3000 Jihadisten op weg naar Europa, vermomd als “vluchtelingen”

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de poging om de grens tussen Bulgarije en Macedonië over te steken, werden vijf mannen opgepakt, die op hun mobiele telefoons onthoofdingsvideo´s en propaganda van de “Islamitische Staat” hadden opgeslagen. De terreurverdachten hadden zich voorgedaan als vluchtelingen.

De Bulgaarse autoriteiten in de buurt van de Bulgaarse grensovergang Gyueshovo hadden de vijf mannen tussen de 20 en 24 jaar woensdag gearresteerd. Ze werden door een grenspatrouille aangehouden, die zij probeerden om te kopen met een bundel dollarbiljetten.

Toen ze gefouilleerd werden, vonden de grensbewakers propagandamateriaal van de “Islamitische Staat”, vooral jihadistische gebeden, en onthoofdingsvideo´s.

De mannen hadden geprobeerd de grens over te steken in een bosgebied en hadden de auto gebruikt van een handlanger, die legaal de grens was overgestoken vanuit Macedonië.

Onlangs nog had Bulgarije de bouw van een hek voltooid langs de Turkse grens om de massaal binnenkomende migranten uit het Nabije Oosten en Azië beter te kunnen controleren.

In februari had de Turkse geheime dienst er in een interne mededeling voor gewaarschuwd dat minstens 3000 getrainde Jihadisten uit Syrië en Irak probeerden om via Turkije Bulgarije en Hongarije in te komen, om van daaruit naar West-Europa door te reizen.

In mei waarschuwde een adviseur van de regering dat de “Islamitische Staat” terroristen in migrantenboten naar Europa gesmokkeld zou hebben.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
https://themuslimissue.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “ildiko”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, ISIS, Islam, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op 3000 Jihadisten op weg naar Europa, vermomd als “vluchtelingen”

  1. tjonge zegt:

    “dat minstens 3000 getrainde Jihadisten uit Syrië en Irak probeerden om via Turkije Bulgarije en Hongarije”
    .
    ik wil best een hoop geloven maar kan turkije mij uitleggen waarom die jihadisten dan niet meteen in turkije worden aangehouden en berecht ?
    .
    geeft turkije dan vrije doorgang aan jihadisten als ik het verhaal goed begrijp ?

    Like

    • Jean zegt:

      Jaan dat heb je zeer goed begrepen.

      Like

      • Anoh zegt:

        Turkijke grijpt deze crisis aan om de PKK uit te roeien, ondertussen leggen ze IS nauwelijks een strobreed in de weg. Komt ze goed uit zo.

        Like

      • johanna dost zegt:

        dat is at ze doen want hun leider is ook moslim en ook iet zo n liefje

        Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Waarom niet? Dat zou dan vanzelfsprekend een verborgen agenda van Erdogan zijn.
      Ik acht ‘m daar niets te goed voor. Jij dan wel?

      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

      • Nemesis zegt:

        Hij heeft ISIS nooit een strobreed in de weg gelegd. Die liepen daar gewoon rond en werden ook verzorgd in de ziekenhuizen. Je weet toch wie er achter zit dat ISIS of de IS is ontstaan en waar ze nu al die moderne wapens en voertuigen vandaan hebben? Echt niet van veroveringen op het Irakse leger hoor. Het zijn dezelfde die Al Qaida hebben georganiseerd, compris?

        Like

    • Veronica zegt:

      Ja heel vreemd inderdaad!

      Like

      • harry zegt:

        Helemaal niet vreemd , Veronica .
        Zo werkt dat in die kringen .
        Liegen en bedriegen , misleiden en bedreigen , dat is hoe moslims functioneren .
        Wen er maar aan dat het altijd zo is en je zult ze beter doorzien .
        Ik vertrouw GEEN ENKELE moslim meer !
        Het zou me niet eens verbazen als de schermutselingen tussen isis en de turken , deel is van het plan .
        Voor de bühne , zeg maar .
        Ondertussen woekert het gezwel der islamisering voort !

        Like

  2. Jaan zegt:

    Wat flauw om over 3000 terroristjes zo’n heisa te maken. Weet U hoeveel potentiële terroristen U er tegen komt als je door Amsterdam loopt? Immers de moslim militair van vliegbasis Gilze-Rijen was toch een gescreende militair. Het betekent dat elke moslim terrorist is of het kan worden. Waarom zo’n drukte over 3000 van die lui als we er al honderdduizenden binnen onze grenzen hebben?

    Like

  3. Hendrik M. zegt:

    En Adolfina Merkel ziet dat het goed is…
    De Nazi €U probeert af te dwingen dat deze lieden in elk land opgenomen worden.
    NWO/Bilderberg en die Amerikaanse neger Obama lachen zich een kriek.
    .€uropa ontregeld en in een burgeroorlog, gereed voor overname door dat NWO gedrocht.
    Eeuwige slavernij zal ons deel zijn als we nu niet optreden.

    Like

    • Jean zegt:

      Hendrik, de toestand is dramatisch, daar ik een optimist ben van nature geloof ik, ben ik er zelfs zeker van dat in 2016 alles wat moslim/islamiet is verdreven zal worden zodat we weer een net en proper Europa bekomen waarin weer toekomst ligt, veiligheid en leefbaarheid is.
      Ondanks alle negatieve meldingen die ik echt geloof blijf ik optimist vandaar mijn strijdlust tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
      Ik ben nog niet zover dat al ik een kopvoddenwijf of baardaap in vodden gewikkeld zie ze aanval maar dat punt is niet meer veraf.
      Joepie joepie jee met alles wat islam is weg ermee.

      Like

  4. Antivenin zegt:

    Hijra en jihad, hand in hand…

    Europa stroomt vol met islamieten, die hier zullen blijven, zich zullen vermeerderen, onze hulpbronnen zullen opsouperen, en vooral: respect voor hun “cultuur” zullen opeisen. Gevolg: steeds meer islamisering!

    En onze sukkels van politici zich maar afvragen waarom de Golfstaten geen vluchtelingen opnemen (maar wel gulle gevers zijn waar het bouwen van moskeeën betreft).

    The Hijrah Into Europe: http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

    Like

  5. jungleelephant zegt:

    En dan lullen ze hier over een paar tientallen!Leugens,leugens en leugens!

    Like

  6. Jean zegt:

    En van dergelijk tuig lopen er al duizenden rond op ons grondgebied, hopelijk hebben ze de juiste adressen van de lafaards en verraders onder eigen volk anders zullen we ze die met plezier overdragen.
    Ik zie al diverse lafaards bengelen aan een koordje, namen noemen heeft geen zin want de lijst is enorm lang maar iedereen kent ze wel is het niet pechdroll, timmerman, distelbloem, samson, verhofstoot, halsema, juncker, merkel, hollande, dracula & co…. (bewust in kleine letters geschreven want we schrijven ‘onkruid’ toch ook niet met hoofdletter!).
    Voor alle duidelijkheid, als jullie er niet meer zijn zullen wij niet treuren maar feesten, als dat een troost mag zijn….. 🙂

    Like

  7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

    Like

  8. Jan zegt:

    De hijrah van Europa dmv immigratie


    To emigrate in the cause of Allah – that is, to move to a new land in order to bring Islam there, is considered in Islam to be a highly meritorious act. “And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many locations and abundance,” says the Qur’an. “And whoever leaves his home as an emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him, his reward has already become incumbent upon Allah. And Allah is ever Forgiving and Merciful.”

    http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

    Like

  9. Pingback: Islaminvasie naar Duitsland | E.J. Bron

  10. Jan zegt:

    Budapest: voetballers versus ISIS: Syria! Syria!

    Like

  11. koddebeier zegt:

    Ik denk dat ze er lang zijn !!

    Like

  12. johanna dost zegt:

    ze zijn over al hou mijn hart vast wanner gebeurt het niet dat ik bang ben ga overal heen maar vindt het wel triest en ze vermoorden ook hun eigen volk moslims die zijn ook niet veilig alleen ze willen het niet weten de stumpers gewoon heel erg triest het gaat deze mensen alleen om macht en geld mensenleven teldt niet mee

    Like

  13. David zegt:

    Er komt een revolutie

    Like

  14. dontessers zegt:

    Het heeft natuurlijk geen zin om Europa/Brussel te vragen om Turkije te isoleren/import export lamleggen en negatief reisadvies voor toeristen, want Turkije verleent op alle fronten medewerking aan de verkeerde partijen en helpt mee aan de grote volksverhuizing. Zitten hier voor Brussel en Turkijen andere (lees financiële belangen ) achter? Waarschijnlijk wel.

    Like

  15. Anna zegt:

    Hoe zal Europa/ Nederland er over 1 jaar? 2 jaar 5 jaar uitzien?????
    Staan dezelfde mensen dan nog te juichen van leuk dat jullie binnen kwamen?
    Of zal er dan schaamte zijn dat ze binnen gelaten zijn…..of dat deze zelfde ( welkom) mensen dan hun eigendommen moeten beschermen of hun hachje redden door te emigreren naar nieuw zeeland…… Hoe dom zijn de Nederlanders ZE WETEN TOTAAL NIETS VAN DE ISLAM. Anders zouden ze niet zo stom zijn om ze binnen te halen… Dit is pas echt het paard van Troje.

    Like

  16. Jonny zegt:

    Waarom denk je dat de Emiraten en saudi Arabië geen enkel vluchteling wilt binnenhalen om zulke misverstanden te vermijden op termijn gaan jullie zien wie de slimste zet heeft gemaakt

    Like

  17. Wim van De zegt:

    Het is triest en de wereld zal snel veranderen in een grote chaos waarbij geheel europa zal lijden en elke dag doden zullen vallen door aanslagen in winkelcentra,s stations energiecentrales

    Like

  18. Jan Geerts zegt:

    1: waar haalt u dat exacte cijfer 3000? Ik sta zelfs een fouten marge van 20% toe. Weet u wat? Zelfs 50%

    2: het is bijzonder naïef om te geloven dat jihadisten met gammele boten naar hier gaan komen. Die willen hun leven niet op de reis geven, maar bij aanslagen.

    Like

  19. Dinie de Vries zegt:

    Het is beangstigend,als ik dit allemaal lees,Ik heb een jaar in kuwait gewoond ,en inderdaad,die lui zijn gewoon gestoord!!!

    Like

  20. Baa zegt:

    Rekensommetje: er zijn in Nederland alles bijelkaar zo’n 60.000 (luie, uit conditie zijnde, en aan handen en voeten gebonden door regeltjes) politieagentjes…dan nog een handje vol soldaatjes…waarvan alleen die in Oirschot (tanks), Gilze Rijen (Apaches, FD-16) en Roosendaal (special forces) wat zou kunnen doen, een paar bootjes met wat marine-mensjes….laten we zeggen maximaal 75.000 man om “ons land te verdedigen” waarvan 90% bange poeperds zijn met gezinnetjes. Er zijn hier inmiddels zo’n 2,5 miljoen moslims binnen onze grenzen. Als SLECHTS 10% daarvan meedoet en gehoor geeft aan de oproep om op “De nacht van de wederopstanding van de profeet” massaal en gewapend, uitgerust, goed doorvoed, goed gefinancierd simultaan in heel ons land in de 50 grootste steden met minimaal5000 mantegelijk brand te gaan stichten, amok te maken, paniek, dood en verderf te zaaien,en dingen opte blazen, om alles hier in 1 nacht compleet over te nemen…. WAT GAAN WIJ DAN DOEN? Onze luie agentjes en soldaatjes tegen minimaal 5x tot wel 10-20x zoveel bloedfanatieke geloofsgekken met een missie en die aan ALLE regeltjes schijt hebben….?

    Like

  21. Thoth zegt:

    Hier hebben wij een twitter comment van een Nederlandse jihadist op 3 september op de Terrorisme Monitor :

    Like

  22. BertG. zegt:

    Zie het filmpje hierbij waar zo’n blije “vluchteling” nog even ze hand langs ze keel haalt in het voorbij lopen. Kan het nog duidelijker!!!!!!!!
    http://www.infowars.com/video-muslim-refugee-arriving-in-europe-makes-beheading-gesture-to-tv-camera/

    Like

  23. william zegt:

    Geert Wilders had al die tijd al gelijk , Hij zij dat bij een debat , maar niemand gelooft hem

    Like

  24. Ferry Tax zegt:

    Ik heb er niets op tegen , als ze hier in Europa maar wel op de juiste plaatsen een aanslag plegen !!!!
    Laat ze dan het Europees parlement en de politieke verzamelplaats zoals het binnenhof in Den Haag uitkiezen.
    Want vertegenwoordigers van het volk
    Dat zijn die gasten allang niet meer.
    Lullen lullen en zakken vullen.
    Meer moet je niet van de politiek verwachten.

    Like

  25. Pingback: 3000 Jihadisten op weg naar Europa, vermomd als...

  26. Joshua zegt:

    Kom maar binnen, kom maar binnen, roepen onze van waarheid niets willen weten, debiele volksverraders.

    Like

  27. Pingback: EU: “Integratie met een 5e colonne” – Nachthemel

Plaats een reactie