Australische premier verwerpt vraag eigen partij om meer Syriërs op te vangen

Screenshot_5

Premier Abbott zegt dat hij niet zal buigen onder de druk

De Australische premier Tony Abbott weigert meer Syrische vluchtelingen toe te laten in zijn land. Hij gaat zo in tegen leden van zijn eigen regering, die na het zien van de beelden van de 3-jarige overleden bootvluchteling Aylan gevraagd hadden om meer Syriërs op te vangen.

De voormalige minister van Immigratie Philip Ruddock, die al het langst in het parlement zetelt, suggereerde dat de regering hetzelfde kon doen als tijdens de Kosovo-crisis eind jaren negentig van de vorige eeuw. Toen werden grote aantallen vluchtelingen toegelaten, die naar huis moesten terugkeren wanneer de oorlog voorbij was.

Partijleider van de Groenen Richard Di Natale riep op tot de noodopvang van 20.000 Syrische vluchtelingen, omdat Australië volgens hem ‘sterk genoeg is om mensen die de oorlog ontvluchten veiligheid en rust te geven’.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Immigratie, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Australische premier verwerpt vraag eigen partij om meer Syriërs op te vangen

 1. Jan zegt:

  Applaus. Niet toegeven aan chantage. Eerst de indringers naar Nauru en Manus verslepen en nu zeker de poorten openen voor het Paard van Troje. Over 10 jaar bestaan de groep uit ruim 100.000 jihadisten en sympathisanten, want zij fokken als konijnen.

  Richard Di Natale is een ruggengraatloos mannetje. Hij zei eens in een interview dan Abbas er zich bij neer diende te leggen dat Israël het recht heeft te bestaan en dat het een Joodse staat is. De achterban laaiend en hij krabbelde terug
  http://www.jewishnews.net.au/di-natale-slammed-over-jewish-state-retraction/42175

  Di Natale heeft de lakmoesproef dus niet doorstaan.

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik denk dat ik beter naar Australië vertrek dat is tenminste een moslimvrij land, daar houden ze zich niet bezig met die islamietische smeerlapperij.
  Leve Australië.
  En zeggen dat ik ± 50 jaar geleden alles klaar had om er definitief naar toe te trekken!!! HAD IK HET MAAR GEDAAN. Jammer, dan was me die verradersellende van dat EU tuig én binnenlandstuig bespaard gebleven.
  Men zegt toch altijd “een mens maakt minstens een fout in zijn leven” wel, dat was mijn grootste fout.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het was te verwachten dat zelfs in Australië de beelden van het aangespoelde jongetje gebruikt zouden gaan worden om de druk op te voeren om meer ‘vluchtelingen’ toe te laten.
  Ik heb bewondering voor de standvastigheid van premier Abbott, die zegt dat Australië al 4400 extra vluchtelingen heeft opgenomen, en niet van plan is om nog meer mensen op te nemen.

  Een voorbeeld voor de regering van Farizeeërs in Duitsland, die met hun armen wijd open alles maar binnen laten wat zich aanmeldt, en kritiek heeft op landen die er anders over denken, zoals verschillende Oost-Europese landen.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Telegraaf dat het televisieprogramma K3 zoekt K3 veel kijkers heeft getrokken. Maar liefst 955000 duizend imbecielen hebben naar die drie domme achterlijke meiden gekeken. Het is werkelijk onbestaanbaar. Nee, ik kan mij over die Nederlanders niet meer druk maken. Wel ja, bijna een miljoen kijkers. Terwijl de wereld zowat in brand staat. Hoe diep kunnen die Nederlanders nog zinken? En Halina Reijn trok 230000 duizend kijkers. Ach ach, dit komt nooit meer goed.

  Doch het kan nog veel erger, want Goede en slechte tijden trok ruim 1.4 miljoen kijkers. En dan zitten we ons hier op de site van E.J. Bron druk te maken over islamitische gelukszoekers. En over hoe beroerd Nederland er voorstaat.

  BELANGRIJK BERICHT VOOR DE LEZERS VAN E.J. BRON.
  De zoektocht naar de opvolgers van Josje, Karen en Kristel is begonnen. De eerste aflevering K3 zoekt K3 wist vrijdagavond 955.000 kijkers aan zich te binden.
  Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

  Met bijna een miljoen kijkers staat het programma in de lijst van 25 best bekeken programma’s van de vrijdag. SBS laat weten trots te zijn op deze cijfers. “Op het hoogtepunt keken er zelfs 1,5 miljoen mensen. Voor SBS6 is dit een belangrijke stap in de versterking van de positie in het weekend. K3 zoekt K3 is een erg belangrijk programma voor onze familiezender”, aldus directeur televisie Peter Lubbers.

  De eerste aflevering van het EO-programma In de ban van de Condor werd vrijdag ook voor het eerst uitgezonden. Het programma waarin bekende Nederlanders in de natuur op zoek gaan naar mooie vogels was goed voor 590.000 kijkers.

  College Tour
  Halina Reijn was vrijdagavond te gast bij College Tour. Het programma waarin Twan Huys samen met een groep studenten actrice Halina interviewde trok 230.000 kijkers. Met deze cijfers staat het programma niet in de top 25.
  De top drie van best bekeken programma’s op de vrijdag wordt uitgemaakt door het Journaal van 20.00 uur (ruim 2,1 miljoen), Flikken Maastricht (bijna 1,8 miljoen) en Goede tijden, slechte tijden (ruim 1,4 miljoen).

  Like

  • BertG. zegt:

   Je gaat je dan inderdaad afvragen waar je mee bezig bent hier op de site als er al zo’n 1 miljoen mensen naar K3 zitten te kijken.
   Telkens als denkt dat het niet erger kan worden in NL, is er wel weer iets wat al het vorige in ze geheel doet verbleken. Waar doe je het nog voor.
   Mensen willen het echt niet weten.
   Daarom krijg ik er ook zo weinig in bij andere, nou snap ik het.

   Like

   • Cathja zegt:

    Hoe platvloerser en dommer de TV-programma’s, des te beter worden ze bekeken. De ‘lege hoofden’ van de mensen moeten namelijk gevuld worden, en niet met het lezen van goede lectuur of het luisteren naar mooie muziek.
    Programma’s op TV waar je lekker niet bij na hoeft te denken scoren hoog. Dit is toch overduidelijk het bewijs dat ons volk zich totaal niet druk maakt om het wereldgebeuren?
    En als er een landelijke actie komt voor ‘de vluchtelingen’, dan doneren ze wat en is hun geweten weer gesust.

    Over tot de orde van de dag.

    Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Er zijn tenminste een paar landen waar ze hun verstand nog gebruiken, Australie en Hongarije, laten we hopen dat er meer bij komen maar ik vrees van niet.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau Tony één moet tenslotte de verstandigste zijn !!!! Was Rutte maar zo verstandig, dan hadden we tenminste nog iets aan hem !!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Binnenkort zit down under in de EU.
  China volgt ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s