken, illegale immigranten gaat uitzetten en ‘indien nodig zelfs het leger zal inzetten’.

  De Franse minister van BuZa Laurent Fabius noemt de opstelling van de Oost Europeanen ‘schandalig’. (5)

  Calais: € 100 miljoen schade, maar EU blijft vluchtelingen subsidiëren

  De EU gaat ondertussen vrolijk door met het subsidiëren van onze eigen ondergang, en heeft € 5 miljoen uitgetrokken om het vluchtelingenkamp ‘The Jungle’ bij Calais een stuk geriefelijker te maken – en dat terwijl de immigranten volgens de burgemeester van de stad al voor zo’n € 50 miljoen tot € 100 miljoen schade hebben aangericht (4).

  ‘Onze’ eigen EU-commissaris Frans Timmermans benadrukte echter maar weer eens dat ‘wij mensen die bescherming nodig hebben nooit zullen wegsturen’. Gezien de harde realiteit betekent dat welhaast automatisch dat autochtone Europeanen die bescherming nodig hebben tegen de oprukkende islam en het toenemende moslimgeweld daar van zijn uitgezonderd, met alle gevolgen van dien.

  Bron
  Xander

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Timmerfranz en het hele kabinet mag van mij door de knieën zakken om het maar netjes te zeggen!Sommige landen verzetten zich tenminste nog,maar Hier:nee,mensen,haal ze in huis,want anders deugt u niet!!!!De CU in de bocht!Toch niet gek dat ik me van het geloof heb afgekeerd?Waanzin,dat is het;ik kan er geen ander woord voor bedenken!

   Liked by 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  En zo is het, Martha. Het is de hoogste tijd voor verzet – ondergronds. Stemmen, referenda, schrijven op fora: het heeft geen effect op die NSB’ers. Het enige, dat wél effect heeft is angst aanjagen, angst voor hun leven.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Precies Martha.
  We zijn slaven zonder kettingen.
  En toch gaat het helemaal vastlopen totdat de bom barst ook in Duitsland.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Ach ja, het begint nog steeds met de faciliteerders van al deze ellende die menen boven het “plebs” te staan en die een mooi baantje in het vooruitzicht denken te hebben bij hun holmaten hebben in Brussel.

  Het maakt ook niet uit op wie je stemt, het gaat erom wie de stemmen telt!!!
  Aantal jaren terug 14 zakken met PVV stemmen gevonden in R-dam die niet waren meegeteld door de slinkse pvda stemmentellers. Dus bij iedere komende verkiezing PVV-ers in ieder stemlokaal in dit land om in ieder geval te checken of er goed geteld wordt!!

  Het hele linksrode ongeneeslijke kankernest moet uitgerookt worden en wel zo snel mogelijk.
  Ook de vvd ratten horen daarbij!!!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. koddebeier zegt:

  We leven onder het juk van het Euro-Fascisme !!

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik vind het een mooi artikel, beste Martha. Vandaag gepoogd enkele Nederlanders tot andere gedachten te brengen, ze duidelijk te maken dat het geen vluchtelingen doch gelukszoekers zijn. Dat ze de site van E.J. Bron eens moeten aanklikken. Dat er dan een wereld voor ze opengaat. Doodmoe ben ik ervan. Maar ik kan ze niet overtuigen, want ze kijken naar het journaal. En omdat ik geen televisie heb, weet ik – volgens die mensen dus – er geen bal vanaf. En steeds neem ik mij voor het niet meer te doen, gewoon mijn mond te houden, want het zijn natuurlijk domme sukkels. Maar nu stop ik er toch echt mee. Wat een verspilling van mijn energie.
  Vriendelijke groeten,
  Driek

  Like

  • Wachteres zegt:

   Gelijk heb je, Driek .Geen paarlen voor de zwijnen werpen. 😉

   Like

  • Martha N zegt:

   Ja Driek, kan het me voorstellen.
   Vechten tegen de bierkaai… Ook wij kijken geen TV, de programma’s zijn het niet waard en we zouden ons maar ergeren aan de betweterigheid en indringende informatie over wat goed is en wat niet! Wij hebben daar geen TV sjoemelaars voor nodig, hebben een eigen mening helaas?
   We luisteren wel naar de radio en ik lees kranten (in 4 verschillende talen) op mijn computer.
   Mij vergaat de lust ook steeds meer om te strijden tegen onkunde, de stompzinnigheid van alles wat op TV gezegd wordt te geloven…. maar af en toe kan ik het niet laten, loopt de gal me over.
   En jij ook mijn hartelijke groeten en ik zou zeggen: we geven het toch nog maar niet op Driek! Kom op!
   Martha N.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Martha, je kunt prima schrijven.
  Mijn vader zei het al, 50 jaar geleden, Duitsland heeft de oorlog gewonnen.
  Met warme groet!

  Like

  • Martha N zegt:

   Dank je lieve Republikein, warme groet terug!
   Je vader had gelijk en wij zeggen het al jaren tegen elkaar (mijn man en ik), Duitsland heeft de oorlog gewonnen. Toch is Duitsland een mooi land…

   Like

 8. Avidia zegt:

  Dit heb ik altijd al voorspeld, niemand wilde mij geloven, heb je haar weer werd gezegd. maar ondertussen krijg ik wel gelijk en de mensen die mij niet wilde geloven blijven weg. Ik houd mijn mond maar voortaan, laten ze het maar uitzoeken.

  Driek, ik ben het met je eens, het is verspilde moeite.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 02.35. uur. Inderdaad Avidia, verspilde moeite. Grote delen van onze Nederlandse bevolking, zijn geheel gehersenspoeld door linkse omroepen, de NOS en de pers. Het is net of wij vechten: “tegen de bierkaai”.

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  De EU zou bij het lezen van mijn bericht dit schijnbaar maar voor de helft lezen. Zoals Martha N. op de Wehrmacht-laars aangaf klopt alles zeker over de verfoeide Merkel (nog net geen Adolf Hitler) en haar EU-vriendjes maar in de gehate USSR ging het er net zo erg aan toe als in Nazi-Duitsland.
  Het was toch namelijk zo dat Jozef Stalin geen ene moer gaf om het geloof in Rusland en zijn bevolking! Er waren ooit talloze gelovigen in West-Rusland wiens kerken, kloosters en moskeeën werden gesloten of gesloopt en hun geloof werd onderdrukt toen de sovjetterreur daar oplaaide nadat Oost-Polen, West-Oekraine en de Baltische Staten door Stalin waren geannexeerd. Toen de Duitsers in 1941 binnenvielen hadden (zoals overbekend) talloze Oekrainers, Wit-Russen, Balten, Kozakken, Russen en zelfs joden (!) hen als bevrijders beschouwd. Zo werden de zwarte kruizen op de tanks en panserwagens van de nazi’s aangezien voor het christelijke symbool tegen de atheïst’ of antichrist Stalin.
  Omdat de Duitsers in WO I rond 1918 al eerder onafhankelijkheid hadden verleend aan deze volkeren (om Rusland uit de oorlog te krijgen) verwachtten zij opnieuw dit te verwerven van de Duitsers. Tenslotte werden juist vooral in het oosten van Europa de Duitsers het meeste beschouwd als een beschaafd, gelovig en cultureel volk dat grote mensen als Bach, Beethoven, Goethe, Schiller, Heinrich Heine e.v.a beroemde dichters, kunstenaars, schilders en filosofen voortbracht. In Oost-Europa hadden zelfs miljoenen Volksduitsers gewoond die deze cultuur ook in de Oosteuropese landen invoerden en de joden in het oosten (die meestal hun eigen joodse cultuur behielden en zich niet vermengden met de Oosteuropese volkeren in tegenstelling tot de joden in West-Europa) verkozen liever de Duitsers boven de Russen (op joodse communisten na dan natuurlijk) daar de eerstgenoemden hen in WO I veel beschaafder hadden behandeld. Ze lazen bovendien Mein Kampf niet en dachten dat er met Hitler, Himmler, Heydrich, Eichmann en andere nazi’ s gemakkelijk een akkoord was te sluiten want het dodelijke antisemitisme was deze joden onbekend maar wel het antisemitisme van de Polen, Oekrainers en Russen!
  En wat bovendien een verhaal over Animal Farm van George Orwell betroft, ik had ooit eens op internet geschreven dat het ging over een tekenfilm die gemakkelijk op dvd is te verkrijgen en vrij in Nederland kan worden verkocht en ik bezit zelf deze dvd in mijn verzameling! Maar de gehate EU-leiders hoeven nou niet te denken dat zij de Duitsers allemaal als wolven kunnen afschilderen die alle Russen (afgebeeld als varkens en andere boerderijdieren in Animal Farm) wilden of konden verslinden. Hitler gedroeg zich misschien als Midas Wolf en het huis van 200 miljoen Russen en niet-Russen omver wilde blazen maar het reusachtige oppervarken Stalin handelde meer als een wild zwijn dat pas aanviel toen er met de wolf niet te onderhandelen bleek, gelijk naar het lam dat een wolf bij een beek ontmoette. En Stalin gebruikte zijn slagtanden om zowel de Duitsers als de Russen te bevechten en te terroriseren terwijl Hitler zijn hoektanden liever in de Russen, joden en communisten plaatste!
  Bovendien werd Charlie Chaplin (die in zijn film “The Great Dictator” uit 1940 de spot dreef met Hitler) na WO II uit Noord-Amerika gegooid omdat de Amerikanen vonden dat hij te dol was op Russen en communisten! Zelfs Walt Disney (hij zag ooit Chaplin als zijn idool), een fanatieke anti-communist, juichte dit later toe. En alle gelovigen in Rusland kregen na WO II wederom de terreur van Stalin op hun dak daar hij de Russen steeds meer ging wantrouwen en haten want als ze zo fanatiek tegen de nazi’ s konden vechten hadden ze dat ook tegen de communisten gekund wiens bewind ze (onbedoeld!?) in stand hadden gehouden, net zoals in Animal Farm werd getoond en nou in de EU wordt toegepast en uiteindelijk eveneens hun Götterdämmerung wordt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s