ALS DE ISLAM IS ALS ‘VREDE’, DAN IS NAZISME ALS LIEFDE VOOR DE MENSHEID

Screenshot_14

(Door: Salem Benammar – Vertaling: “delamontagne”)

De moslims geloven dat de wereld zich uiteindelijk zal onderwerpen aan de wil van Allah en dat er geen enkele  macht is die dit kan tegenhouden en hen kan overwinnen in hun streven naar “hegemonie”. Volgens hen heeft de islam de hele wereld in zijn macht en is dit onvermijdelijk en niet terug te draaien. Geen mens kan er aan ontsnappen en de islam zal uiteindelijk de wet worden, waar ook ter wereld. Alsof  de wereld bevolkt zou zijn met menselijke marionetten en de moslims hen naar believen zouden kunnen manipuleren, terwijl zij zelf pionnen op het wereldtoneel zijn. Eeuwige overheersing zal nooit de wereld domineren.

Gemotiveerd door hun enige zekerheid dat de niet-moslim, door angst gedreven, zich in de armen van de islam zal werpen, zoals “strontvliegen” worden  aangetrokken door uitwerpselen. “Dood  me niet, dood me niet, ik wil net zo´n moslim zijn als jij.”

Als de islam nu werkelijk een godsdienst zou zijn, is het dan nodig dat hij gebruik moet maken van mentaal en fysiek geweld om de wereld te islamiseren?  Wat voor zin heeft het om de niet-moslim tegen zijn wil in te laten “geloven”. Als men er zo verzekerd van is het “ware geloof” te hebben, dan is het toch niet nodig om zwaar en wreed geweld te gebruiken om de ander ervan te overtuigen dat de islam “de beste” is. Als hij dan de “beste” is, laat het dan aan de ander over om hem vrije wil te aanvaarden. Europa doet bijvoorbeeld toch ook niets om de islamitische massa´s te verleiden (om de islam te verlaten. . .!).

De geschiedenis van de islam wordt gekenmerkt door de gedwongen bekeringen. Het is het enige “geloof” ter wereld dat door middel van geweld, morele chantage en financieel (jizya) datgene probeert te verkrijgen dat het niet kan krijgen door intelligentie en helderheid van geest. De moslims kunnen dan wel mooi geloven en fantaseren dat de wereld uiteindelijk als rijpe appels in de handen van de islam zal vallen, maar ze hebben het helemaal mis, want er is nog niets verworven en de geschiedenis is nog nooit vooraf geschreven en het is helemaal niet zeker dat de islam het “aangezicht”van de wereld zal gaan veranderen.

De zwakte van de mens zit in z´n veronderstellingen en trots. De moslims zullen niet kunnen ontsnappen aan hetzelfde  lot als de Nazi´s, die zichzelf ook als meesters van de wereld zagen en eindigden door verslagen te worden door hun eigen zwakte.

De “achilleshiel” van de moslims is dit blind vertrouwen en dat maakt hen kwetsbaarder dan ze zelf willen geloven. De mensen die winnen, zijn niet diegenen die het moeten hebben van de uitwerkingen van hun dreigementen. Het volstaat niet te geloven in deze doortrapte, gemene en criminele profetische koran betreffende de hegemonie van de islam om dit te laten gebeuren. Op zekere dag zullen ze boeten voor hetgeen ze de mensheid, die niet zijn aanhankelijkheid aan de islam wilden betonen, hebben aangedaan

Met de islam als “nieuwe wereldorde” is het afgelopen met de mensheid. De muzelmannen voeden hun fantasieën van misleidende “grootheid” door te denken dat de mensheid is als een “volrijpe vrucht” die men niet hoeft te plukken, maar vanzelf in de mand valt. Men wint nooit een oorlog door de vijand te minachten en “cocorico” te roepen en niet zijn zwakke en sterke punten te hebben beoordeeld en hierop je strategie aan te passen. Bezinning en uitwerking zijn nooit hun sterkste punten geweest. Voor hen volstaat het dat het in de koran staat geschreven en dat is voldoende om hen de overwinning te schenken. Alsof de “vijand” een “niets” is, die op de vlucht slaat bij de simpele aanblik van een moslim die met een zwaard staat te zwaaien.

Het klopt dat ze niet in staat zijn om zich de vraag te stellen en lering te trekken uit de lessen van de geschiedenis. Het enige wat zij kunnen, is het “memoriseren” van  de koran. Daarom komt het dat hun feitelijke geheugen hen in de steek laat en zij zich niet hun nederlagen van 1948 en 1967 kunnen herinneren. En dat terwijl voor “hen” de overwinning zou moeten zijn gehaald en de Joden in zee zouden moeten zijn gedreven, ANDERS  GEZEGD; UITGEROEID.

Ze zullen toch moeten leren dat de niet-moslims nog niet hun laatste woord hebben gesproken. Ze kunnen dan wel steeds doorgaan met het verkondigen van hun grootse “gekte” genaamd islam en hun “diarreeachtige” woordenstroom, maar vanaf dat punt tot aan de onderwerping van de volkeren aan de dictatuur van de islam, is als de afstand van de aarde tot mars. Er zullen ook altijd enkele “diehards” overblijven, die hen willen vernietigen, desnoods met hulp van de atoombom.

De islam is in oorlog met de rest van de wereld en ook tegen een aantal van z´n eigen aanhangers en dat al 1436 jaren lang. Het moet toch duidelijk zijn dat er geen enkele samenleving met moslims mogelijk is. Moslims, wier ideaal het is om de mensheid die niet in de islam gelooft, uit te roeien.

Het is te betwijfelen dat de Joden, de hindoes, de Chinezen, de boeddhisten, christenen, patriotten en zij die niets met de islam te maken willen hebben en zich bewust zijn van het hoge “giftige gehalte” van moslims, weerloos zullen toezien en zonder “respons” zullen blijven. De “match” is nog maar net begonnen en de moslims zullen moeten leren omgaan met de krachten van de tegenstander, die hen niet oneindig de vrije hand zullen geven, iets wat zijzelf wel geloven.

We zijn maar met weinigen die hun vreugdeloze  doelstellingen met de mensheid doorhebben. De moslim is noch Fransman/Nederlander, noch progressief, niet humanistisch, geen democraat, niet pacifistisch, echter  bovenal: hij is moslim zolang hij de islam niet heeft afgezworen.

We moeten ze in geen enkele geval indelen of hen in “klasjes” onderverdelen onder het voorwendsel dat er ook vredelievende moslims zijn die wedijveren met moslims die de mensheid willen vernietigen. Wat is er anders aan met hetgeen Boumedienne in zijn tijd dreigde met het veroveren van het Westen door de “baarmoeder” van de moslima´s of wat  Erdoğan of Baghdadi  te berde brengen ?

Trap niet in de valstrikken van het ophemelen van de “religie-van-de-vrede” als zijnde zelf  het slachtoffer van radicalisme van een kleine minderheid, die de islam zelf in een kwaad daglicht stelt en de “integratie” tegenwerkt. We moeten absoluut waakzaam zijn. Wij moeten hen met dezelfde vijandigheid tegemoet treden als zijzelf doen tegenover diegenen die niet met het dodelijke “islamvirus” zijn besmet.

We moeten ophouden met hen “deugden” toe te meten die niet de hunne zijn, maar hen bestrijden zoals onze ouders en grootouders met succes het Nazisme hebben bestreden. Maar dit ging helaas gepaard met 85 miljoen doden.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Ben Ammar

 Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op ALS DE ISLAM IS ALS ‘VREDE’, DAN IS NAZISME ALS LIEFDE VOOR DE MENSHEID

 1. Driek zegt:

  “We moeten ophouden met hen “deugden” toe te meten die niet de hunne zijn, maar hen bestrijden zoals onze ouders en grootouders met succes het Nazisme hebben bestreden”.

  Mooi geschreven artikel, moeten onze bewindslieden ook eens lezen. Het artikel heeft mijn pessimistische gedachtegang aangaande de islam een ietsje afgezwakt, er is misschien nog hoop. Want ja, ik kan mij niet voorstellen dat Joden, de hindoes, de Chinezen, de boeddhisten, christenen, patriotten en zij die niets met de islam te maken willen hebben, zo over zich heen laten lopen zonder strijd te leveren tegen die barbaren. Maar wanneer gaan de ogen van de mensen nu eens open?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, beste Driek, laten we ondanks alles toch een beetje hoop houden dat de islam niet het laatste woord krijgt. Op een totale wereldbevolking van (geschat) zo’n 7 miljard mensen, hangen er ongeveer 1,5 miljard de islam aan. De rest dus niet.
   Die anderhalf miljard is uiteraard een onvoorstelbaar groot aantal, maar zij zijn absoluut geen meerderheid. Voorlopig zullen de moslims alleen nog maar kunnen dromen van hun wereldwijde heerschappij, maar dat kan nog lang duren. Als het óóit zover komt.
   Ik geloof er niet in. Net wat u schrijft: Joden, Hindoes, Chinezen, en de andere door u genoemden zullen zich echt niet zonder slag of stoot aan de islam overgeven.
   Dat hadden ze gedacht!
   Maar het neemt niet weg dat ons geen makkelijke tijden te wachten staan!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, zeg dat dan maar het eerst tegen de christelijke kerken:
  Die doen op dit moment niets anders dan de islam deugden toemeten, die niet de hunne zijn, onverschillig wat er in het Midden-Oosten hun mede-christenen wordt aangedaan door diezelfde islam.
  Als je maar wàt gelooft, hé, dan is het allang goed!

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wat een goed verhaal is dit.
  Precies waar het om draait.

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik zal die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam bestrijden met alle middelen al kost het mij het leven, ik wil geen barbaarse rotzooi nalaten aan mijn kinderen en kleinkinderen, ik wel die steeds recht in de ogen kunnen kijken.
  Hallo EU misdadigers en binnenlandse lafaards en moslimknuffelaars “kunnen jullie dat nog????”.
  Elke dag staat er ergens een lul of trut te zeiken over solidariteit????? Dat ze zelf die barbaren in hun huis opnemen en niet ons staan te besodemieteren, trop is trop en momenteel is het trop in kwadraat. Onze cultuur en beschaving staan onder zware druk door lafaards onder eigen volk en die lafaards moeten politiek uitgeschakeld worden, punt.

  Like

 5. Republikein zegt:

  KORAN 5-51.
  O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden.
  Zij zijn elkanders vrienden.
  En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner.
  Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.
  Eigenlijk zou iedere discussie tussen islamieten en andersdenkenden met een bespreking van dit artikel moeten beginnen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Gelukkig hebben wij NIETS met ‘Allah’ te maken…..!

   Like

  • BertG. zegt:

   Er bestaan geen discussies tussen islamieten en andersdenkenden.
   Voor een discussie heb je 2 mensen nodig die open voor elkaar staan in een discussie en luisteren wat de ander te vertellen heeft.
   En daar is op geen enkele wijze sprake van in een poging om een gesprek aan te knopen met een mossel.

   Like

   • Cathja zegt:

    Nee, @BertG., dat kun je proberen, maar je krijgt amper de gelegenheid om jouw standpunten uiteen te zetten, én zij menen dat ze altijd gelijk hebben.
    Begin er dan ook maar niet aan. Zonde van je tijd!

    Like

 6. Avidia zegt:

  Jean, met je eens!!! Ik zal ook strijden, en de meelopers zullen het betreuren, ze hadden nooit ons land binnen mogen gaan, wat een ellende!!!! Niets, maar dan ook niets is positief aan deze “religie” Het is duivels en niets minder dan dat!!! Las ik niet ergens dat wij beproefd worden door de “duivel” nou, dat is dan aan de gang, aan ons de taak de “duivel” te bestrijden en niet laf mee te doen alsof er niets aan de hand is, kom op, meedoen, messen slijpen en op de barricade!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Het wapen dat niet door moslims wordt aangeraakt

  Fabrikant van nieuwe AR-15 heeft tekst Psalm 144:1 in wapen gelaserd: “Gezegend zij de Heere, mijn Rotssteen, Die mijn handen onderwijst ten strijde, mijn vingeren ten oorlog”
  De veiligheidspal heeft de standen ‘oorlog’, ‘Gods wil’ en ‘vrede’. Op de achterkant van de pal de tekst in het Latijn.
  ..
  AR-15 ‘Crusader’ Billed As Rifle ‘Muslim Terrorists Won’t Touch’
  http://patch.com/florida/newportrichey/ar-15-crusader-billed-rifle-muslim-terrorists-wont-touch

  Like

 8. Het woord Islam betekent ‘Onderwerping [aan de wil van Allah]’, en diens aanhangers noemen zichzelf Moslims oftewel ‘Zij die zich onderwerpen [aan de wil van Allah]’. Gezien het feit dat de voorouders van deze mensen zich echter voor het grootste deel niet vrijwillig bij de Islam hebben aangesloten maar daartoe GEDWONGEN werden, en gezien het feit dat het nog steeds op straffe van de dood VERBODEN is om de Islam te verlaten is het leugenachtig om van ‘Moslims’ te spreken. In plaats daarvan moeten wij de term ‘Islamieten’, ‘Islamisten’ of ‘Mohammedanen’ gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s