VIDEO Ingrid Carlqvist: Zweden is nu “Absurdistan”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Ingrid Carlqvist: Zweden is nu “Absurdistan”

  1. Tokyo Joe zegt:

    Ik ben om,is een incidentje.

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Live voor het Budapester spoorwegstation !

    Like

  3. joopklepzeiker zegt:

    Godverdomme heel het westen is krankzinnig geworden , een open inrichting voor randdebielen .

    Like

  4. delamontagne zegt:

    NL zelf was toch al “absurdistan”?
    Een Am. vrouw, die niemand tot last zou zijn, slechts haar dochter misschien ! en de NL-staat niks zou gaan kosten, MOCHT IN EESTE INSTANTIE niet in NL blijven ( regel = regel[land].
    Ze mag nu toch blijven ( na veel ambtelijk beraad ! ! )
    ////////////
    Uitgewezen Amerikaanse hoeft niet weg bij dochter in Almere
    Vreugdetranen: Dorothy (86) mag blijven
    Jelmer Geerds
    Almere –
    „Ik ben zo ontzettend blij en opgelucht”, jubelt Dorothy Murphy met vreugdetranen in haar ogen. Na een jaar van zenuwslopende onzekerheid kreeg de zorgbehoevende Amerikaanse deze week het verlossende bericht van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND): ze wordt het land niet uitgezet, maar mag bij haar dochter Susan in Almere blijven wonen.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/24458128/__Dorothy__86__mag_blijven__.html

    Like

  5. Dit zijn geen relletjes meer, getuige deze beelden van Parijs opgenomen op 4 september, maar dit lijkt op een burgeroorlog

    Like

    • E.J. Bron zegt:


      Ik weet zeker dat deze beelden niet van 4 september dit jaar zijn. Het filmpje is hier al eens eerder de revue gepasseerd. Ongeveer een half jaar tot een jaar geleden . . .

      Webmaster

      Like

      • Ja beste E.J. dat zou zonder meer het geval kunnen zijn, deze info is helaas dan niet zo betrouwbaar gebleken, ik kan mij niet herinneren dat deze vid al eerder de revue op jouw blog is gepasseerd als ik jou was dan verwijder je het gewoon weg, je hebt de middelen ter beschikking maar helaas ontbreekt het mij ook aan de tijd om het blog helemaal uit te pluizen…

        Like

Plaats een reactie