HUILEN ZONDER TRANEN, VANWEGE HET VERLIES VAN MIJN GELOOF IN DE MENSHEID

Screenshot_3

(Door: Martha N.)

Het is één grote puinhoop geworden, een verschrikkelijk grote puinhoop. Ik huil vanwege mijn onmacht hier ook maar iets aan te kunnen doen. We worden geleefd, gedwongen in een hoek te gaan zitten. Nee, ik ken geen medelijden meer, niet met mensen die ons gaan uitbuiten en dit zullen blijven doen! Oh ja, ik heb een hart en veel gevoel, maar ook verstand. Dit verstand zegt me dat het totaal verkeerd gaat. Onze wereld gaat ten onder (is reeds ten onder gegaan) aan een tsunami van anders denkende en voelende mensen, die nooit dankbaar zullen zijn voor onze opofferingen en nu al met eisen komen. Zij willen, zij eisen, zij hebben rechten! En wij dan? Mogen wij niets meer eisen, moeten wij ons kalm houden, in een hoekje gaan zitten en afwachten tot het moslimgeloof ons zal vernietigen? Mogen onze bejaarden geen eigen plekje meer?

Nee, ik ben van oorsprong geen boos mens, gaf reeds geld aan hongerend Biafra in de tijd van De Jong en Luns, terwijl ik zelf niets had. Nee, ik doe niet zielig. Toen was het nog met recht iets geven. NU? Ik heb geleerd, geleerd dat veel hulpzoekers/gelukszoekers hun kinderen knijpen voor een foto tot ze janken als een geslagen hond. Hun vrouwen slaan om een gratis bestaan te veroveren. Ik heb geleerd te begrijpen, helaas, helaas.

Ze bestormen ons met miljoenen en miljoenen, tot we zelf het onderspit zullen delven. Ben ik nu wreed? Of zie ik de toekomst TE somber in? Mensen ik vraag u, KIJK, kijk naar wat deze lachende mensen, die ons bestormen, denken. Zie de krantenfoto’s. KIJK naar hun uiterlijk! Zijn dit vluchtelingen die met de dood in de ogen en uitgehongerd naar onze landen vluchten? Misschien wilt U eens een vergelijking zien met mensen uit een concentratiekamp?

De verguisde Geert Wilders heeft gelijk. Het is ongelooflijk wat onze regeringen toelaten, ziende blind en horende doof.

http://www.telegraaf.nl

www.telegraaf.nl

www.telegraaf.nl

http://www.dailymail.co.uk

En ga zo  maar door!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op HUILEN ZONDER TRANEN, VANWEGE HET VERLIES VAN MIJN GELOOF IN DE MENSHEID

 1. Drs.P. zegt:

  Beste Martha, ik huil met je mee, we worden overrompeld door een compleet smerig booslim leger, soort van boko haram als ik al die boosaardige rotkoppen zie op foto’s.
  Ze worden geholpen door domme gutmenschen die niet verder kijken dan hun neus lang is.
  We hebben nog 4-5 jaar en dan moet Europa een moslim vazalstaat zijn geworden.
  Het doet pijn in mijn hart dit te moeten neerschrijven.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Ik ben het helemaal met u eens, Martha.
  Ik denk er net zo over. Ook ik kan geen medelijden meer voelen voor die ‘vluchtelingen’, juist omdat ze zelf toegeven dat ze niet hiernaartoe komen omdat hun leven gevaar liep.
  Een echte vluchteling eist niets, gooit het eten niet weg, is niet ondankbaar, mept er niet op las en is niet brutaal.

  Vijfennegentig procent komt hiernaartoe omdat ze geen zin hebben in werken en onderhouden willen worden zonder dat er eisen en verlichtingen aan hen gesteld worden.
  Ze willen alles hebben wat wij ook hebben zonder daar iets voor te willen doen. Het zijn gehaaide en geraffineerde leugenaars die veinzen, drammen en zielig doen tot kunst hebben verheven.

  Ik verafschuw ze omdat door hen de echte vluchtelingen de dupe worden van het egoisme en de luiheid van deze dit agressieve uitschot.

  Onze bestuurlijke leiders en de barbaren hebben mijn empathie, voor hen, in mij gedood.
  Ik voel niks meer van medelijden voor hen. Mijn afkeer voor hen is zo groot dat het me koud laat als er iets met hen gebeurt.

  Degenen waar ik wel nog medelijden mee heb, is voor kinderen en dieren en voor diegenen die opkomen voor hun eigen volk, land en cultuur.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Exact! 95% is ronduit parasitair. En wat doen we met parasieten? Dat tuig bouwt maar een eigen samenleving op. En dat kunnen ze nou eenmaal niet. Het Westen is ook niet optimaal maar we liggen wel lichtjaren voor op de de islam en Afrika.

   Een natie kan alle vijanden aan maar wat het niet aankan is de vijanden die al binnen de muren zijn. De verraders. In dit geval zij die heulen met een ons allen vijandige buitenlandse ideologie. Dat zijn gewoon neo- NSB-ers.

   Like

  • Martha N zegt:

   Martha N:
   JUIST

   Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  Sorry, Martha moet Martha N zijn.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  las = los
  verlichtingen = verplichtingen
  van deze dit agressieve uitschot = dit agressieve uitschot.

  Like

 5. Robby E. zegt:

  Precies zo denk ik erover, ik huil alleen niet, ik wordt enkel maar kwader en kwader!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik hoop dat iedereen kwaad word Robby.
   Pas dan kan men actie van het volk verwachten.
   Zij die dit mogelijk maakten, laten we hun namen zeker niet vergeten.
   Ook de Gutmenschen niet die ons voor racist uitmaakten.

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Je hebt gelijk Martha.
  Vandaag zag ik op T.V. een interview met Bart de Wever, burgemeester van Antwerpen en voorzitter van de N.V.A. Hij zei dat hij ook het beeld van het aangespoelde jongetje op het Turkse strand hartverscheurend vond. Maar hij voegde er aan toe dat hij zich geen schuldgevoel wilde laten aanpraten. Hij werd aangesproken op het lot van vluchtelingen in de bootjes op de Middellandse Zee.
  Zijn antwoord was kort en duidelijk. Dat zijn geen vluchtelingen. Ze komen uit Turkije na uit Syrië te zijn gevlucht (vertrokken). Turkije is een veilig land. Als ze dan persé uit dat veilige land een riskante boottocht ondernemen naar een Grieks eiland met als doel verder te reizen naar met name Duitsland, dan zijn het gelukszoekers, die verlangen naar de welstand en de rijkdom van Duitsland. Voor een groot deel om daar jarenlang, mogelijk definitief, van een uitkering te gaan leven.
  Daarnaast moeten we ons bedenken dat het overgrote deel van deze migranten de islam als geloof meebrengen. We weten nu toch wel wat dat inhoudt. We laten mensen toe die in principe onze samenleving willen ontwrichten en zo mogelijk vernietigen.
  De Europese bevolking is langzaam aan het wakker worden en zal voor een groot probleem komen te staan. Hoe komen ze (we) van deze tsunami van moslims af.
  ISLAM – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Driek zegt:

  Beste Martha, je hebt een mooi artikel geschreven dat mijn gevoelens juist weergeeft. Ik vind het onbegrijpelijk dat ze ons dit aandoen, er is geen plaats meer voor al die gelukszoekers, straks staan we allemaal rechtop. Ik vind het verschrikkelijk.

  Like

 8. Giny zegt:

  We gaan er mee naar bed en we staan er mee op!
  Je durft nauwelijks de krant uit de brievenbus te halen,
  wat voor een ellende zou er nu weer in staan, moet
  ik die krant dan maar opzeggen, heeft geen zin, als
  je de tv aanzet, krijg je ook die rottigheid over je heen!
  Geen mail meer lezen dan? je wordt er overal mee
  geconfronteerd, om gek van te worden, je hebt hier
  niets, maar dan ook niets meer te vertellen!
  Alleen maar betalen en waarvoor, omdat we voor al
  deze narigheid, waar we niets over te vertellen hebben
  moeten betalen, zelfs een glas water wordt extra belast
  om de gaten te dichten in de begroting, zodat de overheid
  voor Sinterklaas kan spelen, wel zonder zwarte Piet,
  ook dat mag niet meer, we mogen niets meer!
  De vluchtelingen, asiel en gelukszoekers, geef ze
  maar een naam, die mogen alles en helemaal voor niets!
  Je wordt er moedeloos van, het is om te janken!

  Like

  • Driek zegt:

   Giny zegt: Je durft nauwelijks de krant uit de brievenbus te halen,
   wat voor een ellende zou er nu weer in staan, moet
   ik die krant dan maar opzeggen, heeft geen zin, als
   je de tv aanzet, krijg je ook die rottigheid over je heen!

   Beste Giny, Ja, je wordt overal met die ellende geconfronteerd, als ik jou was zou ik die krant maar opzeggen, daar staan toch allemaal leugens in. En laat die televisie een tijdje uit, of flikker hem de deur uit. Allemaal zonde van het geld. De site van E.J. Bron geeft al meer dan genoeg informatie.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik walg van ‘zielige’ ‘vluchtelingen’!
  http://nieuws.tpo.nl/2015/09/03/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

  Ik heb alleen nog maar gevoel voor onze eigen ouderen, de échte stakkers die afhankelijk zijn van liefdadigheid omdat de ‘socialist’ niets voor hen over heeft; de ‘socialist’ die hen en ons haat!

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Lieve Martha N je verwoordt wat vele mensen voelen maar voor wat er gebeurt, speciaal in ons land, is onze regering verantwoordelijk, zij hebben ons land aan Brussel overgeleverd en ode dat nog steeds. De jongens en meisjes in Brussel zijn puur gif, als je uit lafheid en gesloten verdragen laat gebeuren wat er gebeurt en je neemt geen maatregelen ter kering van het beleid dan ben je gif en het leven niet waard, Ook mijn tranen zijn opgedroogd wegens zoveel botte domheid.

  Like

  • Wat zeg je dat de jongens en de meisjes in Brussel puur vergif zijn, ik ben toevallig van België, en meer dan 70 procent wilt die vluchtelingen niet, grotendeels zijn we er net als jullie en ook de mensen in duitsland, vierkant tegen. Wij moeten tot 67 jaar werken voor minder pensioen, de elektriciteit en gas gaat opslagen, de voeding gaat opslagen, ons loon wordt nier meer verhoogd want de regering moest immers 2 miljoen euro besparen. De ziekteverzekering is opgeslagen en de zieken krijgen minder geld, kindergeld is verlaagd en dan komen al die gelukszoekers naar hier.

   Like

   • janchik zegt:

    Ik weet zeker dat Bob bedoelde “de jongens en meisjes van “de E U ” in Brussel.
    Als wij het hier over Brussel hebben, bedoelen we die landverradende zich elite voelende, zakkenvullende, ongekozen criminele ambtenaren en politici van de E.U.

    Like

 11. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat vluchtelingen nacht doorbrengen in Wenen en op weg zijn naar Duitsland. Maar wat ik nu maar niet begrijp, ze zijn in Wenen toch al veilig? Kunnen ze daar dan geen asiel aanvragen? En onze couranten blijven ze maar ‘vluchtelingen’ noemen, waarom niet gewoon asielzoekers, of gelukszoekers? – want het zijn geen vluchtelingen. Ik voel me steeds meer door onze regering in de zeik genomen, ze blijven maar doorgaan ons land volledig te vernietigen. En straks zitten we met een zooitje van die primitieve gasten uit Afrika. Nou, mijn lol is er vanaf, mag ik nog blij zijn dat ik buiten de stad woon. Er gaat nu werkelijk geen dag meer voorbij zonder dat ik me rot zit te ergeren, ik geloof dat ik de site van meneer Bron maar even niet aanklik, maar ja, dan krijg ik een lees – achterstand.

  WENEN –
  Honderden vluchtelingen die zaterdag vanuit Hongarije naar Oostenrijk zijn gereisd, brengen de nacht door in de hoofdstad Wenen. Ze zijn op weg naar Duitsland, maar om alles in goede banen te leiden, hebben de autoriteiten een pauze ingelast in het treinverkeer naar Duitsland.
  In Wenen hebben vrijwilligers voor honderden mensen een slaapplek geregeld. De laatste trein van zaterdag naar Duitsland is in de avond vertrokken vanuit een treinstation in het westen van Wenen. Vanuit Salzburg, bij de grens met Duitsland, rijden tot diep in de nacht wel nog treinen naar Wenen, maakte de Oostenrijkse spoorwegen bekend.
  Zo’n 8000 vluchtelingen zijn zaterdag vanuit Hongarije aangekomen in Wenen. De meesten van hen zijn al doorgereisd naar Duitsland.

  Like

  • Driek zegt:

   Bert, krijg ik deze plaats als troost voor mijn ongenoegen? Fijne muziek, ik heb nog de platen van Etta James, Roberta Flack, Otis Redding en vele andere soulzangers.

   Like

   • BertG. zegt:

    Het gaat om de tekst, niet het soort muziek.
    Als troost, zo zou je het kunnen zien. RESPECT, voor wat het verlies betreft.
    Waar we niet over mogen zeuren verder. Het leed.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik plaats niet zomaar ergens een liedje bij.
    Zomaar uit het wilde weg. En dit vond ik toepasselijk.

    Like

 12. jungleelephant zegt:

  Yvonne van Cleef
  7 uur · YouTube ·
  Zo voelen wij ons heden ten dage!Honger naar vrijheid!En een prachtige song bovendien!

  Vera Mann – nog een kans
  Van de serie vrouwenvleugel, en even de speciale aandacht voor Ella Snoep die op 24 mei, 2009 helaas overleed, zei speelde de fantastische rol van Jantje Kru…
  YOUTUBE.COM

  Like

 13. Tokyo Joe zegt:

  Iets verliezen is voornamelijk lullig voor jezelf.
  ongesgoolde.

  Like

  • Tokyo Joe zegt:

   Zal het een keer uitspellen:
   Jouw verlies van je geloof in de mensheid is jouw probleem en niet van de mensheid.
   Ik weet kan een harde hufter zijn,maar zachte…

   Like

 14. Pingback: HUILEN ZONDER TRANEN, VANWEGE HET VERLIES VAN MIJN GELOOF IN DE MENSHEID |

 15. Doornroosje zegt:

  Met je eens Martha. Ik ben boos (en dat is nog maar zacht uitgedrukt) dat er gebruik wordt gemaakt van een kindje, dat door de stommiteit en hebzucht van de ouders verdronken is. Ik ben boos op de media , regeringen en zogenaamde hulpverleners die dat mogelijk maakten.
  Schuldig voelen!!!!!! Dat doe ik niet. Ik heb hier niet om gevraagd. Heb het zelfs ten zeerste afgeraden. Het zijn geen vluchtelingen . En ik bekijk de foto’s goed . Wat ik daar op zie , is niet goed voor onze toekomst.

  Blijf in je eigen regio “vluchteling” Maar daar moet je wel werken voor de kost. Hier is geen werk. We hebben zelf 650.000 werkelozen en daar komen nog vele ontslagen bij dus nog meer werkelozen.

  Like

 16. GT zegt:

  Die gene die dit veroorzaakt hebben zullen moet vrezen voor hun leven, soms denk ik wel eens Merkel pas op want vandaag of morgen is het prijs en dat geld voor vele politieke kopstukken!

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ze huilen slechts om wat ze WILLEN zien,
  zodat het meeste glashard wordt ontkend
  zelfs aan die schande raakt de mens gewend
  en kan dan ook nog slapen bovendien !
  .

  Like

 18. Tempelier zegt:

  Deze massa immigratie heeft mijn inzien maar één doel , genocide op de Europeaan , zonder wapens. Noem mij maar een complotdenker of allahhoedje , het maakt me niets uit. de doos met tolerantie is allang leeg en empathie kan ik alleen nog maar voelen voor mijn eigen volk.

  Like

 19. Caroline zegt:

  Nederland (ik bedoel hiermee in dit geval het bestuursapparaat van de staat, niet het land dus of de bevolking hier) bombardeert er vrolijk op los, eerst om Libië aan gort te helpen en nu Irak en -vooral- Syrië. Het Nederlandse leger als luchtmacht van ISIS. De daders van deze schandalige agressieoorlogen zullen helaas nooit slachtoffer worden (denk aan multimiljonair Blair bijvoorbeeld), dat worden slechts hun gegijzelden, aka het volk van Nederland (en die van de vernietigde landen).

  Hoe erg ook voor de slachtoffers daar, wij -het volk van Nederland- moeten eens ophouden om te denken dat van mensen die ons aanvallen -en dat zijn dus helaas onze eigen leiders- ook maar iets goeds voor ons te verwachten is. Het staatssysteem in Nederland is immers een kakocratie, en zodra je je dat realiseert, dan houdt het bidden en smeken aan de leiders wel op, want daar doe je ze alleen maar een plezier mee, met het etaleren van je (door hen veroorzaakte) ellende. Vergis ik me niet dan heeft de markies De Sade aan dit verschijnsel meerdere boeken gewijd. Hoe meer er om genade gesmeekt wordt door het slachtoffer, hoe lekkerder de dader het vindt.

  Like

  • janchik zegt:

   Een goed verstaander Caroline, heeft maar een half woord nodig.

   Like

  • Martha N zegt:

   Caroline, ik voel je boosheid…
   Het is tijd om anders te gaan stemmen.
   Niet onze partijen zijn de baas (zo zou het moeten zijn) maar WIJ!
   Het zijn echter WIJ die stemmen en als ik het mag zeggen, tot nu toe op de verkeerde partijen, wanneer wij voor eigen volk en vaderland zijn.
   Ik ben niet tegen mensen die werkelijk in nood zijn, maar wel tegen dit soort dat met bolle buiken binnenkomt en duizenden euro’s kunnen ophoesten om voorgoed alles waar wij voor werken/gewerkt hebben op te vreten (sorry).
   Dit kan echt niet, we gaan ten onder

   Like

 20. louis-portugal zegt:

  Ik wil ook even laten weten dat ik het volledig eens ben met het stuk Martha.
  Ik begin zo fatalistisch te worden dat ik denk dat het zo zijn moet.
  Het gaat zolang door totdat genoeg van de massa mensen gaat zien en vooral VOELEN dat het niet meer verder gaat.
  Dan gaat gebeuren wat er in 1789 in Frankrijk gebeurde, en 10 jaar duurde, nl. de REVOLUTIE.
  Als je tegen de hoofdzakelijk linkse politici, waaronder Rutte met zijn club, en de gutmenschen ingaat en voorzichtig op de reeds zichtbare problemen in de maatschappij wijst wordt je al uitgemaakt voor racist, nazi of pack, hetgeen in Duitsland een zeer negatieve club is, een soort boevenbende.

  Like

 21. Driek zegt:

  BertG. zegt: 6 september 2015 om 01:07
  Ik plaats niet zomaar ergens een liedje bij.
  Zomaar uit het wilde weg. En dit vond ik toepasselijk.

  Nee, beste BertG. dat had ik al wel begrepen, dat U niet in het wilde weg zomaar een liedje plaatst, zo laag schat ik U niet in. Maar ik vind het fijne muziek. Ter afwisseling van mijn dagelijkse klassieke repertoire.

  Like

 22. Annemie zegt:

  De mensen, die reageren op de fora zijn bezorgd. Maar zeer vele , o.a.mijn kinderen, actieve volwassenen met kleine kinderen, zijn hier niet mee bezig. Ik denk, dat ze niet willen beseffen, dat hun toekomst grauw is. Ze willen er zelfs, tot mijn frustratie, niet over praten.

  Like

  • catalina zegt:

   Ik lees ook dagelijks ejbron. Je word er kwaad van, verbitterd en machteloos. Spijtig genoeg zijn er inderdaad nog steeds mensen die zich van dit kwaad niet bewust zijn. Als je het onderwerp aankaart moet je soms zelf nog voorzichtig zijn! Dan krijg ik antwoorden van ach zo’n vaart zal het wel niet lopen enz enz . Anderen zeggen dan weer we kunnen toch niks doen, wij zijn de kleine garnalen en moeten alles maar ondergaan, dus breng je zelf niet in een depressie. Ik heb zelf ook vragen zoals waarom sturen ze niet al die vluchtelingen naar de dichtsbijzijnde islam landen, daar horen ze thuis in hun eigen cultuur, onbegrijpelijk dat Europa dat niet inziet. Volgens mij zijn ze gewoon hun zakken aan het vullen, dat hebben ze trouwens al altijd gedaan, en de kleine man in de straat daar houden ze totaal geen rekening mee. Triestig.Volgens mij zit er maar 1 ding op voor diegene het kunnen verlaat europa so snel mogelijk want ik zie het niet beteren, integendeel!!

   Like

  • Martha N zegt:

   Annemie, wat kan ik hierop antwoorden, je hebt gelijk en ik zeg even niets.
   H. groet Martha.N.

   Like

 23. Martha N zegt:

  Catalina, ja, ook ik wil me niet kwaad maken, maar af en toe?
  Waar kunnen wij nog naar toe..?
  Het leven bestaat niet alleen uit somber zijn, maar het wordt ons somber gemaakt.
  Kom op, we gaan er weer tegenaan, wat anders kunnen we nog doen?
  Ook wij hebben rechten, daar moeten WIJ voor vechten, helaas!
  Wij discrimineren… Ik begrijp onze politici niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s