CARTOON: De verzamelde wereldpers . . .

Screenshot_37

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op CARTOON: De verzamelde wereldpers . . .

 1. Frerik zegt:

  Al hoe erg ik dit ook vind is dit nu wel het middel om de mensen emotioneel te vergiftigen en zijn wij hier op deze site grote schoften geworden in hun ogen. Het nadenken wordt nu helemaal uitgeschakeld. Ik heb altijd 1 zin onthouden van een leraar die ons psychologieles gaf. Hij zei ” Het gevoelsleven is het terrein van satan”. met andere woorden als hij je eenmaal in die greep heeft kom je naast de werkelijkheid te staan en is het moeilijk om weer bij zinnen te komen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  God zij dank komen er ook zulke mensen nog aan het woord !

  Like

 3. Jan zegt:

  Even naar ‘Het Nieuws’ gekeken, en gemerkt dat dit gebeuren nu door de lamestream-media en ‘de regering’ wordt uitgemolken om Nederlanders tot tranen toe week te maken om zo moordenaars en terroristen, vluchtelingen genoemd, op te nemen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En het werkt, en niet zo een beetje ook.
   Mensen hebben het nergens anders meer over. En anders heb je geen gevoel.
   Een mooier moment hadden ze hier niet voor kunnen uitzoeken.

   Like

   • dendieje zegt:

    Deze moment is niet is niet op de juiste moment uitgezocht maar GECREËERD.
    Ze laten niets aan het toeval over, lukt het ze niet met zielige foto’s van kinderen en vrouwen op de bootjes, leggen ze maar een dood kind op het strand. (op 2 verschillende locaties)

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan 7:26

   Niet elke Nederlander is tot tranen toe week te maken, want toen we het echte verhaal over dit drama te horen kregen, werd duidelijk dat deze vader zelf verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en twee kinderen, omdat hij vanwege andere redenen dan het vluchteling-zijn een veilig land als Turkije heeft verlaten, waar hij al drie jaar woonde! Dit wordt ook in De Telegraaf door velen opgemerkt.
   Het is volstrekt onterecht dat dit verdronken kind, hoe verschrikkelijk dit op zich ook is, ‘het gezicht’ wordt van het vluchtelingenprobleem!
   Hier klopt totaal niets van, want het wérkelijke aantal vluchtelingen (dus niet de economische vluchtelingen, die direct uitgezet moeten worden!), ligt beduidend lager dan de enorme aantallen die nu dagelijks ‘Fort Europa’ weten te bereiken!

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De Pers…..stelletje smeerlappen !!!!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De linkse bruinhemden en de zogenaamde gutmenschen proberen de hele maatschappij te ontwrichten, de linkse expres en de gutmensch door hun enorme domme kortzichtigheid !!

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat de Oostenrijkse bevolking dolblij is met al die vluchtelingen. Ook Driek kan bijna niet wachten tot het moment ze hier welkom kan heten. En ik denk dat de lezers van E.J. Bron ook staan te popelen en de welkomstborden al klaar hebben liggen. Ik ben al kleding aan het uitzoeken voor die stakkers.

  Eerste bus met vluchtelingen in Oostenrijk

  WENEN –
  De eerste bus uit Hongarije met vluchtelingen is bij de grens met Oostenrijk aangekomen. Daar zijn de vluchtelingen uitgestapt en te voet de grens overgelopen. Oostenrijkers in het gebied ontvingen de mannen en vrouwen met applaus. Ze hielden welkomstborden omhoog en gaven de vluchtelingen te eten, meldden Hongaarse media zaterdag.

  Het gaat om een bus die bij Zsambek vluchtelingen had opgepikt die lopend op weg waren naar de grens. De plaats ligt op zo’n 33 kilometer afstand van de grens. De vluchtelingen kwamen veelal doorweekt aan in de grensplaats Nickelsdorf. Ze moesten het laatste stuk te voet afleggen, nadat bussen ze eerder in de nacht tot vlakbij de grens hadden gebracht. Daar lieten de Hongaren ze uitstappen, waarna ze door de stromende regen Oostenrijk binnenliepen.
  De vluchtelingen wilden alleen de bus instappen als ook journalisten en activisten meemochten. Op die manier waren de vluchtelingen er zeker van dat de bus niet naar een opvangkamp ging, in plaats van de grens met Oostenrijk.De vluchtelingen wantrouwen de autoriteiten in Hongarije. Die had eerder honderden mensen een trein in gelokt door te zeggen dat die naar Oostenrijk ging, terwijl dat niet waar bleek te zijn.

  In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn al zo’n 2000 vluchtelingen uit Hongarije de grens met Oostenrijk overgestoken. De Oostenrijkse politie sprak zaterdagochtend de verwachting uit dat dit aantal gedurende de dag kan aangroeien tot meer dan het dubbele.
  Twee treinen die de vluchtelingen verder moeten brengen, kunnen ieder moment vertrekken vanaf station Nickelsdorf, meldde het hoofd van de Oostenrijkse politie. Dat zou aanvankelijk al om 06.00 uur gebeuren, maar om onbekende reden werd dat uitgesteld.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ja Driek, heel mooi van je die kledingactie.
   Zelf ben ik ook al bezig om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de vluchtelingen. Ik ben al een kamertje aan het vrijmaken voor ze. Mijn rouwkamertje.
   Daarin had ik allerlei materiaal verzameld, zoals boeken en platen, foto’s en diverse andere herinneringen aan de tijd dat ons Nederland mooi en rustig was.
   Maar wat heb je daar aan als je iets veel mooiers kunt doen met dat kamertje.
   De oproep van een flink aantal Bekenden in Nederland opende mij de ogen.
   Dat spul kan nu allemaal de vuilnisbak in.
   Ik voel me al ruimend nú al een beetje verrijkt!
   Bovendien heb ik het gevoel een beter mens te worden.
   Een Gutmensch zelfs.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 8:22 uur

   Beste Driek, ik heb ook een bordje klaarliggen. Helaas voor hen staat daar geen ‘Welkom’ op.
   Op mijn bordje staat: ‘Ga terug!’.

   Onbegrijpelijk dat die Oostenrijkers zich plotseling zo vriendelijk opstellen jegens die gelukszoekers. De Oostenrijkse overheid zal wel gezorgd hebben dat de bevolking vals wordt voorgelicht, want als ze zouden beseffen wie ze binnenhalen was het ‘welkom’ niet zo warm!

   Like

 7. dendieje zegt:

  Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/ herblogd.
  Het is natuurlijk heel erg wat er met dat jongetje is gebeurd, maar om deze beelden te misbruiken om de ZIELIGHEIDSFACTOR te verhogen is misselijkmakend.
  EN HET WERKT GVD NOG OOK.
  In Oostenrijk en Duitsland gaan de armen nog verder open om nog meer deurkloppers te ontvangen.

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed.

  Van lieden als die Rasit Bal van het contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), waarbij 380 moslimtempels zijn aangesloten word ik nou kotsmisselijk. De schijnheiligheid ten top. Wat zijn het toch een zooitje ongure lieden.

  De paranoia onder bestuurders van moskeeorganisaties neemt zulke grote vormen aan, dat verdacht overkomende gelovigen bij voorbaat al de toegang tot islamitische gebedshuizen ontzegd wordt. Dergelijke verwarde baardmansen zouden immers wel eens jongeren voor de jihad (‘heilige oorlog’) kunnen proberen te ronselen.

  Dat blijkt uit onderzoek dat NRC naar dit informele ‘moskeeverbod’ heeft verricht. De moslimclubs schenden hiermee het islamitische uitgangspunt dat voor iedereen een plekje in de moskee moet zijn om zijn of haar gebedsmatje uit te rollen.

  “Moskeeën hebben geen goed weerwoord op radicalisering”, aldus Rasit Bal. Hij leidt het contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), waarbij 380 moslimtempels zijn aangesloten. Uitsluiting zou echter de radicalisering van geïsoleerde types wel eens extra voeding kunnen geven, zo vreest Bal.

  Onder meer in de Haagse Schilderswijk zijn diverse gevallen bekend waarbij extremisten de toegang tot de moskee geweigerd werd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik las het ook en ik geloof er helemaal niks van.
   Dit is om in een goed blaadje te komen bij de goed gelovigen. En het werkt, wedden.
   Deze fanatiekste worden juist als helden gezien die de koran goed begrepen hebben.
   Ik ben niet helemaal achterlijk. Waarschijnlijk mogen ze persoonlijk bij zo’n iman thuis komen bidden of in een ander zaaltje. Ik vertrouw er geen 1 meer.

   Like

  • Republikein zegt:

   Bal betekent honing, wist je dat?

   Like

 9. Jan zegt:

  Toen ik de foto zag van het verdronken kind zag ik deze foto’s voor mij:

  Bijzonder, iedereen heeft speelgoedberen en iedereen denkt ook alleen maar aan de speelgoedbeer, die wonderbaarlijk schoon en heel bleef.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Jan op 5/9 om 11:11

   Hebben we soortgelijke beelden ook niet gezien kort na de ramp met de MH17? Toen doken foto’s op van een stapeltje paspoorten -ongeschonden- en je vraagt je af hoe die daar terecht waren gekomen.
   We worden op allerlei manieren beduveld. Met bovenstaande foto’s is ook zoiets vreemds aan de hand. Ook hier kloppen dingen niet.

   Like

 10. Giny zegt:

  Zal ook mijn bijdrage doen(niet echt) om mijn huis ter beschikking te stellen en
  zelf op de vlucht te gaan!
  Gratis geld, gratis zorg, gratis implantaten, eigenlijk alles gratis, al moet het ten koste
  gaan van je hele gezin!!!

  Like

 11. Seculiere TR/VL zegt:

  * word

  Like

 12. Seculiere TR/VL zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s