De niet aflatende stroom van snikreportages op de SVT (Zweedse televisie)

Screenshot_26

(Door: Joakim Larsson – Vertaling: “rommel”)

De SVT, die duidelijk wanhopig begint te worden van de opiniecijfers van de Zweden Democraten, is de laatste week in een overdrive gegaan met zijn ijver om hartverscheurende reportages van de vluchtelingenproblematiek te produceren.

Het meest trieste voorbeeld van dit soort reportages is het geval met het dode jongetje Alyan Kurdi, dat aan een Mediterraan strand aanspoelde. De foto van zijn dode lichaam werd meteen viraal. In het debat dat daarop volgde, werd het voor mij meteen duidelijk hoe de rapportages en foto van het dode jongetje werden verkocht aan het publiek: als een oproep de grenzen te openen om iedereen binnen te laten. Wil ik toch een kanttekening bij plaatsen. Een kind spoelt aan op een strand in Europa. Uiteraard een vreselijke tragedie. Ik heb zelf kinderen en het doet me verdriet als ik de foto zie. Maar is de oorlog in Syrië niet een grotere catastrofe?

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

3 reacties op De niet aflatende stroom van snikreportages op de SVT (Zweedse televisie)

  1. kraftavilqa zegt:

    Die foto bovenaan is dat het huilende zigeunerjongetje recycled?

    Like

  2. Pogo zegt:

    Vandaag verscheen er een artikel waarin er vraagtekens gesteld werden bij het verhaal over Alyan.
    Zoals ik al eerder schreef; Ik ga dit drama geen hoax noemen.
    Maar hoe de MSM dit verhaal gebracht heeft, rammelt het toch een beetje.

    Nu er steeds meer protest komt tegen die hele instroom van ‘vluchtelingen’ moet er natuurlijk ook weer een verhaal zijn wat alles rechtvaardigt (kinderen doen het dan altijd erg goed in de media/zie o.a. Gaza).

    Nu worden er vraagtekens gezet bij de vindplaats van dat ventje (hij zou verlegd zijn).
    Hoe hij is aangespoeld (zijn kleertjes en huid) na uren in het water gelegen te hebben.
    Zijn identiteit blijkt Turks te zijn.
    Zijn vader zou met zijn gezin 4 jaar geleden Kobani ontvlucht zijn voor het geweld van IS maar toen was daar nog geen sprake van.
    Hij zat met zijn gezin in het ‘vredige’ Istanboel en was dus niet op de vlucht zoals de media ons liet weten.
    Alle overledenen zouden in Syrië begraven worden en hij kon, onder vele media aandacht, zo weer terug Syrië in besloot tevens om daar dan ook maar weer te blijven (hoe is het nu in Syrië?).

    Wat er ook achter zit; Dit drama is goed gebruikt/misbruikt door een bepaalde kliek.

    Like

Plaats een reactie